Günaydın kızlar kayinvalidem ve kaynimlar bende yine dün akşam geldiler bugün öğlen burdaki havaalanından türkiyeye ucuyorlar.bu sene izin yapamamak cok koydu bana inşallah seneye ogluslarimla birlikte çok güzel bir tatil yapmak nasip olur.
Haftaya okullar açılıyor bizim rutin hayatta başlıyor burda hayatımıza gelicek en güzel yenilik bebeğimizin sağlıklı bir şekilde doğup ailemize katılması olucak inşallah :)
Günaydın Yoldaş :)
Günaydın Yoldaş :)
Valla bilmiyorum artık canım seneye esim arabayla gitmek istiyor bide arkadayida ucledik nasıl olur bakalım :)
Off canım hic sorma bende bi türlü alışamadım yeni üye gibiyim bakinip duruyorum ne nerde diye..
Bugün oğlum erkenden kipirtilara başladı bende erken uyandım halada karnimda oynasiyor :)
Zaten her odada biri yatıyor kalkamıyorum da yatak keyfi yapıyorum bende:)
Sen nasılsın canım ?
cunaydın kızlar
bogazım çok kotu yutkunamıyorum
ballı süt pek işe yaramadı
ne yapmam gerek
Ben ultrasonda bakmaya bile korkuyom,kiyamiyom nasil verilir ki bu prensesler ...tşk ederim cevap verdiğiniz içinşimdiden kızıma talip oluyorlarmış avuçlarını yalasınlar
Kadınlar Kulübü'nün sevgili yöneticileri artık foruma giresim gelmiyor.. Eminim bazı arkadaşların da öyle.. Bence en kısa zamanda bir çare bulmalısınız..
antisocial serBet fairytale kizlar doğru tahmin
merve ikrts yanlis tahmin
cevremdeki herkesin erkek erkek demelerinin etkisiyle artik o kadar cok erkek hissediyordum ki kiz olursa sok olurum demistim oldum daprensesim oluyormuuussss çok sasirdik esimle ama çok da sevindik zaten ne olursa sevinecektik biz öğrenmek meseleydi sadece erkek ismini bulmuştum ona üzüldüm simdi tekrar isim arayislari başlayacak ve bence kiz ismi bulmak daha zor doktor.midesini bobregini karaciğerini falan gösteriyordu daha biz.sormadik kendimizi hazirliyorken cinsiyet de kiz bebek diyiverdi sok olduk 14cm 140 gr olmuş kuzum benim.. boyunu birkaç kez sordum araya laf kaynadi tekrar sorunca ne çok uzun ne kisa olacak eğer onu soruyorsan dedi halbuki babası da ben de teyzeleri de hep uzun boyluyuz. halalarina mi çekecek bilmem neyse bizde haberler böyle şükürler olsun çok mutluyum kizlar.. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin inşaallah.. seviyorum hepinizi
Neyse kimseden alıntı yapamıyorum yapsamda hataları düzeltmek müthiş vakit kaybı benim için. Direk burdan yazayım bebişin duruşundan sağda solda oluşundan bahsedilmiş benim bebiş son 2doktor kontrolümdede başaşağı duruyor başı sağda bacakları çaprazlama sol yukarda ama ben başının olduğu yerde sertlik falan hissetmiyorum 16 haftalık olduk ama.. Benim bebiş gibi bebişi amuda kalkan var mı
Yok kızz
:) cocuk odasında kalcaklar.. Besigide kızımın odasına koycam... Bnm yatak odamla yanyanalar.. Kendı odamada pasha hamk alıcam.. Sabh ezanına ladar orda yatcak bebiş.. Sabh oldumu kıxım uyanöadan brşiğe koyucam..planım bu..ıkısınınde odası oldugunu algılasın due.. Kızım kndı odasında yatıyo susn.. Bnle uyuyo bn kalkıyorum yanından uyuduktan sonra henuz kendı kndıne uyuyamadı
hmm ablana yaptın dımı işte bunlRı ya bohca seklınde yada kutuda hazırlayıp verebılırsın hos olur
Kizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba
maşaallah canım ikinci oğluna:)Ay kızlar bu form ne boyle ya çok kotu bütün haftasını ugrastim demek bu yüzde göremedim sabah doktora birden önce zor girdim şimdide 11 sen beri anca gidiyorum umarım herkeze iyidir bir turlu geçmişi okuyamadim iki sayfayı zor açtım telden girdigim için herhalde neyse
Bebosimin cinsiyetini öğrendim ikinci oğlusun geliyorsasağlığı iyi gayet 170 gr olmuş 17 cm köyümüz var maşallah önden gidiyoruz kiloda almamisim henüz çok şükür idrar yollarında intihap varmış allahtan çok değil ilaç verdi toz bir kez icicem uçlu testimizide yaptırdık çarşamba sonuç alicaz inşallah iyi çıkar doktor baya ölçümler yaptı gayet saglikliymis oglusum maşallah ona benden bu kadar inş sonuçlarda iyi çıkar oluyorum hepinizi ama site çok kafami bozdu ya mesajlardsnda birşey anlamıyor ya çok kotu
hanımlar benim tecrübelerinize başvurasım var :)
şimdiii biz gençlik öğrencilik hevesiyle 6. kat bi çekme kat daire tutmuş bulunduk evlenirken. Asansör ısınma falan hak getire. Sanırsınız ev kutuplarda everestte. Eve çıkmak dağa tırmanmak gibi. Şimdi bebiş haberini alınca biraz ev aradık ama istediğimiz gibi gönlümüze göre bi ev bulamadık.
sorum şu: şimdi bu göbüş büyüdükçe merdiven inip çıkmak çok zarar verir mi ? Hani erken açılmaya falan sebep olur mu? Bide doğum başlayınca hastaneye koşmak için ne kadar zamana ihtiyacımız oluyor ? Doğum başlayınca merdiven inmek herhangi bi tehlike oluşturur mu ? merdivenlerde doğurma gibi bi durum olmaz demi ya :)
antisocial serBet fairytale kizlar doğru tahmin
merve ikrts yanlis tahmin
cevremdeki herkesin erkek erkek demelerinin etkisiyle artik o kadar cok erkek hissediyordum ki kiz olursa sok olurum demistim oldum daprensesim oluyormuuussss çok sasirdik esimle ama çok da sevindik zaten ne olursa sevinecektik biz öğrenmek meseleydi sadece erkek ismini bulmuştum ona üzüldüm simdi tekrar isim arayislari başlayacak ve bence kiz ismi bulmak daha zor doktor.midesini bobregini karaciğerini falan gösteriyordu daha biz.sormadik kendimizi hazirliyorken cinsiyet de kiz bebek diyiverdi sok olduk 14cm 140 gr olmuş kuzum benim.. boyunu birkaç kez sordum araya laf kaynadi tekrar sorunca ne çok uzun ne kisa olacak eğer onu soruyorsan dedi halbuki babası da ben de teyzeleri de hep uzun boyluyuz. halalarina mi çekecek bilmem neyse bizde haberler böyle şükürler olsun çok mutluyum kizlar.. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin inşaallah.. seviyorum hepinizi
o bebek hareketi oluyor canım:)bebeğini hisseden anneler benim hissettiğim pıt diye bişiy o değilmi sanki içimde minik balon patlatıyolar bu değilmi bebek hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?