2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[QUOTEAB ı laskitotomsu, post: 36468930, member: 373107"]bengisu ölümsüzlük suyu demek değil mi canım[/QUOTE]
Canim ab ı hayat ölümsüzlük suyu. Bengi güzel hoş olan demek.

Bence de
Bence sde anahtarlıkla süper olur, bende o tarz kullanışlı bişi düşünüyorum diğerleri atılıp gidiyo

Ofizmir......
Canım bebek kıpırtısı olma ihtimali yüksek...
Cunku büyüdü artık tekmelerini yada hıckırırken suyunun içinde Zıplıyomıs gıbı oluyo pıt pıt hareket edıyo... Hele sırt üstü daha cok hıssedersın...

Bebwgi amuda kalkan arkadasım bacım sıte ole karısık ki kim ne nerde anlamyanıyom ide telden giince hepten çle... Bnm oglumda 17. Haftalıktı ya bas asaga duruyodu yada yan... Pozusyonları farklılık gösterir.. Daha küçükler sularının içinde dönüp duruyolar.... Büyüsükce yola girmeye baslıcaklar...

Sılam....
Ben siteyi acıyorum... Bnm ismimin üzerinde bildirimler olunca sayısını gösteriyo hemen oraya giriyom zaten bu topıkten olduu in pek ugrasmıyorum ... Direk bildirimlere gir...

Asel ...
Masallah 4 tane düşünüyosun demek.. Yalnız bunu sana cocouk dogduktan 3 ay sonra tekrar sormak istiyorum..:)
Ozman ne dicen cok merak edıyom...
Rabbim gönlüne göre versin canıııım.... Ç

Bahabasak hosgeldın.. Arada bi giriyon cıkıyon... Yogunsun galiba...
İyisin inşallah.. Bebek nasıl .. Cinsiyet bellimi... Yazdında bnmi kacırdım yoksa

merve canim bunu herkes söylüyor bana:) ama bilmiyorum istiyorum tabi dediğin gibi çok zorlanirsam cesaretim kirilabilir ama bir.kadinin en güzel ugrasi annelik bence.. Rabbim nasip ederse inşaallah 4 tane düşünüyorum. her çocukta 2 sene ücretsiz izne ayrilirsam emekli olmayabilirim o ayri

hanımlar benim tecrübelerinize başvurasım var :)

şimdiii biz gençlik öğrencilik hevesiyle 6. kat bi çekme kat daire tutmuş bulunduk evlenirken. Asansör ısınma falan hak getire. Sanırsınız ev kutuplarda everestte. Eve çıkmak dağa tırmanmak gibi. Şimdi bebiş haberini alınca biraz ev aradık ama istediğimiz gibi gönlümüze göre bi ev bulamadık.
sorum şu: şimdi bu göbüş büyüdükçe merdiven inip çıkmak çok zarar verir mi ? Hani erken açılmaya falan sebep olur mu? Bide doğum başlayınca hastaneye koşmak için ne kadar zamana ihtiyacımız oluyor ? Doğum başlayınca merdiven inmek herhangi bi tehlike oluşturur mu ? merdivenlerde doğurma gibi bi durum olmaz demi ya :)

Ewet annelik cok büyük bi ugras hemde... İlk 1 sene cok önmli... Yıpranmamak cocugu anlamak hareketlerınden ne ıstedıgını bilmek asgari 1 seneı alıyo.. Sonra biraz rahatlıyosun zaten yasadıgın zorlukları unutuyosun hemen bi cocuk daha yapasın geliyo..bnm gibi... Bakma öle dedigime bizde 3 veya 4 istiyoruz nasipse... 2 cocuk olmaz biraz kalabalık olsun dimi...
Dedigim gbi bidenem yüce rabbim o güsel gönlüne göre versin

Canım merdiven inip cıkmak dogumu kolaylastırı diye duydum.. Erken doguma sebeb olarak algılama yani aslında faydalı.. İlk bebişin olduu için muhtemelen artık ilk sancın geldiginde hastaneye gidersin ve sık sancılarını hastanede cekersin... İnsan son zamanlar sabredemıyo hast giderse hemen dogurur zannediyo ben gibi o yüsden dedım:)
Sancı baslar baslamaz dogum gerceklesmez...ilk sancılar yarım saatte 1 olır... Sonrakı sancıların olma süresi azalır 20 dk bir 10 d bir zaten anlarsın... O sancı hiçbirsancıya benzemıyo cunku..
Yani Allahtan bişi cıkmassa merdivende dogurma ihtimalin cok düşük... Sen ilk sancıların geldiginde hemen hastaneye gidersin.. Sık sancılar gelince merdıven inmek zor gelebılır canım.. Yinede her ihtimale karsı tedbirli olmak faydalı olur

tşk ederim cevap verdiğiniz için şimdiden kızıma talip oluyorlarmış avuçlarını yalasınlar

oyh insallah faydası olur :) bi sıkıntı yaşamadan atlatırız doğumu da :) çocuğun doğum yeri 3. kat 6. basamak olmaz :)

amo
amiin canim.benim inşaallah Rabbim hepimizin gönlüne gore versin inşaallah evlatlarimizi hayirli saglikli imanli kuranli ahlakli salih saliha evlatlar etsin amiiin amiiin amiiinnn

Kızlar sabahtan beri kac kez girdim siteye baktım baktım ciktim sinir oluyorum her geldigimde ilk sayfadan başlıyorum sonra ara bul son yazılanlari okuyorum çıkıyorum inşallah cozerim yoksa soğudum valla siteden

Kızlar ocak anneleri listemizi sadece 2 kişi begenmis ya askolsun :):)

Bende kacdir yaziyorum soruyorum biseyler veya sevincimi paylasiyorum ama ne yazik ki kimse orali olmuyor.. kasten yapildigini dusunmeye basliyorum artik girmesem daha iyi olacak sanirim.
Bazen gözden kaçabiliyor yazılanlar, kasten yapıldığını düşünme. Ki bu aralar sitenin yeni halinden dolayı bir karışıklıktir gidiyor.
Ben de bugün iki mesaj yazdım ama ikisini de sallayan olmadı napalim :) halbuki biri kuzumun iyi olduğu ve cinsiyetinin kesinleştiğiyle ilgiliydi :) ben paylaştım rahatladım ya oh o da yeter :)

Kızlar kimse alinganlik yapmasin lütfen bakip bakip cevap yazamadan cikiyorum her seferinde alışamadım bi türlü alıntı falanda yapamıyorum kimseden inşallah aliscaz eskisi gibi yaziscaz kimsenin kasti yazmamazlik yaptigini düşünmeyin zaten site degiseli cok yazanda yok herkes benim gibi okuyup okuyup çıkıyor herhalde :)
Herkese iyi geceler öpüyorum hepinizi :)

Insaallah canim. Ben de cok istiyorum kiz olmasini. Oncelikle hayirli saglikli evlat olsun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…