2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok merak ettiğim bişey war arkadaşlar göbüşleriniz ne kadar büyüdü benim göbüş baya bi kavun kadar 17+3üm daha :))
Bide karnımın sol trafı daha fazla şiş ve sert anlayamadım bi türlü 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 15+3üm henüz ama artık normal t-shirtlerimi badilerimi giydiğimde karnım ben burdayım diye bağırıyor. Sabahları çok şiş olmuyor ama akşama iki katına çıkmış oluyor :) kilo konusunda da çok yanıldım akşam tartılmaktan. Çok aldım zannediyordum, meğersem iki kilo bile almamışım :)

Bende daha hiç kilo almadım almayımda oğluşum beslensin ziraa biraz daha kilo alırsam 9 aylık halimi düşünemiorum 😄

Buda oğlumun son hali ❤️❤️

Nasılsınız bayanlar sizleri uzaktan takip ediyorum hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş herkese hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

kızlar saç kremi kullanıyor musunuz?benim saclarım cok ince Telli ve kullanıyorum ama şimdi okuduğuma göre boya icinde bulunan madde "phenyl trimethicone "sac kremlerinin ve sampuanların icinde de varmış

saç kremini saçımda boya olmadıgı ıcın hamılelıkten once bırakmıştım zaten ama normal şampuan bıle kullanmıyorumben bebe sampuanı kullanıyorum.

kendini çok dinlemee ben kullanıyorum saç kremi ablam hep kullandı arkadaşım hep kullandı ondan bişi olmaz ona bakarsan hiç bişiy yapmayalım canım benim ben açımı boyadım benim doktorum herşeye izin verdi.

bende senin gibi düşüyorum Canım biliyorsun ama yine de insan düşünüyor ben hep kullandım ama.hamileligin basından berri

O kadar çok yazmıştım gitti hepsi of neyse ben uzun suren tatilinden döndüm simdi ev temizliğine başladım yavaş yavaş doktora gittim bugün kuzum 16 haftalık olmuş 160 gr maşallah baya sağlıklı bende hic kilo almamisim tabi bugüne kadar kusunca insan neyse erkeğe benziyo dedi doktorun ama haftaya pzt tekrar çağırdı 4 lu test Yapicak ikiliyi yaptiramistim ozaman daha net söylerim dedi umarım herkeze iyidir opuyorum

bende öyle tatlım,birbirimize yoldaş oluyoruz bu heyecanlı günlerde:)
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
merhaba komşuuu:))
vallahi benimde günüm günüme uymuyor ama pek enerjik olduğum söylenemez.hala çabuk yoruluyorum inşallah enerjim geri gelir.
kuzum benim hep böyle tatlı telaşların olsun inşallah
daha olmadı toplu sünnet yaptırırız nasıl olsa her yer oğlan
yaşasınnnnn kıpırdıyorrr
haha:))ilk kez miii?
canım,benim de 2 li tarama temiz çıktığı için 3 lü ye gerek duymadı doktorum.hatta kndiside hamileliğinde 3 lü tarama yaptırmamış demek ki önemli bir durum değil.
benimde kavun kadar oldu artık
bu arada o şişlik ve sertlik senin bebişin annesi:))benimkide genelde solda duruyor:))
bende kullanıyorum ama kullanmazsam saçım çok sert oluyor.inşallah bir problem yaratmaz doktora sorayım.daha önce aklıma gelmemişti problem yaratacağı.

Canım internette dinledim,9 aylık hamilelik sürecinde sadece bir kez ultrasona girme hakkınız olsaydı bunu 18-21 haftalar arası ayrıntılı ultrasonda değerlendirmenizi isterdik diyor doktor.en önemli kısmıymış muayenenin.tek tek tüm organlar inceleniyor,bir sıkıntı varsa Allah korusun en azından doğunca müdahale ediliyor.bazı bebekler doğar doğmaz ameliyat geçiriyor mesela.bu ikili test gibi olasılık testi değil çok daha önemli bence yapılmalı.ben devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar tetenoz aşısını yaptıran var mı

Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba?benim doktorum hiç bahsetmedi 17.haftaya giriyorum 2 gün sonra.

Günaydınnn güzel annişler ve bebişleri. Bende iyice bağımlılık haline geldiniz, özellikle işteyken😊
Ama işleri bu kadar astığım yeter, bugün kendime ceza veriyorum ve öğlene kadar girmicem. İşlerimi yapmam lazım bugün. Siz o arada çok konuşun her zamanki gibi😄 bana da okuyacak malzeme çıksın. Öptümm herkesi😘😘😘

Günaydın güzel annişler dun dr gittim oglusumun herseyi iyi 220 gr olmus boyuda 18 cm teyzoşları bir hafta ileriden gidiyo dedi yalniz plesanta aşağı yerleşmiş iki hafta icinde yukari çıkması gerekiyormuş anlicaniz bende tehlikeler yasaklar devam bunun dışında hersey cok iyi rabbime sonsuz şükür

Kızlar doktora geldim 17 haftalık olduk inşaallah neler sorsam acaba doktora...on dakika sonra filan gireceğim inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…