2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar yaa normalde nar ekşisine bayılırım gider kaşık kaşık içerim, hatta yetmez şişeyi ağzıma dayarım...
Hamileliğim süresince hiç aklıma gelmedi, geçen salatanın içinde tadını alınca başladım gene yemeye, ama azıtıyorum yerden şişenin dibine düşüyorum. internette de araştırdım net bi bilgi yok gebelikte nar ekşisi kullanımı konusunda, sizin bi fikriniz var mı ?

Ayy bende aynenn canım kaç gündür ordan bakığ duruyodum

Eee malmıymıs bu dr.. Bende sandım 15 16 vallahı... Ne gibi bi riski varki erken yasta dogu yapmanın.. 18 den sonra gayet normal dogurganlık yası...
Sacmalık ya.. Yasın 38 39 olsa anlıcam ... Genellikle bu yasta olanhamişlere ısrar ediyolar... Delirmiş mi şasırmısmı keçileri kacırmıs mı anlamadım....
Bende 31 agustosta 23 bitircem 24 e bascam.. Kızım ı 21 de dogurdum... Anlamıyom bunlarıya

Manyakmı onlar beee aaa saçmalığa bak aldıralımda ne demekmişş... Benim hemşirem de cok ilgili sağolsun. Şikayet etseydin keşke manyakk şey

Kızlar bişi sorcam doktorum tetanoz aşısını sordu kaç doz yaptırmıştın diye 2 dedim biz ikinci gebeliklrrde bi doz daha yaptırmanı öneriyoruz dedi. Şimdi bi doz daha yaptırcam size de böyle dedimi drnuz? Yani ben daha önceki hamileliğimde 2 doz yaptırdıgım için bunda 1 kere yaptırcakmışım

Iyi bari yrın decaviti mutlaka iste kansızlık varsa doktorun yazar zaten kan hapını..ben olsam kesin kavga ederdim doktorla
Buarada bugün acayip bi şişkinliğim var neden bilmiyorum göbişim adeta taş gbi patlıcam neden acaba :-(

Selam kizlar 17 haftalik hamileyim.bugun kontrolum vardi hemde uclu test icin gittim.bi iihtimal cinsiyetinide ogrenirim demistim ama bizim yavru pek gosterme taraftari degil.yine ogrenemedik.gelisimi falan normal ancak doktor dediki rahimde kasilmalar var dikkat edeceksin.birde magnezyum yazdi..cok tedirginim suan . moralim de bozuldu

Merhaba canım, ben de vitamin içmeme rağmen halsiz ve yorgunum. Hamilelik programları indirdim telefonuma. Orada da ani kalkmayın yatarken başınız döner gözünüz kararır yazıyor. Yavaş kalkıyorum yataktan koltuktan falan. Bazen gözümde ışıklar uçuşuyor. Bence aşırı olmadıkça hepsi normal

ben doğurcam o büyütecek galiba :) öyle bi sinirlendi ..

yumuşak yüzlülüğün gözü kör olsun hiç beceremem kavgayı :) bazen bende de oluyor o göbüş patlaması .. acaba yediklerimizle mi alakalı diye düşünüyorum .. ya da hareketsiz kalmak mı ?

Yaşının nesi çok küçükmüş ki saçmalamış.. Hani öğüt verir gibi falan söylese bir nebze anlaşılabilir de riskli grupta olacak kadar kücük bir yaş gibi söylemesi garip olmuş. Ne kadar su içiyorsun da az dedi? Ben de takmış durumdayım da su işine

Kasılmaları sen hissediyor muydun, herhangi bir rahatsızlık veriyor mu sana? Yoksa sadece ultrasonda mi görüldü?

ya aslında burdaki meselelerden sonra bende çok dikkat ediyorum. Günde iki litre kadar içiyorumdur. Tam ölçmedim ama bugünden itibaren daha kontrollü içmeye karar verdim. Şişemi falan ayırdım bakalım .. Bide çok aşırı meyve yerim su ihtiyacına faydası daoluyordur diye düşünüyordum ama daha dikkatli olmak lazım sanırım

kızlar yaa normalde nar ekşisine bayılırım gider kaşık kaşık içerim, hatta yetmez şişeyi ağzıma dayarım...
Hamileliğim süresince hiç aklıma gelmedi, geçen salatanın içinde tadını alınca başladım gene yemeye, ama azıtıyorum yerden şişenin dibine düşüyorum. internette de araştırdım net bi bilgi yok gebelikte nar ekşisi kullanımı konusunda, sizin bi fikriniz var mı ?

Ben de kendimi zorlayarak her gün iki litre içiyorum ama daha fazlası olmuyor, patlayacak gibi oluyorum artık. Bebegimin suyu da iyi çok şükür. Daha çok dikkat etmek lazım ama

Ben de çok severim ama kaşık kaşık değil de salatanın içinde tercih ediyorum :) hiç zararlı olduğunu duymadım şimdiye kadar ama her şeyin fazlası zarar sonuçta.

Nar ekşisinde c vitamini bulunur bol bol.. Yalnız fazlası mideni bızanilir... Bu dönmlerde kararınca yersek daha iyi olur diye düşünüyorum..

Serbetim günde 2 lt su cok güsel zaten en fazla 3 ltre iiçmek ıygun...
Meyve sebzedeki sular kesinlikle suyun yerini tutmaz canım bnm.. Sen suya dewam et..

Saıla hala dönmediniz mi kız parktan..

Cinsiyeti ögreneb arkadaslara gözün aydın diyorrrrum...

Aramıza yeni katılan arkadasa hosgeldin canım sag salim dogurmak nasip olsun inşallah

Ayy kızlar acayıp basım agrıyo ...
Yarında erken kalkıp evi dip köşe temizlicem...

Ya ben diyorum ki bebek hazırlıklarına baslamak için cok mu erken ...
Bişiler yapsakmı..
Ne bilim ya örgü patik falan...

Ya bu dişim noşcak.. Çürük bi dişim var.. Agrımaya basladı... Napcam bilmiyorum

Selam kızlar ben de gunlerce mobil uygulamaya bakip niye kimse yazmiyor diyordum. Benim bikac gundur midemde şişlik var surekli tokum aclik hissetmiyorum onceden dunyalari yiyen ben simdi iki lokmada tıkanıyorum su bile fazla geliyor bi yandan iyi kilo almamak icin ama gerektigi kadarini da zor yiyorum neden olabilir fikri olan var mi? Demire basladiktan sonra oldu gibi geldi ama ilgisi var midir acaba? Dr randevuma da daha 3 hafta var

ben hissetmiyodumadet sancisi gibi agri varmi dedi. Yok dedim .ben yinde magnezyum yazicam dedi.ama doktor soyledikten sonra sanki surekli agri hissediyomusum m gibi geliyo(

slm kızlar napıyosunuz bende ölesine bakıyorum canım sıkılıyo herkes iyidir inşallah huzurum ve kırlangıçtan haber varmı merak ediyorum

ben hissetmiyodumadet sancisi gibi agri varmi dedi. Yok dedim .ben yinde magnezyum yazicam dedi.ama doktor soyledikten sonra sanki surekli agri hissediyomusum m gibi geliyo(
Kendini dinlemeye başlamışsındir tabi doktor öyle dedikten sonra. Içini ferah tut ilacını da vermiş nasıl olsa :)

slm kızlar napıyosunuz bende ölesine bakıyorum canım sıkılıyo herkes iyidir inşallah huzurum ve kırlangıçtan haber varmı merak ediyorum
Ikisinden de haber yok maalesef. Ama çok normal, insanın buraya giresi gelmez ki Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…