İyide bu sert tepki nedir ne oluyor bu kadar sert bir şekilde cevap yazılıyor sen bildiğini yazdin bende bildigimi yazdım sakin olalım biraz burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz hepimiz hamileyiz ve hassasiz ...
Canım internette dinledim,9 aylık hamilelik sürecinde sadece bir kez ultrasona girme hakkınız olsaydı bunu 18-21 haftalar arası ayrıntılı ultrasonda değerlendirmenizi isterdik diyor doktor.en önemli kısmıymış muayenenin.tek tek tüm organlar inceleniyor,bir sıkıntı varsa Allah korusun en azından doğunca müdahale ediliyor.bazı bebekler doğar doğmaz ameliyat geçiriyor mesela.bu ikili test gibi olasılık testi değil çok daha önemli bence yapılmalı.ben devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmayı düşünüyorum
Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba?benim doktorum hiç bahsetmedi 17.haftaya giriyorum 2 gün sonra.
Lens kullanan var mi arkadaşlar lens temizleme suyunun gözümüze zararı var mi ki...
Bence sert birsey yazmamis arkadas. Fakat 'burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz' sozu bence sert olmus. Heyyt buranin hakimi benim der gibi bence kimse kimseye ne yapacagini 'bu sekilde' bildirme hakkina sahip degil. Konu sahibi de olsa. He ortada sert bir cikis olur o zaman elbetteki uyarilir. Bu da benim gorusum. Saygi bekleniyorsa saygi ile emir vermeksizin yazmali.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ciddi sormuyorsun değil mi?
evet cnm Gıda Tarım Bakanlığındayımbende gıda teknikeriyim
calısıyor musun?
katılıyorumBence sert birsey yazmamis arkadas. Fakat 'burda stres istemiyorum kimse kimseye bu sekilde sert cevap yazamaz' sozu bence sert olmus. Heyyt buranin hakimi benim der gibi bence kimse kimseye ne yapacagini 'bu sekilde' bildirme hakkina sahip degil. Konu sahibi de olsa. He ortada sert bir cikis olur o zaman elbetteki uyarilir. Bu da benim gorusum. Saygi bekleniyorsa saygi ile emir vermeksizin yazmali.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ciddi sormuyorsun değil mi?
Lens kullanan var mi arkadaşlar lens temizleme suyunun gözümüze zararı var mi ki...
Hepimiz birbirimize bir şeyler danışmak için burdayız ama abartıyorsun arkadaşım. Saygısızlık yapmak istemem yanlış anlama ama acaba internette küçük bir araştırma yaptın mı? Merak edip baktım, sadece üç kelimelik bir aramayla sorduğun şu soruya birçok cevap buldum.
Aklımıza şu dönemde saçma da olsa bir sürü şey takılabilir normaldir, ama net cevabı her yerde yazan şeyleri burada konu etmek bana pek mantıklı gelmiyor.
Kırmak istemiyorum kimseyi, yanlış anlama lütfen.
Bi buçuk yıl lens kullanmış biri olarak bende güldüm bu sorumauyku mahmurluğu vardida
bende devlet için uğrasıyorumevet cnm Gıda Tarım Bakanlığındayım
katılıyorum
bende devlet için uğrasıyorum
onumuzdekı ayın sonu sınavım var kpss
sen ne guzel kaygıyı atmısın
tebrik edıyorum
Hayrunnisa'yı böyle sevdik, arada güldürüyor bizi işte, çok takılmamak lazım.
Kizlar hamile kaldığımda 79 kiloydum sabah tartıldim 75 :) 4 kilo vermisim beniyi oldu vermem nasıl olsa alacaz bu aydan sonra
Bi buçuk yıl lens kullanmış biri olarak bende güldüm bu sorumauyku mahmurluğu vardida
bende dün acildeydim kasığıma bişiy oturdu ne öne ne geriye gidibiliyorum sanki ordan çıkıcak miğdeme bir bulantı halsizlik aniden çöktü napıcamı bilemedim eşim işte ben evde yalnız bi gayret 15 dk mesafedeki buca kadın doğuma gittim ana baba günü adım atılmıyor 3 saat ekledim inanın birde acilden girdim neyse hemşireyi haşladım önce 3 saat oturdum bişiy demiyor tam doktor kontrol edecek e sizden idrar alalım bari dedim göznün önünde 3 saattir bekledim neden almıyosun ozman dedim neyse doktor geldi sevimlide bişi 50 yaşlarında uzan dedi uzandım seninki sol kasıkta sivrildi dedim doktor çıkıcak şimdi burdan güldü bana neyse müjde dedi bebeğin canlı dedi,:44: ne diueceğimi bilemedim harekette ediyormu demişimmerak etmee herşeyi yolunda dedi çok şükür dedim içine fenalık gelmesi normal çünkü rahim büyüdükçe büyük damarlara baskı yapıyor ve bu yüzden beyne giden kanı düşürüyormuş sebep buymuş yani
ayy ne güzel mükemmel hatta ben 2 almıştım korkutucu gidiyodum ama çok şükür durdum orda 16. haftanın içindeyim aynı hayla. 2 hafta daha böyle devam etsem o bile yeter
ço teşekkür ederim tekrarladığın için canım, babe çatlak kremine hemen bakıyorum, birde balmandol ilk kez duydum araştırıcam nerden alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?