- 22 Mayıs 2014
- 133
- 42
- 123
kizlar bisey sorucam göbek deliginize yakin yerde agri oluyomu bnm 2 gundur artti bide idrar torbama baski var gibi idrara gidesim geliyo cok sik:26:
Kızlar hepinizin yazdıgını okudum bana olan oldu sakın üzülmeyın meleklerımıde üzmeyın bn düşünmeden paylaştım keske yazmasaydım szlerıde üzdüğüm için okadar pişman oldum ki... İyi dileklerınız için allh binlerce razı olsun szden... Burda hpimizin amacı mleklerımıze sag salım kavusmak rabbm bna yasatırsa onun izniyle alırım kucagıma ama bnm durumuma üzülüp bbklerınızıde üzerseniz kndimi affetmm nolur üzmeyın meleklerımı sadece dua edın sağ salım sabırla hayırlısı ile olsun...
masallah sana canım sabrın dik duruşuna hayran oldum.birde bize destek oluyorsun.rabbim sana öyle bir evlat nasip etsin ki tüm dertlerini unuttursun sana bitanem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah kuzum sabretcem kocam için sabretcem ama sizlerde üzülmeyin nolur allah verdi allah aldı rabbım beni cennete 3 şefaatçi bekletcek 3.üde beni orda beklicek ozaman kavuscam yawrularıma...
tamam bitanem.harıka birisin.sadece bu kadarını diyebiliyorum.her zaman dualarımda olacaksın
Dualarında olmak da cok guzel allh razı olsun hepımızden
Maşallah sana...dualarım sizinle inşaallah...
Rabbim arkadaşlarınıza hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evlatlar lütfetsin tekrar bizimkileri ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin Amin...Maşallah suyumuz artmis elh. Yüzde birlik hata payıyla kız cinsiyeti inşaallah
merhabalar ben de bugun dusuk yaptim. kiz oldugunu dun ogrenmistim daha. hic bir problem yoktu bi anlik kanamayla kizim bize veda etti. bu ayrilik cok zor geldi bana ve cok uzgunuz fazla ayrintiya girip sizleri de uzmek istemem. hepinize saglikli gebelikler ve bebekler diliyorum. kendinize cok ama cok iyi bakin..
Kızlar hepinizin yazdıgını okudum bana olan oldu sakın üzülmeyın meleklerımıde üzmeyın bn düşünmeden paylaştım keske yazmasaydım szlerıde üzdüğüm için okadar pişman oldum ki... İyi dileklerınız için allh binlerce razı olsun szden... Burda hpimizin amacı mleklerımıze sag salım kavusmak rabbm bna yasatırsa onun izniyle alırım kucagıma ama bnm durumuma üzülüp bbklerınızıde üzerseniz kndimi affetmm nolur üzmeyın meleklerımı sadece dua edın sağ salım sabırla hayırlısı ile olsun...
Yaşadığını okuyup üzülmemek elde değildi arkadaşım ama her şey inançta imanda bitiyor. Çok şükür sen o erdeme sahipsin, bu bile rahatlattı beni. Her şey Allah'tan, O'nun ol dediğine boynumuz kıldan ince. Hepimiz her an yasayabiliriz böyle şeyleri, önemli olan senin gibi bu işlerin idrakında olmak. En hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun inşallah. Allah sabır versin.
Canım bedenen yanında olamadamda dualarımla yanındayımm
bende bugun sabahi sabah ettim gece kizlarin haberini okuyunca cok uzuldum moralmen sifir oldum hafif karnimda sanci vardi sonra artti yuruyemiyorum yatiyorum uyuyamiyorum afedersiniz wc cikasim geliyo gidiyorum bisey yok allahim idarra yolumumu usuttum naptim anladim ama sabah kadar kac kere kalktim allahim saglikli hamilelik saglikli evlat nasip eylesin evlatlarimzila denemesin rabbim
iremcim benim bebüde de kist var takılma bak doktoruma güveniyorum 2lim temiz çıktığı için ne 3lü ne de 4lü istedi.başla bir sorun yok gerek yok gecer gider dedi takılma asla
canım benim çok sevindim buna ihtiyacımız vardı kızın hayırlı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı anasına babasına hayırlı evlat olsun suyunu eksik etme havuç suyunuda cnm benim komşumun gelinide dün anlattı bayramda memlekete gitti köye oranın suyunu içememiş 3 gün boyunca gelene gidenede hizmet etmiş birden kasık ağrısıyla hastaneye yattı hiç su içmemiş naptın sen bebeğe susuz bırakmışsın demiş
Şükürler olsun güzel bir haber aldik sonunda çok sevindim hayrunisam inşallahh artık sorunsuz bir hamilelik yaşar kizini sağlıkla kucagina alırsın canim.prenses geliyor demek yavas yavas erkek bebek sayısına yaklaşıyor kizlarimizda :)Rabbim arkadaşlarınıza hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evlatlar lütfetsin tekrar bizimkileri ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin Amin...Maşallah suyumuz artmis elh. Yüzde birlik hata payıyla kız cinsiyeti inşaallah
Canim hamile hamile ne çok is yapmışsın maşallah sana ben herzamanki gibi 12 de uyandım kahvaltı masası hala duruyor ortada okul baslasin çok aricam bu günleri :)Bu arada sabah erken kalktim ev islerini bitirdim kv bulgaristsnda olduğu için amcamla kaynim evde yemekleri ben pisiriyoru. KV evinde mecbur simdi oraya da indim sil supur sabah 7 sen beri ancak bitirdim simdi düş alican biraz uyucam görüşürüz sonra
Canim rabbim cekemiyecegi acıyı kuluna vermezmis sen cok inançlı birisin ve bu sabrinin karşılığını mutlaka alicaksin inşallah.Kızlar hepinizin yazdıgını okudum bana olan oldu sakın üzülmeyın meleklerımıde üzmeyın bn düşünmeden paylaştım keske yazmasaydım szlerıde üzdüğüm için okadar pişman oldum ki... İyi dileklerınız için allh binlerce razı olsun szden... Burda hpimizin amacı mleklerımıze sag salım kavusmak rabbm bna yasatırsa onun izniyle alırım kucagıma ama bnm durumuma üzülüp bbklerınızıde üzerseniz kndimi affetmm nolur üzmeyın meleklerımı sadece dua edın sağ salım sabırla hayırlısı ile olsun...
ben 2li test yada 3lü yaptırmadım sadece 4lü testi yaptırdım onuda doktor çok ısrar etti diye yoksa yaptırmazdım ben o testlere güvenmiyorum çok kişiden duydum hasta denip sonra sağlıklı bebekler doğduğunu ama genede acaba diyo insan senin bebeğinin nasıl kist benimkinde bir tane beyin damarında çok küçük dedi inşaallah geçicek inanıyorum genede duyunca kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?