Cnm hepsi yapıo sıvı arttırımı ama şöle bi gercegı degıstrmıo artan sıvı yıne aazalcak cunku bbk idrar üretmıo. Sıvı çoğalınca bbgın çalışmayan böbreği çalışmaya baslamıcak...
Cnm hepsi yapıo sıvı arttırımı ama şöle bi gercegı degıstrmıo artan sıvı yıne aazalcak cunku bbk idrar üretmıo. Sıvı çoğalınca bbgın çalışmayan böbreği çalışmaya baslamıcak...
Huzurum peki buna sebep neymiş? Neden bu şekilde olurmuş? Artik kocaman bebek olmuş ya yapilacak hicbir şey yok mu acaba?bence arkadaşların dediği gibi başka doktora da git Rabbimden umut kesilmez.peki bir daha hamile kalirsan yine boyle bir ihtimal söz konusu olacak miymis?
Benim de icim kotu oldu suni sanciyla doğum yapacaksin resmen off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizler duygusal baktığımız için kabullenmek zor geliyor ama şöyle bir gerçek var. Bebek sağlıklı değilse anneye zarar vermeden sonlandırmak doktorların kullandığı yöntem.
Çok zor bir durum yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun. Umarım kendini hazır hissettiğinde tekrar hemen hamile kalır ve nur topu gibi sağlıklı bir bebek kucaklarsın.
Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız her şerde vardır bi hayır öle düşün cok zor inan senin yorumundan bu yana aklım hep sende dualarımda seninle elimden yapabilceğim bişey olursa inan canla başla laf olsun die demiyorum emin ol ankaradayım ben doktor filan ay ne biliyim işte aklına ne gelirse arkadaşım ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar selammmm doktordan geldim bebişin cinsiyeti belli oldu %100 kız dedi doktorum 😃 havalara uçtummm oğluşuma kız kardeş geliyorrr 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın canim inş bende ogrenirim cinsiyeti inş benim oglumada bir kız kardeş gelir
Huzurummm çok üzüldüm canım okudukcada dualar ediyorum senin için inş bir mucize olur pazartesi günü de bebisin sağlıklı olur ama tabiki birçok doktor ayni şeyi söylediyse vardır Rabbimin bir bildiği diyorum bende iki sene önce uç aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım o acıyı bilirim ama son dakikaya kadar hep dua edicem bebisini için Rabbim korusun
inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız her şerde vardır bi hayır öle düşün cok zor inan senin yorumundan bu yana aklım hep sende dualarımda seninle elimden yapabilceğim bişey olursa inan canla başla laf olsun die demiyorum emin ol ankaradayım ben doktor filan ay ne biliyim işte aklına ne gelirse arkadaşım ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah binlerce razı olsun sizin bnim iyi dilekleriniz okadar mutlu edıoki iyi haberlerinizi okuyup okuyup duruorum... Dua edin sizin meleklerinizi büyütcez artık...
Hhuzurum rabbm böle verdiyse vardur bi bildigi kzum... Cok yıpratma kendini yıkma... En azından erkeknden belli oldu
Allah korusun kucagına aldıkta sonra kaybetseydin bebişni
Yada bizim öle olmıcamıza garantimi war... Bol bol dua et bitanem... Hepimiz duacıyız sana ve bebegine ...
Eşinle birbirinize iyice sarılın... Acın ancak öle hafifler belki....
Allah binlerce razı olsun sizin bnim iyi dilekleriniz okadar mutlu edıoki iyi haberlerinizi okuyup okuyup duruorum... Dua edin sizin meleklerinizi büyütcez artık...
Bizi bile bu kadar derinden etkilemiş ken seni dusunemiyorum bile.Haberi verdiğin andan beri kendimle konusuyorum resmen cinsiyet cinsiyet diye afedersiniz bi tarafimi yirttim simarik cocuk gibi bazi gerceklerle karsilasmam icin boyle birsey mi duymam lazimdi.kendimden okadar utaniyorum ki,Okadar alismisken okadar onunla bag kurmuşken ayrilacak olman Tabi hersey bizler icin Allahin takdiri kader ama lafa geldimk bu kadar kolay cikiyo agizdan.her ne kadar dogmamista olsa o senin bir parcan ufak olmasi hic bisey ifâde etmez ha kucagina almissin ha suan ki durum.Tek duam var insallah yanilma olur yani ne bilim pazartesi gunu dilerimki Allah'tan bi mucize ile karsilasirsin.ve bazi seylere gerek kalmadan yolunuxa kaldiginiz yerden devam edersiniz.