2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar daha yeni kahvaltı yaptık ogluslarimla masa toplanacak bekliyor beni:)

Hayrunisa88 canim üzülme tek yapman gereken bol su içmek gunde 3 lt icmen yeterli canim ve sakın stres yapma sen zaten cok paniksin aklından olup olmadik şeyler kuru kendini hasta edeyim deme sakin bunda korkulacak birsey yok suyunu eksik etme inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır.

Bi arkadas yazmis gunde 5 lt su iciyorum diye suyun azi zarar oldugu gibi fazlasida zarar yaz aylarında 3-3,5 lt kis ayinda 2-2,5 lt su yeterli insan vucudu için fazlasi bobreklerin fazla calismasini saglar ve bosu bosuna böbrekler fazladan calisip yorulmuş olur.
Böbreklerin dışarı atamayacağı kadar çok su, toksik etki gösterir. Sonuç olarak su aynı zamanda mineral de içermektedir. Ancak su zehirlenmesi günlük gereksinimin çok üzerinde içildiği zaman ortaya çıkabilir. Bazı hastalık durumlarında bu kadar çok su içilmeden de böbreklerin atma kapasitesi aşılabilir.

Herseyin normali en güzeli kizlar hamileyiz diye herseyi 2 kisilik yemek içmek zorunda degiliz gunluk almamız gereken kalori hamilelikte sadece 300 kalori artar.

Sizleri seviyorum islerime bakayım artık :))

oh maşallah bende öğle yemeğinden geldim ama yemek yine yenmeyecek gibiydi kokuyor yağı

Suyun fazlasının zarar olması için 12-15lt su içmemiz lazım burada herkes ne kadar içriğini yazmış ben kimseyi zorlamıyorum illa 5lt su içeceksiniz demiyorum beni de ilgilendirmez zaten kimin kaç lt içtiği bu tercih meselesidir su miktarı boy ve kiloyla orantılıdır kimine 1lt yeterlen kimine 3lt yetmeyebilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyide bu sert tepki nedir ne oluyor bu kadar sert bir şekilde cevap yazılıyor sen bildiğini yazdin bende bildigimi yazdım sakin olalım biraz burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz hepimiz hamileyiz ve hassasiz ...

Son düzenleme:

Sılam gebelik stresi depresyonu sakin olalım boşver 😄herkesin doktoru var gitsin sorsun merak eden vallah ben sordum harfiyen uygulamaya çalışıyorum😄😄

Napicaksin canım calisinca mecbur ne yemek varsa onu yiyorsun çalışanların Allah 2 kere yardımcısı olsun ..

Bende çalışıyorum ama Allah'a şükür evim yakın evimde yiyorum içiyorum bin şükür

arkadaşım tupper satıyor şunu aldım kızlar bebeğe ilk olarak kullananlar memnun

Canim bi haber cikmisti Almanya'ydi sanirim. Tupper urunlerinin satisi yasaklandi diye. Ben guvenemiyorum sahsen. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

Canim bence tamamen haklisin. Cocugun ustunde baba kadar annenin de soz hakki var. Hele boyle hastayken bazi seylerden ufak tavizler verilebilir. Zaten hasta olan cocugu daha fazla uzmeye ne gerek var. Erkekler bazen boyle ince dusunemiyorlar canim malesef. Sen uzme kendini. Duzelir insaallah, anlar hatasini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım havuç suyu içme karaciğeri yoruyor ayrıca fazla a vitamini bebeğin beyin gelişimini engelliyor havucun fazla tüketimi biraz riskli sen en iyisi suya yüklen günde 2 - 3 litre içmeye çalış

aynen canım katılıyorum sana. prof dedi dıyorsunuz kızlar ..O prof dediğiniz adam işinde duayen olabilir ama kimyager...Doktor degil kadın hastalıkları uzmanı hiç degil..
Araştırın kendiniz biraz lütfen.Televizyonlara pek aldanmayın araştır yanıl yöntemi ile birşey diyorlar.Sana fayda eden ona zarardır bilemezsiniz.Genel kabul gören tek şey Su....
Kullandıgımız doktorların verdığı vitamin de bile en az mıktarda olan vitamın a'dır. Daha once de belirttim ben kozmetik vitiligosu rahatsızlıgı yaşadıgımda doktor özellikle sordu gebelik var mı diye cunku a vitamini verecekti. adam tatmin olmadı gebelik testi istedi...A vitaminin fazlası zarar hele ki günde 2 bardak :18::18::18:.

