2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
saol cicim aranıza katıldım kendimi buldum bu arada insan kendisi için neyin iyi olduğunu anlayamıyor benim annem ve babamın köyleri yok annem eşimle evlenmeme biraz bozuldu aslında eğitim sevgi herşey vardı denklik açısından biraz köy de büyümüş olması korkuttu annemi sen yapamazsın oraya gitmek isteyecek tatillerde dedi bende dinlemedi ikna ettim evlendim şükür annemin içi de rahatladı köy tam bana goreymıs tabi uzun süre olmamak şartıyla on gün kalıyoruz senelik kizima da yetiyor banada haftasonu kaçamağı oluyor kızım inekleri ozleyınce çok güzel geçiyor ankaraya yakın bi kasaba aslında burası o yüzden her imkan var velhasıl ben çok mutluyum.. Almanya da da zaten evler mustakil falan oluyor canım eviniz musait değil mi en azından kumla oynamaya o bile yeter kuzularına üzülme senınde orda mutlu olacağın varmış
hayırlı olsun kizina adı Allah adı gibi güzel ömür nasip etsin prensese

Sağol cnm iyi çok şükür kendi doktoruna randevu aldı iki gündür iştahı da açıldı maşallah allah annelerimizi korusun.

Amin canim annecigininde daha iyi olmasina sevindim inşallah daha da iyi olucak rabbim kimseyi annesiz babasız birakmasin ..

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?

valla enerji patlaması falan yok bende işten eve gidince ölü gibi oluyorum kendimi koltuğa atıyorum

canım diğeri da güzel wee wel de braun u ben kullanıyorum hiç banyo suyunu onla olcmek aklıma gelmedi ayrıyeten dijital ucuz var onu sokup olcttuk hep bide dirsek yöntemi tabi :) corbalarıda üfleyerek dermlslm bazen agzınla bile kontrol ediyorsun anne yuregi ışte :)
masallah kizina canım Allah sağlık sıhhat versin ins

maşallah bizde göreydik

Epeydir bebiş resmi görmüyoruz kızlar, doktora gittim geldim diyor herkes, hani bize resim?😊
Ben cumartesi görücem bebişimi inşallah, 4 hafta olucak görmeyeli çoook özlediimmm meleğimi 👼

Kızlar geceleri uyuyamıyorum,bi kaç gündür aşırı ıstahlıyım mide eksımelerin başladı hiç burdaki arkadaşlar gibi bulantı olmamıştı tam rahat edecek zaman altı aya girerken beş bitiyor bü hafta niye böyle oldum ... Bide aksilik karnım buyudu yüz üstü yatamıyorum en büyük zorluk bu bazen ısrarla yatıyorum napıyım sirt üstü belim ağrıyor sol a yatamıyorum hamile yastigi araştıran var mi hiç aranızda ben almayı düşünüyorum ..birde ne kan ilacı ne vitamin kullanmadım doktor vermedi bacagım kasılıyor

Epeydir bebiş resmi görmüyoruz kızlar, doktora gittim geldim diyor herkes, hani bize resim?😊
Ben cumartesi görücem bebişimi inşallah, 4 hafta olucak görmeyeli çoook özlediimmm meleğimi 👼

ay canım bebişler eskisi gibi sığmıyor artık tek kareye ondandır

İsim ararken internette şöyle bir bilgi ile karşılaştım. Aden ismi hoşuma gidiyor hani uniseks olurmu diyr baktım ama anlamı yanlış biliniyormuş. 😳

Allah’ın Kuran’da lanetlediği Ad kavmi. (Hud Suresi 60, Necm Suresi 50)
Dikkat: Bazı web sayfalarında Aden isminin Cennet bahçesi olduğu söylenmiştir ancak bu yanlış bir bilgidir. Aden değil Adn kelimesi Cennet ismidir.

