2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar bisey sorucam göbek deliginize yakin yerde agri oluyomu bnm 2 gundur artti bide idrar torbama baski var gibi idrara gidesim geliyo cok sik:26:

Ayni durum bende de var canim hatta dun aksam göbeğin sağ darafimda göbek deliğine yakin yerde baya agrim oldu eğer gecmeseydi doktora gidecektim nwyseki iki saat sonra geçti

masallah sana canım sabrın dik duruşuna hayran oldum.birde bize destek oluyorsun.rabbim sana öyle bir evlat nasip etsin ki tüm dertlerini unuttursun sana bitanem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada sabah erken kalktim ev islerini bitirdim kv bulgaristsnda olduğu için amcamla kaynim evde yemekleri ben pisiriyoru. KV evinde mecbur simdi oraya da indim sil supur sabah 7 sen beri ancak bitirdim simdi düş alican biraz uyucam görüşürüz sonra

İnşallah kuzum sabretcem kocam için sabretcem ama sizlerde üzülmeyin nolur allah verdi allah aldı rabbım beni cennete 3 şefaatçi bekletcek 3.üde beni orda beklicek ozaman kavuscam yawrularıma...

İnşallah kuzum sabretcem kocam için sabretcem ama sizlerde üzülmeyin nolur allah verdi allah aldı rabbım beni cennete 3 şefaatçi bekletcek 3.üde beni orda beklicek ozaman kavuscam yawrularıma...

tamam bitanem.harıka birisin.sadece bu kadarını diyebiliyorum.her zaman dualarımda olacaksın

Rabbim arkadaşlarınıza hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evlatlar lütfetsin tekrar bizimkileri ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin Amin...Maşallah suyumuz artmis elh. Yüzde birlik hata payıyla kız cinsiyeti inşaallah

Son düzenleme:

canım benim çok sevindim buna ihtiyacımız vardı kızın hayırlı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı anasına babasına hayırlı evlat olsun suyunu eksik etme havuç suyunuda cnm benim komşumun gelinide dün anlattı bayramda memlekete gitti köye oranın suyunu içememiş 3 gün boyunca gelene gidenede hizmet etmiş birden kasık ağrısıyla hastaneye yattı hiç su içmemiş naptın sen bebeğe susuz bırakmışsın demiş

cnm Allah sabır versin, meleğin şefaatçin olucak inş. en kısa zamanda hayırlısıyla yine nasip olur bi evlat.

Çok üzücü haberler aldık dün bugn bizim bile bu kadar canımız yanıyosa uzaktan sizleri tahmin edemiyorum. Huzurumm duruşun karşısında acayip takdir ve saygı duyuyorum cnm benim maşallah sana

Yaşadığını okuyup üzülmemek elde değildi arkadaşım ama her şey inançta imanda bitiyor. Çok şükür sen o erdeme sahipsin, bu bile rahatlattı beni. Her şey Allah'tan, O'nun ol dediğine boynumuz kıldan ince. Hepimiz her an yasayabiliriz böyle şeyleri, önemli olan senin gibi bu işlerin idrakında olmak. En hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun inşallah. Allah sabır versin.

Amin cnm inşallh...

Canım bedenen yanında olamadamda dualarımla yanındayımm

Geçenlerde bendede oldu sıkışmış hissediyorum gidiyorum bir damla cikiyo doktora gittim ilaç ve fitil verdi geçti limonlu su iç dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 2li test yada 3lü yaptırmadım sadece 4lü testi yaptırdım onuda doktor çok ısrar etti diye yoksa yaptırmazdım ben o testlere güvenmiyorum çok kişiden duydum hasta denip sonra sağlıklı bebekler doğduğunu ama genede acaba diyo insan senin bebeğinin nasıl kist benimkinde bir tane beyin damarında çok küçük dedi inşaallah geçicek inanıyorum genede duyunca kötü oldum

Âmin bu güzel dualara hepimizin evlatlari,kirlangicla huzurumun da birdahaki evlatları için Amin...su İçmesem idrar hemen sariya dönüyor hepimiz bol bol içelim ve birbirimize dua edelim inşaallah hiiç birsey elimizde değil çok aciziz çünkü...

Şükürler olsun güzel bir haber aldik sonunda çok sevindim hayrunisam inşallahh artık sorunsuz bir hamilelik yaşar kizini sağlıkla kucagina alırsın canim.prenses geliyor demek yavas yavas erkek bebek sayısına yaklaşıyor kizlarimizda :)
Canim hamile hamile ne çok is yapmışsın maşallah sana ben herzamanki gibi 12 de uyandım kahvaltı masası hala duruyor ortada okul baslasin çok aricam bu günleri :)
Canim rabbim cekemiyecegi acıyı kuluna vermezmis sen cok inançlı birisin ve bu sabrinin karşılığını mutlaka alicaksin inşallah.
En kısa zamanda yeniden hamilelik haberlerini aliriz inşallah ve bu sefer sorunsuz olur inşallah hersey hep aklımızda ve dualarimizda olucaksin sen ve daha önce meleklerini kaybeden tüm arkadaslarimiz ...

hic korkma benim bebü de beyninde kist.omurilik sıvısı yüÜnden oluyormuş hic önemsenecek birsey degil.zamanla 26.haftadan sonra özellikle kayboluyor.eğer başka bulgular olsaydı mesela kalp b
yada bagırsaklarda beyaz nokta dedikleri tıbbı bir terim o zaman amniyo isterdim ama gebeliklerin yüzde 2sinde olan ama 26.haftadan sonra da %98oranında gecen birsey.%2ihtimalde doğumdan sonra geciyor dedi.zeka geriliği gibi bir durum yapmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…