- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Töbe töbeeeee 😄😄😄 ama bize yasak olmasa ben durdurmazdım heeee😄
Ben yaptırmayı düşünüyorum ama bir problem çıkarsa anne karnında müdahale edilebilir mi hiç bilmiyorum. Mantıklı gelmiyor ama bilenler varsa söylesin.
Benim iki görümcem var, küçüğü doktoru demesine rağmen ayrıntılı yaptırmadı çok şükür kızı çok sağlıklı. Büyük görümcem yaptırdı, sanırım onun ikili testte riski de yüksek çıkmıştı, özellikle o sebepten yaptırmak istemiş olabilir. Sonuçta bebekte clubfoot olduğunu ve sol ayak kemiklerinin eksik olduğunu gördüler. Doğana kadar yapılabilecek bir şey yoktu ama hamileliği hep üzüntülü geçti. Bizler için de öyle oldu. Bilmiyorum yani yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sezin Ankara da mıydın???
Ayhan Çocuk sitesine bakıyorum internetten, İstanbul-Fatih'te de mağazaları var. 2400 TL yazıyor artık Rider+Matrix Light için
1800'se olur bu iş
Cnm alt taraf derken göbeğin altı mı bilmiyorum ama benim zaman zaman tam vajina girişinde ağrı girmesi oluyo o an cnm yaniyo ama kisa sürüyor Allahtan,normaldir kanmca bunlar
Cnm ne kadar sonraya randevu verdiler bezmi alemde bende gideyim 2gün sonra:what:
Kızlar solda olur denilir bide. Benimde hep solda bebisim büyük ihtimalle de erkek
Cnm catliyo olmayasin dikkat et, catlarken kasiniliyo cnku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar geceleri uyuyamıyorum,bi kaç gündür aşırı ıstahlıyım mide eksımelerin başladı hiç burdaki arkadaşlar gibi bulantı olmamıştı tam rahat edecek zaman altı aya girerken beş bitiyor bü hafta niye böyle oldum ... Bide aksilik karnım buyudu yüz üstü yatamıyorum en büyük zorluk bu bazen ısrarla yatıyorum napıyım sirt üstü belim ağrıyor sol a yatamıyorum hamile yastigi araştıran var mi hiç aranızda ben almayı düşünüyorum ..birde ne kan ilacı ne vitamin kullanmadım doktor vermedi bacagım kasılıyor
yaşasınnnnn kıpırdıyorrr
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
Maşallah canım prensesine inşallahh detaylida da herseyi iyi cikar az kalmış senin benimkisi 4 eylülde hastanede olucagi icin anca bu tarihte alabildim neyse gec olsun sağlıklı olsun :)
Benim haftaya salı randevum var. İlk kez kendi doktoruma gidicem. Randevu anca 12sine alabilmiştim. Şimdiye kjadar hep devlet hastanesine gittim.
İnşallah bebeğimin fotosunu koyarım. Ve cinsiyeti de öğrenirim artık inşallah sıkıldım çünkü. Çok merak ediyorum.
Canım kasılmayı bi sor ben magnezyum kullanmıştım ilk gebeliğimde. Hamile yastığı çok gereksiz bence. Evdeki yastıklardan bacak arana koysan o bile çok rahatlatır.
evet benim kv de diyor çok ucuzmuş. ikincisi kız olursa ben de ordan bakıcam.
Kızlar tetenoz aşısını yaptıran var mı
Aşıları ben de merak ediyorum. Aile hekimliğinden arayan hemşire tatilden döndüğünde aşılar için uğraman gerekiyor dedi. 20. Hafta civarına denk gelecek ama ne aşısı, kaç tane sormak aklıma gelmemişti.
bir kaç kere yazmıştım okuyanlara tekrar olacak ama olsun ben cilt doktoruna çatlak kremi için gittim babe çatlak kreminin etkili olduğunu söyledi. bir de duştan sonra balmandol tıbbi yağı tüm vücuduna sür dedi.
Herkese merhabalar kizlar.Bugun randevumuz vardi yine bi tahminde bile bulunamadi doktorumpozisyonundan oturu.Devlet hastanesi olunca fazla beklemiyo maalesef dönmesi icin.hep 2 haftayla gidiyorum.bakalim 2 hafta sonra ne olacak gerci benim pek umudum yok artik cinsiyet icin bi ozele gitmem gerekecek yoksa bizim devlete kalirsam ben bebek dogarken öğrencem cinsiyeti esim izne cikicak ozaman butun eksiklerimizi alalim diyorum ama bizimki inatci biraz yada benim doktorda sikinti yada hastanedeki cihazlarda anlamadim gitti
Esimle bende kan uyusmazligi var ben negatifim esim pozitif 2 hafta sonra tekrar gidicem kan uyusmazligi testi yapilcak.az cok bilgim var ama tamamen bilmiyorum uyusmazlik testini falan.nasil yol izleyecgiz.kanda vericeksin dedi.saglik ocagindaki ebe cok korkutmustu beni kanaman olur falan filan hemen git igneni vurdurman lazim demisti.cok sukur kanama gibi bisey olmadi ama sikinti varmidir bu durumdan dolayi endiseliyim.bide dogumdan sonra bi ign daha vurulmam gerekiyomus sanirim.yanlis hatirlamiyosam eger.
Size bir soru sormak istiyorum 2li testimi 12. Haftada yaptirmistim Allah'a şükür temiz cikti.Normalde yine 2 hafta sonra 3 lu testin yapilmasini bekliyordum ama doktor gerek gormedigini yapmayacagini söyledi acikcasi endiselenmedim desem yeridir.3'lu testi yaptirmamak dogrumudur.gerci burda oyle okumuştum sanirim 2'li test temiz cikarsa doktorlar 3'lü teste gerek gormuyomus.doğru bi kararmidir.:44::44:
Canım özel mesaj atamıyorum daha ins görürsün yazdigimi sincan koruyu aradim muyenesız ayrıntılı yapmıyoruz önce dedi muayene için hangi doktordan alayım bilemedim doktor isimlerini sayıca hüseyin pehlivan dedi pehlivan iyidir diyerek içimden ona ver dedim ayrıntılı için doktor sekreteri randevu veriyormuş sen hangi doktora gidiyordun bi sekreter numarasini bana yollar misin ... Pazartesiye öğleden sonraya randevu verdi sabah özel keciorene gideceğim eğer orayı beğenmezsem ayrıntılısına da arkadaş gidecek 7sinde begenmezse öğleden sonra da oraya giderim velhasıl bana senin doktorun sekretern numarası varsa verebilir misin hastaneden gerçekten memnunsun değil mi ben epey bi yol katedip oraya gelıcem de yani kecioren sincan malum:)
Canim ilk hamileliginse yani daha once olmadiysan 2doz hamileyken bir doz dogumdan sonra eger kurtulayim bi daha hayat boyu yaptirmayim dersen de birer yil arayla 2 doz daha vuruyorlar
Benim doktorum 3lü testin modası geçti artık sonuçta istatiski bi test olan ikili test var zaten elimizde istersen 4lü test yapariz dedi risk yüksek değilse gerek görmüyo bicok dr. Bide bi çoğumuz 4. ayını tamamladı bu saatten sonra o bebegin canına kiyilabilir olmasi çok zalimce( lafim saglik sistemine) yasak olmalı bu testler bicok avrupa ülkesinde olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?