2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşım tupper satıyor şunu aldım kızlar bebeğe ilk olarak kullananlar memnun

Eklentiler

• $Normal.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $mama.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Hepinize iyi günler kızlar bu arada kızım toz ve banyo etkenleri birlesince hasta oldu dunden beri biraz ateşli tabi ben artık kizimin sık hasta olmasına alıştığım için bi doktor edasıyla tedaviye başladım her anne yarım doktor oluyor zamanla en azından kendi cocugunun diyelim benim kizimin alerjik bünyesi var malum ventolln falan veriyorum bazen makıneyle Rabbim büyük hastaliklardan saklasın hastalık bilince önlemi kolay oluyor en azından bu arada sabah eşimle tartıştık kizima amcası jelıbon almış çok hassastır eşim çocuğun elinden aldı ve bi saat hasta çocuğu ağlattı arada çocuğa kaçamak yaptırılmaz mi sanki kendi kucukken yemedi ben sanki annesi değilim dusunemiyorum mu anlamiyorum bu erkeklerin egosunu benim bütün iyi nıyetıme rağmen kaç gündür ben sırf kızım ve onun için köyde kalıyorum sırf kızdıgından bana yarın sizi memlekete gonderıyım ben tatilimi sonuna kadar burda kullanıcam dedi çokta tın sanki çok meraklıyım dedim bugün gideceğim ben senin tatlının değil ben kendi tatilimi bir eylüle kadar gelmeyecegımm dedim tabi yazık kayın validemiz duymuyor bunları ev işlerini yaptım valızlerımı hazırladım şimdilik tek başıma burdan gitme şansım yok ipleri germek istemiyorum malum bizimki saçma sapan atar yapar sonra da kedi gibi barısalım diye dolanır bu sefer çok koydu 4 yıllık evliliğimiz de bi kere bile ona bu şekilde davranmadım sanki beni kovar gibi konuştu şimdi de pisman valiz hazırlarken gelmiş yanıma tabi ben saf hemen barısırm ya bu küçük olayı çok büyüyeceğim bu sefer benimle nasıl konuşacağıni bilsin gıcık nolcak haksız mıyım ya şimdi kayın validem e falan duyurmamak için duruyorum yarın kızımla bizi termınale bırak diyeceğim

arkadaşım tupper satıyor şunu aldım kızlar bebeğe ilk olarak kullananlar memnun

şişe benim şişeme benziyo kapağı farklı sanırım ama ben çok beğenmiyorum tupper ürünlerini. normal şaşal şişe 1 haftada kokarken bunlar en fazla 2 günde kokuyo bide içi böyle kaygan kaygan bi tuhaf oluyo:26::26:

şişeyi almadım ben canım kaşığı mama kaplarını aldım

canım havuç suyu içme karaciğeri yoruyor ayrıca fazla a vitamini bebeğin beyin gelişimini engelliyor havucun fazla tüketimi biraz riskli sen en iyisi suya yüklen günde 2 - 3 litre içmeye çalış

Canım 2-3lt bizim için bile çok az sıcak aylardayız ben gğnde 5lt den fazla içiyorum su zehirlenmesi olur diye korkmayın o 12-15lt arası olur arkadaş da bence en az 5lt içmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım en iyi çözümü bol su içmek.bana dr günde 3 lt nin altına düşme dedi zorluyorum bende kendimi.bir de saraçoğlu geçen gün hamileler için limonlu suyu tavsiye etti,pıhtılaşmaya birebir dedi.kanı sulandırıyor rahime kan akışını sağlıyor,bu da daha çok oksijen daha çok besin demek.korkma bir sonraki kontrolüne herşey düzelir.morelini bozarsan bebek olumsuz etkilenir,sakin ol

bağışıklığın yoksa 2 doz yapılıyor canım.. 20 hafta ilk doz sanırım.. siz sağlık ocağına gitmiyor musunuz .. bildirmek zorunlu diye biliyorum ben..

