2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi geceler kızlar.
Evet katılıyorum site iğrenç olmuş. Alışabileceğimi hiç sanmıyorum. 6 seneden sonra çok zor

Asel, Fairy, Hera hayırlı uğurlu olsun kızçeleriniz. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Herkes kesin olarak öğrensin artık di mi

Huzurum inşallah iyidir, ve her geçen gün inşallah daha iyi olur.

Mervecim kızının doğum günü kutlu olsun. Allah nice hayırlı mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar nasip etsin prensesine. Hazırlıklarında çok güzel. Şu hamur işi değil de mangal çok iyi olmuş gerçekten.

Biz Mustafamla iyiyiz elhamdülillah... Artık kıpırdayanın bebek olduğunu daha iyi seçebiliyorum.
O nokta nokta his, seğirme gibi olan his daha bariz bir hisse bıraktı yerini. Çok güzelmiş

Yazamadığım arkadaşlarım siteyi öğrenince atlamayız inşallah kimseyi. Hepiniz Allah'a emanet olun

Günaydın kızlar kayinvalidem ve kaynimlar bende yine dün akşam geldiler bugün öğlen burdaki havaalanından türkiyeye ucuyorlar.bu sene izin yapamamak cok koydu bana inşallah seneye ogluslarimla birlikte çok güzel bir tatil yapmak nasip olur.
Haftaya okullar açılıyor bizim rutin hayatta başlıyor burda hayatımıza gelicek en güzel yenilik bebeğimizin sağlıklı bir şekilde doğup ailemize katılması olucak inşallah :)

Günaydın silacim seneye daha iyi olur kiz 3oglanla:)

Günaydın Yoldaş :)
Valla bilmiyorum artık canım seneye esim arabayla gitmek istiyor bide arkadayida ucledik nasıl olur bakalım :)

Off canım hic sorma bende bi türlü alışamadım yeni üye gibiyim bakinip duruyorum ne nerde diye..
Bugün oğlum erkenden kipirtilara başladı bende erken uyandım halada karnimda oynasiyor :)
Zaten her odada biri yatıyor kalkamıyorum da yatak keyfi yapıyorum bende:)
Sen nasılsın canım ?

Bende alisamadim ya dun bi girdim bu ne dedim
Ay ne guzel ya ben daha hisetmiyorum seyirmede yok sadece bazen ayaklarimin altina yastik koymazsam kasiliyo gibi oluyor o kadar

cunaydın kızlar
bogazım çok kotu yutkunamıyorum
ballı süt pek işe yaramadı
ne yapmam gerek

cunaydın kızlar
bogazım çok kotu yutkunamıyorum
ballı süt pek işe yaramadı
ne yapmam gerek

Gunaydin gecmis olsun canim aktarlarda ne diye satiliyor bilmiyorum ama antalyada salba diye bi bitkinin cayini yaparlar o bogaz enfeksiyonuna iyi gelir bide pekmez ic bakalim canım

Yuppi doğru tahmin etmişim :))))

aha benimki işte bacaklar çapraz popo dönük 20 dk da gördük cinsiyetini

anladım canım güzel yöntem kızın gece uyanmıyorsa sorun olmaz, bende gündüz uykusunu oğlumun odasında yaptırayım diyorum, süper dadı var ya orda görmüştüm bebeği orda uyutturup büyük çocukla o uyuduktan sonra oyun oynatmıştı annesine
Kizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba

canım benim sol kasıktaydı şimdi büyüdü tabi başı göbek deliğimin sağında ayakları kasığımın solunda duruyor, hem alttan hem üstten hissediyordum hareketini cumartesi acilde gördüm meğer öyle durduğu için aynı öyle hissediyormuşum

maşaallah canım ikinci oğluna:)

bende onu merak ediyorum mesela suyumuz geldi ne kadar zaman sonra doğum olur hastaneye koşarken ne yapacaz ne edecez şahsen ben arabayı eşime kullandırtmayı düşünmüyorum yolda doğururum panik yapar falan

aaa şok etmiş prenses sizi, hayırlı olsun canım maşaallah
bebeğini hisseden anneler benim hissettiğim pıt diye bişiy o değilmi sanki içimde minik balon patlatıyolar bu değilmi bebek hareketi
o bebek hareketi oluyor canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…