Slm kızlar daha yeni kahvaltı yaptık ogluslarimla masa toplanacak bekliyor beni:)
Hayrunisa88 canim üzülme tek yapman gereken bol su içmek gunde 3 lt icmen yeterli canim ve sakın stres yapma sen zaten cok paniksin aklından olup olmadik şeyler kuru kendini hasta edeyim deme sakin bunda korkulacak birsey yok suyunu eksik etme inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır.
Bi arkadas yazmis gunde 5 lt su iciyorum diye suyun azi zarar oldugu gibi fazlasida zarar yaz aylarında 3-3,5 lt kis ayinda 2-2,5 lt su yeterli insan vucudu için fazlasi bobreklerin fazla calismasini saglar ve bosu bosuna böbrekler fazladan calisip yorulmuş olur.
Böbreklerin dışarı atamayacağı kadar çok su, toksik etki gösterir. Sonuç olarak su aynı zamanda mineral de içermektedir. Ancak su zehirlenmesi günlük gereksinimin çok üzerinde içildiği zaman ortaya çıkabilir. Bazı hastalık durumlarında bu kadar çok su içilmeden de böbreklerin atma kapasitesi aşılabilir.
Herseyin normali en güzeli kizlar hamileyiz diye herseyi 2 kisilik yemek içmek zorunda degiliz gunluk almamız gereken kalori hamilelikte sadece 300 kalori artar.
Sizleri seviyorum islerime bakayım artık :))
Slm kızlar daha yeni kahvaltı yaptık ogluslarimla masa toplanacak bekliyor beni:)
Hayrunisa88 canim üzülme tek yapman gereken bol su içmek gunde 3 lt icmen yeterli canim ve sakın stres yapma sen zaten cok paniksin aklından olup olmadik şeyler kuru kendini hasta edeyim deme sakin bunda korkulacak birsey yok suyunu eksik etme inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır.
Bi arkadas yazmis gunde 5 lt su iciyorum diye suyun azi zarar oldugu gibi fazlasida zarar yaz aylarında 3-3,5 lt kis ayinda 2-2,5 lt su yeterli insan vucudu için fazlasi bobreklerin fazla calismasini saglar ve bosu bosuna böbrekler fazladan calisip yorulmuş olur.
Böbreklerin dışarı atamayacağı kadar çok su, toksik etki gösterir. Sonuç olarak su aynı zamanda mineral de içermektedir. Ancak su zehirlenmesi günlük gereksinimin çok üzerinde içildiği zaman ortaya çıkabilir. Bazı hastalık durumlarında bu kadar çok su içilmeden de böbreklerin atma kapasitesi aşılabilir.
Herseyin normali en güzeli kizlar hamileyiz diye herseyi 2 kisilik yemek içmek zorunda degiliz gunluk almamız gereken kalori hamilelikte sadece 300 kalori artar.
Sizleri seviyorum islerime bakayım artık :))
Suyun fazlasının zarar olması için 12-15lt su içmemiz lazım burada herkes ne kadar içriğini yazmış ben kimseyi zorlamıyorum illa 5lt su içeceksiniz demiyorum beni de ilgilendirmez zaten kimin kaç lt içtiği bu tercih meselesidir su miktarı boy ve kiloyla orantılıdır kimine 1lt yeterlen kimine 3lt yetmeyebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oh maşallahbende öğle yemeğinden geldim ama yemek yine yenmeyecek gibiydi kokuyor yağı
İyide bu sert tepki nedir ne oluyor bu kadar sert bir şekilde cevap yazılıyor sen bildiğini yazdin bende bildigimi yazdım sakin olalım biraz burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz hepimiz hamileyiz ve hassasiz ...
Napicaksin canım calisinca mecbur ne yemek varsa onu yiyorsun çalışanların Allah 2 kere yardımcısı olsun ..
Napicaksin canım calisinca mecbur ne yemek varsa onu yiyorsun çalışanların Allah 2 kere yardımcısı olsun ..
