Cnm arı sütü dene pişman olmazsın ben geçen sene keşfettim :) sabah kaşığın ucuyla ve gece yatarken sabah kalktigimda iyilesmis oluyorumçok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor
bende gribim çok kötü salya sümüktarhanaya dadandım bide meyveler geçer inş ya off. boğaz ağrımda var baya sanırım klimalar yzünden oldu benimki
benim cnm acımıyo ama bende isteksizim ya. Allahtan ayda yada 1,5ayda falan biaraya geliyoruz onda da hissettirmemeye çalışıyorum ona. milletin hamilelikte isteği artar bende ters tepti geçen ay biraz arttı gibiydi şimdi öldü
bu gidişle ben de doğurana kadar yapamıycamdoğurunca da zor o iş puff nolcak şimdi
Öylemi canım bilmiyorumki doktora sormuştumda bana ikinci kez anne olanlar yada fiziksel olarak zayıf insanlar daha erken hisseder demiştide :/ inşallah canım inşallahh :*Za
Zayiflikla alakası yok bence cnm ben zayıfim ama henuz hissetmiyorum en kısa zamanda hissederiz inşallah..
evet allahtan bizde de şimdilik bi uzaklaşma falan yok :) babalar karnımızdaki bebeklerini sevince daha mı bi tatlı oluyolar ne :) zeynep de güzel isim bence.bende istek çok yapan yokeşime diyorum sen benden soğuyacan ama öyle bi durumda çok şükür çok kaynaşığız ama o işi yapmıyoruz herşey o ana kadar
bu sabah kızımızı bi sevdi bi sevdi herhalde Zeynep koyacaz daha kesinleştirmedik ama ikimizde onu istiyoruz
benim facebookum yok kurmayalım bence :)Günaydın kızlar uffff bi site belirtecek beni okumakta msj yazmakta iskence ben 2009 mayis annesiyim onlarla faceden konuşuyoruz kuralimmi kapalı grup ya
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapamıyorum eşimde korkuyor zağten üüf birde onunla uğraşamam ben normalde kasılıp kalıyorum ilk 6 ay yapamadım onunla uğraştım şimdi raharımm ohh eşimde melun melun bakıyor ama yapcak bişi yok eşimde diyorki orda kızımla bu görüntüde karşılaşmak istemem
evet allahtan bizde de şimdilik bi uzaklaşma falan yok :) babalar karnımızdaki bebeklerini sevince daha mı bi tatlı oluyolar ne :) zeynep de güzel isim bence.
hamile kalmama dr inanamamıştı vajinusmus tedavisi gördüm bitti hiç bişiy hissedemiyordum sağdece acı ben daha o nasıl bişi bilmiyorum eşim diyorki bi doğsun rahatlıcaksın bak daha rahat yapıcaz diyor ben evleneli 2 yıl oldu 34 yaşındayım çok büyük sorun aslında ama napim anneminküçük yaştaki baskısından 3 kız kardeşiz 3 müzde aynı cnm kader teyze kızlarımda aynı bizim gibibende ilk başta 5 6 ay sorun yaşamıştım ağrılı oluyordu tam alışmıştım zevk almaya başlamıştım hamile kaldımzaten geçen sene mayısta evlendim
ay sorma yaaaa dün öğrendik ya erkek olsaydı koç diyecekmiş şimdi kuzummmm dedi sabah :)
cok sert olmuş buhamile kalmama dr inanamamıştı vajinusmus tedavisi gördüm bitti hiç bişiy hissedemiyordum sağdece acı ben daha o nasıl bişi bilmiyorum eşim diyorki bi doğsun rahatlıcaksın bak daha rahat yapıcaz diyor ben evleneli 2 yıl oldu 34 yaşındayım çok büyük sorun aslında ama napim anneminküçük yaştaki baskısından 3 kız kardeşiz 3 müzde aynı cnm kader teyze kızlarımda aynı bizim gibi
benimki sabah seviyo benim fındık kızım diyo sonrada beşiktaşım benim kara kartal oley diyo şaşkınn
hamile kalmama dr inanamamıştı vajinusmus tedavisi gördüm bitti hiç bişiy hissedemiyordum sağdece acı ben daha o nasıl bişi bilmiyorum eşim diyorki bi doğsun rahatlıcaksın bak daha rahat yapıcaz diyor ben evleneli 2 yıl oldu 34 yaşındayım çok büyük sorun aslında ama napim anneminküçük yaştaki baskısından 3 kız kardeşiz 3 müzde aynı cnm kader teyze kızlarımda aynı bizim gibi
çok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor
bile bile değil ki ama canım acıyo cokKızlar ilşkiyi terketmeyin bile bile... Eşiniz sizden sogumasa bile siz ondan sogursunuz... Sonra insan cok üşenıyo...
:)
Bnce enguseli herseyın tadını cıkarmak..
Bizde şükür öle bişi yok...ııııııı omaaaazzz gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?