- 14 Ağustos 2011
- 28.830
- 4.556
- 448
ben de 1 ay sonra görücem kısmetse cuma günü canım.selam herkese, mide bulantılarından hala tam olarak kurtulamadım malesef , henüz cinsiyetimizde belli değil kontrolumuz bu hafta söyler sanırım, ılk bebeğimde 13 haftada öğrenmiştim. kilo almadım hala 5 kilo kayıpla bekliyorum arayı kapamadım. umarım bebeğin gelişimi iyidir. 3 haftadır görmedim.
Canim esine cok gecmis olsun oglusunda hayirli olsun saglikla gelsin dunyaya insallah.Kızlar merhaba. uzun süredir giremedim. eşim ameliyat oldu onunla uğraşmaktan bakamadım buraya pek. Bu arada site değişmiş, yazdıklarıma yapılan yorumları okuyamadım bile. cevap veremediğim arkadaşlar kusura bakmasın. cinsiyetimizi öğrendik biz de adzeynep sen haklı çıktın, oğlumuz geliyorhep kız istemiştim ama sağlıklı olsun da önemli değil.
Bugün sağlık ocağına gidip tetanos aşısı yaptırdım, öyle ağrı fln olmadı çok şükür. Kızlar bir de salgın varmış ankara'da. Doktor dikkat et, sık sık ellerini yıka. Alışveriş merkezlerinde fln fazla dolanma dedi.
Canim bence hic kafana takma ben guvenmiyorum bu testlere ve verdigi oranlara ultrasonda sorun yok denildiyse bebeginde korkulcak birsey yoktur rabbimin izniyle.ayrica ikili test bu testlerin en kesini diyor doktorlar ya lüften yaptirmayin su testleri simdiye kadar stresten baska bir ise yaramadi bu testler sonuc ne olursa olsun bebek bu kadar aylik olmus alinmaz zaten bence en guzeli hic bu testleri yaptirmamak ...slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyordum. ben iyiyim 19 haftadayım bugün üçlü tes sonucu için doktora gittik moralim bozuldu. aslında testim düşük riskli çıktı . yani normalde 270'de 1 'in altında olanlar riskli kabul ediliyormuş, benimki 320'de bir, yani test sonucuna göre sıkntı yok ama doktor 1000'de birin altında olmadığı için içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ultrason istedi . çok moralim bozuldu bu ne demek şimdi? benle aynı durumu yaşayan var mı? antalya'da hasan diye bir ultrasoncuya gidicem haftaya çünkü fethiye'de 4 boyutlu ultrason yok.. sizce bebeğim iyimidir yaa? ikili testi 39.000/1 bu arada. ultrasonda herşey gayet iyiydi agzı burnu herseyi oluşmuş hareket ediyor kızım ama insan yine de korkuyor bana dua edin lütfen..
Canım ayrıntılı ultrason da 2 boyutlu bakılıyor. Sen içini ferah tut, ikili testin de yanılma payı var %15-20. Ama ayrıntılı ultrason gerekli ve faydalı bişey. Tavsiye edilen bir doktorsa bir baksın bakalım içiniz rahat etsin.slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyordum. ben iyiyim 19 haftadayım bugün üçlü tes sonucu için doktora gittik moralim bozuldu. aslında testim düşük riskli çıktı . yani normalde 270'de 1 'in altında olanlar riskli kabul ediliyormuş, benimki 320'de bir, yani test sonucuna göre sıkntı yok ama doktor 1000'de birin altında olmadığı için içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ultrason istedi . çok moralim bozuldu bu ne demek şimdi? benle aynı durumu yaşayan var mı? antalya'da hasan diye bir ultrasoncuya gidicem haftaya çünkü fethiye'de 4 boyutlu ultrason yok.. sizce bebeğim iyimidir yaa? ikili testi 39.000/1 bu arada. ultrasonda herşey gayet iyiydi agzı burnu herseyi oluşmuş hareket ediyor kızım ama insan yine de korkuyor bana dua edin lütfen..
Kız acıyodu oram töbeee ondan veröedüm.. Yoksa adam isticekte vermicen...Merve istedi de vermedim falan havalarini sevimm senin cilgin hamile
kizim sen hamileyken boyleysen normal zamanda dusunemiyorum ben seni kesin 4 lersin sen cocuklari bu hizla 30 yasina kadar
Gözünaydın canım. Hayırlı bereketli bir evlat olur inşallah...merhaba ;
arkadaşlar bir kaç gündür sorun var telefondan giremiyorum.. benim de kızım olacakmış ....bugün gittik meleğimi inci tanemi prensesimi gördüm yan gelmiş yatıyordu.. mutluluktan ağlamak buymuş işte... allah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin hepimize..
Alemsin mervem valla genclik bi baska tabi benden gecmis boyle seyler ya senle takiliyoruk canim:)Kız acıyodu oram töbeee ondan veröedüm.. Yoksa adam isticekte vermicen...
Kız konusturuyon beni... Bellide olmaz valla... Ah be sılam cocuk yapmak için olsa 5 lerimde işte tek cocugu dogurmakla bitmiyo .... Egitimi ahlaklı olması güsel bi şekilde yetiştirmek ......
Ama fanfirifonu ertelemem yani....
Hamileyken bi asırılastım.. Bazen diyom ki heriffff seni aşerdim... Gülüyo bana...
Bide uyku bastırdı bana şmdi ... Bnmki gelcekye terse teper hersey...