arkadaşım tupper satıyor şunu aldım kızlar bebeğe ilk olarakkullananlar memnun
Hepinize iyi günler kızlar bu arada kızım toz ve banyo etkenleri birlesince hasta oldu dunden beri biraz ateşli tabi ben artık kizimin sık hasta olmasına alıştığım için bi doktor edasıyla tedaviye başladım her anne yarım doktor oluyor zamanla en azından kendi cocugunun diyelim benim kizimin alerjik bünyesi var malum ventolln falan veriyorum bazen makıneyleRabbim büyük hastaliklardan saklasın hastalık bilince önlemi kolay oluyor en azından bu arada sabah eşimle tartıştık kizima amcası jelıbon almış çok hassastır eşim çocuğun elinden aldı ve bi saat hasta çocuğu ağlattı arada çocuğa kaçamak yaptırılmaz mi sanki kendi kucukken yemedi ben sanki annesi değilim dusunemiyorum mu anlamiyorum bu erkeklerin egosunu benim bütün iyi nıyetıme rağmen kaç gündür ben sırf kızım ve onun için köyde kalıyorum sırf kızdıgından bana yarın sizi memlekete gonderıyım ben tatilimi sonuna kadar burda kullanıcam dedi çokta tın sanki çok meraklıyım dedim bugün gideceğim ben senin tatlının değil ben kendi tatilimi bir eylüle kadar gelmeyecegımm dedim tabi yazık kayın validemiz duymuyor bunları ev işlerini yaptım valızlerımı hazırladım şimdilik tek başıma burdan gitme şansım yok ipleri germek istemiyorum malum bizimki saçma sapan atar yapar sonra da kedi gibi barısalım diye dolanır bu sefer çok koydu 4 yıllık evliliğimiz de bi kere bile ona bu şekilde davranmadım sanki beni kovar gibi konuştu şimdi de pisman valiz hazırlarken gelmiş yanıma tabi ben saf hemen barısırm ya bu küçük olayı çok büyüyeceğim bu sefer benimle nasıl konuşacağıni bilsin gıcık nolcak haksız mıyım ya şimdi kayın validem e falan duyurmamak için duruyorum yarın kızımla bizi termınale bırak diyeceğim
canım havuç suyu içme karaciğeri yoruyor ayrıca fazla a vitamini bebeğin beyin gelişimini engelliyor havucun fazla tüketimi biraz riskli sen en iyisi suya yüklen günde 2 - 3 litre içmeye çalış
canım demek ki belli olmuyor insanların genel yaşadığı durumlara yapılan yorumlardan ve benim yasadigim durumdan yola çıkarak anlattim senın kızında sağı sevmiş durmuşsa napalım bi tabu daha yikildi :)
canım öncelikle geçmiş olsun arkadaşların tavsiyelerine uy havuç suyu vs. Tabi doktorun söylediklerine de beni sasırttın ama sen ayrıntılara takilip esas gündemi yani kendini ve bebeği unutuyorsun galiba parmağına dökülen şeylere kadar düşünüyorsun ama suyu ihmal ediyorsun
bundan sonra kafanı ve dikkatini dagitip evham yapma duani et güzel beslen suyunu iç zaten yapmamız gerek bu uzme kendini ufak tefek şeylere Allah izniyle kuruna birşey olmaz benim bir sürü arkadaşım bunu yaşadı içtiler sularını düzeldi ins senınde düzelir
İyide bu sert tepki nedir ne oluyor bu kadar sert bir şekilde cevap yazılıyor sen bildiğini yazdin bende bildigimi yazdım sakin olalım biraz burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz hepimiz hamileyiz ve hassasiz ...
Walla maşallah helal olsun ben 1lt'yi zor içiorum ama arada içtiğim sütler meywa suları hariç :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy benide rüyalarım yanıltıyo sanırım yine dün gece miss gibi kokan bi kızım olmuştu güzeller güzeli içim gitti uyandığımda kapadım gözlerimi devam etsin lütfen lütfen diyeeBiz de ogrendik cinsiyetimizi teyzeleriiii :) kız hissettim hep ruyalarimda erkek gormeme ragmen ve kızmış :) çok sukur her sey yolunda.decavit ve santafer e devam bunun yanında magnesium diasporal ve calciday d 3 verdi doktorum.afp mom icin de kan verdim 1 hafta sonra cikacak sonuclari.ins cinsiyetinj ogrenemeyen anneler de ogrenir en kisa zamanda saglikli olsunlar gerisi onemli degil :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı sorunu bende yaşıyorum çıkan yemeği yemesem dışarda yediklerim şeyler genelde fast food oluyo(benim canıma minnet ama frenliyorum kendimi) lokantaların falan temizliğini bildiğim için gidemiyorum. evden de getirmeyi gözüm kesmiyo pöffoh maşallahbende öğle yemeğinden geldim ama yemek yine yenmeyecek gibiydi kokuyor yağı
sorma canım ben bütün tabuları yıkıyorum hamileliğim ve belirtilerm hep erkek bebeğim kız :) tatlı yiyerek kız doğurcam karnım dik erkek karnı halk arasında cinsiyetle ilgili söylenen ne varsa erkek gösteriyo kızçem geliyo
aynı sorunu bende yaşıyorum çıkan yemeği yemesem dışarda yediklerim şeyler genelde fast food oluyo(benim canıma minnet ama frenliyorum kendimi) lokantaların falan temizliğini bildiğim için gidemiyorum. evden de getirmeyi gözüm kesmiyo pöff
cnm yeni bebekler böyle benim kız bebek bekleyen vede kucağına alan tüm arkadaşlarım hep tatlıcıydı. ben ekşi tuzluistedim hatta tatlısız bi hayat süremem diye düşünürken hamile kaldıktan sonra tatlıdan soğudum resmen. bebeğim byük ihtimal irrrrkek
Ben yemekhane yemeğini yine de yiyebiliyorum ama kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum, yemek olana kadar kokusundan midem bulanıyor sofraya oturunca iştah kalmıyor.
Normalde tatlıya çok düşkünüm ama hamilelikte hiç canım tatlı istemez oldu, erkek bebek bekliyoruz bu zamane çocukları değişik demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?