- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
QUOTE]
canım bizde de kan uyuşmazlığı vardı ve hiçbişey olmadı merak etme. hamilelik boyunca ara ara coombs testi yapılcak. kan alcaklar sadece o kadar. kanaman falan olursa hemen gitceksin. bi de doğduğunda bakılcak çocuk senin gibi negatifse bişi olmıcak pozitif ise bu uyuşmazlık iğnesi yapılcak. hiç meraklanma abartılcak bi durum değil.
üçlü testi ben yaptırmıcam. bu tür testleri çok saçma buluyorum zira. aldırmcam çocuğumu o zaman niye kasıyorumki? ikiliyi yaptırdıysan gerek de yok bence zaten ikili daha güvenilirmiş.
arkadaşım tupper satıyor şunu aldım kızlar bebeğe ilk olarakkullananlar memnun
oww çok hoşmuş güle güle kullanın
arkadaşım tupper satıyor şunu aldım kızlar bebeğe ilk olarakkullananlar memnun
şişe benim şişeme benziyo kapağı farklı sanırım ama ben çok beğenmiyorum tupper ürünlerini. normal şaşal şişe 1 haftada kokarken bunlar en fazla 2 günde kokuyo bide içi böyle kaygan kaygan bi tuhaf oluyo:26::26:
canım havuç suyu içme karaciğeri yoruyor ayrıca fazla a vitamini bebeğin beyin gelişimini engelliyor havucun fazla tüketimi biraz riskli sen en iyisi suya yüklen günde 2 - 3 litre içmeye çalış
Kızlar duanıza çok ihtiyacımız var bebeğin kolunu bacağını bile goremedik bırakın cinsiyetini...rahimde top gibi sıkışmış kalmış suyu yani içinde dolancak yeri yokmuş dr. Kızdı suyu az içmişsin kalbi durabilir içmezsen dedi moralim çok bozuk var mı böyle olan
bağışıklığın yoksa 2 doz yapılıyor canım.. 20 hafta ilk doz sanırım.. siz sağlık ocağına gitmiyor musunuz .. bildirmek zorunlu diye biliyorum ben..
hmm anladım cnm güle güle kullansın inşallah miniğinnnşişeyi almadım ben canım kaşığı mama kaplarını aldım
Canım 2-3lt bizim için bile çok az sıcak aylardayız ben gğnde 5lt den fazla içiyorum su zehirlenmesi olur diye korkmayın o 12-15lt arası olur arkadaş da bence en az 5lt içmeli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım 2-3lt bizim için bile çok az sıcak aylardayız ben gğnde 5lt den fazla içiyorum su zehirlenmesi olur diye korkmayın o 12-15lt arası olur arkadaş da bence en az 5lt içmeli
hmm anladım cnm güle güle kullansın inşallah miniğinnn
wuwwww 5lt içemem heralde ben ya baya bi çokmuş midem hep şiş zaten göbekten ziyade midem çatlar
ay canım ben o kadar içemiyorum en fazla 2,5 içiyorum ama süt meyve suyu falan 3 - 3,5 oluyordur
maşallah sen iyi içiyormuşsun hepsini su olarak mı alıyorsun yoksa sıvı gıdalarla mı 5 oluyor
Saf su olarak alıyorum ayrıca 600-800ml arası süt içiyorum arada soda filan benim 6lt buluyordur faydalarını duysan sen de içerdin gerçi ben ömrüm boyunca hep çok su içmişimdir
hımm bundan önce ki doktorum sıvıyı tek su olarak içersen vücut da ki minareli idrarla atarsın demişti
bende o yüzden 2 - 2,5 su olarak kalanını sıvı şeylerden ayar ediyordum
Allah razi olsun bi bardak önümde şimdi akşamda bi bardak içeyim inşaallah
hmm anladım cnm güle güle kullansın inşallah miniğinnn
wuwwww 5lt içemem heralde ben ya baya bi çokmuş midem hep şiş zaten göbekten ziyade midem çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?