2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım cevabın için öncelikle teşekkür ederim.. Bende kırklarelinin Lüleburgaz ilçesinde yaşıyorum. Bahsettiğin doktor Kırklarelinde mi?

Off ya siteye her girdigimde ilk sayfadan aciliyor son yazilanlari bul bulabilirsen sinir
varmi bunu duzeltmeyi bilen

ay sinir oldum ben bu yeni haline inanin bakiyorum bisey yazasim gelmiyo siteyi kesfetmeyi ugrasmaktan sinir olup cikiyorum geri ahanda simdi oldugu gibi

Canım cevabın için öncelikle teşekkür ederim.. Bende kırklarelinin Lüleburgaz ilçesinde yaşıyorum. Bahsettiğin doktor Kırklarelinde mi?

Evet Kırklarelinde Çebi Tıp Merkeziydi sanırım. Zaten tek bir tane özel merkez var Kırklarelinde galiba. Ben Kırklarelinde yaşadığını avatarının altında görünce merkezdesin sanmıştım. Sen neden bu kadar erken 15 haftada ayrıntılıyı sordun arkadaşım doktorun mu istedi?

bebeğini hisseden anneler benim hissettiğim pıt diye bişiy o değilmi sanki içimde minik balon patlatıyolar bu değilmi bebek hareketi
Benim üçüncü bebeğim hala hissedemiyorum ben galiba. En son hamileliğimin üzerinden de 10 sene geçti. Hiç hatırlamıyorum nasıldı diye. Ama o balon patlaması gibi şey bende de oluyor bazen ben gaz sanıyordum. Merak ta etmeye başladım açıkçası bende 19 haftadayım hala bir tekme falan yok.

Bugün doktora gittiğimizde eşime bahsetmişti ayrıntılı usgyi doktorumuz. O an konuya vakıf olamamıştım acaba kötü bir durumdan dolayı mı istedi diye düşünmüştüm o nedenle sordum. Cevabınız için teşekkür ederim çok incesiniz.

Rica ederim, randevu için bahsetmiştir doktorun. Çünkü ayrıntılı için nerdeyse bir ay önceden randevu gerekiyor doktorlara. Hiç endişelenme canım. Sorun olsa ayrıntılı olarak anlatıyor doktor çünkü. Cinsiyeti belli oldu mu bebişinin?

Peki ayrıntılı ultrason için kadın doğumdan mı randevu almak gerekiyor yoksa perinotolojiden mi
cinsiyetimiz henüz belli değil sizin belli oldu mu

Ben de bugün doktordaydim, daha önce kıza benziyor demişti doktorum, bu sefer kesin dedi :) :) suyu iyiymiş, boyu 11.5 cm dedi bana sanki kısa gibi geldi ama geç döllenme var sanırım bende. Bir de rahim ağzı uzunluğuna bakmasını rica ettim yine karnımdan. Bakacakti ama mesanenin dolu olması lazım dedi bakamadi, aklınızda bulunsun. Tabi vajinal için gerek yoktur öyle bir şeye.

kızlar merhaba adetim 3 gün ğeçikti henüz test yaptırmadım akşamdan beri gögüslerim sızlamaya başladı yanlardan bastırında ama şişme felan yok gebelik belirtisinde illaki şişme hemen oluşuyormu

Ofizmir az evvel senin soruna alıntı yapmaya çalışıyordum uzunca bişi yazmıştım nasıl olduysa hepsi silindi sinir oldum ama sen olduğunu unutmuşum cebelleşirken hiçbişi hissetmiyorum ben maalesef buarada bende bebişim amuda kalkmış vaziyette duruyor duruşu böyle tuhaf olan başka bebiş varmı dedim banada cvp veren olmamış maşallah

Merhaba kızlar. Ben de Cuma günü için randevu aldım. Doktor 12. Haftada erkeğe benziyor demişti. Merak ediyorum ama en önemlisi onu sağlıklı görmek istiyorum Allah'ın izni ile... Gün sayarım artık. İnşallah güzel haberler alırız her zaman hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…