Canım sıcak basması berbat ben yaz hastasıydım normalda mahvoldum bu yaz ama. Bende Mersindeyim bu arada
Ay mis gibi yağmur yağmış ne guzel canım işte . sıla sen bizden bilgilisin benim 15 hafta hala hareket hissetmiyorum ve göbeğim çok çıkmadı doktora da bir haftam var beklemek öyle zorki. Strese giriyor insan ister istemez bir aydır kuzularımı görmüyorumTelefondan daha zor sanki az önce bilgisayardan yazmıştım cok zorlanmamistim :)
Neyse mecbur aliscaz artık inşallah hemen alisiriz.
Siz sıcaklardan yakinmissiniz almanyada bugun yağmur hic durmadı sabahtan beri yağıyor evde çocuklar esim tüm gun kapandik kaldik gerci bu sayede evde aktivite yaptik esim ve cocuklarla napalım bişeyler bulcaz mecbur çocukların zamanini güzel gecirmek icin :)
Benim oglus sabahları uyanmadan azcık kipirdanmaya başladı artık ama gün icinde tik yok yine randevumuzada cok var daha beklenek zor geliyor ama yariladik sayilir inşallahh yakinda kavuscaz meleklerimize :)
Canim ben ilk hareketini dün hissettim daha 18 haftayi doldurdum bugun 20 inci haftaya kadar normal diyor doktorlar hissetmemek ayrıca seninkiler ikiz oldugu icun bol bol birbirleriyle oynuyolardir icerde hele az zaman geçsin biri sağdan biri soldan baslicaklar tepiklemeye o zaman dersin hic durmuyorlar diye ozlersin bu gunleri :)Ay mis gibi yağmur yağmış ne guzel canım işte . sıla sen bizden bilgilisin benim 15 hafta hala hareket hissetmiyorum ve göbeğim çok çıkmadı doktora da bir haftam var beklemek öyle zorki. Strese giriyor insan ister istemez bir aydır kuzularımı görmüyorum
Canim ne testi olduğunu soylemedimi doktorun 3 lü test yapıyorlar sanırım bu aylarda ben hiçbirini yapmadığım icin bilmiyorum.bulundugun yerde c&a varsa h&m den daha uygun oluyor c&a nin fiyatları kalite olarak aynilar bende gecen bebegime uyju tulumu falan aldım cok kullanışlı oluyor bebek için ustu acilma agzi kapandiilmi yorgandan derdi yok kisin bi kislik tulum giyse yetiyor zaten evler sicacik oluyor tavsiye ederim alınması gereken birsey.Üç gün kaldı bebeğimi görmeme :) cinsiyeti söyleyecek doktor bakalım nasıl miniğim test yapilcakmis ne testi acaba bu haftalarda bilen varmı . çok heyecanlıyız bugün bebek kıyafetleri araba falan baktık eşimle avm de gezdik baya :) e bebek, h&m ve birçok bebek mağazası var mall of istanbul daki mağazalarda en uygun şeyler h& m gibiydi kıyafetler de . bebek arabalarinda e bebek tabi uygun. .
