2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ohhh olsun değişiklik yaptın işte :)
forum gıcık oldu evet maalesef bende dün gittim yaptırmadım 3lüyü 2li temiz çıktı nasıl olsa aldırmayacağıma da göre

konsantre olalım kızlar evet :) Eşimizi çok mutlu edeceğimizi düşünelim ve kendimizi onların kollarına bırakalım
onlar bebeklerle mutlu kızz zağten rabbim herkese versin hayırlı sağlıklı evlat.. kollarına bırakamam valla kusura bakmasın ağrılarım sızılarım var zağten sol kasığımın içine sanki su dolu torba konmuş gibi ayağa kalkınca batıyor

Bugün saat üçte randevum var. Bir aydır ağrum var kasıklarda onu sormak istiyorum. Böyle vajinaya baskı şeklinde. İnşallah kötü bişey yoktur. İnş cinsiyeti de öğrenebilirim artık 17. haftaya girdik yahu

Eşim almaya geliyor beni bi ev vardı ona bakmaya gidecez eşim babam ben :)
nette çok güzel anlatmış bakalım nasıldır
şu an ki eve 650 veriyoruz 90 m2 kuzey batı ısınmıyor alttakiler yakmıyor bi de en üst kat kışın dondum bu evde bebiş olmaz zaten mutfak küçücük banyosunda dolabı yok falan inşallah anlaşabiliriz de ağırlaşmadan taşınmış oluruz
bu evin kileri giyinme odası herşeyi var güvenlikli falan ankastre

Halıları hemen yıkamaya gönderecem eğer olursa gidecem orda temiz temiz serecem dua edin kızlar hayırlısı olsun

doğumdaşım ben dün öğrendim sende öğrenirsin inşallah 17+0 olduk yani artık :)

ağrın varsa o başka bende çok ağrı yok arada sırada ani hareket yaparsam oluyor o da normal zaten

ya kızlar maşallah subanallah nazarlar değmesin benim bebek hareket etmiyor diye yakınıyorum ya inanın sabah 9 da beni kıpraşmasıyla bi uyandırdı hala daha içimde boks yapıyo sanki bilgisayar kucağımda şimdi çıkacak o yazacak ne oluyo buna maşallah diyeyim aman sizde diyin

Anam herkesin derdi bu bana gore de birakilmamsi gerekir normal dogum icin de faydali oldunu duymustum ama bizde bu kontrolde yasak yedik artik yasak ne zamn kalkarsa

Canim ev isinmiyorsa kisin cok zor gecen sene ben villada kaliyordum mantolamsi yoktu tribleks di birde dogalgaz en sonda yaniyor ikitane ufo calisiyor ama genede isitamiyordum evi .oglumu hasta etmeden kisi cikardim ya ona dua etim..demem o ki isinmayan evde kucuk bebekle olmak zor.gonlune gore bir ev bullursun insalah

Kızlar merhaba, detaylı ultrason için 22 sine randevu aldım, ama korkuyorum ben. Ne yapıcam ben bu düşüncelerimi yaa, tevekkül edip Allaha sığınamadığım için büyük pişmanlık içindeyim felaket bi savaş var içimde nasıl sağ salim çıkıcam bilmiyorum

Selam kızlar, bence hamilelik döneminde asla uzaklaşmayın eşinizden. İstemeseniz bile zorlayın kendinizi. Ben baktığım boşanma davalarında çok dikkat ediyorum hep 2-3 yaş civarı çocukları oluyor ailelerin. Hiç ummadığım insanlar sorun yaşıyor, anneler bebişlere çok konsantre oluyor, kendilerine ve eşlerine daha az vakit ayırıyor. Babayla annenin yaklaşımı asla aynı olmuyor. Zaten ister istemez bir deformasyon oluyor annelerde. Hamilelik döneminde anlaşılmadan atlatılıyor fakat sonra bazen annelerin karakterini değiştiriyor, bebek dünyanın merkezi haline getiriliyor bu da zamanla eşlerin uzaklaşmasına sebep oluyor. Hep çok mükemmel anne dediğim insanların başına geliyor bu sorun. Biraz daha geniş, kendisiyle de ilgilenen, hamileliği ve bebeği hayatın merkezi yapmayan annelerin hem kendileri, hem eşleri ve dolayısı ile bebişleri uzun vadede daha mutlu oluyor.

