2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah'ım yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Allah kolaylık versin bu acıyı atlatmada...

18 Ocak doğum tarihi görünüyor kırlangıçın
Hakkınızda her şeyin en hayırlısı olsun...

Off canım ya çok üzüldüm bugün huzurumun haberiyle yikilmistik zaten seninki üstüne tuz biber oldu resmen . rabbim en kisa zamanda yine sağlıklı bir hamilelik yaşamayı nasip etsin insallah ne dicemi bilemiyorum rabbim sabir versin meleginle cennette buluşursun inşallah ...

İnşallah sılacım inşallah...
Cennet bebeklerimiz

Yine aklıma geldi, sizinle de paylaşmak istedim

Ebu Musa (R.A.)’den rivayete göre Resûlüllah (S.A.V.) şöyle buyurdu:

“Bir kimsenin çocuğu öldüğü zaman Allah (C.C.) meleklerine: “Kulumun yavrusunun canını kabzettiniz mi?” der. Melekler: “Evet” derler. Allah (C.C.), “Ciğer paresini aldınız öyle mi?” der. Melekler: “Evet” derler. Allah (C.C.) “Kulum ne söyledi?” der. Melekler “Sana hamd ederek, “Biz Allah içiniz ve O’na dönücüleriz” dedi. Allah (C.C.) “Kulum için cennette bir köşk bina edin ve adını Hamd Köşkü koyunuz.” diye nida eder.[40]

Hadiste, musibet anında sabretmeye, kaza ve kadere rıza göstermeye teşvik vardır. Bunun neticesinde kişiyi cennette büyük mükafata nail olacağı vaad olunmuştur.

“Kulumun yavrusu” cümlesinde Allah (C.C.) kulu kendine izafe etmesi, başına gelen musibeti sabır ile karşıladığı için şereflendirmesi ve yavrusunu sarması sebebiyledir.

“Kulumun ciğer paresini aldınız öyle mi?” cümlesinde söz konusu edilen insanın sabrının büyüklüğüne işaret vardır. Çünkü çocuğa karşı oluşan sevginin şiddeti, insanın özünü oluşturan ve onsuz yaşanmayacak olan kalbe benzetilmiştir. Böylece bu ifadeyle musibetin büyüklüğü ve ona gösterilen sabrın yüceliği açıklanmaktadır.

“Allah (C.C.) kulunun çocuğunun ruhunun kabz edildiğini ve kulunun sabrını en iyi bilendir. Bildiği halde meleklere sorması, o kuluna cennette karşılığını verirken yaptığı amellere melekleri şahit kılmak içindir.” denilmiştir.[41]

[40] R. Salihin, H.No:922; Tirmizi, Cenaiz, 1021. (Tirmizi hasen demiştir.);Ahmed b. Hanbel, Müsned, 4/415;

[41] İmam Nevevi, a.g.e., c.4, s.141-142.

Kizlar iyi geceler acılı haberler okudum ve inanın çook üzüldüm. Allah dayanma güçlüğü ve sabır versin.Yar ve yardımcınız olsun. Dualarım sızlerle...

Kırlangıç çok üzüldüm Allah rahmet eylesin sana da güç versin Rabbim. Mahşerde bebeğin sana şefaatçi olur inşallah
Huzurum sözün bittiği yerdeyiz kaearlar verilmiştir sanrırım Allah yardımcınız olsun sana dayanma gücü versin dualarım sizlerle

Son düzenleme:
bende sali gunu doktora gittim.. bebegim erkek olacakmış insaallah hayirlisiyla.. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.. hepiniz Allaha emanet olun..
Canim gözün aydın hayırlı olsun oglusun rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip etsin insallah ...
Kızlar selammmm doktordan geldim bebişin cinsiyeti belli oldu %100 kız dedi doktorum 😃 havalara uçtummm oğluşuma kız kardeş geliyorrr 😊😊

Canim gözün aydın rabbim gönlünce verdi ne güzel hayırlı olsun prensesin sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yasarsin inşallah sende ...

Bugunumuz iyi geçmedi...
Huzurum kırlangıc cok üzgünüz...
Sizlere sabredin ve dua edin demekten baska bişi gelmiyor elden...
Allah büyük.. Bizi yaradanda o yanına alanda... Ya sabırrr yaa selamet...
Rabbim evlat acısıyla sınamasın... Cok zor cok

Hastaneden geliyorum şimdi...
Kızım cok ateslendi fitil vermeme ragmen 39.5 cıktı
İğne yaptılar ilaç verdı dr
Bogazları fena olmuş... Şimdi uyudy yawrum... Hep aglardım kzım hasta olunca.. Aklıma kötü şeler gelirdi... Bu sefer öle olmadı... Kendi derdimi unuttum... Sonra bi kendi derdime baktım birde burdaki arkadaslara bnm ki geçiçi inşallah dedim...

Allah acıyla beraber sabrınıda verir...

Cok gecmis olsun canım kızına bugün cok üzücü bir gün oldu malesef hepimiz için inşallah bundan sonra hep iyi haberler aliriz ama arkadaslarimizin kayıpları da asla unutulmaz biliyorum

kizlar yazamadim ama gün boyu takip ettim çok üzgünüm huzurum ve kirlangic.. Allah sabrinizi arttirsin.. ne desek bos biliyorum sabrinizin mukafati çok büyük inşaallah.. Rabbim sizi belki de en büyük aciyla evlat acisiyla imtihan etti.. Peygamber (sav) aglatmis bir imtihan hiç kolay değil... bu dünyada acinizi hafifletecek güzellikler hayirli evlatlar versin Rabbim tekrardan inşaallah.. hicbirseyin hicbirimizin garantisi yok yarin ne yasiycaz bilemiyoruz öyle aciziz ki.. Rabbim hepimizin imtihanini kolay etsin altından kalkamayacagimiz yükler yuklemesin inşaallah.. dualarimiz sizinle

Canim uzuldum ama herseyin hayirlisi. Rabbim size daha hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah. Nolur uzme kendini. Vardir bir hayir muhakkak. Allah a emanet ol canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bbk alınınca patolojiye gtck bklımm nedenı bllı olcak...

Canim Rabbim size daha hayirli ve sagliklisini nasip eder insaallah. Bunda mutlaka bir hayir oldugunu dusun ve uzme kendini lutfen. Siz saglikli olun Allah insaallah daha hayirlilarini nasip eder. Allah a emanet ol canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı sabahlar..Rabbim hepimizi kadere razi olup kederden emin olanlardan eylesin Amin...bugünde ben kadın dr. Ve göz dr.a gideceğim inşaallah güzel haberlerle dönmek nasip olur.Amin...RABBİM neyler neylerse güzel eyler...

Son düzenleme:

Sanada hayırlı sabahlar güzel dualarini rabbim kabul etsin hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın kızlar uyuyaninca aklıma kızlar geldi hemen inşallah daha kötü bi haber almayız
Dün aradım hastaneyi pazartesi sabah gidecegim ama ilk is Saglik ocağına gidecem önce sonra hastaneye

günaydın herkse arkadaşlar

LARKİN ağlattın beni sabah sabah benimde 2 meleğim bekliyo beni ahirette şuan 16 haftalık hamileyim sizleri dışardan takip ediyorum rabbim kucağimiza almayıda nasip etsin herkese iyşallah işteyim bide toparlayamadım hala kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…