Canim ben ne zaman antibiyotik kullansam adetim gecikirdi ordan biliyorum antibiyotikler adet duzenini bozuyor malesef ayrıca stres hamile kalmaya en büyük engel bence biraz kendi haline birak kafana takma bu kadar daha iki aydır korunmuyomussun zaten inşallah en kisa zamanda güzel haberlerini aliriz :)cevapladıgınız için çok teşekkür ediyorum canım şu antibiyotikten bir türlü kurtulamadım son iki aydır bebek için çalışmalara başladık ya antibiyotik engel oldu yada stres engel oldu nasip olmadı geçen ay büyük hayal kırıklıgına ugradıgım için bu ay ümitlenmemeye çalişiyorum ama azda olsa insan ya olmuşsa diyor :) insallah bir hafta daha bekliim sonra yapiim kan testini
Evet ilk girişte bir garip geliyor ama sanki alisiyorum gibi :)Site bir garip olmuş ama alışırız büyük ihtimalle :)
Ben de yarın gidiyorum kuzumu görmeye, üç haftadır görmüyorum. Hareket falan da yok hâlâ. Inşallah her şey yolundadır, doktor arefesinde çok endişeli oluyorum :/
Canim ben ilk hareketini dün hissettim daha 18 haftayi doldurdum bugun 20 inci haftaya kadar norhissetmek doktorlar hissetmemek ayrıca seninkiler ikiz oldugu icun bol bol birbirleriyle oynuyolardir icerde hele az zaman geçsin biri sağdan biri soldan baslicaklar tepiklemeye o zaman dersin hiç durmuyorlar diye ozlersin bu gunleri :)
Göbek benimde 2 haftada birden çıktı canım 3 üncü hamileligim oldugu halde o senin vücut yapina bağlı birsey herkesde bir olmuyor hic takılma bunlara meleklerinin keyfi yerindedir annesi :)
Amiiiin inşallah cnm evet oraya da bakarım bi mutlaka vardır avm de.. çok büyük kayboluyoruzCanim ne testi olduğunu soylemedimi doktorun 3 lü test yapıyorlar sanırım bu aylarda ben hiçbirini yapmadığım icin bilmiyorum.bulundugun yerde c&a varsa h&m den daha uygun oluyor c&a nin fiyatları kalite olarak aynilar bende gecen bebegime uyju tulumu falan aldım cok kullanışlı oluyor bebek için ustu acilma agzi kapandiilmi yorgandan derdi yok kisin bi kislik tulum giyse yetiyor zaten evler sicacik oluyor tavsiye ederim alınması gereken birsey.
İnşallah 3 gün sonra bebeğinden güzel haberlerle gelirsin canım :)
Yok cnm ne testi olduğunu demedi çünkü ilaç yazdırmak için gittiğimde kendi doktorum tatile gitmiş başka doktor dedi kendi doktorun test yapıcak geldiğinde bende heyecandan unuttum sormayı cinsiyeti bile sordum demedi doktorun söyler dediCanim ne testi olduğunu soylemedimi doktorun 3 lü test yapıyorlar sanırım bu aylarda ben hiçbirini yapmadığım icin bilmiyorum.bulundugun yerde c&a varsa h&m den daha uygun oluyor c&a nin fiyatları kalite olarak aynilar bende gecen bebegime uyju tulumu falan aldım cok kullanışlı oluyor bebek için ustu acilma agzi kapandiilmi yorgandan derdi yok kisin bi kislik tulum giyse yetiyor zaten evler sicacik oluyor tavsiye ederim alınması gereken birsey.
İnşallah 3 gün sonra bebeğinden güzel haberlerle gelirsin canım :)
Sende benim gibisin tedirgin oluyorum her gittiğimde doktoruma diyorum gülüp korkma diyo canım Doktorum. ben alıştım bile iyi olmuş böyle de güzel.Site bir garip olmuş ama alışırız büyük ihtimalle :)
Ben de yarın gidiyorum kuzumu görmeye, üç haftadır görmüyorum. Hareket falan da yok hâlâ. Inşallah her şey yolundadır, doktor arefesinde çok endişeli oluyorum :/
Amin inşallah güzel haberlerle dönerim. Ama randevuyu taa 16.20ye alabildim, vakit geçmek bilmeyecek yarın :)Evet ilk girişte bir garip geliyor ama sanki alisiyorum gibi :)
Demek büyük gün yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım:)
Ekrandaki kıpırtıyı görene kadar kendimde olmuyorum doktora gittiğimde. Gördükten sonra da sevinçten kendimi kaybediyorum :) sormak istediğim soruları da unutuyorum çoğu zaman. Ama yarına hazırlıklıyım, sorularımı yazdım kağıda :)Sende benim gibisin tedirgin oluyorum her gittiğimde doktoruma diyorum gülüp korkma diyo canım Doktorum. ben alıştım bile iyi olmuş böyle de güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?