saol cicim aranıza katıldım kendimi buldum bu arada insan kendisi için neyin iyi olduğunu anlayamıyor benim annem ve babamın köyleri yok annem eşimle evlenmeme biraz bozuldu aslında eğitim sevgi herşey vardı denklik açısından biraz köy de büyümüş olması korkuttu annemi sen yapamazsın oraya gitmek isteyecek tatillerde dedi bende dinlemedi ikna ettim evlendim şükür annemin içi de rahatladı köy tam bana goreymıs tabi uzun süre olmamak şartıyla on gün kalıyoruz senelik kizima da yetiyor banada haftasonu kaçamağı oluyor kızım inekleri ozleyınce çok güzel geçiyor ankaraya yakın bi kasaba aslında burası o yüzden her imkan var velhasıl ben çok mutluyum.. Almanya da da zaten evler mustakil falan oluyor canım eviniz musait değil mi en azından kumla oynamaya o bile yeter kuzularına üzülme senınde orda mutlu olacağın varmışCanim boşuna uzaktan bakmissin o kadar bak hemencecik alistin ne güzel :)
Ohh ne güzel ya tadini cikar canım ben hic köy hayatı yaşamadım hep icimde kalmıştır malesef evlatlarimda yasayamiyor benim gibi. ..
Merhaba canım şükür iyiyiz sende iyisindir inşallah benim su aralar tek sikintim tembelligim asiri tembellestim birsey yapasim gelmiyor
hayırlı olsun kizina adı Allah adı gibi güzel ömür nasip etsin prensesekızlarrrr şimdi kontrolden geldim bebeğimizin kız olduğu kesinleşti. her ne kadar yüzüstü yatıyor olsada doktorumuz kesin konuştu. geçen kontrolde de yüz üstü yatıyordu resim istedim aldım elleri kafasında allahım mucize gibi kocaman olmuş. beslenmene dikkat et günde bir soda iç ve bol su dedi bir ay sonraya tekrar gideceğiz. şükürler olsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsünler.. bu arada bebeğimin ismi hamile kalmadan önce belliydi daha önceki bebeğimi kaybettiğim için hamile kalırsam adı ömür olacak demiştim ömür bebek olacak inşallahh
Sağol cnm iyi çok şükür kendi doktoruna randevu aldı iki gündür iştahı da açıldı maşallah allah annelerimizi korusun.
Amin canim annecigininde daha iyi olmasina sevindim inşallah daha da iyi olucak rabbim kimseyi annesiz babasız birakmasin ..
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
canım diğeri da güzel wee wel de braun u ben kullanıyorum hiç banyo suyunu onla olcmek aklıma gelmedi ayrıyeten dijital ucuz var onu sokup olcttuk hep bide dirsek yöntemi tabi :) corbalarıda üfleyerek dermlslm bazen agzınla bile kontrol ediyorsun anne yuregi ışte :)Şimdi 99 lira olması lazım, dün akşam bakmıştım.
115 Lira verip Braun mu alsam diye düşünüyorum. Yani diğer ısıları ölçmesi önemli mi ben ona karar veremedim.
Sanki çorbayı ölçmese de olur
Ben kendime yol yapıyorum herhalde
masallah kizina canım Allah sağlık sıhhat versin inskızlarcım bu gün doktora gittim.kızım olacağı kesinleşti.ilk bebek kaç kilo doğdu dedi 3750 dedim bu ondan iri olabilir dedi 10 gün önden gidiyor maşallah.çok istediydim oğlum olsun.bir kızım var birde oğlan gelsin demiştim.hayırlısı buydu.allah sağsalim kucağıma almak nasip etsin inşallah.beni listeye ekleyin artık kızım geliyor.
