2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın site karman çorman olmuş. Neyse benim yarın öğleden sonra randevum var. Artık bi zahmet cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya

günaydın kızlar hafta sonu hiç bakmamıştım ne olmuş böyle çok karışık geldi alışana kadar baya sıkıntılı olacak

Sanırım artık goremicez çevrimiçi uyeleri off baya karıştı kafam hele listeyi gorseydiniz 1 saat düzeltmeler yaptim

Benim oglus az önce öyle bir tepik attiki noluyoruz dedim :)
Simdide fikir fikir oynuyor icimde :)
kız hürrem benım böyle derimde böcek dolaşıyor gibi oluyor o da mı bebek

Günaydın kızlar
Ben cuma günü gittim doktora yine göremedi doktor ama kız olabilir dedi
sen bide radyolojiye git dedi gittim oda erkek olabilir dedi buyrun burdan yakın
sanki başka seçenek varmış gibi aaa ifadeler nerde yawww ??

Sizler nasılsınız öğrenmeyen var mı benim gibi

Günaydın kızlar.. 2 gün girmedim nolmuş siteye karman çorman.. Hızlı mesaj yeri ıyı olmus.. Huzurumm arkadaşımızdan haber var mı geçmişi okuyamadım konusamadımda onunşa yogun bi i2 gün geçirdim..

Günaydıın :) oğluşum kıpır kıpır yine cok tatlı. sıla_m rica etsem benim de oğluşumu listeye ekler misin ismi efe olacak inş :)

Günaydıın :) oğluşum kıpır kıpır yine cok tatlı. sıla_m rica etsem benim de oğluşumu listeye ekler misin ismi efe olacak inş :)

cnm benimki okadar hareket etmiyor kız olduğu içinmi acaba tembel olduğundanmı 3 gündr bişi yoktu az önce oda bebekmi gazmı bilemedim.

Arkadaşlar geçmişe baya bi gittim ama kırlangıç arkadaşımıza ne oldu bulamadım ya.. Neden kaybetmiş bebeğini

cnm benimki okadar hareket etmiyor kız olduğu içinmi acaba tembel olduğundanmı 3 gündr bişi yoktu az önce oda bebekmi gazmı bilemedim.
valla ben epeydir hissediyom gündüz genelde sakin oluyo ama gece galiba takla atıyo :) beni babasından daha çok sevcek ihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…