2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bir kaç kere yazmıştım okuyanlara tekrar olacak ama olsun ben cilt doktoruna çatlak kremi için gittim babe çatlak kreminin etkili olduğunu söyledi. bir de duştan sonra balmandol tıbbi yağı tüm vücuduna sür dedi.

Weewell WTE220 1 sn de Dijital Ateşölçer

canım benim ki bundan doğru, su ,ortam ısısı falan ölçüyormuş sen demeden önce bakmak aklıma gelmemişti
biz bi kampanyadan almıştık 75 tl ye şimdi ne kadardır bilemiyorum

Sorma canım ya ne yazsam değiştiriyor :)) evet ben de kuruduğu için daha çok seviyorum bir de pütür pütür değil sebamed gibi..

Yahuu bir cevap yazıyordum bir döndüm ne çok mesaj yazılmış yeniden maşallah kızlar

Ohh ohh maşallah sübhanallah. Allah sünnet düğünlerini de yapmayı, damatlıklarını ve her türlü güzel günlerini yaşamayı hayırla sağlıkla nasip etsin.
Evet biri çok büyümüş derken 3 numara çok küçük kalmış olacak.
Artık oda fotoğraflardan videolardan hatırlar annesi. Ona ayrı sünnet düğünü yapılsa da ayrı bir zorluk:44:

Aslında erken tabi ki ama bunlarda çok para tutacak şeyler.
Bizde biran öce başlayalım ödeyelim istiyoruz. Her şeyi sonlara bırakırsak; ya hiç alamayacağız, çok masraf var diye, yada ne bileyim işte
Aslında en mantıklısı para biriktirmek sonra almak ama biz o şekilde para biriktiremiyoruz bir türlü.
Alınmış alınmıştır deyip ödeyelim aradan çıksın zihniyetindeyiz

Şimdi 99 lira olması lazım, dün akşam bakmıştım.
115 Lira verip Braun mu alsam diye düşünüyorum. Yani diğer ısıları ölçmesi önemli mi ben ona karar veremedim.
Sanki çorbayı ölçmese de olur
Ben kendime yol yapıyorum herhalde

Sezincim en güzelini düşünmüşsünüz.. Benim ablam da öyle yenidoğan sünneti yaptırdı ama kendi doktoru Prof. Idi ve 40.ı çıkınca yaptırın. Bebek 40 gün alışma süresi yaşıyor sarılık iğneler ilaç vs geçiriyor göbeği düşüyor bebeği sıkmayın demiş.. Benim de oğlum olsa 40'ı çıkınca yaptıracaktım..

Geç kalmadan yaptırmak rn iyisi :)

Matrix'i çok beğendim, portbebe olunca dümdüz ve çok korunaklı. Çünkü kış bebeği olacak bizimkiler bence çok uygun, çok büyük görünmedi bana. Rider+matrix için söğütözü bebeğim mağazası 1800 nakit fiyatı verdi,1900 taksitli.

M

belkide ağırlaşmadan almak en iyisidir.. ekonomik açıdanda yavaş yavaş öderiz.. Güzel günlerde kullanalım inşallah ...

saol cnm icimi rahatlattın zaten on bir ağustos a randevum var sunun surasinda ne kaldı sadece 7 güncük : o zaman 21.hafta başlamış oluyor net soyler bende alirim cıcılerı annemin yanına gideceğim memlekete ona aldırırım biraz ohh gelsin bebeler gelsin pembe mavi kıyafetler hepimize
çene durmaz konuşmaya devam daha çocukları doğuracaz evlendirecez

ah canım keşke ben kızımda buraya uyeydım çok aktif kullanıcıydim sonra topıkte ilginç bi dolandiricilik vakası oldu ciktim uyelıgımı sildim beş aydır yazmama sebebim o sonra dedim kızım da çok bilgi aldım çok ii arkadaşlarım vardı neden oglumda olmasın haksızlik oluyor diye tekrar size yazdım Allah hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın ... Biz hatta ankara grubu olarak bulustuk sağolsun arkadaşlar çok ıyıulerdı bebeklerimiz arkadaş oldu ancak bi iki insan yüzünden soğudum net ortamında pek guvenmeden kendi dogrularımızi unutmadan konusmalıyız onu anladım ama iyi niyetli ve duygusalim hemen baglanıyorum insanlara bü topıkte böyle olaylar yaşanmayacağını dusundugum için çeneye devam

canım için hangisinde rahat edecekse ondan al bence biz çok araştıramadık bile kampanya bitmeden almamız gerekiyordu
sen ne güzel araştırmışsın içine sinen olsun ateş ölçsün yeter senin dediğin gibi dirseğimiz parmağımız ne güne duruyor