kızlarrrr şimdi kontrolden geldim bebeğimizin kız olduğu kesinleşti. her ne kadar yüzüstü yatıyor olsada doktorumuz kesin konuştu. geçen kontrolde de yüz üstü yatıyordu resim istedim aldım elleri kafasında allahım mucize gibi kocaman olmuş. beslenmene dikkat et günde bir soda iç ve bol su dedi bir ay sonraya tekrar gideceğiz. şükürler olsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsünler.. bu arada bebeğimin ismi hamile kalmadan önce belliydi daha önceki bebeğimi kaybettiğim için hamile kalırsam adı ömür olacak demiştim ömür bebek olacak inşallahh
Epeydir bebiş resmi görmüyoruz kızlar, doktora gittim geldim diyor herkes, hani bize resim?😊
Ben cumartesi görücem bebişimi inşallah, 4 hafta olucak görmeyeli çoook özlediimmm meleğimi 👼
canım bende pazartesi gideceğim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 3 hatta çalışan anne olarak 4 çocuk düşünmeme rağmen bu da oglus olsun diye hamile kalmadan ve kaldiktan sonra sağlık hayırlı bi oglus diye dua ettim amaç erkek hayranlığı değil ama bi de ondan olsun istiyor insan gonlu bana 16 +1 de ultrason uzmanı doktor erkek dedi dünyalar benim oldu zaten hamile kaldığım dan beri kızım anne kardeşimin adı ahmet olacak deyip durdu hep kizima dua ettirdim arkadaşlar yanlış anlamasın ben ailede tek kızım abim kardeşim var kizimin kız kardeşi olsun istiyorum ama öncesinde birde oglus sevgisi tatmak istedim Rabbim ins verdi ama insan degisir mi diye korkuyor kızlar siz hep erken ogrendınız ben en geç öğrendim değişmez dimi ? Rabbim 3.cocugumu kız 4.yu de erkek verirse ballı lokma olur :) biraz erken hayal kuruyorum sanırım 2, yi dogurmadan 3 4 falan kızlar gözünüz korkmasın ben okul öncesi ogretmenıyım çok severim çocukları çalışan anne olmanın bütün zorluğuna rağmen doğurmak istiyorum dua edin bunu bari kolay dogurayım kızımda çok zor oldu fikrimi tek degistirecek olay doğum zorluğu:)
Epeydir bebiş resmi görmüyoruz kızlar, doktora gittim geldim diyor herkes, hani bize resim?😊
Ben cumartesi görücem bebişimi inşallah, 4 hafta olucak görmeyeli çoook özlediimmm meleğimi 👼
Kızlar geceleri uyuyamıyorum,bi kaç gündür aşırı ıstahlıyım mide eksımelerin başladı hiç burdaki arkadaşlar gibi bulantı olmamıştı tam rahat edecek zaman altı aya girerken beş bitiyor bü hafta niye böyle oldum ... Bide aksilik karnım buyudu yüz üstü yatamıyorum en büyük zorluk bu bazen ısrarla yatıyorum napıyım sirt üstü belim ağrıyor sol a yatamıyorum hamile yastigi araştıran var mi hiç aranızda ben almayı düşünüyorum ..birde ne kan ilacı ne vitamin kullanmadım doktor vermedi bacagım kasılıyor
selam kızlar
dün c&a da gezerken çocuk ve bebk kıyafetlerinin piyasaya göre çookk ucuz olduğunu farkettim
sanırım oğlumun cicilerini toplu olarak oradan alacağım :)
Kızlar geceleri uyuyamıyorum,bi kaç gündür aşırı ıstahlıyım mide eksımelerin başladı hiç burdaki arkadaşlar gibi bulantı olmamıştı tam rahat edecek zaman altı aya girerken beş bitiyor bü hafta niye böyle oldum ... Bide aksilik karnım buyudu yüz üstü yatamıyorum en büyük zorluk bu bazen ısrarla yatıyorum napıyım sirt üstü belim ağrıyor sol a yatamıyorum hamile yastigi araştıran var mi hiç aranızda ben almayı düşünüyorum ..birde ne kan ilacı ne vitamin kullanmadım doktor vermedi bacagım kasılıyor
Merakla bekliyorum canım ama ben senden önce göreceğim sanırım. Bir iki bebiş resmi görseydik de hasret giderseydik.Benim haftaya salı randevum var. İlk kez kendi doktoruma gidicem. Randevu anca 12sine alabilmiştim. Şimdiye kjadar hep devlet hastanesine gittim.