Kaynak: http://ismininanlamine.com/aden-isminin-anlami-ne-787/#ixzz39QdRfDnv

selam kızlar
dün c&a da gezerken çocuk ve bebk kıyafetlerinin piyasaya göre çookk ucuz olduğunu farkettim
sanırım oğlumun cicilerini toplu olarak oradan alacağım :)

hislerime tercuman olmussu:) bende en bastaan dedim saglikli sihhatli hayirli olsun bide erkkek velat olursa diye dua ettim benim kizimda bebekken kiz olsun buyunce erkek diyo hissiyat olarak inanki ne hissedecemi bilmiyorum karnimin goruntusu mide yanmam kiz gibi hissettiriyo ama sonrada diyorum erkektede bunu yasayan var kalbimin bir tarafinda erkkekmi acaba diyorum ha yine diyorum saglikli olsunda kismette ne varsa ama benim erkek istememdeki dusunce ben 3uncu dusunmuyorum neden dersen yuksek tansiyon var bende oda hamilelikte cok mahvediyo beni birdaha göze alamiyorum hamile kalmayi seninde allah kalbine gore vermis ne guzel erkek haberini almissin rabbim kucagina almayi nasip etsin oglu olup kiz isteyende var tabiki kiz evlat ayri bir guzellik allahim herkesin dilegini versin hayirli sekilde amin aminn

Benim haftaya salı randevum var. İlk kez kendi doktoruma gidicem. Randevu anca 12sine alabilmiştim. Şimdiye kjadar hep devlet hastanesine gittim.
İnşallah bebeğimin fotosunu koyarım. Ve cinsiyeti de öğrenirim artık inşallah sıkıldım çünkü. Çok merak ediyorum.

Canım kasılmayı bi sor ben magnezyum kullanmıştım ilk gebeliğimde. Hamile yastığı çok gereksiz bence. Evdeki yastıklardan bacak arana koysan o bile çok rahatlatır.

selam kızlar
dün c&a da gezerken çocuk ve bebk kıyafetlerinin piyasaya göre çookk ucuz olduğunu farkettim
sanırım oğlumun cicilerini toplu olarak oradan alacağım :)

evet benim kv de diyor çok ucuzmuş. ikincisi kız olursa ben de ordan bakıcam.

Bu bacak karsılmaları magnezyum eksikliğinden olur demişlerdi doktoruna danış istersen vitamin ilacı kullanmıyomusun

Merakla bekliyorum canım ama ben senden önce göreceğim sanırım. Bir iki bebiş resmi görseydik de hasret giderseydik.

Sezin Ankara da mıydın???
Ayhan Çocuk sitesine bakıyorum internetten, İstanbul-Fatih'te de mağazaları var. 2400 TL yazıyor artık Rider+Matrix Light için
1800'se olur bu iş

Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın, prensesler daha artsın yaa hep erkek hep erkek

Ben Karataycıyım galiba
Bugün onun önerdiği şekilde ekmeksiz kahvaltı ettim, hiç ama hiç acıkmadım. Canım hiç bir şey istemiyor hayretler içerisindeyim.
Çok haklısın kilo konusunda. Benim tek olduğu halde bende almamalıyım diye düşünüyorum.
Çünkü arkadaşlar bahsediyor 16. haftada hala kilo almadıklarını, yada daha yeni almaya başladıklarını azar azar, bana ne oluyor bilmiyorum.
Bayaa ayı gibi gideceğim doğuma O yüzden sağlıklı beslenip çok kilo almak istemiyorum.
O yüzden şekersiz, ekmeksiz, hamur işsiz bir hayatı uygulamaya çalışacağım inşallah.

Sağol cnm iyi çok şükür kendi doktoruna randevu aldı iki gündür iştahı da açıldı maşallah allah annelerimizi korusun.

Çok şükür.. Amin Allah tüm anneleri korusun.

Ya bişi sorabilirmiyim müsaadenizle😄😄. 16 haftalık olmak üzereyiz ama ben hala iştah konusunda dertliyim yemekleri sütü yoğurdu hep bi isteksiz yiyorum içiyorum benim durumumda olan var mı hala?

slm kızlar baya oldu girmeyeli nasıl gidiyo hamişlik
benim bulantılar geçti derken 10 gün sonra iki gündür yine bulandı akşama kadar şimdi iyiyim.Birde kızlar bişey sorucam az ayakta iş yapayım belim çok ağrıyo uzanır vaziyette geçmesini bekliyorum günlük işlerim dinlene dinlene öğleden sonraları buluyo yaptığımda gözükse bari.Yarın kontrole gidicem bakalım bebiş sağlıklı büyüyomu. Devlet hastanesi ama bellimi olur belki cinsiyetini gösterir annesine Allah'ımdan hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip etmesini diliyorum.

Ay valla benim eşim de yoksa netten bunları okudu da o yüzden mi yaklaşmıyor bana

araştırıyor çünkü o da kasılma kanama olur falan filan dedi bana çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…