2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
huzurumm canım senin için girdim bugün iyi haberlerini okumak için ama şu an şok geçiriyorum çok üzgünüm bi de koru hastanesine görünsen riskli gebeliklerde iyi doktorları var aydan biri ye gidebilirsin iyi haberlerini almak istiyorum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah Allah daha büyük acılar yaşatmasın inşallah

evet Aydan hanım çok tecrübeli çok duydum onu bende

Cnm gittiğim iki drda prof zaten ama yok hepsi aynı son...

Korudaki Aydan Hanımın sayfasını inceledim oraya git bence son olarak canım

Riskli Gebelikler için kadın çok etkili zaten peritenologmuş

Canım benim çok üzüldüm, inşallah yanılıyordur doktorlar tamam proflarmış ama onlarda yanılabiliyor çoğu zaman, lütfen ama lütfen başka başka hastanelere git tek bir tanesiyle yetinme, çok zor bir karar bu acaba dememek için sonradan başka dr ların fikirini de al, yanılmış olmalarını canı gönülden diliyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın yavrunu...

HUZURUM...
Rabbimin en buyuk sınavlarından geçiyosun... Cok üzüldüm mahvoldum... Ama ne care.. Rabbım sana eşine ailene sabır versin... Sakin bi kafayla iyice düşünüp tasının...
Her ŞER gördugumuzde muhakkak bır HAYR vardır... Dualarımız senınle kardeşim.. Herşey bizler için unutma.. Sakın isyan etme... Allha sıgın... Elinizden geleni yapın. Baska dr a mı gıtcen yada baska hast vs ... Ege durum belliyse yapıcak sey belli...Rabbım sabır versın kuuzum...

Kızlar selammmm doktordan geldim bebişin cinsiyeti belli oldu %100 kız dedi doktorum 😃 havalara uçtummm oğluşuma kız kardeş geliyorrr 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm dunden beri tobb baskent acıbadem gıttım ıkı tane ayrıntılı ultrason eyup hocaya gttim hepsımı sasrdı... Bilmiom ptesı suni sancıyla alcaklar ama içim çok tuhaff çok

gözünaydın canım

huzurum Allah yardımcın olsun. bebeklerimizin doğum günü aynı gözüküyor inşallah sağlıkla sıhatle hepbirlikte kucağımıza alırız.inşallah doktorlar yanılıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…