İnşallah bebeğimin fotosunu koyarım. Ve cinsiyeti de öğrenirim artık inşallah sıkıldım çünkü. Çok merak ediyorum.
Merakla bekliyorum canım ama ben senden önce göreceğim sanırım. Bir iki bebiş resmi görseydik de hasret giderseydik.
Matrix'i çok beğendim, portbebe olunca dümdüz ve çok korunaklı. Çünkü kış bebeği olacak bizimkiler bence çok uygun, çok büyük görünmedi bana. Rider+matrix için söğütözü bebeğim mağazası 1800 nakit fiyatı verdi,1900 taksitli.
M
kızlarcım bu gün doktora gittim.kızım olacağı kesinleşti.ilk bebek kaç kilo doğdu dedi 3750 dedim bu ondan iri olabilir dedi 10 gün önden gidiyor maşallah.çok istediydim oğlum olsun.bir kızım var birde oğlan gelsin demiştim.hayırlısı buydu.allah sağsalim kucağıma almak nasip etsin inşallah.beni listeye ekleyin artık kızım geliyor.
Karatay ekmeği ve meyveyi hiç tavsiye etmiyor gerçi. Ben hamile olduğumu daha bilmiyorken eşim diyete başlamıştı, porsiyonları küçültmüştük zaten. Hiç aç kalmıyorum, zorlanmıyorum. İkiz beklediğim için ilerleyen aylarda kesin davul gibi şişeceğim. Ne kadar dikkat edersem iyi, 1 bebek bekleyenler gibi fazla kaçırma lüksü görmüyorum kendimde.
Bir de dikkatli beslenildiğinde gebelik şekerinin önüne geçiliyormuş. Bence en önemli noktalardan biri de bu.
Sağol cnm iyi çok şükür kendi doktoruna randevu aldı iki gündür iştahı da açıldı maşallah allah annelerimizi korusun.
Teşekkür ederim gökçencim inşallah
Weeweell almışsın madem o zaman sorayım. Fiyatı ne kadardı, birde kulaktan ateş ölçerlerde suyun sıcaklığı çorbanın ve hatta hatta odanın sıcaklığını ölçtüğünü yazıyor doğru mu? Senin aldığın modelde var mı ve acaba gerekli mi ki
Benim için gerek yokta eşim şimdi soruyor hep bu sıvı ısısı ölçüyor mu falan diye.
Hatta Braun için sadece ateş mi ölçüyor başka bir şey ölçmüyor mu dediİlahi adam çorba ölçse ne olur dilimin ucu ne işe yarıyor
Banyo suyunda da dirsek di mi ama
Bebek arabası araştırmanı büyüük bir heyecanla okudum:13:
DEmek Jane'i gerçekten gördün ve beğendin
Ahh bir an önce bende görsem bi ellesem
Peki Rider ne kadardı fiyatı? İnternette dahada artmış gördüm fiyatını gerçekten o kadar olduysa artık vaz geçeceğim.
Peki Matrix Light taşıma koltuğu nasıl çok mu büyük? Ama beğendiğine göre idare eder herhalde
Çok meraklardayım
Biberon işi de, bebek büyüdükçe yalnızca ucundaki emziğini değiştirerek kullanmaya devam edebiliyormuşsun.
Ki zaten 4 tane olduğu için 6 aya kadar hepsini kullanmak pek memnun değil.
Yani eskimeden değiştirmeye gerek kalmadan sadece emzikle uzuun süre kullanılacağını düşünüyorum.
Fiyatı 75 TL bana çok uygun geldi. Nasılsa ilk aylarda ihtiyaç olmasa da ilerki aylarda alınması gerekecek.
Çünkü Aventin biberonları tek tek 30 TL fiyatları ben hem emzik hem fırça hem 4 tane biberonu 75 TL'ye aldım.