canım çok doğru tespit etmişsin annemde hep der babanız benim için her zaman daha önemli diye hamileliğimin ilk zamanlarında eşimde bana dedi sen artık benimle ilgilenmiyorsun diye ara sıra tartışmaya başladık sonra ben farkettim ki gerçekten hep bebekten bahseder olmuşum kendimi firenleyince her şey düzeldi

ayy doğum hikayesi okudum hem de iş yerinde ağla ağla canım çıktı :) müşteri görmedi allahtan

Bebişinin kısmetine hayırlısı ile olur inş hamile iken taşınmak da çok zor dikkat et mutlaka hatta sen ev yerleştikten sonra git.. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde ev tutmuştuk sonra da taşındık işte ama çok dikkat etmen lazım.. İnş göre olur gönlüne...

Hiç tevekkül edemiyorum düşüncesi ile kendini suçlama canım bunlar annelik içgüdüsü merak endişe çoook normal.. Sağsalim doğacaklar mı eli kolu parmağı tam mı gözü kulağı görüyor işitiyor mu hep adım adım yaşayacağız bu endişeleri.. Çok çok normal... Rabbim sağlık huzur versin inş bebişlerimizi kolayca bir çırpıda huzurla sağlıkla kucağımıza alalım büyütelim oyyy:))

benim de aklıma gelmedi değil hani h.sonu markette gördüm ama almaya cesaret edemedim. eşime söledim o da utandı :)

Canım hiç sıkma üzme bnin için kendini... Bu normal dışı bi süreç.. Zaten acın olmasa kendini rahatsız hissetmesen ağrın olmasa zaten eşinle olmak istersin. Şu an kendini bebeğinin sağlığını moralini düşün.. Kendini üzme. Eşinle birlikte olmayıp onu öpüp okşamaya sevmeye devam edebilirsin, elinden geleni zaten yapıyorsundur sen nun için hiç sıkma canını... Herkesin durmüumu bir olmuyor herkesin hamileliği aynı geçmiyor malesef..

bi de galiba benim karnım çok çıktı ne alaka bilmiyorum ama baya bildiğin 6 -7 aylık hamile gibiyim :)

canlar hamileyken kayganlaştırıcı kullanmayın bnde önceden hep öyle ilişkiye giriyodum(3senelik evli olmama rağmen) şimdi yani geçen bayramda falan bebeyağıyla masaj yapma bahanesiyle kandırdı beni bebe yağı daha katkısız malum onu tavsiye ederim ben
konsantre olalım kızlar evet :) Eşimizi çok mutlu edeceğimizi düşünelim ve kendimizi onların kollarına bırakalım
buda iyiymişşş

Kızlar tatildeydim uzun bi süredir. Döndüğümde yaklaşık 200 sayfa okudum canım çıktı okurken. Tüm konulara hakim olmadan da yazmak istemedim.
Ben de kız annesi olacağım Allah kısmet ederse. Daha bebeği pek hissedemiyorum. Sırt üstü yatıp beklersem bir iki pıt oluyor ama bebek mi anlayamıyorum.
Kimimiz kilo aldığından dertli kimimiz alamadığından. Ben hiç kilo alamadım. Sıcaktan pek iştahım da yok yemekler yapmaya üşenmem de cabası.
Bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum.
Haftaya doktora randevum var. Sırt testi mi sırt kontrolü mü ne yapacakmış, kan da vereceksin dedi. Hiç anlamadım bu üçlü test mi oluyor. Ikiliyi yaptırmıştım çünkü. Ayrıntılı ultrason randevum da 16 Eylül'de.
Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Kizlar kadinlar kulübü mobil uygulamasini kullanamiyorum acilmiyor normal google a yazarak giris yapiyorum neden acaba bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…