2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günnaydınnnn güsellll hatunlar.....
Amanda sizde bebişmi var
Yesinler sizi.......
Kızlar ya bn bu halii sevmeye basladım... Cunku oc formatında olmussss.......

Bu arada bullancak hemserim vee ervammm kimse kasten bişi yapmıyo kızlar yanlış anlamakta haklısınız ama su aralar millet siteyi cozmeye calsıyo sanırım... İkinizide öpüyorummmm.... Saakkk diye yanaklardan.......

Bu arada beb üçlü testin sonucunu ögrenmeye gidiyorummm...
Hadi bakalım acılsın eller su garıp kula dokulsun dualar... Kuzularım bni dualarınızdan eksik etmeyinn....

Kızlar sizleriiii cookkk seviyorum iyiki varsınızzzz beeeeeeee
Hee heyttt

Bennnn sinir
Ben oluyodummm ama artık alıstımmm gibi

Dikkatli ol canım ya valla ben de geçen balkon yıkarken ayağım kaydı demediğini bırakmadı yok pis duracakmış da falan da filan

günaydın arkadaşlar... Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıkla zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla alırız inşallah meleklerimizi kucaklarımıza... bebeğini kaybeden arkadaşları görünce rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder...

İçimde neler oluyor keşke bir bilsem henüz hissedemiyorum birşey... evet çok zayıf bir insan değilim kilolu hamile kaldım biraz o yüzdenmi acaba hala hissedemedim. Zayıfların daha erken hissettiğni duymuştum. Ufacık bir belirti arıyor insan Allahım sen bizleri koru yarabbim hepimizi ...

Günaydın bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi yagız bir delikanlı daha geliyor aramıza bu yıl kesin erkek yılı:) bu arada resim bi türlü ekleyemedim..

aktif üyelere mesaj yazıldığını yazmış arkadaşlar valla ben yeni gelenlere hemen hoşgeldin diyorum hemen cevap veriyorum maşallah herkse yetişiyom ki bende sonrada geldim ben geldiğimde herkes kanka olmuştu :) atıldım ortaya hihihihhiihiih

Günaydın bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi yagız bir delikanlı daha geliyor aramıza bu yıl kesin erkek yılı:) bu arada resim bi türlü ekleyemedim..
gözünaydın cnmm benimde erkek olduğu kesinleşti dr zaten bakmadan(farklı bi drdu bu) erkektir dedi. erkek yılı bu yıl dedi

güzel haberlerler gel inş cnm. daha gerilere bakmadım ama telden siteye girmiyorum çok tuhaf oluyo telden oyzden pc den de daha az giriyorum.

ya bide çoklu alıntı yapamıyomuyuz artıkkkkk

Gunaydin gecmis olsun canim aktarlarda ne diye satiliyor bilmiyorum ama antalyada salba diye bi bitkinin cayini yaparlar o bogaz enfeksiyonuna iyi gelir bide pekmez ic bakalim canım
Arı sütü iç cnm saf olandan manyak bişey çok etkili benimde oldu eşim gitti aktardan buldu ve anında geçirdi. ..

çok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor

GÜNAYDIN KIZLAR..
BENİM Bİ SORUNUM VAR KOCACIĞIMLA BİRLİKTE OLAMIYORUM CANIM ÇOK ACIYO SANKİ ORDA Bİ BASKI VAR İTTİRİYO OĞLUŞUM KISKANIYO DA İTTİRİYO MU ACABA VAR MI BENİM GİBİ HİSSEDEN? ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA KOCAM BENDEN UZAKLAŞIRSA

Anah muz muuu:) ilginc bikac bisi deniyim bende :)
benimde ilk kabak çekirdeğindeydi
CANIM arada bende senin gibi düşünüyorum biliyormusun....sanırım sitede çok aktif olan arkadaşların soruları daha çabuk cevaplanıyor gibi
evrakaaaaaaaa çoklu alıntıyı anladım canlar geçmişe doğru gidiyorum ama ben fikrim varsa her soruya mutlaka cvp veriyorum ama kaç gündür siteye girmiyorum resmen nefret geldi keşke herkesin face i falan olsa da face de toplansak 2015 ocak anneleri diye kapalı bi grupta

ben daha denemedim olmayı ama 4 aydır olmadı kesin zorlanırım olursa eşim hamilelik sonuna kadar yapmayalım diyor çocuk rahatsız olurmuş

Za

Zayiflikla alakası yok bence cnm ben zayıfim ama henuz hissetmiyorum en kısa zamanda hissederiz inşallah..

çok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor
bende gribim çok kötü salya sümük tarhanaya dadandım bide meyveler geçer inş ya off. boğaz ağrımda var baya sanırım klimalar yzünden oldu benimki
benim cnm acımıyo ama bende isteksizim ya. Allahtan ayda yada 1,5ayda falan biaraya geliyoruz onda da hissettirmemeye çalışıyorum ona. milletin hamilelikte isteği artar bende ters tepti geçen ay biraz arttı gibiydi şimdi öldü

benim ilk aylarda artmıştı şimdi sıfır :S bi terslik var bende de ihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…