Nasıl olsa lazım olacak diye düşündüm
Bende nihayetinde Braun alacağım herhalde. Zaten araştırmadan öncede aklımda olan ilk marka oydu. Birde böyle memnuniyetler okuyunca çok hoşuma gidiyor
Asla kaldırmıyorum, sende kaldırmamalısın.
Biz altındaki suntayı da değiştirmiştik. Eşim biraz daha kalınını almıştı. Yani çok daha ağırlaştı.
Ve bir kere belim çok zorlandı kitlendim kaldım.
Ondan beridir hamile olmadan önceden beri yani hiç kaldırmıyorum. Eşimi bekliyorum.
Ben pompada daha önceden duyduğum bir şeyden etkilenmiştim o yüzden çift aldım
İki göğüs aynı anda sağılınca; vücut alarm veriyormuş, ikiz bebek var daha çok süt üretmeliyim diye
Ben bundan çok etkilendim neden olmasın dedim o yüzden tercih ettim.
Aslında benimde aklımda Avent vardı. Bakalım inşallah memnun kalırız.
Rahim ağzı yetmezliği konusuna gelince dediklerine harfiyen katılıyorum.
Çok bir şey söyleyip kimseyi durduk yere korkutmak istemiyorum ama bence de çok gerekli bir ölçüm.
Ki vajinal yapılması en sağlıklısı ama ultrasonla bile doktor aşağı yukarı fikir verebiliyormuş. Daha ne olsun.
Bu perşembe kontrolüm var yaptıracağım inşallah.
Günaydın eflalim
Sınavın inşallah istediğin gibi geçer. Allah kolaylık versin. Ama doğunca da her şey birden çok zor olmaz mı:26:
Yok yok merak etme benimde bildiğim şeyler değildi hiç biri.
Ama insan baktıkça duydukça anlıyor ne olduklarını. Sonra birde internetten araştırınca en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş oluyorsun.
Ehh bize de zamanı gelince tecrübe etmek kalıyor hayırlısıyla inşallah.
Bizde göreceğiz neler lüzumsuz neler değil, kullanınca anlayacağız
Bize hiç yasak olmamıştıİlk gittiğimde sormuştum zaten
Ama çok ayıptır söylemesi dün eşimle birlikte olurken çok kramplar girdi kasıklarıma ve karnım ağrımaya başladı bıraktık.
Sonra geçti ağrılar. Ama ben doktoruma bunu mutlaka soracağım inşallah:2:
Hiç öyle bir ihtimal bırakmadım. Erkek olduğunu kayınvalideme telefonda Mustafa geliyor diye söyledim.
Ki onlarda karışmazlardı ama bende baştan adını da söyledim. Haberiniz olsun gibilerinden.
Çokta sevdiler ismi zaten
Annen şimdi nasıl canım. Tedavi süreci nasıl işliyor?
Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Gözünüz aydıın
Doktoruna mutlaka sor tabi ki.
Ama internetten Ebru Şallının hamile pilatesi videosunu izle.
Çok makul gelecektir sana eminim. Üşenmesem her gün yapacağım ama
Hiç zorlanmıyorsun ve aksine sırtına kollarına öyle iyi geliyor ki.
Hoşgeldiiin
Aynen arkadaşların dediği gibi enerji patlaması yaşamıyorum ama en azından yataktan kalkabiliyorum evin işini yapabiliyorum, çarşıya gidebiliyorum.
Bu durumumuza elhamdülillah.
Ki ben o enerji patlaması gelemeden son ayların ağırlığına gireceğiz gibi geliyor
Çok güzel bir listeymiş.
Bende kendimce bunu uygulamaya çalışıyorum.
Canan Karatay'da bu şekilde söylüyor. Tabii onunkinde hiç ekmek yok
Pilav, ekmek, makarna, şeker, tatlı, hamur işi olmayınca bu kilo işi iyi oluyor kanımca
İnşallah uygulayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?