- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Tunaydin kizlar yaklasik 18 gundur memlekwtteydim foruma gicik avea yuzunden giremedim ..hersey bizde yolunda cinsiyeti bugun yarin ogrenirim insallah...evet hala ogrenemedim :))3 lu test yaptirmayacagim ikili yaptirmistim...oglanlar atak yapmis hayirlisi bakalim... karnim buyudu artik hamile oldugum belli yalniz kilom ayni 62:/insallah sizdede hersey yolundadir :))
onlar bebeklerle mutlu kızz zağten rabbim herkese versin hayırlı sağlıklı evlat.. kollarına bırakamam valla kusura bakmasın ağrılarım sızılarım var zağten sol kasığımın içine sanki su dolu torba konmuş gibi ayağa kalkınca batıyorkonsantre olalım kızlar evet :) Eşimizi çok mutlu edeceğimizi düşünelim ve kendimizi onların kollarına bırakalım
Bugün saat üçte randevum var. Bir aydır ağrum var kasıklarda onu sormak istiyorum. Böyle vajinaya baskı şeklinde. İnşallah kötü bişey yoktur. İnş cinsiyeti de öğrenebilirim artık 17. haftaya girdik yahu
onlar bebeklerle mutlu kızz zağten rabbim herkese versin hayırlı sağlıklı evlat.. kollarına bırakamam valla kusura bakmasın ağrılarım sızılarım var zağten sol kasığımın içine sanki su dolu torba konmuş gibi ayağa kalkınca batıyor
Kızlar ilşkiyi terketmeyin bile bile... Eşiniz sizden sogumasa bile siz ondan sogursunuz... Sonra insan cok üşenıyo...
:)
Bnce enguseli herseyın tadını cıkarmak..
Bizde şükür öle bişi yok...ııııııı omaaaazzz gariii
Canim ev isinmiyorsa kisin cok zor gecen sene ben villada kaliyordum mantolamsi yoktu tribleks di birde dogalgaz en sonda yaniyor ikitane ufo calisiyor ama genede isitamiyordum evi .oglumu hasta etmeden kisi cikardim ya ona dua etim..demem o ki isinmayan evde kucuk bebekle olmak zor.gonlune gore bir ev bullursun insalahEşim almaya geliyor beni bi ev vardı ona bakmaya gidecez eşim babam ben :)
nette çok güzel anlatmış bakalım nasıldır
şu an ki eve 650 veriyoruz 90 m2 kuzemıyor alttakiler yakmıyor bi de en üst kat kışın dondum bu evde bebiş olmaz zaten mutfak küçücük banyosunda dolabı yok falan inşallah anlaşabiliriz de ağırlaşmadan taşınmış oluruz
bu evin kileri giyinme odası herşeyi var güvenlikli falan ankastre
Halıları hemen yıkamaya gönderecem eğer olursa gidecem orda temiz temiz serecem dua edin kızlar hayırlısı olsun
Selam kızlar, bence hamilelik döneminde asla uzaklaşmayın eşinizden. İstemeseniz bile zorlayın kendinizi. Ben baktığım boşanma davalarında çok dikkat ediyorum hep 2-3 yaş civarı çocukları oluyor ailelerin. Hiç ummadığım insanlar sorun yaşıyor, anneler bebişlere çok konsantre oluyor, kendilerine ve eşlerine daha az vakit ayırıyor. Babayla annenin yaklaşımı asla aynı olmuyor. Zaten ister istemez bir deformasyon oluyor annelerde. Hamilelik döneminde anlaşılmadan atlatılıyor fakat sonra bazen annelerin karakterini değiştiriyor, bebek dünyanın merkezi haline getiriliyor bu da zamanla eşlerin uzaklaşmasına sebep oluyor. Hep çok mükemmel anne dediğim insanların başına geliyor bu sorun. Biraz daha geniş, kendisiyle de ilgilenen, hamileliği ve bebeği hayatın merkezi yapmayan annelerin hem kendileri, hem eşleri ve dolayısı ile bebişleri uzun vadede daha mutlu oluyor.
Eşim almaya geliyor beni bi ev vardı ona bakmaya gidecez eşim babam ben :)
nette çok güzel anlatmış bakalım nasıldır
şu an ki eve 650 veriyoruz 90 m2 kuzey batı ısınmıyor alttakiler yakmıyor bi de en üst kat kışın dondum bu evde bebiş olmaz zaten mutfak küçücük banyosunda dolabı yok falan inşallah anlaşabiliriz de ağırlaşmadan taşınmış oluruz
bu evin kileri giyinme odası herşeyi var güvenlikli falan ankastre
Halıları hemen yıkamaya gönderecem eğer olursa gidecem orda temiz temiz serecem dua edin kızlar hayırlısı olsun
Kızlar merhaba, detaylı ultrason için 22 sine randevu aldım, ama korkuyorum ben. Ne yapıcam ben bu düşüncelerimi yaa, tevekkül edip Allaha sığınamadığım için büyük pişmanlık içindeyim felaket bi savaş var içimde nasıl sağ salim çıkıcam bilmiyorum
benim de aklıma gelmedi değil hani h.sonu markette gördüm ama almaya cesaret edemedim. eşime söledim o da utandı :)
bi de galiba benim karnım çok çıktı ne alaka bilmiyorum ama baya bildiğin 6 -7 aylık hamile gibiyim :)Canım hiç sıkma üzme bnin için kendini... Bu normal dışı bi süreç.. Zaten acın olmasa kendini rahatsız hissetmesen ağrın olmasa zaten eşinle olmak istersin. Şu an kendini bebeğinin sağlığını moralini düşün.. Kendini üzme. Eşinle birlikte olmayıp onu öpüp okşamaya sevmeye devam edebilirsin, elinden geleni zaten yapıyorsundur sen nun için hiç sıkma canını... Herkesin durmüumu bir olmuyor herkesin hamileliği aynı geçmiyor malesef..
canlar hamileyken kayganlaştırıcı kullanmayın bnde önceden hep öyle ilişkiye giriyodum(3senelik evli olmama rağmen) şimdi yani geçen bayramda falan bebeyağıyla masaj yapma bahanesiyle kandırdı beni bebe yağı daha katkısız malum onu tavsiye ederim beninan ben hep kullandım hiç onsuz olmadı eczaneden aldırmıştım yok anam onsuz olmuyor inşallah doğumdan sonra kolaylaşır.. adamım yazık kız 4 sene çıktık garibim hep bekledi evlendik doğru düzgün olmadı şimdide hamileyim başından beri elini sürmüyor korkuyor bebeğe bişiy olacak diye bendede çok kasılma oluyo ya ondanda korkuyo doğsun birde 40 var hahaha çok zor işi çook
buda iyiymişşşkonsantre olalım kızlar evet :) Eşimizi çok mutlu edeceğimizi düşünelim ve kendimizi onların kollarına bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?