Su iç lütfen sadece su...

sorma canım ben bütün tabuları yıkıyorum hamileliğim ve belirtilerm hep erkek bebeğim kız :) tatlı yiyerek kız doğurcam karnım dik erkek karnı halk arasında cinsiyetle ilgili söylenen ne varsa erkek gösteriyo kızçem geliyo

Sılam arkadslar haklisiniz çok kuruntu yapıyorum sizden Allah razi olsun çok rahatlatiyorsunuz ailem uzakta bulundugum yerde çok aktivitem yok o yüzden kuruyorum çok şeytanda uğraşıyor.. kışın hafızlık yapiyodum bulantılardan devam edemedim şimdide yorgunluk halsizlik filan oluyor hoca gel devam et diyor ama doğum filan olup bitiremiycm diye istemiyorum gitmek...kpssye de çalışmam lazim...balık burcu duygusalligi,hassasligi belki benimki...

sert tepki verdiğimi düşünmüyorum aynen öyle hassaslıktan yanlış anlayabileceğini(anlayabileceğimizi) düşünüyorum ben özür dileme özürlüsü de değilim kalbini kırdıysam özür dilerim benim demek istediğim farklı senin anladığın farklı

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugüne kadar korkularımızı heveslerimizi paylaştık bugünden sonra sadece okumakla yetineceğim
vermediğim bir tepki yüzünden yargılanmak hoşuma gitmedi hepimizin iyi günleri olsun inşallah hepinizi çok seviyorum :)

ayy benide rüyalarım yanıltıyo sanırım yine dün gece miss gibi kokan bi kızım olmuştu güzeller güzeli içim gitti uyandığımda kapadım gözlerimi devam etsin lütfen lütfen diyee hayırlı olsun cnm kızın kızlar çoğalmaya başladı demekki kız ebbek daha geç öğreniliyo maşallah
oh maşallah bende öğle yemeğinden geldim ama yemek yine yenmeyecek gibiydi kokuyor yağı
aynı sorunu bende yaşıyorum çıkan yemeği yemesem dışarda yediklerim şeyler genelde fast food oluyo(benim canıma minnet ama frenliyorum kendimi) lokantaların falan temizliğini bildiğim için gidemiyorum. evden de getirmeyi gözüm kesmiyo pöff

cnm yeni bebekler böyle benim kız bebek bekleyen vede kucağına alan tüm arkadaşlarım hep tatlıcıydı. ben ekşi tuzluistedim hatta tatlısız bi hayat süremem diye düşünürken hamile kaldıktan sonra tatlıdan soğudum resmen. bebeğim byük ihtimal irrrrkek

Selam ben geldim. Sabahtan bu yana epey hareketli geçmiş. Hayrunisa canım durumuna üzüldüm, çok ağlamışsın içim gitti. Çaresi var işte şişeyi elinden eksik etmeyeceksin, inşallah bir dahaki kontrolde her şey çok güzel olacak. Ben de suya sarıldım senin durumunu okuyunca. Yeterince içmiyormuşum gibi geliyor hep.
Rapunzelim sen de üzülme kaçma hemen, herkes hassas şu dönemde. Ben sana imreniyorum valla 5 litre su içebilsem keşke. Ankara insanın içini dışını kurutuyor zaten.

Ben yemekhane yemeğini yine de yiyebiliyorum ama kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum, yemek olana kadar kokusundan midem bulanıyor sofraya oturunca iştah kalmıyor.

Normalde tatlıya çok düşkünüm ama hamilelikte hiç canım tatlı istemez oldu, erkek bebek bekliyoruz bu zamane çocukları değişik demek ki.

bende kendim yapamıyorum cnm tiksinme değilde üşenme sanki bu bendeki. oyüzden anneme göç ettim hem klima var hem yemek diye düşündüm ama babama tahammül edemediğim için çok uzun sürmicek heralde keyfim artık tatlı kız tuzlu-ekşi erkek oldu herhall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…