Bence sde anahtarlıkla süper olur, bende o tarz kullanışlı bişi düşünüyorum diğerleri atılıp gidiyoKızlar :) bebek şekeri adaylarım :) boş boş durmaktansa bu cici şeylerin yapımına başlamaya karar verdim :) uçlarına anahtarlık zinciri de takmayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur :) sizce nasıl ?
Bence de
Bence sde anahtarlıkla süper olur, bende o tarz kullanışlı bişi düşünüyorum diğerleri atılıp gidiyo
Ewet annelik cok büyük bi ugras hemde... İlk 1 sene cok önmli... Yıpranmamak cocugu anlamak hareketlerınden ne ıstedıgını bilmek asgari 1 seneı alıyo.. Sonra biraz rahatlıyosun zaten yasadıgın zorlukları unutuyosun hemen bi cocuk daha yapasın geliyo..bnm gibi... Bakma öle dedigime bizde 3 veya 4 istiyoruz nasipse... 2 cocuk olmaz biraz kalabalık olsun dimi...merve canim bunu herkes söylüyor bana:) ama bilmiyorum istiyorum tabi dediğin gibi çok zorlanirsam cesaretim kirilabilirama bir.kadinin en güzel ugrasi annelik bence.. Rabbim nasip ederse inşaallah 4 tane düşünüyorum. her çocukta 2 sene ücretsiz izne ayrilirsam emekli olmayabilirim o ayri
Canım merdiven inip cıkmak dogumu kolaylastırı diye duydum.. Erken doguma sebeb olarak algılama yani aslında faydalı.. İlk bebişin olduu için muhtemelen artık ilk sancın geldiginde hastaneye gidersin ve sık sancılarını hastanede cekersin... İnsan son zamanlar sabredemıyo hast giderse hemen dogurur zannediyo ben gibi o yüsden dedım:)hanımlar benim tecrübelerinize başvurasım var :)
şimdiii biz gençlik öğrencilik hevesiyle 6. kat bi çekme kat daire tutmuş bulunduk evlenirken. Asansör ısınma falan hak getire. Sanırsınız ev kutuplarda everestte. Eve çıkmak dağa tırmanmak gibi. Şimdi bebiş haberini alınca biraz ev aradık ama istediğimiz gibi gönlümüze göre bi ev bulamadık.
sorum şu: şimdi bu göbüş büyüdükçe merdiven inip çıkmak çok zarar verir mi ? Hani erken açılmaya falan sebep olur mu? Bide doğum başlayınca hastaneye koşmak için ne kadar zamana ihtiyacımız oluyor ? Doğum başlayınca merdiven inmek herhangi bi tehlike oluşturur mu ? merdivenlerde doğurma gibi bi durum olmaz demi ya :)
Canim mesajini okuduğum kişinin altında cavapla butonu var ona tikliyorsun tabi kadınlar kulübünün playstoredeki programından girmiyorsan
Bende kacdir yaziyorum soruyorum biseyler veya sevincimi paylasiyorum ama ne yazik ki kimse orali olmuyor.. kasten yapildigini dusunmeye basliyorum artik girmesem daha iyi olacak sanirim.bir soru sordum yani kimse otaflı değil hee valalhi hayret
Canım merdiven inip cıkmak dogumu kolaylastırı diye duydum.. Erken doguma sebeb olarak algılama yani aslında faydalı.. İlk bebişin olduu için muhtemelen artık ilk sancın geldiginde hastaneye gidersin ve sık sancılarını hastanede cekersin... İnsan son zamanlar sabredemıyo hast giderse hemen dogurur zannediyo ben gibi o yüsden dedım:)
Sancı baslar baslamaz dogum gerceklesmez...ilk sancılar yarım saatte 1 olır... Sonrakı sancıların olma süresi azalır 20 dk bir 10 d bir zaten anlarsın... O sancı hiçbirsancıya benzemıyo cunku..
Yani Allahtan bişi cıkmassa merdivende dogurma ihtimalin cok düşük... Sen ilk sancıların geldiginde hemen hastaneye gidersin.. Sık sancılar gelince merdıven inmek zor gelebılır canım.. Yinede her ihtimale karsı tedbirli olmak faydalı olur
amiin canim.benim inşaallah Rabbim hepimizin gönlüne gore versin inşaallah evlatlarimizi hayirli saglikli imanli kuranli ahlakli salih saliha evlatlar etsin amiiin amiiin amiiinnnEwet annelik cok büyük bi ugras hemde... İlk 1 sene cok önmli... Yıpranmamak cocugu anlamak hareketlerınden ne ıstedıgını bilmek asgari 1 seneı alıyo.. Sonra biraz rahatlıyosun zaten yasadıgın zorlukları unutuyosun hemen bi cocuk daha yapasın geliyo..bnm gibi... Bakma öle dedigime bizde 3 veya 4 istiyoruz nasipse... 2 cocuk olmaz biraz kalabalık olsun dimi...
Dedigim gbi bidenem yüce rabbim o güsel gönlüne göre versin
Peki ayrıntılı ultrason için kadın doğumdan mı randevu almak gerekiyor yoksa perinotolojiden mi
cinsiyetimiz henüz belli değil sizin belli oldu mu
Bazen gözden kaçabiliyor yazılanlar, kasten yapıldığını düşünme. Ki bu aralar sitenin yeni halinden dolayı bir karışıklıktir gidiyor.Bende kacdir yaziyorum soruyorum biseyler veya sevincimi paylasiyorum ama ne yazik ki kimse orali olmuyor.. kasten yapildigini dusunmeye basliyorum artik girmesem daha iyi olacak sanirim.
Insaallah canim. Ben de cok istiyorum kiz olmasini. Oncelikle hayirli saglikli evlat olsun tabi.sağol tatlım benim amin inşallah sende öğrenirsin artık
benimki gibi zorlarsa anla ki kız
erkekler yatıyormuş bacaklarını açıpkızın utangaçlığı mahremiyeti anne karnında başlarmış test edildi onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?