2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
E aşkolsun hanımlar ama

Uzun uzun yazacaktım alıntılar yapmıştım okumayı sürüdürürken.

Rapunzel rica ediyorum bir daha yazmayacağım ne demek.
Sılam da yanlış bir şey söylemedi. Oda bildiğini söyledi.

Kimse kimsenin görüşünü kabul etmek zorunda değil. Bildiklerimizi yazarız, ama kim neyi uygulamak isterse, kimin bünyesi neye müsaitse o şekilde davranır.
Ki önce herkes her şeyi doktoruna sormalı.
Bana iyi gelen başkasına zarar bile verebilir.

Gerginlik yanlış anlaşılma olabilir, ama teşekkür edip bundan sonra yalnızca okuyacağım deyip çekilmek olur mu hiç

Zaman zaman birbirimizi yanlış anlayıp kırılabiliriz, ki hassasız malum olabilir her şey.
Kimsenin art niyeti olmadığına eminim. Lütfen ufak tefek şeyleri hiç birimiz büyütmeyelim.

Bu arada hayrunnisa çok geçmiş olsun canım. Doktor çaresini de söylemiş su iç diyerek.
Sılamın da ve seninde dediğin gibi zaten evhamlısın, bundan sonra ağlayarak üzülerek lütfen bebeğini olumsuz etkileme.
Rabbimden şifa geleceğine inan, doktorunun tavsiyelerini uygula. İnşallah bir daha ki kontrolde doktordan aferin alacaksın:13:

ilk kabarmadan sonra 5 dakika da kısık ateşte tuttun mu oluyo canım adını unuttum şimdi geçen kanser konusunda bi prof anlattı bu şekilde pişirin daha çok pişirmeyin değerlerini öldürürsünüz diyo. ben yaklaşık 5 aydır kendim kaynatıyorum yoğurdumu da yapıyorum ekşirse bitmeden süzme yoğurda çeviriyorum ya da kaynatıp peynir yapıyorum

Maşallah diyorum
Ben de işte temizliği ancak iki haftada bir, haftada 3 gün yemek yaparsam büyük başarı, saç baş desen hak getire öööyle yuvarlanıp gidiyoruz:)
Satışa başlarsan senin mandıranın müşterisi olurum yani :)

canım evde kaynattığımız süt normal hava basıncıyla kaynadığı için 100 derece sıcaklıkta kaynıyor ve zararlı bakterılerın yanında yararlılarda ölüyor

ama hazır sütler basınç altında kaynadığı için 40 derecede kaynıyor ve yararlı bakteriler kalıyor
tavsiyem hazır süt kullanman.

SLM arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum yaklaşık on beş gün kadar yoktum eşimin memleketi giresun a gittik çok güzel stres attık dün akşam geldik trafik olmaz diye pazartesi çıkalım dedik yola ama herkes bizim gibi düşündü galiba çok yogun du yollar...neyse sağ salim geldik bugün iş başı yaptım ama çalışmak istemiyorum motivasyon sıfır...sayfalara baktım da ne çok yazmışsınız geçmişi okuyamadım... inşallah kötü haber yoktur çok öpüyorum miss kokulu kuzuları

ne demek sezincim :) 5 kilo kendime alıyorum süt 5 de sana alırım bi hafta rahat rahat yetiyo :) sütü de normal pek sevmiyorum içine dondurma koyup içiyorum gideri oluyo en azından

ben kendim alıp kaynatıyorum. yoğurdu da kendim yapıyorum daha doğal ve faydalı gibi geliyo bana

Evde ikisinden de var. Sağolsun annem yoğurt yapmak için süt alıyor, kalanını da içmemi istiyor ama bir iki içtim bir daha da içemedim. En azından annemin yanındayken doğal olanı içebilsem diyorum. Tatil bitiyor artık, evime döndüğümde zaten uğraşamayacagımdan mecbur pastörize günlüklere geçerim

ne demek sezincim :) 5 kilo kendime alıyorum süt 5 de sana alırım bi hafta rahat rahat yetiyo :) sütü de normal pek sevmiyorum içine dondurma koyup içiyorum gideri oluyo en azından

Ayyy canım helal olsun sana süper annesin valla. :)

Ben günlük süt olmamasına rağmen günlük süt dedikleri şeylerden içiyorum çünkü kapıdan aldığımız sütün tadına alışkın değilim. alışamadım da. alışmış olsam ondan iyisi yok aslında. bu tüccar doktorların dediğine bakmayın. zamanında kadınlara emzirmeyin 6 aydan sonra milupa verin diyen doktorlara güvenemiyorum ticari şeyler söz konusu olunca. o yüzden her hafta 5 lt süt alıyorum. oğluma onu içiriyorum. yoğurdu ondan mayalayıp yiyoruz.

masallah cici anneler ne guzel bakiyorsunuz bebislere :)
bulantilardan beri hic sut yogurt tuketemiyorum ben .. cok su iciyorum sukur. sozde okulda butun her seyi ogrenmistik. ama insanin basina gelince nasil da dikkatsizlesebiliyormus ..

Sanirim ben 1lt bile icmiyorum.. icemiyorum suyu hamilelikten öncede icmezdim simdide icmiyorum
cnm zorla ama kendini su çok önemli bu sıcaklarda hamile olmasan bile çok çok az 1 lt.
wowwww bi gıda mühendisi olarak alkışlıyorum cnm seni çok güzel izah etmişsin durumu valla
eğerki çok çok güvenilir bi sütçünüz varsa ayrı konu tabi ama ben açık süt almam kızlar hayatta.(herkesin kendi tercihi tbi saygı duyarım) pastörize sütler en sağlıklılarıdır, uhtlerde yüksek ısıl işlem gördüğü için besin değeri kayıpları oluşuyor. o günlük denilen 4 5 gün raf ömrü olan ve genelde cam şielerde satılan sütler candır bencee

masallah cici anneler ne guzel bakiyorsunuz bebislere :)
bulantilardan beri hic sut yogurt tuketemiyorum ben .. cok su iciyorum sukur. sozde okulda butun her seyi ogrenmistik. ama insanin basina gelince nasil da dikkatsizlesebiliyormus ..

Slm bulantıların hala devam ediyormu
Benimde 10 gün geçti 2 gün geldi gitti geldi bende hiç anlayamadım geçiyormu geçmiyormu :44:

ben bu hamileligimde sut cok tuketemedim ama yogurt ayran peynir özelllikle cok yedim et cok tukettim meyve orta karar yedim sebze az yedim ama kilo alimim hic olmadi aksine 5 kilo verdim nedeninide anlayamiyorum bulantim kusmam olmadi mide agrisi ve yanmasi disinda ama oda istahimi kesmedi yarin kontrolum var 1 ayi gecti gitmiyotum bakalim inslalah hersye yolundadir bebisin sagligi yerindedir cinsiyet belli olmustur buyuk ihtimalle gösterirse ogrenirim umarim

kızlar bebekler için oda filan için kacıncı haftada hazırlığa başlamak lazım???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende gıda teknikeriyim
calısıyor musun?

Kızlar ben daha 1 kilocuk alabildim cok zayifim acaba az mi yiyorum siz bir gunde nekadar yiyosunuz bana yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…