merhabalar uzunnnn zaman oldu topiğe gelmeyeli, umarımhepiniz iyisinizdir, bayram güzel geçmiştirbebişler büyümüştürrr
kızlar ben çatlat kremi kullanmıyorum sadece vücut nemlendiricisi kullanıyorum o da hafta da bi kaç kez göbeğime bacağıma kollarıma popoma sürüyorum. yoğun çalıştığım için hiç vaktim yok buna zaman ayırmaya, bi yanda da korkuyorum ama...
Sizlerin tavsiye edebiliceği etkili bi krem var mı
Teşekkür ederim gökçencim inşallah
Weeweell almışsın madem o zaman sorayım. Fiyatı ne kadardı, birde kulaktan ateş ölçerlerde suyun sıcaklığı çorbanın ve hatta hatta odanın sıcaklığını ölçtüğünü yazıyor doğru mu? Senin aldığın modelde var mı ve acaba gerekli mi ki
Benim için gerek yokta eşim şimdi soruyor hep bu sıvı ısısı ölçüyor mu falan diye.
Hatta Braun için sadece ateş mi ölçüyor başka bir şey ölçmüyor mu dediİlahi adam çorba ölçse ne olur dilimin ucu ne işe yarıyor
Banyo suyunda da dirsek di mi ama
😄😄😄canım senin telefon bombaymış. Müsaitim yazdın herhalde müşavirim diye değiştirmiş.
Ben bu jeli kolaylıkla kullanabiliyorum çünkü krem ve yağlar gibi emilmesini beklemiyorsun, çok çabuk bir şekilde kuruyor. Benim cildim çatlamaya çok müsait ama henüz kaşıntı falan olmadı. İnşallah işe yarar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar sabah erkenden küçük oglusu sünnet kontrolü için doktora götürdük 10 eylülde sünnet olucak nasipse kardeşi doğmadan onun sünnet isi de sorunsuz olsun insallah.bu aralar iyiyim şükür iyice agirlasmadan oglumla ilgilenirim inşallah sünnetten sonra yoksa son aylarda iyice agirlascam sonrasında doğum bebek derken zor ilgilenirdim.insallah sorunsuz gecer alman bi doktor yapıcak büyük oglumunkinide alman doktor yapmıştı şükür onda sorun olmadı inşallah bundada olmaz.artik 3 numarayı ne zaman sünnet yaptiririz bilmiyorum daha türkiyede de sünnet düğünleri yapilcak seneye yapsak kucuk daha 5-6 aylık olucak ee buyukte 8 olucak biri icun çok erken biri ucin çok gec bakalım nasıl ortayi bulcaz :)
canım verdiğin bilgiler çok iyi oldu bende aldım .. gerçi erken mi diye de düşünmüyor değilim.. Allah bize ve onlara sağlık sıhhat versin .. ben hafta sonu arabasını ve yatağınıda aldım .. güzel günlerde kullanmayı nasib etsin Allahım hepimize....
Weewell WTE220 1 sn de Dijital Ateşölçer
canım benim ki bundan doğru, su ,ortam ısısı falan ölçüyormuş sen demeden önce bakmak aklıma gelmemişti
biz bi kampanyadan almıştık 75 tl ye şimdi ne kadardır bilemiyorum
Allah kolaylık versin, şimdiden geçmiş olsun. Ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum. İlk 3 gün içinde ağrıyı lokaliZe edemiyormuş bebekler. Sizler tecrübelisiniz, bir sakıncası var mı bildiğiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebek arabası araştırmanı büyüük bir heyecanla okudum:13:
DEmek Jane'i gerçekten gördün ve beğendin
Ahh bir an önce bende görsem bi ellesem
Peki Rider ne kadardı fiyatı? İnternette dahada artmış gördüm fiyatını gerçekten o kadar olduysa artık vaz geçeceğim.
