2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Renkli doopler dediğiniz bu 4D renkli ultrason değilmi kızlar ben her gittiğimde bakıp fotografını 3D fotoğrafını CD sini veriyor doktor acaba sizin dediğiniz farklı bişimi

4d değil canım. 4d, 3d'nin gerçek zamanlı gösterimi olanı tek fark o. ayrıntılı da genelde 2li ultrasonla bakıyorlar. benim doktorumun ultrasonu 4d ama ayrıntılı için radyoloji odasında bakıcaz dedi

benim bebeğimde sağda hiç ortada hissetmedim daha noluyosa sağ tarafıma oluyo. ilk gebeliğim ve doktor %90 kız dedi ama 14. haftadan beri hissediyorum her geçen gün hissetme sayım artıyo hatta

kızlar bugun 17 haftaya girdik haftaya pazartesi randevum var erkek olcak bebeğim ama isim bulamaıyoruz önericeğiniz isimleriniz varmı arkadaşlar...?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım erkek olsaydı ömer selim koycaktık ama kızımız olacak :)

kızlar az önce bebeğin ilk hareketini çok net hissettim.. 13haftadan beri birşeyler vardı anlamlandıramıyordum.. bu resmen çok netti .. çok güzel bir duygu .. çok mutluyum...

bağışıklığın yoksa 2 doz yapılıyor canım.. 20 hafta ilk doz sanırım.. siz sağlık ocağına gitmiyor musunuz .. bildirmek zorunlu diye biliyorum ben..

bağışıklığın yoksa 2 doz yapılıyor canım.. 20 hafta ilk doz sanırım.. siz sağlık ocağına gitmiyor musunuz .. bildirmek zorunlu diye biliyorum ben..

Telefonla aradim ben gelmeniz gerekiyor dedi bu sefer doktora gitmeden önce oraya gidecem sabah ilk is ordan doktora gidecem

kızlar internetten fiyat bakıp ölümüne pazarlık yapın .. park yatakta kazıklandım ben.. araştırmamıştım , alma niyetiyle gitmemiştim.. birde park yatak içerisine alacağınız yatağı iyi araştırın.. biri visko diyor diğeri sağlıksız diyor tartışmalı bir konu ..

Evet hangi gun hamile kaldığini da hesapliyormus hemşire :)
onu sende hesaplayabilirsin.. bir kart var nette hesaplama siteleri ile aynı sayıyı gösteriyor.. yumurtlamayı adetin 14. gününü baz alarak hesaplıyor.. +- 3 gün olayı var yalnız.. benim 17. gün mesela .. o şekilde uyumlu gidiyor .. 3 gün geriden geliyorum.. geç yumurtladığımı ovulasyon testinden ve ateş takibinden de biliyordum ben..

cuma günü doktora sorup alayım hemen randevumu canım haklısın.yüzü filan net görülüyormuş galiba onu da çok merak ediyorum
bu arada göbeğim çok kaşınıyor benim ya neden ki?

canım nemlendirmeye başla vücut geriliyor artık açılmadan kaşınıyor çatlaklar kaşıntıyla başlarmış iyi nemlendirmek ve çok su içmek gerekiyormuş. tabi çatlayacağı varsa yapacak bişi yok en azından önlemini almıştım dersin. benim de kaşınmaya başladı karnımın yanları tırnaklarımla kaşımıyorum üstten ovalıyorum

Günaydın annisler sabah midem bulandı ogurtu oluyo iki gündür .randevum a az kaldı özledim miniğimi

Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan

ben zaten 2 kere birlikte olup kaldım ama hangisinde kaldığımı bulamıyorum 9 un da son adetim oldu 20 ve 29unda birlikte olduk

ay canımmm ya inşallah olmaz öyle bişey dua et sen ve su iç bol bol

bol su içip iyi beslenirsin canını sıkma ...şişe yap kendine onu yudum yudum iç hergün .. görev gibi ..

oyh .. Allah korusun canim .. siseyle gez yaninda .. kocaman bi havuz yap bebise insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…