2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hayrunisa inşaallah bebişinin suyu biran önce artar..şükür ki çözümü var..

bence sen onu sütle meyve suyuyla tamamlamaya bak en azından 3lt ben 5 lt diyince bi dayak yemediğim kaldı
arkadaşlar 5lt fazla diyebilir canım;onlar öyle biliyordur ama benm drumda enfeksiyon istemiyorsan 4-5 lt su içeceksin dedi..bende içmeye çalışıyorum.
gece suyu çok çok önemliymiş kaslmalara bile iyi geliyormuş miss arkadaşım gibi bende gece yarım litre su içiyorum sabah namazında da kocaman bir bardak süt..

ayrıca; benm bebişerinde biri kız biri erkek..inşaallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza...

kim hergün hazırlayıp götürecek ya evden üşeniyor insan

erkekler kızları baya geçmiş anlaşılan bende hasaki hastanesinden randevu aldım kadın doğumdan renkli ultrason orda çekiliyomuş gün veriliyomuş ama ne zamana verir bilmiyorum benim normalde 17 haftalık oldu ultrasonda 18 hafta gözüküyo kaç haftaya kadar bakılıyo biliyormusunuz

Owww benimkiler başka şehirde, kayınvalidemin evinde bir ay kalırım da kendi babamın evinde 2 gün anca dayanabiliyorum. Baba problemi var bizde de. Ankara'ya taşınacaklar 3 ay içinde işte o zaman aksiyon başlayacak

cnm bi arkadaş bezmialemi söylemişti 90liraymış orda da, orası belki biraz daha önceye verir randevu. 24. haftaya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum

ayy maşallah ikizlerin var demek hemde çift yumurta ne güzell gece suyu olayına bende gircem artık şifa olsun evlatcağızıma anası tuvalete shuttle düzenler onun için

bence sen onu sütle meyve suyuyla tamamlamaya bak en azından 3lt ben 5 lt diyince bi dayak yemediğim kaldı

Walla benim çok hoşuma gitti keşke bende senin gibi olabilsem ama suyu sadece dışarı çıktığımda içiorum süte gelince bi sabah uyanınca bide gece yatarken inşallah yeterlidir dr'um gayet iyi olduğunu söylemişti suyumun tekrardan tebrik ediyorum seni 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haskiye yarın gidicem bakalım olmassa oraya bakarım

bende dün acildeydim kasığıma bişiy oturdu ne öne ne geriye gidibiliyorum sanki ordan çıkıcak miğdeme bir bulantı halsizlik aniden çöktü napıcamı bilemedim eşim işte ben evde yalnız bi gayret 15 dk mesafedeki buca kadın doğuma gittim ana baba günü adım atılmıyor 3 saat ekledim inanın birde acilden girdim neyse hemşireyi haşladım önce 3 saat oturdum bişiy demiyor tam doktor kontrol edecek e sizden idrar alalım bari dedim göznün önünde 3 saattir bekledim neden almıyosun ozman dedim neyse doktor geldi sevimlide bişi 50 yaşlarında uzan dedi uzandım seninki sol kasıkta sivrildi dedim doktor çıkıcak şimdi burdan güldü bana neyse müjde dedi bebeğin canlı dedi,:44: ne diueceğimi bilemedim harekette ediyormu demişim merak etmee herşeyi yolunda dedi çok şükür dedim içine fenalık gelmesi normal çünkü rahim büyüdükçe büyük damarlara baskı yapıyor ve bu yüzden beyne giden kanı düşürüyormuş sebep buymuş yani

ayrıca; benm bebişerinde biri kız biri erkek..inşaallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza...

Ben de kim acaba anketi işaretleyen ikiz anneleri diyordum. Benimkileri tek yumurtaya ve erkeğe benzeti doktor, kesin olmamak kaydıyla.

Bütün gece uyuyamadim sabah 6 da uyudum sıcaktan birde dun çok abartmisim temizliği belim ve sağ bacağın ağırdı bugün devam edicektim temizliğe ama Vazgeçtim yarin devam edicem Hayrunnisa çok geçmiş olsun suyu bol iç düzelir canım sakin üzme kendini bebisini düşün kızlar bu arada 4 lu test yaptıran varmı pazartesi yaptiricam nasıl oluyor anlatirmisiniz

bende de oluyo iki gündür fenalık gelmiyo ama sağ tarafıma öyle bi ağrı giriyoki bebeğin olduğu yere hareketsiz kalıyorum geçene kadar dünden beri ara ara atak şeklinde geliyo. bide benim kız hareketli olcak heralde o ağrının içinde durmuyo ya da o durmadığı için ağrım oluyo. hatta bi ara böbreğime oturdu orda ne işim varsa böbreği ağrıttı allahtan çabuk kalktı

5 lt miii gündeee Aman Allah duymamış olayım

Süt konusunda bir şey sormak istiyorum, çiğ süt alıp kaynatarak tüketmeyi mi tercih ediyorsunuz yoksa pastörize mi kullanıyorsunuz? Hamilelikten önce lıkır lıkır süt içerdim ama ilk zamanlarda bir tiksindim bir daha da içemedim. Kalsiyum ihtiyacını yoğurttan karşıladığımı düşünüyordum ama sütün içindeki diğer yararlı maddelerden dolayı süt içen ve içmeyen annelerin bebekleri arasında birçok fark görüldüğünü öğrendim, canım sıkıldı.
Bazı doktorlar pastörize önermiş, bazıları diğerini.. Siz nasıl hallediyorsunuz merak ettim

aynen..:)
Ben de kim acaba anketi işaretleyen ikiz anneleri diyordum. Benimkileri tek yumurtaya ve erkeğe benzeti doktor, kesin olmamak kaydıyla.

hayırlısı olsun canım..benm kız kesin diğeri uyuyordu ama erkeğe benzetti.bende öyle hissediyorum..hayırlısı ile doğsunlarda kız erkek hiiiç önemli değil.

aynen

hayırlı olsun canım...sağlıcakla doğsunlar cinsiyet hiççç önemli değil.

Merhaba kizlaar sonunda bugun testin sonucunu alabildik.. Rabbime hamd olsun ki bebegimiz gayet saglikliymis. Bir ay sonraya aldik randevuyu.. :))

Ben genelde aoç sütü içiyorum, diğerlerine göre daha doğala yakın geliyor. Elimin altında olmazsa uzun ömürlü de içiyorum arada. Ama pastörize olması gerekiyor diye okumuştum birkaç yerde. Kaynatmak aynı işi görüyor mu?

hayırlısı olsun canım..benm kız kesin diğeri uyuyordu ama erkeğe benzetti.bende öyle hissediyorum..hayırlısı ile doğsunlarda kız erkek hiiiç önemli değil.

Tabi canım önemli olan sağlıklı olmaları. Ben hiçbir şey hissetmiyorum en baştan beri, zaten doktor ikisi de haftasıyla uyumlu dediği an başka bir şey duymasam görmesem de olur. Hayırlı olsun

ben kendim alıp kaynatıyorum. yoğurdu da kendim yapıyorum daha doğal ve faydalı gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…