Peki Matrix Light taşıma koltuğu nasıl çok mu büyük? Ama beğendiğine göre idare eder herhalde
Çok meraklardayım
Biberon işi de, bebek büyüdükçe yalnızca ucundaki emziğini değiştirerek kullanmaya devam edebiliyormuşsun.
Ki zaten 4 tane olduğu için 6 aya kadar hepsini kullanmak pek memnun değil.
Yani eskimeden değiştirmeye gerek kalmadan sadece emzikle uzuun süre kullanılacağını düşünüyorum.
Fiyatı 75 TL bana çok uygun geldi. Nasılsa ilk aylarda ihtiyaç olmasa da ilerki aylarda alınması gerekecek.
Çünkü Aventin biberonları tek tek 30 TL fiyatları ben hem emzik hem fırça hem 4 tane biberonu 75 TL'ye aldım.
Nasıl olsa lazım olacak diye düşündüm
Yahuu bir cevap yazıyordum bir döndüm ne çok mesaj yazılmış yenidenmaşallah kızlar
Ohh ohh maşallah sübhanallah. Allah sünnet düğünlerini de yapmayı, damatlıklarını ve her türlü güzel günlerini yaşamayı hayırla sağlıkla nasip etsin.
Evet biri çok büyümüş derken 3 numara çok küçük kalmış olacak.
Artık oda fotoğraflardan videolardan hatırlar annesi. Ona ayrı sünnet düğünü yapılsa da ayrı bir zorluk:44:
Aslında erken tabi ki ama bunlarda çok para tutacak şeyler.
Bizde biran öce başlayalım ödeyelim istiyoruz. Her şeyi sonlara bırakırsak; ya hiç alamayacağız, çok masraf var diye, yada ne bileyim işte
Aslında en mantıklısı para biriktirmek sonra almak ama biz o şekilde para biriktiremiyoruz bir türlü.
Alınmış alınmıştır deyip ödeyelim aradan çıksın zihniyetindeyiz
saol cnm icimi rahatlattın zaten on bir ağustos a randevum var sunun surasinda ne kaldı sadece 7 güncükBence içini ferah tur canım o arkadaşı hatırlasam soracaktım akrabası nerede doğurmuş diye büyükşehirlerde olduğunu sanmıyorum ben nedense.. Rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş âmin..
Linki gördüm canım da illa bi ayrımı vardır doktorlar için diye düşünüyorum:) koskoca doktor olmuş okumuşlar işin tekneiğini bilsinler azıcık:)) Rabbim sağlıkçısını hayırlı akıllısını versin bizlere inş... Hepsi boş şeyler
çene durmaz konuşmaya devam daha çocukları doğuracaz evlendirecez
Şimdi 99 lira olması lazım, dün akşam bakmıştım.
115 Lira verip Braun mu alsam diye düşünüyorum. Yani diğer ısıları ölçmesi önemli mi ben ona karar veremedim.
Sanki çorbayı ölçmese de olur
Ben kendime yol yapıyorum herhalde
Canım galiba 2 boy biberon var sadece kapaklı hallerinin de resmini koymuşlar o yüzden çok... Hele sağlıklı olalım da sonra bir bebek kapasına girmeye bakar hepsini toplar çıkarız Allah'ın izniyle.. Hiç dert etme:)
Sagolasin canim insallah bunuda sorunsuz atlatırız.sılacım inş. problemsiz halledersiniz bende doğar doğmaz yaptıralım dedim de eşim ben sünnet düğünü yapalım diyorum dedi kısmet ne zamana olursa artık
Ben yaptırmayı düşünüyorum ama bir problem çıkarsa anne karnında müdahale edilebilir mi hiç bilmiyorum. Mantıklı gelmiyor ama bilenler varsa söylesin.
