2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
KizLr nolmus buraya tektek mi yapiliyo alinti
Coklu alinti nasil yapilcak...
Allhim burasi neresi ...beb kimimm
Hiiiiii sen kimsin...

CNim insallah gusel haberlerle donersin...aselim senindd oglun olcakmis gibime geliuo...ama yok yok kizin olucak son kararim

KizLr nolmus buraya tektek mi yapiliyo alinti
Coklu alinti nasil yapilcak...
Allhim burasi neresi ...beb kimimm
Hiiiiii sen kimsin...
Ben benim sen kimsin burasi neresi :))
Bende kurcaliyorum habire ogreneyim diye siteyi çözeriz inşallah. Coklu alinti için alıntı yapicagin mesajlarin hepsine tek tek cevapla yazdinmi tum mesajlar alttaki mesaj kutucuguna atılıyor canım :)
kızlar işte benim oğluşumun yandan profiliii:))Eki Görüntüle 1214872
Maşallah pasamiza baya da belli yuzu sana mi benziyor ne zeynebim :)

babaya benzetti pis doktor
ama bence de bana benziyor:)

Sanırım artık goremicez çevrimiçi uyeleri off baya karıştı kafam hele listeyi gorseydiniz 1 saat düzeltmeler yaptim

Benim oglus az önce öyle bir tepik attiki noluyoruz dedim :)
Simdide fikir fikir oynuyor icimde :)

Sanırım artık goremicez çevrimiçi uyeleri off baya karıştı kafam hele listeyi gorseydiniz 1 saat düzeltmeler yaptim

Benim oglus az önce öyle bir tepik attiki noluyoruz dedim :)
Simdide fikir fikir oynuyor icimde :)
neyse alışcaz artık n'apalım
bak sen sıpaya başladı mı kıpırtılar demekk afferim onaa:)

Bu arada hala ismine karar veremedikk daha doğrusu esim ne desem beğenmiyor artık ismiyle sevmek istiyorum oglumu abileride ismine hemen alissin istiyorum habire soruyorlar kardeşimizin ismi ne diye ahh bi bilsem bende ...

neyse alışcaz artık n'apalım
bak sen sıpaya başladı mı kıpırtılar demekk afferim onaa:)
Hemde nasıl ya dun başladı daha suan karnimda dört dönüyor sanki yerimdem kipirdamiyorum mahsus cok hosuma gidiyor :)

neyse ben kaçıyorum vallahi başıma ağrı girdi.az az çözdüm gibi ama yarın daha fazla uğraşırım.
iyi geceler bebişler ve anneleri:)

Bu arada hala ismine karar veremedikk daha doğrusu esim ne desem beğenmiyor artık ismiyle sevmek istiyorum oglumu abileride ismine hemen alissin istiyorum habire soruyorlar kardeşimizin ismi ne diye ahh bi bilsem bende ...
Hemde nasıl ya dun başladı daha suan karnimda dört dönüyor sanki yerimdem kipirdamiyorum mahsus cok hosuma gidiyor :)
daha vakit var canım karra verirsiniz inşallah.eymen diyordun çok güzel bir isim aslında,ben Ensar ismine de bayılıyorum mesela.
maşallah paşaya,benikide hareketli çok zevkli oluyor onu dinlemek:)

CNim insallah gusel haberlerle donersin...aselim senindd oglun olcakmis gibime geliuo...ama yok yok kizin olucak son kararim

mervem bana kizin olacak diyen ender kisilerdensin herkes erkek diyor herkes.. hatta o kadar ki kendimi erkek fikrine acayip alistirdim doktor kiz derse sok olcam hayirlisi neyse o olsun saglikli olsun da... yarin da 1. evlilik yildonumumuz birbirimize verdiğimiz en güzel hediyemizle kutlayacagiz inşaallah..:)

Kizlar bizim pasanin ilk ismi belli yusuf
Ek olarak bi iism bulucaz
Aslinda yusuf ali dedik
Yusuf kerim de olabilir diyoruz..altarnetif cogalinca kafam karisiyo
Varmi yusufa ek isim onerileriniz...

Ya bide bisi sorcam gukuceksiniz.hazirliga nerden basliyayim.ilkinde tecrubesizdim hsrsey kendinden olustu iste gerek duydukca aldim yaptik..ama bunda biraz daha planli programli olmak istiyorum..bisiler ormek ordurmek istiyorum
Besigi falan son ay insallah hazirlaticam...kis bebegi bugutenlsr en cok ne lazim olur

Dedigim gibi bebisim benimde ilk icimden erkek gecti hemen ...
Ama sonradan yok ya kiz bu dedim..hayirlisi olsun kuzum ya ysterki saglikli olsun..saglikla dogsun...

Aynen bende son 3 gundur bebegimleyim...cok gusel ya..icimde kipir kipir..sirt ustu yatiyom pasaninda keyfi yerine geliyo walla....seffaf olsada karnim gorsem sipayi...sali gunu sonuc icin gidicem.belki dr usg ye bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…