Dedigim gibi bebisim benimde ilk icimden erkek gecti hemen ...
Ama sonradan yok ya kiz bu dedim..hayirlisi olsun kuzum ya ysterki saglikli olsun..saglikla dogsun...
ayy masallah bebislerinize.. benim kizim pek bi nazli olcak sanirim, ne yuzunu gosteriyor gordugunuz gibi, ne hissedecek kadar hareket ediyor off ben de istiyoruuuum
ayy masallah bebislerinize.. benim kizim pek bi nazli olcak sanirim, ne yuzunu gosteriyor gordugunuz gibi, ne hissedecek kadar hareket ediyor off ben de istiyoruuuum
Canim adi üstünde kiz iste nazlaniyor annesi hakkaten resimdede yüzünü gizlemis resmen rabbim acilarini gostermesin yakinda seninkide baslar tepiklemeye merak etme canım :)
Canim adi üstünde kiz iste nazlaniyor annesi hakkaten resimdede yüzünü gizlemis resmen rabbim acilarini gostermesin yakinda seninkide baslar tepiklemeye merak etme canım :)
kızlar selam:) haftasonu arkadaşımı evlendirdik hiç bakamadım inşallah herkesler iyidir. site değişmiş beğen butonunu koymaları süper olmuş :) daha tam keşfedemedim işe geldim ama nezle oldum cumadan beri ayakta da olunca atlatamadım
asli canm hayirli haberlerle gel .. benim de bugün öğlen randevum heyecan icindeyim:) ikrts geçmiş olsun canim.. dikkat et kendine.. merve ben de hiç sevmedim bu ifadeleri eskileri çok tatliydi çoktu alinti yapilamamasi da berbat olmus dimi ya al bu de bu ifadeleri yanlislikla koydum silemiyorum goruyo musun
Günaydın arkadaşlar hepimize güzel haftalar olsun...site nin yeni halimi alışmak zaman alacak beyenmedim..
Cumartesi konturole gittik oğuşum 275 gr 16,6 cm olmuş haftamıza göre bir hafta önde gidiyor dedi doktorum herşey yolunda allaha şükür..önümüz deki cumartesi için detaylı ya gönderdi hayırlıs... bizden haberler böyle
Ekrandaki kıpırtıyı görene kadar kendimde olmuyorum doktora gittiğimde. Gördükten sonra da sevinçten kendimi kaybediyorum :) sormak istediğim soruları da unutuyorum çoğu zaman. Ama yarına hazırlıklıyım, sorularımı yazdım kağıda :)
Canım ya aynısını bende yapıyorum not ettim ama a kadar mutlu oldumki bebeğim i görünce unuttuğumu evde anladım bu sefer hatırlarım inşallah:):) gülümseme yüzümden herkes anlıyomu ne sekreterler falan da bi değişik davranıyo sevincimi paylaşıyo ve 14 ü eşim ilk defa gelcek inşallah herşey iyidir cnm sende iyi haberler le gel inşallah allah meleklerimizi korusun. :)
Canım ya aynısını bende yapıyorum not ettim ama a kadar mutlu oldumki bebeğim i görünce unuttuğumu evde anladım bu sefer hatırlarım inşallah:):) gülümseme yüzümden herkes anlıyomu ne sekreterler falan da bi değişik davranıyo sevincimi paylaşıyo ve 14 ü eşim ilk defa gelcek inşallah herşey iyidir cnm sende iyi haberler le gel inşallah allah meleklerimizi korusun. :)