- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Bebektir geziyordurya sanki içimde bişeyler dönüyo gibi ama anlayamıyorum. bi sıkıntımı var acaba die korkuyorum
Canim ben ogluslarima hamileyken baska sehirde yasiyordum ordaki doktorum isinde cok uzman bi doktordu ikisindede 12 haftalikken erkek dedi ondan sonra acaba mi diye bi soru hic gelmedi aklima bidaha da hic sormadim bile cinsiyeti ne diye.ama bu sefer baska sehirdeyiz yeni doktorum ilk kiz sonra erkek deyince kafami allk bullak ettiayrintili ultrason icin hastaneden randevu aldim bende o yuzden hastanedeki makinalar son model tum organlari kontrol olacagi icin bu kontrol cok onemli bi oyle bi boyle diyen bi doktora bu kadar onemli bi kontrolu yaptiramam acikcasi sinir etti beni cunki
canim sagolasin ilk defa listeye guzel diyen oldu valla bazen guceniyorum ben o kadar ugrasiyorum cicili bicili guzel bi listemiz olsun diye kimse birsey demiyo begeni butonuna bile basan bikac kisi olmus bari ordan anlayaydim begenmis arkadaslarim diye isminizi gordukce kustum iste oynamiyorummmm
ekleyelim meleginin isminide canim masal sura hanimin masal gibi bi hayati olsun insallah
gecen seferde cikmisti bi doktor ben ondan bilgilidim acikcasi
canim senin bilgilerin yok listede yasini sat tarihini ve bebegin cinsiyetini ozelden yaz lutfen bana
yok canim kizda olsa erkekde olsa evlat ayrilmaz istesende o ayrimi yapamassin merak etme 5 parmagin birine bisey olsa acimazmi hic o yuzden getirme aklina boyle seyler hem kizina hemde ogluna mukemmel bi anne olucaksin insallah
kizim yapan var yapamayan var milleti isyana cikarcan boyle yaza yaza direge tirpancak yapamayanlar
kesin esine yazdin tertemiz oldum temizlendin diye adam tabi aksama mac isterrr sen fenasin fenaaa korkulur valla senden
merhaba canim hayirli olsun prensesin prensesler diyarina hosgeldiniz bakalim
hahaha o kadar hava attin benim oglus kipir kipir diye demek gazi oglusunmu saniyormussun acemilik iste naparsin
yok canim hicbirsey indirmedim direk site adresinden giriyorum ben.merak etme kimsenin bize kiz vrmeye niyeti yok zaten senin oglus kiza donerse bi talip eksilik baska birsey olmaz sirada bekleyen cok talip var nasil olsa topik erkek kayniyorhem zannetmiyorum ben en basindan beri diyorum senin oglan olcak diye oylede olcak insallah
selam canım,bende kurtulamadım hatta 12. haftadan sonra arttı bulantılarım.yataktan öğürerek kalkıyorum öğleye doğru geçiyor.kilo bu aydan sonra hızlı bi şekilde alınır onu takma kafana.selam herkese, mide bulantılarından hala tam olarak kurtulamadım malesef , henüz cinsiyetimizde belli değil kontrolumuz bu hafta söyler sanırım, ılk bebeğimde 13 haftada öğrenmiştim. kilo almadım hala 5 kilo kayıpla bekliyorum arayı kapamadım. umarım bebeğin gelişimi iyidir. 3 haftadır görmedim.
haha canım:)))bende aynı şeyi düşünüyodum ama doktor emin olmasa % 100 demiyor.Yaa kızlar doktorum bana biz daha sormadan baktı kız dedi %100 dedi ay korkuyorum sonradan değişirmi acaba erkeğe dönermi yanlışmı gördü falan acaba diye hahahah bu haftalarda yanılma olabiliyomu acaba. Hiç uğraşmadı direk gördü bacakları acıktı ben gördüm de insan inanamıyo
Canim hosgeldin aramiza niye bekledin bu zamana kadat askolsun:)Merhabalar ben yeni geldim. Aslında ara sıra bakıyodum topiğe ama insan kendisi gibi olan birileriyle konuşmak istiyo herşeyin normal gittiğini kendisine telkin etmek için.. Ben de Ocak annesi olucam inş.Son bi kaç gündür kendimi çok halsizlik ve yorgun hissediyorum özellikle. Bi de başım çok dönüyo elim kolum titriyor gibi oluyo doktora gitmeme biraz var ama endişelendim aynı durumu yaşıyan başka anneler var mı merak ediyorum..
