- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
Saracoğlu dwdiki havuc suyu icin suyunuz azsa dedi ilac olacaktir dedi dene gulum
Ne kadar zamanda bu durum düzelir acaba :-( kocaman havuzu olur acaba :-( ağlaya ağlaya bi hal oldum hastanede :-(
büyük ihtimalle 20 dir canım .. bebeğin cinsiyeti kız mı?
Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
kızlar bişi soracağım siz burada ayrıntılı ultrason için randevu ayrı alınıyor dedini< benim kafam karıştı hastaneyi aradım doktorum izinliymiş de
sekreteri hayır kendi ultrason aletinde ayrıntılı bakacak sadece normal randevuyu öğleden sonra alın dedi extra bi ödemeden falanda bahsetmedi
Ne kadar zamanda bu durum düzelir acaba :-( kocaman havuzu olur acaba :-( ağlaya ağlaya bi hal oldum hastanede :-(
doktorun yeterliliğine göre değişiyo sanırım. benimki hem doktora hem radyolojiye almanız gerek dedi yani iki ayrı ücret ödicekmişim ve 250 lira toplamda aynı hastanede başka doktora giden kendi doktor muayenesinde oluyomuş. bende fakülteye gidicem yarın orda yaptırcam 250 çok fazla geldi bana
Kan verdim 2 tüp filan bi tanede dörtlü tarama için verdim, idrar verdim onları gösterince ilaç verecek sanırım havuç suyu hergun bi bardak mı acaba..4 eylüle ayrıntılı ultrason randevusu verdiler...idrarın hep beyaz gelmeli o zaman suyun yeterli demektir dedi decavitle ilgisi yokmuş renginin...32 haftalik hamile bayanı da suyu yok diye sezeeyana alcaklardi renkli ultrasonda bakip bebek yaşıyormuş oda benim gibi ağlıyordu ultrason sırası alırken konuştukağlama cnm sakin ol herkes söylemiş zaten 3lt falan enaz su iç sen, başka bişi dememiş heralde doktorun ilaç falanda vermemiş. dinlen hep wcye çok gidiyorum diyede üşenme bol bol su. inşallah bişi olmıcaktır dua et
Kan verdim 2 tüp filan bi tanede dörtlü tarama için verdim, idrar verdim onları gösterince ilaç verecek sanırım havuç suyu hergun bi bardak mı acaba
sabah akşam 1 bardak içilecek diyor 1 ayda oplar kendini diyor cnm bu adam bu işi biliyor ben önce allahın izniyle sonrada onun soğan suyuyla hamile kaldım bak dinle beni yap şunu 1 ayda suyun fazlalaşacak tabi normal suyuda bol bol iç dualarım seninle cnm üzülme rabbime gven cnm benim
canım demek ki belli olmuyor insanların genel yaşadığı durumlara yapılan yorumlardan ve benim yasadigim durumdan yola çıkarak anlattim senın kızında sağı sevmiş durmuşsa napalım bi tabu daha yikildi :)benim bebeğimde sağda hiç ortada hissetmedim daha noluyosa sağ tarafıma oluyo. ilk gebeliğim ve doktor %90 kız dedi ama 14. haftadan beri hissediyorum her geçen gün hissetme sayım artıyo hatta
canım öncelikle geçmiş olsun arkadaşların tavsiyelerine uy havuç suyu vs. Tabi doktorun söylediklerine de beni sasırttın ama sen ayrıntılara takilip esas gündemi yani kendini ve bebeği unutuyorsun galiba parmağına dökülen şeylere kadar düşünüyorsun ama suyu ihmal ediyorsunKızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
sabah akşam 1 bardak içilecek diyor 1 ayda oplar kendini diyor cnm bu adam bu işi biliyor ben önce allahın izniyle sonrada onun soğan suyuyla hamile kaldım bak dinle beni yap şunu 1 ayda suyun fazlalaşacak tabi normal suyuda bol bol iç dualarım seninle cnm üzülme rabbime gven cnm benim
Kan verdim 2 tüp filan bi tanede dörtlü tarama için verdim, idrar verdim onları gösterince ilaç verecek sanırım havuç suyu hergun bi bardak mı acaba..4 eylüle ayrıntılı ultrason randevusu verdiler...idrarın hep beyaz gelmeli o zaman suyun yeterli demektir dedi decavitle ilgisi yokmuş renginin...32 haftalik hamile bayanı da suyu yok diye sezeeyana alcaklardi renkli ultrasonda bakip bebek yaşıyormuş oda benim gibi ağlıyordu ultrason sırası alırken konuştuk
bir bardak havuç suyu için en az beş havuç sıkıyorsun
bizim köyden gelirken kaşınhanı diye bir havuç diyarı var belki duymuşsundur annemler çuvalla alıp suyunu her gün içiyorlardı bi kilo almaya başladılar bi yorgunluk annemde alerji doktor sakın dedi 3 günde 1 bardak için karaciğeri yoruyor ondan olmuş dedi.
ayrıca hamilelikte a vitamininin çok alınması bebeğin beyin gelişimini engelliyor
en güzeli su gene
bunu söyleyen prof. cnm 1 ay kullanacak ben olsam kullanırım ben fikrimi söyledim
su candırrbenimde önümde hep tupper'ım hem günde ne kadar su içtiğimide biliyorum böylece mesela sabahtır evde içtiğim devasa bardak hariç 1 lt götürdüm bileeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?