2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Huzurumm06 canim pazartesi günü sen bebeginle vedalasirken ben nasıl yerimde dururum bilemiyorum sabahtan beri cok kötü oldum cok etkilendim acini senin kadar kimse yaşayamaz ama inan kardeşimin basina gelmiş kadar Üzgünüm rabbim en kisa zamanda sana yeniden saglikli bir bebek nasip eder inşallah.lutfen arada yaz uzak kalma burdan elimizden sadece yazarak destek geliyor ama içine kapanma sakin
...

huzurum, Allah yardımcın olsun. bilirim iki kürtajdan sonra neler yasanır, hissedilir...
çok acı. veren Allah alan Allah, rabbim sabrını gücünü arttırsın. Tez zamanda saglıklı hayırlı bir evlad nasip etsin rabbim sana.

Cnm dunden beri tobb baskent acıbadem gıttım ıkı tane ayrıntılı ultrason eyup hocaya gttim hepsımı sasrdı... Bilmiom ptesı suni sancıyla alcaklar ama içim çok tuhaff çok

Canım çok üzüldüm, gözlerim doldu boğazım düğümlendi, allah yardımcın olsun rabbim sabır versin, en kısa zamanda yine bebek sahibi olmayı nasip etsin.. Kıyamam sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm dunden beri tobb baskent acıbadem gıttım ıkı tane ayrıntılı ultrason eyup hocaya gttim hepsımı sasrdı... Bilmiom ptesı suni sancıyla alcaklar ama içim çok tuhaff çok

Allah yardimbetsin bacim ama ben olsam aldirmam benim kuzenime iki doktor ildu bu alalim dedide kyrtaj icin fittik aglaya aglaya 20 haftlaik bebek baska doktor yasiyo dedi allahtan baskasi bilemezzz aldirma derim bence

Canim rabbim yardimcin olsun sabir versin insallah.. ne desek bos.. elimizden tek gelen bol bol dua ederek bi ihtimal de olsa guzel bir haber beklemek.. sonuc ne olursa olsun dualarimiz seninle..

Allah binlerce razı olsun sizin bnim iyi dilekleriniz okadar mutlu edıoki iyi haberlerinizi okuyup okuyup duruorum... Dua edin sizin meleklerinizi büyütcez artık...

Canım çok üzüldüm allah sabır versin ama allahtan ümit kesilmez dua edicem bebeğine ve sana başka çok daha iyi bi doktor araştırip bulun tekrar baktirin çünkü aynı semtin doktorları aynı düşüncede olup birbirine çamur atmıyorlar sen bisey yok mus gibi git başka doktora bence tekrar testleri ultrasonlari herşeyi iste bahaneyle bence hiç bişeyi yoktur meleginin.dua et sürekli üzme lütfen kendini bebegin hisseder...

merhabalar ben de bugun dusuk yaptim. kiz oldugunu dun ogrenmistim daha. hic bir problem yoktu bi anlik kanamayla kizim bize veda etti. bu ayrilik cok zor geldi bana ve cok uzgunuz fazla ayrintiya girip sizleri de uzmek istemem. hepinize saglikli gebelikler ve bebekler diliyorum. kendinize cok ama cok iyi bakin..

nasıl yaaaa offf allahım dayanma gücü versin ndn oldu ağır bişey filan mı kaldırdın nasıl ya buda 2. kötü haber of offff

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dualarımız seninle canım Allahım sabrını verir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ey güzel Allah'ım yaa vardır bir bildiğin😔😔

Canim benim cok geçmiş olsun Allah im hakkınızda hayırlısıni versin

Canim çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum su an telefondan bakiyorum varsa da hamilelik takvimini göremiyorum ne kadarlikti bebegin?

Canim çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum su an telefondan bakiyorum varsa da hamilelik takvimini göremiyorum ne kadarlikti bebegin?

Evet bende telden baktım
Ama kız olduğunu yazmış 16 17 vardır

Bugün aldığım ikinci berbat haber allahım Sabırlar versin canım Rabbim tez zamanda seni tekrar yeni bir bebekle bulustursun

Allahım.. Üst üste ikinci kötü haber.. Allah sabır versin, en hayırlı zamanda tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Bbk alınınca patolojiye gtck bklımm nedenı bllı olcak...

cnm bnm ya rabbim saglik versin demekki sagliksiz olacakti rabbimden en basta hayirlisini istedik demekki hayirlisi böyleymis tabi demek bize kolay ama inanki cok uzuldm ben iste bu yuzden ne bebege nede kendime hamile giyim almak istemedim insan kötu bi durumda off allahim sabrini arttirsin evlatlarimizada saglik versin

cnm bnm ya allahim tekrardan saglikli evlat nasip etsin insallah isteyen herkese

Iyi geceler kizlar.. kac gundur takip edemiyorum burayi.. bi girdim ust uste 2 kotu haber.. Rabbim sabir versin insaallah.. bende sali gunu doktora gittim.. bebegim erkek olacakmış insaallah hayirlisiyla.. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.. hepiniz Allaha emanet olun..

Canım çok üzüldüm. Ben de kayıplar yaşadım ama daha erken haftalardaydı. Bu haftalarda, üstelik kontrolde her şey normalken düşük olması çok ilginç. Geçmiş olsun. Umarım kendini bir an evvel toparlarsın. Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıklı evlatlar kucaklamayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…