kizlar dünkü yasadigim olayla ilgili iyi dileklerini yazan herkese çok tesekkur ediyorum. buraya bi haller olmuş alinti bile yapamadim:) yarin 11.45te randevumuz var bir aydan beri görmüyorum yavrumu.. sadece son günlerde büyüyen göbeğimden iyi olduğunu ümid ediyorum yavrumun inşaallah... yarin iyi haberlerini ve cinsiyet haberimizi veriririm inşaallah dualarinizi eksik etmeyin kizlar sizi ve bebislerimizi seviyorum Allaha emanet olun
Ben benim sen kimsin burasi neresi :))
Bende kurcaliyorum habire ogreneyim diye siteyi çözeriz inşallah. Coklu alinti için alıntı yapicagin mesajlarin hepsine tek tek cevapla yazdinmi tum mesajlar alttaki mesaj kutucuguna atılıyor canım :)
Ben benim sen kimsin burasi neresi :))
Bende kurcaliyorum habire ogreneyim diye siteyi çözeriz inşallah. Coklu alinti için alıntı yapicagin mesajlarin hepsine tek tek cevapla yazdinmi tum mesajlar alttaki mesaj kutucuguna atılıyor canım :)
Maşallah pasamiza baya da belli yuzu sana mi benziyor ne zeynebim :)
Bu arada hala ismine karar veremedikk daha doğrusu esim ne desem beğenmiyor artık ismiyle sevmek istiyorum oglumu abileride ismine hemen alissin istiyorum habire soruyorlar kardeşimizin ismi ne diye ahh bi bilsem bende ...
Bu arada hala ismine karar veremedikk daha doğrusu esim ne desem beğenmiyor artık ismiyle sevmek istiyorum oglumu abileride ismine hemen alissin istiyorum habire soruyorlar kardeşimizin ismi ne diye ahh bi bilsem bende ...
daha vakit var canım karra verirsiniz inşallah.eymen diyordun çok güzel bir isim aslında,ben Ensar ismine de bayılıyorum mesela.
maşallah paşaya,benikide hareketli çok zevkli oluyor onu dinlemek:)
mervem bana kizin olacak diyen ender kisilerdensin herkes erkek diyor herkes.. hatta o kadar ki kendimi erkek fikrine acayip alistirdim doktor kiz derse sok olcam hayirlisi neyse o olsun saglikli olsun da... yarin da 1. evlilik yildonumumuz birbirimize verdiğimiz en güzel hediyemizle kutlayacagiz inşaallah..:)
Kizlar bizim pasanin ilk ismi belli yusuf
Ek olarak bi iism bulucaz
Aslinda yusuf ali dedik
Yusuf kerim de olabilir diyoruz..altarnetif cogalinca kafam karisiyo
Varmi yusufa ek isim onerileriniz...
Ya bide bisi sorcam gukuceksiniz.hazirliga nerden basliyayim.ilkinde tecrubesizdim hsrsey kendinden olustu iste gerek duydukca aldim yaptik..ama bunda biraz daha planli programli olmak istiyorum..bisiler ormek ordurmek istiyorum
Besigi falan son ay insallah hazirlaticam...kis bebegi bugutenlsr en cok ne lazim olur
mervem bana kizin olacak diyen ender kisilerdensin herkes erkek diyor herkes.. hatta o kadar ki kendimi erkek fikrine acayip alistirdim doktor kiz derse sok olcam hayirlisi neyse o olsun saglikli olsun da... yarin da 1. evlilik yildonumumuz birbirimize verdiğimiz en güzel hediyemizle kutlayacagiz inşaallah..:)
Dedigim gibi bebisim benimde ilk icimden erkek gecti hemen ...
Ama sonradan yok ya kiz bu dedim..hayirlisi olsun kuzum ya ysterki saglikli olsun..saglikla dogsun...
Aynen bende son 3 gundur bebegimleyim...cok gusel ya..icimde kipir kipir..sirt ustu yatiyom pasaninda keyfi yerine geliyo walla....seffaf olsada karnim gorsem sipayi...sali gunu sonuc icin gidicem.belki dr usg ye bakar