2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor
Cnm arı sütü dene pişman olmazsın ben geçen sene keşfettim :) sabah kaşığın ucuyla ve gece yatarken sabah kalktigimda iyilesmis oluyorum çok kötü haldeyken yani yutkunamiyo ve aciyoken yaniyo ve yara gibi bogazım düşün artık ve bebişe zararı da yoj düşük önleyici olarak da kullanıyorum:)

bu gidişle ben de doğurana kadar yapamıycam doğurunca da zor o iş puff nolcak şimdi

bende istek çok yapan yok eşime diyorum sen benden soğuyacan ama öyle bi durumda çok şükür çok kaynaşığız ama o işi yapmıyoruz herşey o ana kadar

bu sabah kızımızı bi sevdi bi sevdi herhalde Zeynep koyacaz daha kesinleştirmedik ama ikimizde onu istiyoruz

rv5534, post: 36473401, member: 507532"]Günnaydınnnn güsellll hatunlar.....
Amanda sizde bebişmi var
Yesinler sizi.......
Kızlar ya bn bu halii sevmeye basladım... Cunku oc formatında olmussss.......

Bu arada bullancak hemserim vee ervammm kimse kasten bişi yapmıyo kızlar yanlış anlamakta haklısınız ama su aralar millet siteyi cozmeye calsıyo sanırım... İkinizide öpüyorummmm.... Saakkk diye yanaklardan.......

Bu arada beb üçlü testin sonucunu ögrenmeye gidiyorummm...
Hadi bakalım acılsın eller su garıp kula dokulsun dualar... Kuzularım bni dualarınızdan eksik etmeyinn....

Kızlar sizleriiii cookkk seviyorum iyiki varsınızzzz beeeeeeee
Hee heyttt
[/QUOTE]

Günaydın canım duaların seninle hayırlısı ile git gel inş iyi olacak sonuc

Gunsydin

Za

Zayiflikla alakası yok bence cnm ben zayıfim ama henuz hissetmiyorum en kısa zamanda hissederiz inşallah..
Öylemi canım bilmiyorumki doktora sormuştumda bana ikinci kez anne olanlar yada fiziksel olarak zayıf insanlar daha erken hisseder demiştide :/ inşallah canım inşallahh :*

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapamıyorum eşimde korkuyor zağten üüf birde onunla uğraşamam ben normalde kasılıp kalıyorum ilk 6 ay yapamadım onunla uğraştım şimdi raharımm ohh eşimde melun melun bakıyor ama yapcak bişi yok eşimde diyorki orda kızımla bu görüntüde karşılaşmak istemem

evet allahtan bizde de şimdilik bi uzaklaşma falan yok :) babalar karnımızdaki bebeklerini sevince daha mı bi tatlı oluyolar ne :) zeynep de güzel isim bence.

Canım benim evim de merdivenli ve sezaryan dönüşü ne yapacağımı bilmiyorum yandık valla :)) bir de elde valizler bebekler çantalar vs vs

Sen hastane çantanı önceden hastaneye gideceğini arabaya koy sancıların başlayınca dikkatlice merdivenlerden inersin bu kolay olan :) zaten ağırlaştıkça kışın doğum yaklaşır ve çok da inip çıkamaz gezemezsin herhalde... Merdiven çıkıp inmek yürüyüş doğumu açılmayı hızlandıran şeyler sancı çektiğin zamanlar yapabilirsen..

bende ilk başta 5 6 ay sorun yaşamıştım ağrılı oluyordu tam alışmıştım zevk almaya başlamıştım hamile kaldım zaten geçen sene mayısta evlendim

bende ilk başta 5 6 ay sorun yaşamıştım ağrılı oluyordu tam alışmıştım zevk almaya başlamıştım hamile kaldım zaten geçen sene mayısta evlendim
hamile kalmama dr inanamamıştı vajinusmus tedavisi gördüm bitti hiç bişiy hissedemiyordum sağdece acı ben daha o nasıl bişi bilmiyorum eşim diyorki bi doğsun rahatlıcaksın bak daha rahat yapıcaz diyor ben evleneli 2 yıl oldu 34 yaşındayım çok büyük sorun aslında ama napim anneminküçük yaştaki baskısından 3 kız kardeşiz 3 müzde aynı cnm kader teyze kızlarımda aynı bizim gibi

cok sert olmuş bu inşallah bebek geldikten sora düzelir güzelleşir..

merhaba hanımlar;

20 haftamıza bugün girdik. herhalde yarısı bitti denebilir. neyse, burdan hep hareketlerini hisseden anneleri okudum. kimi 14 de hissediyorum dedi kimi 17 de bense 19. haftamın sonlarında emin oldum. öncelerde ki hareketlerde açıkcası ihtimal vermedim ve umutlanmadım. neyse artık bebeğimi hareketlerinden iyi mi değil mi takip edebiliyorum. elimi koyduğumda hissedebildiğim tekmeler atıyor :)
eşim ilk tekmelerinden birini hissetti. bende de artık büyük heyecan hareketlerini takip etmek. hep sol tarafta hissediyorum. yer değişimi yok. yemek yedikten 1,5 saat sonra hissedilir oluyor. akşamları 9,30 ve 10 arası inanılmaz hareketli. neyi sevdiğini bilmiyorum. ne yersem tepki veriyor keşfedemedim. ama ediyor :) bazen elimi hissettiğinde atıyor. bazen sesime. inanılmaz mucizevi bişey. hissetmeyenlere bir an önce hissetmeleri dileği ile :)

benimki sabah seviyo benim fındık kızım diyo sonrada beşiktaşım benim kara kartal oley diyo şaşkınn

ben vajinusmus olmadım evlendik 4. günde oldu ama ben acıyınca bıraktım arkadaşlarım üstüne gittiler üst üste yaptılar rahatladılar ben ağladım durdum salak gibi olmuyor diye aslında sorun yoktu yani kendi kendimi boşuna üzmüşüm herşey kafa da bitiyor bi gün dedim hümeyra tut kendini ne kadar acırsa acısın devam et ve üst üste yap rahat edeceksin aynen öyle oldu sonradan ben istemeye başladım

Selammm canlarımmm cigerlerim... Sonucumu ögrendim şükür hersey normal dedi dr um... İyi dilek ve dualarınız için tesekkür ediyorum... Ve birkez daha sizleriiiii öpüyıorunmm

çok sağolun kızlar
arı sütünü deneyıip olmazsa doktora gidecem
malesef benım de antibiyotiksiz gecmıyor

canım boğaz ağrısı için 1 su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz atıp kaştırıyorsun onunla gargara yapıyorsun doktor bana farenjit olduğumda bunu tavsiye etmişti bi dene istersen

Kızlar ilşkiyi terketmeyin bile bile... Eşiniz sizden sogumasa bile siz ondan sogursunuz... Sonra insan cok üşenıyo...
:)
Bnce enguseli herseyın tadını cıkarmak..
Bizde şükür öle bişi yok...ııııııı omaaaazzz gariii

bile bile değil ki ama canım acıyo cok yapamıyom diye de cok üzülüyom ama napiim. ama haklısın o soğumasa bile biz üşenebiliriz sorasında napçam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…