2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yanlış anlama ama eşinin böyle bir şey yüzünden senden uzaklaşması veya senin böyle bir ihtimali düşünüyor olman normal değil bence. Mantıklı ve seni seven bir eşse anlayış göstermesi lazım. Bize başından beri ilişki yasak, ki burda bu durumda olan başka arkadaşlar da var, ben istesem bile eşim yaklaşmaz bebegimizi düşünüp.

Canım inşallah supper çıkar sonucun iyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar doktor bebisimin kalbinde beyaz bir leke gördüğünü söyledi ve ayrıntılı ultrasona gir dedi bu konuda bilginiz var mı? İnşallah kötü birşey yoktur yaa.
Doktor "imom omega" adında vitamin içeren bir ilaç yazdı kullanan var mı?

Bebegim burdan

bende hamile kaldığımda aynen bunu dedim en fazla ne olabilirki millet çocuk çıkarıyor burdan ki ben bunu sesli söylemişim eşimi bi gülme tuttu adamı :)

Hümeyrammm

Erizgemmim saol bebişlerim .. Güsel cıktı şükür..

RABBİM HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN... SG salim dünyaya gelmeyi nasip etsiiin inşallah

önemli bişi olduğunu sanmam cnm panik yapma bence düzelecek bişiydir inş

Cok faydası olıyo git e
benim de aklıma gelmedi değil hani h.sonu markette gördüm ama almaya cesaret edemedim. eşime söledim o da utandı :)
vevefim git eczaneden al hem hamile oldugunu söle kadın vardır..
Sana daha bitkisel olandan falan verir ... Cok faydası var emin ol mıptelası olacaksın:)))

Anam azdırmayın beni ....aksama daha cok var..

Bizde kullandık kayganlaştırıcı ama onunla hiç alakası yokmuş alıştıktan sonra o olmadan da çok rahattı herşey kafada bitiyor

Bizde kullandık kayganlaştırıcı ama onunla hiç alakası yokmuş alıştıktan sonra o olmadan da çok rahattı herşey kafada bitiyor
inan ben hep kullandım hiç onsuz olmadı eczaneden aldırmıştım yok anam onsuz olmuyor inşallah doğumdan sonra kolaylaşır.. adamım yazık kız 4 sene çıktık garibim hep bekledi evlendik doğru düzgün olmadı şimdide hamileyim başından beri elini sürmüyor korkuyor bebeğe bişiy olacak diye bendede çok kasılma oluyo ya ondanda korkuyo doğsun birde 40 var hahaha çok zor işi çook

Tunaydin kizlar yaklasik 18 gundur memlekwtteydim foruma gicik avea yuzunden giremedim ..hersey bizde yolunda cinsiyeti bugun yarin ogrenirim insallah...evet hala ogrenemedim :))3 lu test yaptirmayacagim ikili yaptirmistim...oglanlar atak yapmis hayirlisi bakalim... karnim buyudu artik hamile oldugum belli yalniz kilom ayni 62:/insallah sizdede hersey yolundadir :))

hiç bi fikrim yok ama kötü düşünme bi sorun yoktur inşallah. içini sıkma ki bebişin de sıkılmasın :*

konsantre olmak lazım yani :) ben bu gece bunu bi daha deneyecem

konsantre olalım kızlar evet :) Eşimizi çok mutlu edeceğimizi düşünelim ve kendimizi onların kollarına bırakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…