Benim iki görümcem var, küçüğü doktoru demesine rağmen ayrıntılı yaptırmadı çok şükür kızı çok sağlıklı. Büyük görümcem yaptırdı, sanırım onun ikili testte riski de yüksek çıkmıştı, özellikle o sebepten yaptırmak istemiş olabilir. Sonuçta bebekte clubfoot olduğunu ve sol ayak kemiklerinin eksik olduğunu gördüler. Doğana kadar yapılabilecek bir şey yoktu ama hamileliği hep üzüntülü geçti. Bizler için de öyle oldu. Bilmiyorum yani yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü.
i
Karatay ekmeği ve meyveyi hiç tavsiye etmiyor gerçi. Ben hamile olduğumu daha bilmiyorken eşim diyete başlamıştı, porsiyonları küçültmüştük zaten. Hiç aç kalmıyorum, zorlanmıyorum. İkiz beklediğim için ilerleyen aylarda kesin davul gibi şişeceğim. Ne kadar dikkat edersem iyi, 1 bebek bekleyenler gibi fazla kaçırma lüksü görmüyorum kendimde.
Çok güzel bir listeymiş.
Bende kendimce bunu uygulamaya çalışıyorum.
Canan Karatay'da bu şekilde söylüyor. Tabii onunkinde hiç ekmek yok
Pilav, ekmek, makarna, şeker, tatlı, hamur işi olmayınca bu kilo işi iyi oluyor kanımca
İnşallah uygulayabiliriz.
demi yaaa sinir oldum sanki erkek benim
Canım galiba 2 boy biberon var sadece kapaklı hallerinin de resmini koymuşlar o yüzden çok... Hele sağlıklı olalım da sonra bir bebek kapasına girmeye bakar hepsini toplar çıkarız Allah'ın izniyle.. Hiç dert etme:)
aynen benim de öyle oluyor bazen semsert oluyor bazen hicbisi yok korkuyorum demek ki normal canim inşaallah. doktora gittiğimde soracagim ben yine de tabi
kızlarcım bu gün doktora gittim.kızım olacağı kesinleşti.ilk bebek kaç kilo doğdu dedi 3750 dedim bu ondan iri olabilir dedi 10 gün önden gidiyor maşallah.çok istediydim oğlum olsun.bir kızım var birde oğlan gelsin demiştim.hayırlısı buydu.allah sağsalim kucağıma almak nasip etsin inşallah.beni listeye ekleyin artık kızım geliyor.
Teşekkür ederim gökçencim inşallah
Weeweell almışsın madem o zaman sorayım. Fiyatı ne kadardı, birde kulaktan ateş ölçerlerde suyun sıcaklığı çorbanın ve hatta hatta odanın sıcaklığını ölçtüğünü yazıyor doğru mu? Senin aldığın modelde var mı ve acaba gerekli mi ki
Benim için gerek yokta eşim şimdi soruyor hep bu sıvı ısısı ölçüyor mu falan diye.
Hatta Braun için sadece ateş mi ölçüyor başka bir şey ölçmüyor mu dediİlahi adam çorba ölçse ne olur dilimin ucu ne işe yarıyor
Banyo suyunda da dirsek di mi ama
Bebek arabası araştırmanı büyüük bir heyecanla okudum:13:
DEmek Jane'i gerçekten gördün ve beğendin
Ahh bir an önce bende görsem bi ellesem
Peki Rider ne kadardı fiyatı? İnternette dahada artmış gördüm fiyatını gerçekten o kadar olduysa artık vaz geçeceğim.
Peki Matrix Light taşıma koltuğu nasıl çok mu büyük? Ama beğendiğine göre idare eder herhalde
Çok meraklardayım
Biberon işi de, bebek büyüdükçe yalnızca ucundaki emziğini değiştirerek kullanmaya devam edebiliyormuşsun.
Ki zaten 4 tane olduğu için 6 aya kadar hepsini kullanmak pek memnun değil.
Yani eskimeden değiştirmeye gerek kalmadan sadece emzikle uzuun süre kullanılacağını düşünüyorum.
Fiyatı 75 TL bana çok uygun geldi. Nasılsa ilk aylarda ihtiyaç olmasa da ilerki aylarda alınması gerekecek.
Çünkü Aventin biberonları tek tek 30 TL fiyatları ben hem emzik hem fırça hem 4 tane biberonu 75 TL'ye aldım.
