Renkli doopler dediğiniz bu 4D renkli ultrason değilmi kızlar ben her gittiğimde bakıp fotografını 3D fotoğrafını CD sini veriyor doktor acaba sizin dediğiniz farklı bişimi
canım ben ilk zamanlar kucukken on üç haftada falan iki taraflı hissediyordum büyüyünce yani on altı dan beri hep sağda vuruyor ve göbek ortasi kızımda da hep sol da hıçkırıklar tutardı kızım hop hop yakardı orayı gecene kadar suan bebeğim sağda kızdan sonra sol tarafim sarktı ve çatladı buda sağı sarkıtır sa eşitlenırım :)
insanlar bi garip hayatim canını sikma biz sanki kız değiliz kayınvaliden sanki kız değil bazen toplum baskısı saçmalatıyor insanları boşver sen kızda senin erkekte kucağına alinca kokusu ayrı oluyor yerim ben onları ben artık cinsiyet soranlara söylemiyorum sızene diyorum içimden kızdır o zaman diyorlar erkek olursa siz mi bakacaksınız herkesin evladi kendine kızsa da erkekse de diyorum oysa ki erkek sırf egolarını tatmin ediyorlar
canım bu ayrıntılı ultrason farklı birşey 3d 4d gibi değil görüntü daha ilkel ama sonuç mükemmel organlara tek tek bakılıyor haftan gelmedigi için doktor anlatmamıstır on sekize doıru söylüyorlar 20-23 hafta arası oluyor
kızlar bugun 17 haftaya girdik haftaya pazartesi randevum var erkek olcak bebeğim ama isim bulamaıyoruz önericeğiniz isimleriniz varmı arkadaşlar...?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım erkek olsaydı ömer selim koycaktık ama kızımız olacak :)
Canım internette dinledim,9 aylık hamilelik sürecinde sadece bir kez ultrasona girme hakkınız olsaydı bunu 18-21 haftalar arası ayrıntılı ultrasonda değerlendirmenizi isterdik diyor doktor.en önemli kısmıymış muayenenin.tek tek tüm organlar inceleniyor,bir sıkıntı varsa Allah korusun en azından doğunca müdahale ediliyor.bazı bebekler doğar doğmaz ameliyat geçiriyor mesela.bu ikili test gibi olasılık testi değil çok daha önemli bence yapılmalı.ben devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmayı düşünüyorum
Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba?benim doktorum hiç bahsetmedi 17.haftaya giriyorum 2 gün sonra.
bağışıklığın yoksa 2 doz yapılıyor canım.. 20 hafta ilk doz sanırım.. siz sağlık ocağına gitmiyor musunuz .. bildirmek zorunlu diye biliyorum ben..
Telefonla aradim ben gelmeniz gerekiyor dedi bu sefer doktora gitmeden önce oraya gidecem sabah ilk is ordan doktora gidecem
Ankara'dayım canım. Ama bence istanbula gideceksen saraçhaneye her şeyini seç beğen (puset, park yatak, ev tipi ana kucağı vb ) öyle git. Hepsini tek dükkandan topluca indirimli alırsın. Gitmeden bence Ayhan'ı ara bir fiyat sor nakit ne kadar falan. İlle 2400 derlerse değmez tabi gitmene.
öyle yap canım.. tahlilleri falan yapıyorlar ..ilgililer baya .. devamında bebek içinde gideceksin zaten ..
onu sende hesaplayabilirsin.. bir kart var nette hesaplama siteleri ile aynı sayıyı gösteriyor.. yumurtlamayı adetin 14. gününü baz alarak hesaplıyor.. +- 3 gün olayı var yalnız.. benim 17. gün mesela .. o şekilde uyumlu gidiyor .. 3 gün geriden geliyorum.. geç yumurtladığımı ovulasyon testinden ve ateş takibinden de biliyordum ben..Evet hangi gun hamile kaldığini da hesapliyormus hemşire :)
cuma günü doktora sorup alayım hemen randevumu canım haklısın.yüzü filan net görülüyormuş galiba onu da çok merak ediyorum
bu arada göbeğim çok kaşınıyor benim ya neden ki?
onu sende hesaplayabilirsin.. bir kart var nette hesaplama siteleri ile aynı sayıyı gösteriyor.. yumurtlamayı adetin 14. gününü baz alarak hesaplıyor.. +- 3 gün olayı var yalnız.. benim 17. gün mesela .. o şekilde uyumlu gidiyor .. 3 gün geriden geliyorum.. geç yumurtladığımı ovulasyon testinden ve ateş takibinden de biliyordum ben..
Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
ben zaten 2 kere birlikte olup kaldım ama hangisinde kaldığımı bulamıyorum 9 un da son adetim oldu 20 ve 29unda birlikte olduk
bol su içip iyi beslenirsin canını sıkma ...şişe yap kendine onu yudum yudum iç hergün .. görev gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?