- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Kızlar afedersiniz ama çekinerek size soruyorum bunu çünkü sizde decavit kullanıyor ve hamilesiniz o yüzden size sormak istedim benim büyük abdestim ne zamandir siyahimsi bi renk sizde durum nasıl acaba...ve sebebi ne olabilir merak ediyorum bugün inşaallah unutmaz ve dr.a sorabilirim...
İstanbulda bir hüzün var...
Heryer karardı birden..
Gökyüzü aglıyor.. Ben aglıyorum..
Aslında içim kıpır kıpır.. Artık bebegımın buun hareketlerını hıssedıyorum.. Kızım ve oglumla buyumek ıstıyorum Allhım sen bizleri ayırma....
Canım hala cok sıkkın...
Arkadaslarımın uzuntulerı bı yandan ..
Kızım hasta oldu gözleri ateşli ateşli annemm dıye cagırıyo yanına....
Şimdi bıraz daha ıyı sanki ateşi düşüyo.... Anne olmak ne zor bişeymiş...
Herdefasında dHa ıyı anlıyorum...
Evladım yawrum cigerparem...
Dünden beri bişi yemiyodu bu sabH babasıyla beraber oynYa oynaya bişiler yedi... Bir bardak süt içti.. Ben öle bi rahatladım ki ....
Allhım sen büyük acılarını gösterme
merhabalar ben de bugun dusuk yaptim. kiz oldugunu dun ogrenmistim daha. hic bir problem yoktu bi anlik kanamayla kizim bize veda etti. bu ayrilik cok zor geldi bana ve cok uzgunuz fazla ayrintiya girip sizleri de uzmek istemem. hepinize saglikli gebelikler ve bebekler diliyorum. kendinize cok ama cok iyi bakin..
Kızlar afedersiniz ama çekinerek size soruyorum bunu çünkü sizde decavit kullanıyor ve hamilesiniz o yüzden size sormak istedim benim büyük abdestim ne zamandir siyahimsi bi renk sizde durum nasıl acaba...ve sebebi ne olabilir merak ediyorum bugün inşaallah unutmaz ve dr.a sorabilirim...
sabah kahvaltı yaparken kızlara bi bakayım dedim boğazım düğümlendi boğazımda kaldı herşey çok üzüldüm ama Allahtan gelen bişi o herşeyin iyisini bilr korkularıma korku ekleniyor allah sabır versin ne diyeyim
Iyi geceler kizlar.. kac gundur takip edemiyorum burayi.. bi girdim ust uste 2 kotu haber.. Rabbim sabir versin insaallah.. bende sali gunu doktora gittim.. bebegim erkek olacakmış insaallah hayirlisiyla.. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.. hepiniz Allaha emanet olun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hastaneden geliyorum şimdi...
Kızım cok ateslendi fitil vermeme ragmen 39.5 cıktı
İğne yaptılar ilaç verdı dr
Bogazları fena olmuş... Şimdi uyudy yawrum... Hep aglardım kzım hasta olunca.. Aklıma kötü şeler gelirdi... Bu sefer öle olmadı... Kendi derdimi unuttum... Sonra bi kendi derdime baktım birde burdaki arkadaslara bnm ki geçiçi inşallah dedim...
Allah acıyla beraber sabrınıda verir...
Herkese hayırlı sabahlar
Herkese günaydın. Hep güzel haberler alacağımız güzel günlere...
Hayırlı sabahlar..Rabbim hepimizi kadere razi olup kederden emin olanlardan eylesin Amin...bugünde ben kadın dr. Ve göz dr.a gideceğim inşaallah güzel haberlerle dönmek nasip olur.Amin...RABBİM neyler neylerse güzel eyler...
Günaydın canimBu arada günaydııın
Sılam cok sağol canim inşşşş rabbim tamamına erdirir kucaklarımıza aldıgımız günleride görürüz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canımGünaydın arkadaşlarım, ben sabahı sabah ettim bugün😔 gece kalkıp duş bile aldım belki faydası olur diye ama nafile. İçim çekilmiş gibiyim şu an maalesef ki😔😔 Sabah bir de kırlangıçın haberini gördüm. Allahım sabırlar versin her ikisine de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar ben de bugun dusuk yaptim. kiz oldugunu dun ogrenmistim daha. hic bir problem yoktu bi anlik kanamayla kizim bize veda etti. bu ayrilik cok zor geldi bana ve cok uzgunuz fazla ayrintiya girip sizleri de uzmek istemem. hepinize saglikli gebelikler ve bebekler diliyorum. kendinize cok ama cok iyi bakin..
Doktor bana sormadım bile istiyomusun diye kendi verdi elime kağıt bu testi istiyorum dedi bende siz bana bu testi yaptırmamın diyorsunuz ama ben bebeğimi aldıramam böyle bişey varsada bilmek istemiyorum dedim oda varsada bilelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?