2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar herkes iyidir umarım, ben bir kaç gün yokum misafirim olacak giremem, merak eden olursa:)

Bence sert birsey yazmamis arkadas. Fakat 'burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz' sozu bence sert olmus. Heyyt buranin hakimi benim der gibi bence kimse kimseye ne yapacagini 'bu sekilde' bildirme hakkina sahip degil. Konu sahibi de olsa. He ortada sert bir cikis olur o zaman elbetteki uyarilir. Bu da benim gorusum. Saygi bekleniyorsa saygi ile emir vermeksizin yazmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gitmeye karar verdim cnm devlette yokmuş ama özele gideicem bende tetanozda 24.haftada dedi bana sağlık ocağındaki ebe

Lens kullanan var mi arkadaşlar lens temizleme suyunun gözümüze zararı var mi ki...

Katılıyorum sana canım, çok güzel ifade etmişsin.

bende gıda teknikeriyim
calısıyor musun?
evet cnm Gıda Tarım Bakanlığındayım
katılıyorum
Canım ciddi sormuyorsun değil mi?

Lens kullanan var mi arkadaşlar lens temizleme suyunun gözümüze zararı var mi ki...

Hepimiz birbirimize bir şeyler danışmak için burdayız ama abartıyorsun arkadaşım. Saygısızlık yapmak istemem yanlış anlama ama acaba internette küçük bir araştırma yaptın mı? Merak edip baktım, sadece üç kelimelik bir aramayla sorduğun şu soruya birçok cevap buldum.
Aklımıza şu dönemde saçma da olsa bir sürü şey takılabilir normaldir, ama net cevabı her yerde yazan şeyleri burada konu etmek bana pek mantıklı gelmiyor.
Kırmak istemiyorum kimseyi, yanlış anlama lütfen.

Hayrunnisa'yı böyle sevdik, arada güldürüyor bizi işte, çok takılmamak lazım.

Hayrunnisa'yı böyle sevdik, arada güldürüyor bizi işte, çok takılmamak lazım.

Takılmıyorum ama kendine de bebeğine de zarar böyle şeyler ne bileyim.. Sabah yazdıklarını da okumuştum, gerçekten sorun edilebilecek bir şeydi. Ben de kendimi sorguladım su konusunda. Neyse.. Ben tekrar edeyim kimseyi kırmak istemediğimi :) Allah sağlıkla sıhhatle hamileliklerimizi geçirip, hayırlısıyla da kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı.

Kizlar hamile kaldığımda 79 kiloydum sabah tartıldim 75 :) 4 kilo vermisim ben iyi oldu vermem nasıl olsa alacaz bu aydan sonra

Geçmiş olsun canim doğumu da orda mi yapicaksin sanki orayi çok methettiklerini duymuştum yoksa yanlis yeri mi hatitlafim bilemedim.öyle oldu mu sol tarafına yat dinlrn biraz umatim bi daha yasamazsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…