Ben oluyodummm ama artık alıstımmm gibi="akgokcen,st: 36473147, member: 512078"]günaydın kızlar hepsini okudum ama cevap yazmaya üşeniyorum gıcık site yüzünden sanırım bundan sonra sadece okuyacağım sinir oluyorum çünkü[/QUOTEya
Gunaydin siteye sinir olmayan tek kisii gormedim ben
Ah canım suyu gelip iki saatte doğuran da var 48 saat sancı çekip açılmayı bekleyen de.. Su geldikten 24 saat sonra doğum başlamazsa sezaryana alıyorlar zaten.. Eşin soğukkanlı biri değilse atlayın taksiye ya da akrabaları va çağırın... Hele o günler gelsin de sağlıkla atlatırız inş :)) benim kocam da çok panik geçenlerde banyoda düşmüştüm yazmadım buraya işten eve gelene kadar çıldırmış adam...:))
Arı sütü iç cnm saf olandan manyak bişey çok etkili benimde oldu eşim gitti aktardan buldu ve anında geçirdi. ..cunaydın kızlar
bogazım çok kotu yutkunamıyorum
ballı süt pek işe yaramadı
ne yapmam gerek
Günaydın bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi yagız bir delikanlı daha geliyor aramıza bu yıl kesin erkek yılı:) bu arada resim bi türlü ekleyemedim..
gözünaydın cnmm benimde erkek olduğu kesinleşti dr zaten bakmadan(farklı bi drdu bu) erkektir dedi. erkek yılı bu yıl dediGünaydın bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi yagız bir delikanlı daha geliyor aramıza bu yıl kesin erkek yılı:) bu arada resim bi türlü ekleyemedim..
güzel haberlerler gel inş cnm. daha gerilere bakmadım ama telden siteye girmiyorum çok tuhaf oluyo telden oyzden pc den de daha az giriyorum.Günnaydınnnn güsellll hatunlar.....
Amanda sizde bebişmi var
Yesinler sizi.......
Kızlar ya bn bu halii sevmeye basladım... Cunku oc formatında olmussss.......
Bu arada bullancak hemserim vee ervammm kimse kasten bişi yapmıyo kızlar yanlış anlamakta haklısınız ama su aralar millet siteyi cozmeye calsıyo sanırım... İkinizide öpüyorummmm.... Saakkk diye yanaklardan.......
Bu arada beb üçlü testin sonucunu ögrenmeye gidiyorummm...
Hadi bakalım acılsın eller su garıp kula dokulsun dualar... Kuzularım bni dualarınızdan eksik etmeyinn....
Kızlar sizleriiii cookkk seviyorum iyiki varsınızzzz beeeeeeee
Hee heyttt
Gunaydin gecmis olsun canim aktarlarda ne diye satiliyor bilmiyorum ama antalyada salba diye bi bitkinin cayini yaparlar o bogaz enfeksiyonuna iyi gelir bide pekmez ic bakalim canım
Arı sütü iç cnm saf olandan manyak bişey çok etkili benimde oldu eşim gitti aktardan buldu ve anında geçirdi. ..
Cok gecmis olsun canım maleseff antibiyotik olmadan boğaz ağrısı düzelmiyor canım sıcak bişeyler ic başka yapacagin birsey yok Üzgünüm
Bilmiyorum canım daha hic arabayla gitmedim hep uçakla gittim seneye esim arabayla diyor ama bakalım benim gözüm kesmiyor hic :)
İnşallah sende hissedersin en yakın zamanda bebeğini :)
benimde ilk kabak çekirdeğindeydiAnah muz muuu:) ilginc bikac bisi deniyim bende :)
evrakaaaaaaaa çoklu alıntıyı anladımCANIM arada bende senin gibi düşünüyorum biliyormusun....sanırım sitede çok aktif olan arkadaşların soruları daha çabuk cevaplanıyor gibi
GÜNAYDIN KIZLAR..
BENİM Bİ SORUNUM VAR KOCACIĞIMLA BİRLİKTE OLAMIYORUM CANIM ÇOK ACIYOSANKİ ORDA Bİ BASKI VAR İTTİRİYO OĞLUŞUM KISKANIYO DA İTTİRİYO MU ACABA VAR MI BENİM GİBİ HİSSEDEN? ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA KOCAM BENDEN UZAKLAŞIRSA
bu gidişle ben de doğurana kadar yapamıycamben daha denemedim olmayı ama 4 aydır olmadı kesin zorlanırım olursa eşim hamilelik sonuna kadar yapmayalım diyor çocuk rahatsız olurmuş
günaydın arkadaşlar... Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıkla zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla alırız inşallah meleklerimizi kucaklarımıza... bebeğini kaybeden arkadaşları görüncerabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder...
İçimde neler oluyor keşke bir bilsem henüz hissedemiyorum birşey... evet çok zayıf bir insan değilim kilolu hamile kaldım biraz o yüzdenmi acaba hala hissedemedim. Zayıfların daha erken hissettiğni duymuştum. Ufacık bir belirti arıyor insanAllahım sen bizleri koru yarabbim hepimizi ...
bende gribim çok kötü salya sümükçok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor
benim cnm acımıyo ama bende isteksizim ya. Allahtan ayda yada 1,5ayda falan biaraya geliyoruz onda da hissettirmemeye çalışıyorum ona. milletin hamilelikte isteği artar bende ters tepti geçen ay biraz arttı gibiydi şimdi öldüGÜNAYDIN KIZLAR..
BENİM Bİ SORUNUM VAR KOCACIĞIMLA BİRLİKTE OLAMIYORUM CANIM ÇOK ACIYOSANKİ ORDA Bİ BASKI VAR İTTİRİYO OĞLUŞUM KISKANIYO DA İTTİRİYO MU ACABA VAR MI BENİM GİBİ HİSSEDEN? ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA KOCAM BENDEN UZAKLAŞIRSA
benim ilk aylarda artmıştı şimdi sıfır :S bi terslik var bende de ihihibende gribim çok kötü salya sümüktarhanaya dadandım bide meyveler geçer inş ya off. boğaz ağrımda var baya sanırım klimalar yzünden oldu benimki
benim cnm acımıyo ama bende isteksizim ya. Allahtan ayda yada 1,5ayda falan biaraya geliyoruz onda da hissettirmemeye çalışıyorum ona. milletin hamilelikte isteği artar bende ters tepti geçen ay biraz arttı gibiydi şimdi öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?