2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarr selam hepinize bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda çok şükür 15.cm boyu 165 gr da kilomuz var. iri bir bebek olabilirmiş 21. haftaya detaylı usg için gün verdi bu aradaaaaaaaaaaaaaa iki hafta önce düşüp hastaneye gitmiştim oradaki genç nöbetçi doktorumuz erkek demişti bugün kendi doktorumuz da yüzde 70 kız dedi hayırlısı olsun bakalım artık 20. haftada kesin olarak belli olur sanırım :)

Ay düzelmiş ya burası kaç gündür giremiyodum meğer uygulamadan girilmiyormuş webden girdim

Arkadaşlar ayrintili ultrasona giren var mi nazil oluyor? Onda cinsiyet kesinlesiyor mu? Birde çok afedersiniz ama bugün vajinadan yada küçük idrar yaptigimiz yerden hatirlamiyom uzun hafif kuru krem renkli plastik yarim cmlik kalinlikta ip gibi kalin sert birşey geldi önceden adet oldugumda da ona benzer birşey gelmişti diye hatirliyorum sizde geliyor mu öyle birşey ne ki acaba...

selamm kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı 15cm boyunda 165gr yüzde70 kızımız varrr 2 hafta önce düşüp genç yardımcı doktorumuza gittiğimizde erkek demişti bugün kendi doktorumuz yüzde70 kız dedi herşey yolunda elhamdülillah suyu filan iyiymiş midesine mesanesine baktık herşey yolunda 700gr kilo almışım çok iyi dedi biraz kilolu olduğum için 21.haftada detaylıya gireceğim Allahım herkese bebişlerinin iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallahhh

selamm kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı 15cm boyunda 165gr yüzde70 kızımız varrr 2 hafta önce düşüp genç yardımcı doktorumuza gittiğimizde erkek demişti bugün kendi doktorumuz yüzde70 kız dedi herşey yolunda elhamdülillah suyu filan iyiymiş midesine mesanesine baktık herşey yolunda 700gr kilo almışım çok iyi dedi biraz kilolu olduğum için 21.haftada detaylıya gireceğim Allahım herkese bebişlerinin iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallahhh

pes etmem canim bende kac gundur ugrasiyorum sonunda cozdum galiba

canim hayirli olsun oglusun sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen ekliyelim senide listeye

canim insallah yarina doktorlar hayirli guzel haberler alirsinn cinsiyetinde kesinlesir
simdiden iyi tatillerr

bende pazartesiden beri bakiyorum acaba yazarmi birsey diye ama toparlanmasi anca surer sanirim rabbim sabir dayanma gucu versin [/QUOTE]
Kız manyak dün zaten bni gördü ister istemez delii.... Dun istedi de vermedim dinlenmeye bıraktım dedim .....

Yaa kızlar doktorum bana biz daha sormadan baktı kız dedi %100 dedi ay korkuyorum sonradan değişirmi acaba erkeğe dönermi yanlışmı gördü falan acaba diye hahahah bu haftalarda yanılma olabiliyomu acaba. Hiç uğraşmadı direk gördü bacakları acıktı ben gördüm de insan inanamıyo

selam herkese, mide bulantılarından hala tam olarak kurtulamadım malesef , henüz cinsiyetimizde belli değil kontrolumuz bu hafta söyler sanırım, ılk bebeğimde 13 haftada öğrenmiştim. kilo almadım hala 5 kilo kayıpla bekliyorum arayı kapamadım. umarım bebeğin gelişimi iyidir. 3 haftadır görmedim.

selam canım,bende kurtulamadım hatta 12. haftadan sonra arttı bulantılarım.yataktan öğürerek kalkıyorum öğleye doğru geçiyor.kilo bu aydan sonra hızlı bi şekilde alınır onu takma kafana.
haha canım:)))bende aynı şeyi düşünüyodum ama doktor emin olmasa % 100 demiyor.
pozisyonu müsaitmiş ki hemen görünmüş ayrıca o haftalar cinsiyet öğrenmek için en ideal zamanlar.

Canim hosgeldin aramiza niye bekledin bu zamana kadat askolsun:)
Aslinda hepimizde var hala halsizlik ben demir haplariyla ayakta duruyorum icmedigim gun cok halsizlesiyorum malesef kan degerlerine bakildimi bilmiyorum ama demir hapi kullanmiyorsan kan degerlerine baktir mutlaka demir hapi takviyesi sanada iyi gelir insallah ..
Sılacim özelden mesaj atamadim canim sat:21 nisan, yaş 29
Tamam canim burdan eklerim oglustu dimi seninkisi ?
Doktora gidiyorum kızlar ay çok heyevanliyim inş iyi çıkar uçlu test sonucumuz önce sağlık ocağında randevum var sonra doktor dua edin bana kızlar oluyorum sizi
Insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin canim ..
alışveriş yapmak istiyorum ama nerden başlıcaamı bilmiyorum
Canim cinsiyet kesinse gezdigin yerlerden gozune takildikca al biseyler ben öyle yapiyorum :)
kızlar mrb nasılsınız. bu aralar akıntım fazlalaştı bugunde adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.normalmi acaba
Merhaba canim akinti benim en badindan beri var ama normal diyor doktorlar hem akintiya hemde cok Fazla olmayinca kasik agrisina..
ve 19+3 günlük hamileyim sizin melekler haraket ediyormu?
Canim bende 18 inci hafttayi doldurunca basladi kipirtilar ..
Canim masallah oglunda sende iyiymissiniz insallah gönlünce bir evde bulursun agirlasmadan .
Bak simdi senindemi cinsiyet degisti canim hayirlisi hangisiyse o olsun kiz oglan onemli degil 20 inci haftsnda ayrintili ultrasonda kesinlesir insallah.

Canim doktorun kesin konustuysa degismez insallah.
Canim en kisa zamanda gecer artik bulantilar merak etme bulantilar bittimi baslarsin kilo almaya benim gibi :)bebeginde Iyidir annesi icini ferah tut sen ..

AAramıza hosgeldin canım

Ay ben alalışveriş yapicam Pek fazla ilk oğlum SiŞişman bir bebekti dun kıyafetlere baktım bir hunc hic giyilmemis kıyafet var alirsam badi alırım sadece

ara ara hareket ediyor doktora gittigimde cok hareketli bebek ama hepsini daha hissedemezsin dedi

Bu cinsiyet konusu hepimixin aklini karistiriyo masallah bebeginE

amin Sılam inşallah

Merhabalar ben geldim
İlk sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim kilo almamisim tansiyonuma baktı herşey normal birdahski kontrolum ekimde uçlu testin sonucunu aldım super HIc bir problem yok çok sukur bir ay sonra görüşelim dedi bizden bu kadar umarım tüm doktora gidecek arkadaşlarım hayırlı sonuçlar la gelirler opuyorum sizi

AAramıza hosgeldin canım

Ay ben alalışveriş yapicam Pek fazla ilk oğlum SiŞişman bir bebekti dun kıyafetlere baktım bir hunc hic giyilmemis kıyafet var alirsam badi alırım sadece

ara ara hareket ediyor doktora gittigimde cok hareketli bebek ama hepsini daha hissedemezsin dedi

Bu cinsiyet konusu hepimixin aklini karistiriyo masallah bebeginE

Gozun aydin canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…