2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım özel mesaj atamıyorum daha ins görürsün yazdigimi sincan koruyu aradim muyenesız ayrıntılı yapmıyoruz önce dedi muayene için hangi doktordan alayım bilemedim doktor isimlerini sayıca hüseyin pehlivan dedi pehlivan iyidir diyerek içimden ona ver dedim ayrıntılı için doktor sekreteri randevu veriyormuş sen hangi doktora gidiyordun bi sekreter numarasini bana yollar misin ... Pazartesiye öğleden sonraya randevu verdi sabah özel keciorene gideceğim eğer orayı beğenmezsem ayrıntılısına da arkadaş gidecek 7sinde begenmezse öğleden sonra da oraya giderim velhasıl bana senin doktorun sekretern numarası varsa verebilir misin hastaneden gerçekten memnunsun değil mi ben epey bi yol katedip oraya gelıcem de yani kecioren sincan malum:)

aynen öyle cnm bende ondan korkuyorum fiyat olarakta pahalı geldi biraz bakalım 3haftam var karar vericem artık

Sezin Ankara da mıydın???
Ayhan Çocuk sitesine bakıyorum internetten, İstanbul-Fatih'te de mağazaları var. 2400 TL yazıyor artık Rider+Matrix Light için
1800'se olur bu iş

Ankara'dayım canım. Ama bence istanbula gideceksen saraçhaneye her şeyini seç beğen (puset, park yatak, ev tipi ana kucağı vb ) öyle git. Hepsini tek dükkandan topluca indirimli alırsın. Gitmeden bence Ayhan'ı ara bir fiyat sor nakit ne kadar falan. İlle 2400 derlerse değmez tabi gitmene.

Ben 24 temmuzda gittim 8 eylüle gün verdi canım.

Canım ben de bu aralar pek iyi uyuyamıyorum. İlk üç aydan sonrası için yüzüstü uyumak sakıncalı diye biliyorum. Perşembe randevum var doktora soracağım mutlaka. Çünkü ne zaman uyansam ben de yüzüstü yatar halde buluyorum kendimi😔 bazen eşim uyandırıyor çocuğun üstüne yatıyosun diye. Napim dön dön öyle rahat ediyorum öyle kalıyorum demekki? Sorunca yazarım burdan. Sağlıkla kal...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?

Hayırlı olsun bebişin canım. Ben de oldu bişeyler ama öyle patlama falan değil. Ev işlerimi yemeğimi yapabilir oldum. Yatakla vedalaşabildim vs. Şimdi dört ayı bitiriyorum. Güneş biraz etkisini kaybetse de sokağa atsam kendimi diyorum. Sanırım o patlama bende yeni yeni oluyor😄😄

Maşallah canım prensesine inşallahh detaylida da herseyi iyi cikar az kalmış senin benimkisi 4 eylülde hastanede olucagi icin anca bu tarihte alabildim neyse gec olsun sağlıklı olsun :)

Canım teşekkürler..inşallahh herşey yolundadır.. Şaka maka nerdeyse yarıladık yolu...

Erkekler için de çok güzel şeyler var aklında bulunsun 😊

slm kızlar nasılsınız bizde gezmeden geldi benim kız sol kasığıma oturdu sol bacağımı atınca iğneler batıyor sanki hep

Kızlar tetenoz aşısını yaptıran var mı

Aşıları ben de merak ediyorum. Aile hekimliğinden arayan hemşire tatilden döndüğünde aşılar için uğraman gerekiyor dedi. 20. Hafta civarına denk gelecek ama ne aşısı, kaç tane sormak aklıma gelmemişti.

Canim ilk hamileliginse yani daha once olmadiysan 2doz hamileyken bir doz dogumdan sonra eger kurtulayim bi daha hayat boyu yaptirmayim dersen de birer yil arayla 2 doz daha vuruyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabalar kizlar.Bugun randevumuz vardi yine bi tahminde bile bulunamadi doktorum pozisyonundan oturu.Devlet hastanesi olunca fazla beklemiyo maalesef dönmesi icin.hep 2 haftayla gidiyorum.bakalim 2 hafta sonra ne olacak gerci benim pek umudum yok artik cinsiyet icin bi ozele gitmem gerekecek yoksa bizim devlete kalirsam ben bebek dogarken öğrencem cinsiyeti esim izne cikicak ozaman butun eksiklerimizi alalim diyorum ama bizimki inatci biraz yada benim doktorda sikinti yada hastanedeki cihazlarda anlamadim gitti
Esimle bende kan uyusmazligi var ben negatifim esim pozitif 2 hafta sonra tekrar gidicem kan uyusmazligi testi yapilcak.az cok bilgim var ama tamamen bilmiyorum uyusmazlik testini falan.nasil yol izleyecgiz.kanda vericeksin dedi.saglik ocagindaki ebe cok korkutmustu beni kanaman olur falan filan hemen git igneni vurdurman lazim demisti.cok sukur kanama gibi bisey olmadi ama sikinti varmidir bu durumdan dolayi endiseliyim.bide dogumdan sonra bi ign daha vurulmam gerekiyomus sanirim. yanlis hatirlamiyosam eger.
Size bir soru sormak istiyorum 2li testimi 12. Haftada yaptirmistim Allah'a şükür temiz cikti.Normalde yine 2 hafta sonra 3 lu testin yapilmasini bekliyordum ama doktor gerek gormedigini yapmayacagini söyledi acikcasi endiselenmedim desem yeridir.3'lu testi yaptirmamak dogrumudur.gerci burda oyle okumuştum sanirim 2'li test temiz cikarsa doktorlar 3'lü teste gerek gormuyomus. doğru bi kararmidir.:44::44:

ço teşekkür ederim tekrarladığın için canım, babe çatlak kremine hemen bakıyorum, birde balmandol ilk kez duydum araştırıcam nerden alınır

Benim doktorum 3lü testin modası geçti artık sonuçta istatiski bi test olan ikili test var zaten elimizde istersen 4lü test yapariz dedi risk yüksek değilse gerek görmüyo bicok dr. Bide bi çoğumuz 4. ayını tamamladı bu saatten sonra o bebegin canına kiyilabilir olmasi çok zalimce( lafim saglik sistemine) yasak olmalı bu testler bicok avrupa ülkesinde olduğu gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hüseyin pehlivan benim doktorummmmmmm çook severim kendisini ve çok ilgilidir

Evet ilk hamileliğim, daha önce olmadım bu aşıyı. Çok teşekkür ederim cevabın için.

Tabiki canli canli bir bebegin canina kiymak cok kotu birsey ama doiger bi yandan dusununce dogacak olan bebegede yazik olur bile bile.yani suan tabi bana konusmak kolay geliyo Allahim kimsenin basina vermesin o ayri bisey ama.hersey bizim icin.zaten ikili test temiz ciktimi doktorlar sorun pek gormuyo bebeklerde ici rahat oluyo.daha rahat hareket edebiliyolar,ve gerek gormuyolar.tabi doktorlar en iyisini bilir ama yinede bilgili annislere danismak istiyotr insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…