2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar afedersiniz ama çekinerek size soruyorum bunu çünkü sizde decavit kullanıyor ve hamilesiniz o yüzden size sormak istedim benim büyük abdestim ne zamandir siyahimsi bi renk sizde durum nasıl acaba...ve sebebi ne olabilir merak ediyorum bugün inşaallah unutmaz ve dr.a sorabilirim...

Son düzenleme:
İstanbulda bir hüzün var...
Heryer karardı birden..
Gökyüzü aglıyor.. Ben aglıyorum..
Aslında içim kıpır kıpır.. Artık bebegımın buun hareketlerını hıssedıyorum.. Kızım ve oglumla buyumek ıstıyorum Allhım sen bizleri ayırma....
Canım hala cok sıkkın...
Arkadaslarımın uzuntulerı bı yandan ..
Kızım hasta oldu gözleri ateşli ateşli annemm dıye cagırıyo yanına....
Şimdi bıraz daha ıyı sanki ateşi düşüyo.... Anne olmak ne zor bişeymiş...
Herdefasında dHa ıyı anlıyorum...
Evladım yawrum cigerparem...
Dünden beri bişi yemiyodu bu sabH babasıyla beraber oynYa oynaya bişiler yedi... Bir bardak süt içti.. Ben öle bi rahatladım ki ....
Allhım sen büyük acılarını gösterme

kırlangıç ve huzurum allah sabır versin arkadaşlar..bu acıyı çok iyi bilirim tek çaresi tevekkül etmek.rabbimin takdirine teslim olmak..
rabbim acınızı daha güzel mutluluklarla hafifletir inşaallah...
çok üzgünüm

canım kan ilacı kullanıyorsan ondandır koyu renk olması

Anne olmak dünyanın en kutsal degeri emek ve sabır istiyor çok geçmiş olsun minik kuzuna

Offf kırlangıç cok üzüldüm canım beee. Allah sabır versin size dünden beri ikinci kötü haber

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada günaydııın
Sılam cok sağol canim inşşşş rabbim tamamına erdirir kucaklarımıza aldıgımız günleride görürüz

Canım çok ama çok üzüldüm... rabbim sana sabır versin gönlüne ferahlık versin....en kısa zamanda göbüşünü ve kuçagını doldursun...ne zor bir şey oldugu çok iyi bilirim

sabah kahvaltı yaparken kızlara bi bakayım dedim boğazım düğümlendi boğazımda kaldı herşey çok üzüldüm ama Allahtan gelen bişi o herşeyin iyisini bilr korkularıma korku ekleniyor allah sabır versin ne diyeyim

Elevit ve decavit idrar rengini değiştiriyor hayrunnisacım endişelenme. Ben balık hapım yapıyor sandım ama vitamin yapıyormuş.

Sağlıkla kal...

Günaydın arkadaşlarım, ben sabahı sabah ettim bugün😔 gece kalkıp duş bile aldım belki faydası olur diye ama nafile. İçim çekilmiş gibiyim şu an maalesef ki😔😔 Sabah bir de kırlangıçın haberini gördüm. Allahım sabırlar versin her ikisine de.

Evet cnm ya benide ağlama tuttu çok üzüldüm allahım inşallah tez vakit tekrar bebek sahibi yapar vardır bundada bi Hayır allahım sabır versin çok zor çok Üzgünüm korkularım artıyor giderek allah yavrularimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Korusun daima.

Gözün aydın canim

Geçmiş olsun canım inş kısa surede iyileşir kizun

Herkese hayırlı sabahlar

Gunaydinn

Herkese günaydın. Hep güzel haberler alacağımız güzel günlere...

Günaydın inşallah öyle olur ya

Günaydın canim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Günaydın canim

Günaydın canım

Canımm ne diyeceğimi bilemiyorum.. Çok üzgünüm.. Sabır diliyorum

bende bugun sabahi sabah ettim gece kizlarin haberini okuyunca cok uzuldum moralmen sifir oldum hafif karnimda sanci vardi sonra artti yuruyemiyorum yatiyorum uyuyamiyorum afedersiniz wc cikasim geliyo gidiyorum bisey yok allahim idarra yolumumu usuttum naptim anladim ama sabah kadar kac kere kalktim allahim saglikli hamilelik saglikli evlat nasip eylesin evlatlarimzila denemesin rabbim

Canim hamileligimi ogrendigim gunden veri kullaniyorum decavit i. Ayni seyi bende farkettim daha ilk bi kac kullanimda. Doktoruma sordum. Bana vucudun kullanimi disindaki kalan ilacin diskiyla atildigini bu yuzden siyah renk olustugunu soyledi. Bi sorun teskil etmiyo dedi. Ama yinede doktoruna bi sor istersen. İcin rahat eder...

kizlar bisey sorucam göbek deliginize yakin yerde agri oluyomu bnm 2 gundur artti bide idrar torbama baski var gibi idrara gidesim geliyo cok sik:26:

iremcim benim bebüde de kist var takılma bak doktoruma güveniyorum 2lim temiz çıktığı için ne 3lü ne de 4lü istedi.başla bir sorun yok gerek yok gecer gider dedi takılma asla

kızlar simdi okudum kırlangıç cok üzüldüm canım benim rabbim sabır versin...kelimelerim tükendi

Kızlar hepinizin yazdıgını okudum bana olan oldu sakın üzülmeyın meleklerımıde üzmeyın bn düşünmeden paylaştım keske yazmasaydım szlerıde üzdüğüm için okadar pişman oldum ki... İyi dileklerınız için allh binlerce razı olsun szden... Burda hpimizin amacı mleklerımıze sag salım kavusmak rabbm bna yasatırsa onun izniyle alırım kucagıma ama bnm durumuma üzülüp bbklerınızıde üzerseniz kndimi affetmm nolur üzmeyın meleklerımı sadece dua edın sağ salım sabırla hayırlısı ile olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…