Ama olmuyor ki böyle burayı okudukça telaş yapıyorum 😄😄

kızlarcım bu gün doktora gittim.kızım olacağı kesinleşti.ilk bebek kaç kilo doğdu dedi 3750 dedim bu ondan iri olabilir dedi 10 gün önden gidiyor maşallah.çok istediydim oğlum olsun.bir kızım var birde oğlan gelsin demiştim.hayırlısı buydu.allah sağsalim kucağıma almak nasip etsin inşallah.beni listeye ekleyin artık kızım geliyor.

sılacım inş. problemsiz halledersiniz bende doğar doğmaz yaptıralım dedim de eşim ben sünnet düğünü yapalım diyorum dedi kısmet ne zamana olursa artık
Sagolasin canim insallah bunuda sorunsuz atlatırız.
Dogar dogmaz bebekte sende zaten yorgun olucaksiniz doğumdan sonra neyle karsilacagiz bebekte veya bizde Allah korusun bir sorun olucakmi bilemeyiz o yüzden en güzeli dogum stresini ve yorgunlugunu atlatttiktan sonra yaptırmak diye düşünüyorum ben canım. Benim büyük oglum 3 yaşında oldu hic sorun yapmadı ilk günden cok rahattik inşallah bu seferde öyle olur.bebegide cok erken yaptırmak istemiyorum ama sunnet dugunu merasimi olucak üçü birden o yüzden sanırım o abileri gibi bekleyemicek hayırlısı bakalım zaman neler gösterecek :)

Canim 20 inci haftada yapilan büyük ultrasonda bebekte bir sorun varsa belli oluyormus ve hamilelikte müdahale gerektiren durumlarda olabileceğinden öncesinde tespit edilmesinde fayda var bence yada dahy önceden belirlendigi icin dogar dogmaz bebege erken müdahale etme sansi oluyor. Bu benim üçüncü otekilerde yoktu böyle birşey bende ilk yaptircam ki burda sormuyolar bile doktorlar direk su haftada organ kontrolu var diyolar randevu veriyorlar. Artık karar sana kalmis ikili üçlü testleri bende önermiyorum ama bu yapılması gereken birsey bence ...

Karatay ekmeği ve meyveyi hiç tavsiye etmiyor gerçi. Ben hamile olduğumu daha bilmiyorken eşim diyete başlamıştı, porsiyonları küçültmüştük zaten. Hiç aç kalmıyorum, zorlanmıyorum. İkiz beklediğim için ilerleyen aylarda kesin davul gibi şişeceğim. Ne kadar dikkat edersem iyi, 1 bebek bekleyenler gibi fazla kaçırma lüksü görmüyorum kendimde.
Bir de dikkatli beslenildiğinde gebelik şekerinin önüne geçiliyormuş. Bence en önemli noktalardan biri de bu.

kızlar bişi soracağım siz burada ayrıntılı ultrason için randevu ayrı alınıyor dedini< benim kafam karıştı hastaneyi aradım doktorum izinliymiş de
sekreteri hayır kendi ultrason aletinde ayrıntılı bakacak sadece normal randevuyu öğleden sonra alın dedi extra bi ödemeden falanda bahsetmedi

Senin yazına da alıntı yapmıştım nereye kayboldu yahu
Sette 2 küçük 2 orta boy biberon var. Ama ilerleyen zamanlarda bebeğin ihtiyacına göre sadece emzikleri değiştirilerekte kullanılabiliyor.
Zaten bu 4 taneyi 6 ayda eskitemeyiz bence.
Yeni kalmış olur sadece başlık alırız.
Bu şekilde alma sebebim Aventin biberonlarının tanesi 30 TL. Bu şekilde ben hem 4 biberon hem emzik hemde biberon temizleme fırçasını 75 TL'ye aldım.
Uygun gibi gibi

Senin antibiyotik kullanman gerekiyordu. Nasıl devam ediyor musun, enfeksiyonun ne durumda, iyileşme var mı?

aynen benim de öyle oluyor bazen semsert oluyor bazen hicbisi yok korkuyorum demek ki normal canim inşaallah. doktora gittiğimde soracagim ben yine de tabi

Sor cnm ya ben 14 ünde gidicem bende sorucam çok korkuyorum ya sen benden önce gidersen eğer bana ne dediğini yazarsın doktorun.

Canim hayırlısı olsun prensesin iki kız annesi olmakta cok güzel olucaktir eminim ki sağlıklı olsunlar yeter kaderimizde var zaten bebislerimiz sadece dogucagi zamanı bekliyolar dünyaya gelmek için biz ne desek ne istesek bos rabbim ne yazdiysa o oluyor iste :)

Son düzenleme:

Sağol cnm iyi çok şükür kendi doktoruna randevu aldı iki gündür iştahı da açıldı maşallah allah annelerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…