Tamam canim burdan eklerim oglustu dimi seninkisi ?Sılacim özelden mesaj atamadim canim sat:21 nisan, yaş 29
Insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin canim ..Doktora gidiyorum kızlar ay çok heyevanliyim inş iyi çıkar uçlu test sonucumuz önce sağlık ocağında randevum var sonra doktor dua edin bana kızlar oluyorum sizi
Canim cinsiyet kesinse gezdigin yerlerden gozune takildikca al biseyler ben öyle yapiyorum :)alışveriş yapmak istiyorum ama nerden başlıcaamı bilmiyorum
Merhaba canim akinti benim en badindan beri var ama normal diyor doktorlar hem akintiya hemde cok Fazla olmayinca kasik agrisina..kızlar mrb nasılsınız. bu aralar akıntım fazlalaştı bugunde adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.normalmi acaba
Canim bende 18 inci hafttayi doldurunca basladi kipirtilar ..ve 19+3 günlük hamileyim sizin melekler haraket ediyormu?
Canim masallah oglunda sende iyiymissiniz insallah gönlünce bir evde bulursun agirlasmadan .merhaba ocak annişleri;
geçmişe şöyle bir göz attım da herkes iyi gibi...
bende iyiyim hamdolsun,oğluşum pıtır pıtır içimde oynuyor çok tatlı,onu dinlemekle geçiyor vaktimin çoğu
tüp bebekle hamile kaldığım için tedbir amaçlı ilişki 9 ay yasaktı,doktorum geçen kontrolde dikkatli olmak şartıyla izin verdiiiiben kolay kolay cesaret edemiyorum ama en azından kendimi yarı kadın gibi hissetmiyorum artıkkk
halsizlik,baş dönmesi ve ani bayılma hissi çok yaşıyorum,özellikle sıcakta kalınca.çabucak yoruluyorum,evim 4. katta ve asansör yok 3 kere dinleniorum daha şimdiden çıkana kadar.inşallah biraz daha iyileşebilirim onun haricinde sorun yok.
hattaa ev aryoruz nasip olursa ev alıcazben iyice ağırlaşmadan bulsak gönnlümüze göre bir ev süper olacak.
neyse benden havadisler bunlar,hepinizi öpüyorummm iyi bakın kendinize ve minnaklarınızaa
Bak simdi senindemi cinsiyet degisti canim hayirlisi hangisiyse o olsun kiz oglan onemli degil 20 inci haftsnda ayrintili ultrasonda kesinlesir insallah.kızlarr selam hepinize bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda çok şükür 15.cm boyu 165 gr da kilomuz var. iri bir bebek olabilirmiş 21. haftaya detaylı usg için gün verdi bu aradaaaaaaaaaaaaaa iki hafta önce düşüp hastaneye gitmiştim oradaki genç nöbetçi doktorumuz erkek demişti bugün kendi doktorumuz da yüzde 70 kız dedi hayırlısı olsun bakalım artık 20. haftada kesin olarak belli olur sanırım
Canim doktorun kesin konustuysa degismez insallah.Yaa kızlar doktorum bana biz daha sormadan baktı kız dedi %100 dedi ay korkuyorum sonradan değişirmi acaba erkeğe dönermi yanlışmı gördü falan acaba diye hahahah bu haftalarda yanılma olabiliyomu acaba. Hiç uğraşmadı direk gördü bacakları acıktı ben gördüm de insan inanamıyo
Canim en kisa zamanda gecer artik bulantilar merak etme bulantilar bittimi baslarsin kilo almaya benim gibi :)bebeginde Iyidir annesi icini ferah tut sen ..selam herkese, mide bulantılarından hala tam olarak kurtulamadım malesef , henüz cinsiyetimizde belli değil kontrolumuz bu hafta söyler sanırım, ılk bebeğimde 13 haftada öğrenmiştim. kilo almadım hala 5 kilo kayıpla bekliyorum arayı kapamadım. umarım bebeğin gelişimi iyidir. 3 haftadır görmedim.
Merhabalar ben yeni geldim. Aslında ara sıra bakıyodum topiğe ama insan kendisi gibi olan birileriyle konuşmak istiyo herşeyin normal gittiğini kendisine telkin etmek için.. Ben de Ocak annesi olucam inş.Son bi kaç gündür kendimi çok halsizlik ve yorgun hissediyorum özellikle. Bi de başım çok dönüyo elim kolum titriyor gibi oluyo doktora gitmeme biraz var ama endişelendim aynı durumu yaşıyan başka anneler var mı merak ediyorum..
alışveriş yapmak istiyorum ama nerden başlıcaamı bilmiyorum
ve 19+3 günlük hamileyim sizin melekler haraket ediyormu?
