- 13 Temmuz 2014
- 15
- 6
- 6
durmuyorum tepesindeyim de o işe girişmiyor beyfendi ön aşamaları yapıyor sadece
Estağfurullah yaaaa😄😄😄 ön aşamalar herkese serbest öyle de sende bize bile mesela😄
Çok merak ettiğim bişey war arkadaşlar göbüşleriniz ne kadar büyüdü benim göbüş baya bi kavun kadar 17+3üm daha :))
Bide karnımın sol trafı daha fazla şiş ve sert anlayamadım bi türlü 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 15+3üm henüz ama artık normal t-shirtlerimi badilerimi giydiğimde karnım ben burdayım diye bağırıyor. Sabahları çok şiş olmuyor ama akşama iki katına çıkmış oluyor :) kilo konusunda da çok yanıldım akşam tartılmaktan. Çok aldım zannediyordum, meğersem iki kilo bile almamışım :)
Heheheheh sorma :))) komedi gibi valla
kızlar saç kremi kullanıyor musunuz?benim saclarım cok ince Telli ve kullanıyorum ama şimdi okuduğuma göre boya icinde bulunan madde "phenyl trimethicone "sac kremlerinin ve sampuanların icinde de varmış
kızlar saç kremi kullanıyor musunuz?benim saclarım cok ince Telli ve kullanıyorum ama şimdi okuduğuma göre boya icinde bulunan madde "phenyl trimethicone "sac kremlerinin ve sampuanların icinde de varmış
bende öyle tatlım,birbirimize yoldaş oluyoruz bu heyecanlı günlerde:)Orası öle tabi doktorda dedi normal diye bide kendime söz geçirebilsem :) ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum iyi ki bu forum ve sizler varsınız yani :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba komşuuu:))merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
kuzum benim hep böyle tatlı telaşların olsun inşallahSlm kızlar sabah erkenden küçük oglusu sünnet kontrolü için doktora götürdük 10 eylülde sünnet olucak nasipse kardeşi doğmadan onun sünnet isi de sorunsuz olsun insallah.bu aralar iyiyim şükür iyice agirlasmadan oglumla ilgilenirim inşallah sünnetten sonra yoksa son aylarda iyice agirlascam sonrasında doğum bebek derken zor ilgilenirdim.insallah sorunsuz gecer alman bi doktor yapıcak büyük oglumunkinide alman doktor yapmıştı şükür onda sorun olmadı inşallah bundada olmaz.artik 3 numarayı ne zaman sünnet yaptiririz bilmiyorum daha türkiyede de sünnet düğünleri yapilcak seneye yapsak kucuk daha 5-6 aylık olucak ee buyukte 8 olucak biri icun çok erken biri ucin çok gec bakalım nasıl ortayi bulcaz :)
haha:))yaşasınnnnn kıpırdıyorrr
canım,benim de 2 li tarama temiz çıktığı için 3 lü ye gerek duymadı doktorum.hatta kndiside hamileliğinde 3 lü tarama yaptırmamış demek ki önemli bir durum değil.Herkese merhabalar kizlar.Bugun randevumuz vardi yine bi tahminde bile bulunamadi doktorumpozisyonundan oturu.Devlet hastanesi olunca fazla beklemiyo maalesef dönmesi icin.hep 2 haftayla gidiyorum.bakalim 2 hafta sonra ne olacak gerci benim pek umudum yok artik cinsiyet icin bi ozele gitmem gerekecek yoksa bizim devlete kalirsam ben bebek dogarken öğrencem cinsiyeti esim izne cikicak ozaman butun eksiklerimizi alalim diyorum ama bizimki inatci biraz yada benim doktorda sikinti yada hastanedeki cihazlarda anlamadim gitti
Esimle bende kan uyusmazligi var ben negatifim esim pozitif 2 hafta sonra tekrar gidicem kan uyusmazligi testi yapilcak.az cok bilgim var ama tamamen bilmiyorum uyusmazlik testini falan.nasil yol izleyecgiz.kanda vericeksin dedi.saglik ocagindaki ebe cok korkutmustu beni kanaman olur falan filan hemen git igneni vurdurman lazim demisti.cok sukur kanama gibi bisey olmadi ama sikinti varmidir bu durumdan dolayi endiseliyim.bide dogumdan sonra bi ign daha vurulmam gerekiyomus sanirim.yanlis hatirlamiyosam eger.
Size bir soru sormak istiyorum 2li testimi 12. Haftada yaptirmistim Allah'a şükür temiz cikti.Normalde yine 2 hafta sonra 3 lu testin yapilmasini bekliyordum ama doktor gerek gormedigini yapmayacagini söyledi acikcasi endiselenmedim desem yeridir.3'lu testi yaptirmamak dogrumudur.gerci burda oyle okumuştum sanirim 2'li test temiz cikarsa doktorlar 3'lü teste gerek gormuyomus.doğru bi kararmidir.:44::44:
benimde kavun kadar oldu artıkÇok merak ettiğim bişey war arkadaşlar göbüşleriniz ne kadar büyüdü benim göbüş baya bi kavun kadar 17+3üm daha :))
Bide karnımın sol trafı daha fazla şiş ve sert anlayamadım bi türlü 😊
bende kullanıyorum ama kullanmazsam saçım çok sert oluyor.inşallah bir problem yaratmaz doktora sorayım.daha önce aklıma gelmemişti problem yaratacağı.kızlar saç kremi kullanıyor musunuz?benim saclarım cok ince Telli ve kullanıyorum ama şimdi okuduğuma göre boya icinde bulunan madde "phenyl trimethicone "sac kremlerinin ve sampuanların icinde de varmış
kızlar size ayrıntılı ultrason hakkında danışmak istiyorum fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim 20.haftada gitmen gerek doktorum fiyatı 300-400tl arasıymış yaptırmak gerekli mi gerçekten sonucunda allah korusun bişey çıkarsa müdahale edilirmi ki anne karnındayken boşa stres olmak istemiyorum yaptırmasam içim rahat etmeyecek aman ya kafam karıştı ...
Kızlar tetenoz aşısını yaptıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?