Ev taşıdık daha yeni yerimizdeki sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım oyüzden haberim yoktu gideyim bari

şişeyi almadım ben canım kaşığı mama kaplarını aldım
hmm anladım cnm güle güle kullansın inşallah miniğinnn

wuwwww 5lt içemem heralde ben ya baya bi çokmuş midem hep şiş zaten göbekten ziyade midem çatlar

ay canım ben o kadar içemiyorum en fazla 2,5 içiyorum ama süt meyve suyu falan 3 - 3,5 oluyordur
maşallah sen iyi içiyormuşsun hepsini su olarak mı alıyorsun yoksa sıvı gıdalarla mı 5 oluyor

Sırf öyle söylemesi beni bu kadar uzmezdı ama pazartesi doktor randevularımız var sonra da beraber benim ailemin yanına geçecektik bi kaç gün kalacakti samsun a eski arkadaslarimi görmeye biraz da karadeniz tatili yapacaktık resmen sen git diyerek beni gıcık etmek istedi ve başardı artık ıstesede götürmem ailemin yanına çok kızdım cook ben bi kere saygisizlik yapmadim oda yapmaz ama canımı yakmak istedi sebep onun istemediği birşeyi kizimin yemesine izin verdim diye bu kadar olmaz valla hep büyük konustum başıma geldi ah ah askerle polis eş çok zor oluor evlenmem dedim gittim subayla evlendim al sana kaya

Biz de ogrendik cinsiyetimizi teyzeleriiii :) kız hissettim hep ruyalarimda erkek gormeme ragmen ve kızmış :) çok sukur her sey yolunda.decavit ve santafer e devam bunun yanında magnesium diasporal ve calciday d 3 verdi doktorum.afp mom icin de kan verdim 1 hafta sonra cikacak sonuclari.ins cinsiyetinj ogrenemeyen anneler de ogrenir en kisa zamanda saglikli olsunlar gerisi onemli degil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla maşallah helal olsun ben 1lt'yi zor içiorum ama arada içtiğim sütler meywa suları hariç :)

hmm anladım cnm güle güle kullansın inşallah miniğinnn

wuwwww 5lt içemem heralde ben ya baya bi çokmuş midem hep şiş zaten göbekten ziyade midem çatlar

Yok canım korkma tuvalete de çok çıkmazsın miden de çatlamaz bebeğe inanılmaz faydaları var su içmenin her açıdan ayrıca kabızlık sorunu da yaşamazsınız ben başından beri hiç kabız olmadım mesela hem de enerjik olursunuz sindiriminiz hızlanır

ay canım ben o kadar içemiyorum en fazla 2,5 içiyorum ama süt meyve suyu falan 3 - 3,5 oluyordur
maşallah sen iyi içiyormuşsun hepsini su olarak mı alıyorsun yoksa sıvı gıdalarla mı 5 oluyor

Saf su olarak alıyorum ayrıca 600-800ml arası süt içiyorum arada soda filan benim 6lt buluyordur faydalarını duysan sen de içerdin gerçi ben ömrüm boyunca hep çok su içmişimdir

hımm bundan önce ki doktorum sıvıyı tek su olarak içersen vücut da ki minareli idrarla atarsın demişti
bende o yüzden 2 - 2,5 su olarak kalanını sıvı şeylerden ayar ediyordum

hımm bundan önce ki doktorum sıvıyı tek su olarak içersen vücut da ki minareli idrarla atarsın demişti
bende o yüzden 2 - 2,5 su olarak kalanını sıvı şeylerden ayar ediyordum

Atmazsın canımm her gün 1 tane soda diye boşuna demiyorlar ayrıca iyi besleniyorsan sana yarayanlar seninle kalır yani siz bilirsiniz içmek istemiyorsanız tabii içmeyin ben bildiğimi söylemekle mükellefim yapan yappar yapmayana saygım sonsuz :)

Ben doktoruma aile hekimine sordum Günde 3 lt yeterli dediler ben 2,5-3lt civarı içiyorum bazı günler 2lt ile kalıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…