Nasıl olsa lazım olacak diye düşündüm
Bende nihayetinde Braun alacağım herhalde. Zaten araştırmadan öncede aklımda olan ilk marka oydu. Birde böyle memnuniyetler okuyunca çok hoşuma gidiyor
Asla kaldırmıyorum, sende kaldırmamalısın.
Biz altındaki suntayı da değiştirmiştik. Eşim biraz daha kalınını almıştı. Yani çok daha ağırlaştı.
Ve bir kere belim çok zorlandı kitlendim kaldım.
Ondan beridir hamile olmadan önceden beri yani hiç kaldırmıyorum. Eşimi bekliyorum.
Ben pompada daha önceden duyduğum bir şeyden etkilenmiştim o yüzden çift aldım
İki göğüs aynı anda sağılınca; vücut alarm veriyormuş, ikiz bebek var daha çok süt üretmeliyim diye
Ben bundan çok etkilendim neden olmasın dedim o yüzden tercih ettim.
Aslında benimde aklımda Avent vardı. Bakalım inşallah memnun kalırız.
Rahim ağzı yetmezliği konusuna gelince dediklerine harfiyen katılıyorum.
Çok bir şey söyleyip kimseyi durduk yere korkutmak istemiyorum ama bence de çok gerekli bir ölçüm.
Ki vajinal yapılması en sağlıklısı ama ultrasonla bile doktor aşağı yukarı fikir verebiliyormuş. Daha ne olsun.
Bu perşembe kontrolüm var yaptıracağım inşallah.
Günaydın eflalim
Sınavın inşallah istediğin gibi geçer. Allah kolaylık versin. Ama doğunca da her şey birden çok zor olmaz mı:26:
Yok yok merak etme benimde bildiğim şeyler değildi hiç biri.
Ama insan baktıkça duydukça anlıyor ne olduklarını. Sonra birde internetten araştırınca en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş oluyorsun.
Ehh bize de zamanı gelince tecrübe etmek kalıyor hayırlısıyla inşallah.
Bizde göreceğiz neler lüzumsuz neler değil, kullanınca anlayacağız
Bize hiç yasak olmamıştıİlk gittiğimde sormuştum zaten
Ama çok ayıptır söylemesi dün eşimle birlikte olurken çok kramplar girdi kasıklarıma ve karnım ağrımaya başladı bıraktık.
Sonra geçti ağrılar. Ama ben doktoruma bunu mutlaka soracağım inşallah:2:
Hiç öyle bir ihtimal bırakmadım. Erkek olduğunu kayınvalideme telefonda Mustafa geliyor diye söyledim.
Ki onlarda karışmazlardı ama bende baştan adını da söyledim. Haberiniz olsun gibilerinden.
Çokta sevdiler ismi zaten
Annen şimdi nasıl canım. Tedavi süreci nasıl işliyor?
Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Gözünüz aydıın
Doktoruna mutlaka sor tabi ki.
Ama internetten Ebru Şallının hamile pilatesi videosunu izle.
Çok makul gelecektir sana eminim. Üşenmesem her gün yapacağım ama
Hiç zorlanmıyorsun ve aksine sırtına kollarına öyle iyi geliyor ki.
Hoşgeldiiin
Aynen arkadaşların dediği gibi enerji patlaması yaşamıyorum ama en azından yataktan kalkabiliyorum evin işini yapabiliyorum, çarşıya gidebiliyorum.
Bu durumumuza elhamdülillah.
Ki ben o enerji patlaması gelemeden son ayların ağırlığına gireceğiz gibi geliyor
Çok güzel bir listeymiş.
Bende kendimce bunu uygulamaya çalışıyorum.
Canan Karatay'da bu şekilde söylüyor. Tabii onunkinde hiç ekmek yok
Pilav, ekmek, makarna, şeker, tatlı, hamur işi olmayınca bu kilo işi iyi oluyor kanımca
İnşallah uygulayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?