2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar .. benim de kardeşim hamile antalyada olup önerebileceği iyi bir kadın doğum doktoru olan var mı?
Hepiniz inşallah sağlıkla alırsınız elinize bebekleriizi... darısı da basıma....
Ben Medstar Topçular'da Ünal Yirmibeş'e gidiyorum. Tavsiye ederim.

selam kızlar
belimden bacağıma vuran bir zorlama var
bazen bacağımın üzerine basmakta zorlanıyorum
böyle bir şey yaşayan var mı bu dönem

canım bebek bir yaşına gelene kadar nöbet tutmak yok diye biliyorum

merhaba iyi günler ben en son 9 temmuzda regl oldum..adetim biter bitmez 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım ve antbiyotk bitince dişiimi çektirdim..yumurtlama dönemimdede ilişkiye girdik bebegimiz olması için..şu an 2 gün gecikti adetim karnımda arada bir agrı oluşuyor son üç gündür ..acaba antibiyotik kullandıgım içinmi yoksa gebelik oluştugu içinmi geçikti ve kaç gün daha beklemeliyim kan testi için ..antibiyotik kullanımı gebeliğe engel olurmu lütfen yardımcı olur musunz teşekkürler..

ben de sağ bacağımın üzerine basamıyorum bazen
koltuktan, yataktan kalkarken, temizlik yaparken, bazen yürürken, arabadan inerken bayağı vuruyor belim bacağıma
inşallah geçici ve önemsiz bir şeydir

offf nolmus siteye ilk sayfadaki tablo mahfolmus nasi duzenlicem ben simdi yeniden onu kurcalarken iyice bozmam insallah

:) Buldum buldum forma giremedim ne oldu böyle yahu diğer şekiller nerde nazar bebek falan yok bulamadım neyse zamanla ...

merhaba iyi günler kızlar geçen ay idrar testimde silik çizgi çıkmıştı iki ğün sonra kan testim negatif çıktı halbuki çok ümitlenmiştim heyecanlanmıştım en son 9 temmuzda regl oldum..adetim biter bitmez 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım ve antbiyotk bitince dişimi çektirdim..yumurtlama dönemimdede ilişkiye girdk ..şu an 2 gün gecikti adetim karnımda arada bir agrı oluşuyor ..acaba antibiyotik kullandıgım içinmi yoksa gebelik oluştugu içinmi geçikti ve kaç gün daha beklemeliyim kan testi için ..antibiyotik kullanımı gebeliğe engel olurmu lütfen yardımcı olur musunz teşekkürler..

Slm kızlar çok uzun zaman sonra tekrardan merhaba :)) kızlar acaba sizdede sıcak basması var mı Allahım ne olur kış gelsin istiyorum çok sıcak hele ki mersin dayanılmıyor

slm kizlar 1 saattir listeyle ugrasiyorum bastan asagi hersey degismis ilk sayfadaki listemizde halada tam duzeltebilmis sayilmam simdilik duzelttim insalah yeniden basa donmez hersey ...

canim merhaba antibiyotik kullandigin icin gecikmis olur adetin fazla umitlenip uzulme ama insallah hamilesindir :))
kan testi icin acele etme azcik daha bekle 1 hafta gecerse eger hemen bi test yap hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz :))

aslinda yeni halide guzel olmus sitedenin ama tum sayliler gitmis cok seviyordum ben onlari kullanmayi halbuki ..
tabi ilk zamanlar zorlanicaz ama alisiriz artik napalim :)

OTE="Elifs, post: 36457991, member: 368053"]Slm kızlar çok uzun zaman sonra tekrardan merhaba :)) kızlar acaba sizdede sıcak basması var mı Allahım ne olur kış gelsin istiyorum çok sıcak hele ki mersin dayanılmıyor [/QUOTE]
Canım sıcak basması berbat ben yaz hastasıydım normalda mahvoldum bu yaz ama. Bende Mersindeyim bu arada

cevapladıgınız için çok teşekkür ediyorum canım şu antibiyotikten bir türlü kurtulamadım son iki aydır bebek için çalışmalara başladık ya antibiyotik engel oldu yada stres engel oldu nasip olmadı geçen ay büyük hayal kırıklıgına ugradıgım için bu ay ümitlenmemeye çalişiyorum ama azda olsa insan ya olmuşsa diyor :) insallah bir hafta daha bekliim sonra yapiim kan testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…