kızlarr selam hepinize bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda çok şükür 15.cm boyu 165 gr da kilomuz var. iri bir bebek olabilirmiş 21. haftaya detaylı usg için gün verdi bu aradaaaaaaaaaaaaaa iki hafta önce düşüp hastaneye gitmiştim oradaki genç nöbetçi doktorumuz erkek demişti bugün kendi doktorumuz da yüzde 70 kız dedi hayırlısı olsun bakalım artık 20. haftada kesin olarak belli olur sanırım
selamm kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı 15cm boyunda 165gr yüzde70 kızımız varrr 2 hafta önce düşüp genç yardımcı doktorumuza gittiğimizde erkek demişti bugün kendi doktorumuz yüzde70 kız dedi herşey yolunda elhamdülillah suyu filan iyiymiş midesine mesanesine baktık herşey yolunda 700gr kilo almışım çok iyi dedi biraz kilolu olduğum için 21.haftada detaylıya gireceğim Allahım herkese bebişlerinin iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallahhh[/QUOTE
Masallah bebisine
amin Sılam inşallahCanim hosgeldin aramiza niye bekledin bu zamana kadat askolsun
Aslinda hepimizde var hala halsizlik ben demir haplariyla ayakta duruyorum icmedigim gun cok halsizlesiyorum malesef kan degerlerine bakildimi bilmiyorum ama demir hapi kullanmiyorsan kan degerlerine baktir mutlaka demir hapi takviyesi sanada iyi gelir insallah ..
Tamam canim burdan eklerim oglustu dimi seninkisi ?
Insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin canim ..
Canim cinsiyet kesinse gezdigin yerlerden gozune takildikca al biseyler ben öyle yapiyorum
Merhaba canim akinti benim en badindan beri var ama normal diyor doktorlar hem akintiya hemde cok Fazla olmayinca kasik agrisina..
Canim bende 18 inci hafttayi doldurunca basladi kipirtilar ..
Canim masallah oglunda sende iyiymissiniz insallah gönlünce bir evde bulursun agirlasmadan .
Bak simdi senindemi cinsiyet degisti canim hayirlisi hangisiyse o olsun kiz oglan onemli degil 20 inci haftsnda ayrintili ultrasonda kesinlesir insallah.
Canim doktorun kesin konustuysa degismez insallah.
Canim en kisa zamanda gecer artik bulantilar merak etme bulantilar bittimi baslarsin kilo almaya benim gibibebeginde Iyidir annesi icini ferah tut sen ..
Merhabalar ben yeni geldim. Aslında ara sıra bakıyodum topiğe ama insan kendisi gibi olan birileriyle konuşmak istiyo herşeyin normal gittiğini kendisine telkin etmek için.. Ben de Ocak annesi olucam inş.Son bi kaç gündür kendimi çok halsizlik ve yorgun hissediyorum özellikle. Bi de başım çok dönüyo elim kolum titriyor gibi oluyo doktora gitmeme biraz var ama endişelendim aynı durumu yaşıyan başka anneler var mı merak ediyorum..
alışveriş yapmak istiyorum ama nerden başlıcaamı bilmiyorum
ve 19+3 günlük hamileyim sizin melekler haraket ediyormu?
kızlarr selam hepinize bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda çok şükür 15.cm boyu 165 gr da kilomuz var. iri bir bebek olabilirmiş 21. haftaya detaylı usg için gün verdi bu aradaaaaaaaaaaaaaa iki hafta önce düşüp hastaneye gitmiştim oradaki genç nöbetçi doktorumuz erkek demişti bugün kendi doktorumuz da yüzde 70 kız dedi hayırlısı olsun bakalım artık 20. haftada kesin olarak belli olur sanırım
selamm kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı 15cm boyunda 165gr yüzde70 kızımız varrr 2 hafta önce düşüp genç yardımcı doktorumuza gittiğimizde erkek demişti bugün kendi doktorumuz yüzde70 kız dedi herşey yolunda elhamdülillah suyu filan iyiymiş midesine mesanesine baktık herşey yolunda 700gr kilo almışım çok iyi dedi biraz kilolu olduğum için 21.haftada detaylıya gireceğim Allahım herkese bebişlerinin iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallahhh[/QUOTE
Masallah bebisine
Merhabalar ben geldim
İlk sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim kilo almamisim tansiyonuma baktı herşey normal birdahski kontrolum ekimde uçlu testin sonucunu aldım super HIc bir problem yok çok sukur bir ay sonra görüşelim dedi bizden bu kadar umarım tüm doktora gidecek arkadaşlarım hayırlı sonuçlar la gelirler opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?