arkadaşlar 5lt fazla diyebilir canım;onlar öyle biliyordur ama benm drumda enfeksiyon istemiyorsan 4-5 lt su içeceksin dedi..bende içmeye çalışıyorum.bence sen onu sütle meyve suyuyla tamamlamaya bak en azından 3lt ben 5 lt diyince bi dayak yemediğim kaldı
ayy benide rüyalarım yanıltıyo sanırım yine dün gece miss gibi kokan bi kızım olmuştu güzeller güzeli içim gitti uyandığımda kapadım gözlerimi devam etsin lütfen lütfen diyeehayırlı olsun cnm kızın kızlar çoğalmaya başladı demekki kız ebbek daha geç öğreniliyo maşallah
aynı sorunu bende yaşıyorum çıkan yemeği yemesem dışarda yediklerim şeyler genelde fast food oluyo(benim canıma minnet ama frenliyorum kendimi) lokantaların falan temizliğini bildiğim için gidemiyorum. evden de getirmeyi gözüm kesmiyo pöff
cnm yeni bebekler böyle benim kız bebek bekleyen vede kucağına alan tüm arkadaşlarım hep tatlıcıydı. ben ekşi tuzluistedim hatta tatlısız bi hayat süremem diye düşünürken hamile kaldıktan sonra tatlıdan soğudum resmen. bebeğim byük ihtimal irrrrkek
bende kendim yapamıyorum cnm tiksinme değilde üşenme sanki bu bendeki. oyüzden anneme göç ettim hem klima var hem yemek diye düşündüm ama babama tahammül edemediğim için çok uzun sürmicek heralde keyfimartık tatlı kız tuzlu-ekşi erkek oldu herhall
cnm bi arkadaş bezmialemi söylemişti 90liraymış orda da, orası belki biraz daha önceye verir randevu. 24. haftaya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorumerkekler kızları baya geçmiş anlaşılan bende hasaki hastanesinden randevu aldım kadın doğumdan renkli ultrason orda çekiliyomuş gün veriliyomuş ama ne zamana verir bilmiyorum benim normalde 17 haftalık oldu ultrasonda 18 hafta gözüküyo kaç haftaya kadar bakılıyo biliyormusunuz
hayrunisa inşaallah bebişinin suyu biran önce artar..şükür ki çözümü var..
arkadaşlar 5lt fazla diyebilir canım;onlar öyle biliyordur ama benm drumda enfeksiyon istemiyorsan 4-5 lt su içeceksin dedi..bende içmeye çalışıyorum.
gece suyu çok çok önemliymiş kaslmalara bile iyi geliyormuş miss arkadaşım gibi bende gece yarım litre su içiyorum sabah namazında da kocaman bir bardak süt..
ayrıca; benm bebişerinde biri kız biri erkek..inşaallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza...
bence sen onu sütle meyve suyuyla tamamlamaya bak en azından 3lt ben 5 lt diyince bi dayak yemediğim kaldı
cnm bi arkadaş bezmialemi söylemişti 90liraymış orda da, orası belki biraz daha önceye verir randevu. 24. haftaya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum
ayy maşallah ikizlerin var demek hemde çift yumurta ne güzellgece suyu olayına bende gircem artık şifa olsun evlatcağızıma anası tuvalete shuttle düzenler onun için
ayrıca; benm bebişerinde biri kız biri erkek..inşaallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza...
bende dün acildeydim kasığıma bişiy oturdu ne öne ne geriye gidibiliyorum sanki ordan çıkıcak miğdeme bir bulantı halsizlik aniden çöktü napıcamı bilemedim eşim işte ben evde yalnız bi gayret 15 dk mesafedeki buca kadın doğuma gittim ana baba günü adım atılmıyor 3 saat ekledim inanın birde acilden girdim neyse hemşireyi haşladım önce 3 saat oturdum bişiy demiyor tam doktor kontrol edecek e sizden idrar alalım bari dedim göznün önünde 3 saattir bekledim neden almıyosun ozman dedim neyse doktor geldi sevimlide bişi 50 yaşlarında uzan dedi uzandım seninki sol kasıkta sivrildi dedim doktor çıkıcak şimdi burdan güldü bana neyse müjde dedi bebeğin canlı dedi,:44: ne diueceğimi bilemedim harekette ediyormu demişimmerak etmee herşeyi yolunda dedi çok şükür dedim içine fenalık gelmesi normal çünkü rahim büyüdükçe büyük damarlara baskı yapıyor ve bu yüzden beyne giden kanı düşürüyormuş sebep buymuş yani
Canım 2-3lt bizim için bile çok az sıcak aylardayız ben gğnde 5lt den fazla içiyorum su zehirlenmesi olur diye korkmayın o 12-15lt arası olur arkadaş da bence en az 5lt içmeli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen..:)cnm bi arkadaş bezmialemi söylemişti 90liraymış orda da, orası belki biraz daha önceye verir randevu. 24. haftaya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum
ayy maşallah ikizlerin var demek hemde çift yumurta ne güzellgece suyu olayına bende gircem artık şifa olsun evlatcağızıma anası tuvalete shuttle düzenler onun için
Ben de kim acaba anketi işaretleyen ikiz anneleri diyordum. Benimkileri tek yumurtaya ve erkeğe benzeti doktor, kesin olmamak kaydıyla.
aynencnm bi arkadaş bezmialemi söylemişti 90liraymış orda da, orası belki biraz daha önceye verir randevu. 24. haftaya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum
Ben de kim acaba anketi işaretleyen ikiz anneleri diyordum. Benimkileri tek yumurtaya ve erkeğe benzeti doktor, kesin olmamak kaydıyla.
Süt konusunda bir şey sormak istiyorum, çiğ süt alıp kaynatarak tüketmeyi mi tercih ediyorsunuz yoksa pastörize mi kullanıyorsunuz? Hamilelikten önce lıkır lıkır süt içerdim ama ilk zamanlarda bir tiksindim bir daha da içemedim. Kalsiyum ihtiyacını yoğurttan karşıladığımı düşünüyordum ama sütün içindeki diğer yararlı maddelerden dolayı süt içen ve içmeyen annelerin bebekleri arasında birçok fark görüldüğünü öğrendim, canım sıkıldı.
Bazı doktorlar pastörize önermiş, bazıları diğerini.. Siz nasıl hallediyorsunuz merak ettim
5 lt miii gündeeeAman Allah duymamış olayım
hayırlısı olsun canım..benm kız kesin diğeri uyuyordu ama erkeğe benzetti.bende öyle hissediyorum..hayırlısı ile doğsunlarda kız erkek hiiiç önemli değil.
Süt konusunda bir şey sormak istiyorum, çiğ süt alıp kaynatarak tüketmeyi mi tercih ediyorsunuz yoksa pastörize mi kullanıyorsunuz? Hamilelikten önce lıkır lıkır süt içerdim ama ilk zamanlarda bir tiksindim bir daha da içemedim. Kalsiyum ihtiyacını yoğurttan karşıladığımı düşünüyordum ama sütün içindeki diğer yararlı maddelerden dolayı süt içen ve içmeyen annelerin bebekleri arasında birçok fark görüldüğünü öğrendim, canım sıkıldı.
Bazı doktorlar pastörize önermiş, bazıları diğerini.. Siz nasıl hallediyorsunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?