Canım bu aşı 20. Haftada yapılıyor. Gebeler için yapılan bir aşı. İlk defa senden duydum böyle bir şey. Doktorum bana son kontrolümde hatırlattı atlama diye. Öyle olsa senin tercihine bırakırlar.Arkadaslar bişey soracağım tetanos aşısı vurunmam gerekiyormus sanırım. 19 haftadayim. Ama arkadaştan bişeyler duydum düşüne neden olabiliyormus gibi.bunun süreside varmış. ne yapayım zamanını geçirmeden karar vermeliyim.sizler yaptirdinizmi ?
Gerizekalımıymıs o hemsire... Kız bana öle bişi dese hemşire varya anında şikayet ederdim.. Ne hakkı var öle konusmaya düdük...selam kızlar
ilk kez sağlık ocağına gittim bugün. Kaydımı yaptırmıştım ama hiç çağırmamışlardı ben kendim gittim. Tahlil falan yaptı. İkili test yaptırmadığım için çok kızdı. Yaşın çok küçük riskli durumdasın dedi. Az su içiyormuşum. Çok kontrolsüz hamilelik geçiriyorsun dedi. İlaç kullanmıyordum ona da kızdı niye yok senin ilacın diye. Vermedi kimse ben ne yapayımelevit yazacaktı istemedim decavit varmış onu yazsanız dedim. Onu devlet karşılamıyor yazamam dedi. Bastı fırçayı gönderdi resmen .. Moralimi bozdu ..
Aa delimi ne... Sağlık ocakları şimdi hamilelerin üzerine titriyor o ne biçim sağlık ocağı nezaketsiz yobazlar.. Takma kafana CNm doktorun 3ay bitince folik asitin ardından vitamin ilacını neden vermedi bilmiyorum ama elevit kullanma onunla ilgili haberlere google dan bak.. Ben decavit kullanıyorum devlet karşılasa nolur ki zaten çok ucuz bi ilaç 6 lira gbi bişi ben aldım devlet karşıladı Allahım ne biçim doktorlar var saygıdan yoksun :-( moralini bozma sen hamilesin Decavite geciktirmeden al derimselam kızlar
ilk kez sağlık ocağına gittim bugün. Kaydımı yaptırmıştım ama hiç çağırmamışlardı ben kendim gittim. Tahlil falan yaptı. İkili test yaptırmadığım için çok kızdı. Yaşın çok küçük riskli durumdasın dedi. Az su içiyormuşum. Çok kontrolsüz hamilelik geçiriyorsun dedi. İlaç kullanmıyordum ona da kızdı niye yok senin ilacın diye. Vermedi kimse ben ne yapayımelevit yazacaktı istemedim decavit varmış onu yazsanız dedim. Onu devlet karşılamıyor yazamam dedi. Bastı fırçayı gönderdi resmen .. Moralimi bozdu ..
Gerizekalı
Gerizekalımıymıs o hemsire... Kız bana öle bişi dese hemşire varya anında şikayet ederdim.. Ne hakkı var öle konusmaya düdük...
Sen morelini bozma.. İkili üçlü dörtlü ne testi olursa olsun kimse kimseyi zorlayamaz yaptırmadı diyede kızamaz..takma böle bos insanları bos muhabbetleri.. Kız sen kac yasındasın gözünü seweyüm.. Yasın cok küçük fala demiş...
Aa delimi ne... Sağlık ocakları şimdi hamilelerin üzerine titriyor o ne biçim sağlık ocağı nezaketsiz yobazlar.. Takma kafana CNm doktorun 3ay bitince folik asitin ardından vitamin ilacını neden vermedi bilmiyorum ama elevit kullanma onunla ilgili haberlere google dan bak.. Ben decavit kullanıyorum devlet karşılasa nolur ki zaten çok ucuz bi ilaç 6 lira gbi bişi ben aldım devlet karşıladı Allahım ne biçim doktorlar var saygıdan yoksun :-( moralini bozma sen hamilesin Decavite geciktirmeden al derim
selam canım,bende kurtulamadım hatta 12. haftadan sonra arttı bulantılarım.yataktan öğürerek kalkıyorum öğleye doğru geçiyor.kilo bu aydan sonra hızlı bi şekilde alınır onu takma kafana.
haha canım))bende aynı şeyi düşünüyodum ama doktor emin olmasa % 100 demiyor.
pozisyonu müsaitmiş ki hemen görünmüş ayrıca o haftalar cinsiyet öğrenmek için en ideal zamanlar.
inş değişmez canım kesin konuştu yani şöyle böylr demedi ayrıntılıda bakalım ne olcak korkuyomda değişir siye girmesemmi napsaam ayrıntılıya hahah şaka bi yanada hayırlısı olsun ne edem oda evlat oda bakalım nasipCanim hosgeldin aramiza niye bekledin bu zamana kadat askolsun
Aslinda hepimizde var hala halsizlik ben demir haplariyla ayakta duruyorum icmedigim gun cok halsizlesiyorum malesef kan degerlerine bakildimi bilmiyorum ama demir hapi kullanmiyorsan kan degerlerine baktir mutlaka demir hapi takviyesi sanada iyi gelir insallah ..
Tamam canim burdan eklerim oglustu dimi seninkisi ?
Insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin canim ..
Canim cinsiyet kesinse gezdigin yerlerden gozune takildikca al biseyler ben öyle yapiyorum
Merhaba canim akinti benim en badindan beri var ama normal diyor doktorlar hem akintiya hemde cok Fazla olmayinca kasik agrisina..
Canim bende 18 inci hafttayi doldurunca basladi kipirtilar ..
Canim masallah oglunda sende iyiymissiniz insallah gönlünce bir evde bulursun agirlasmadan .
Bak simdi senindemi cinsiyet degisti canim hayirlisi hangisiyse o olsun kiz oglan onemli degil 20 inci haftsnda ayrintili ultrasonda kesinlesir insallah.
Canim doktorun kesin konustuysa degismez insallah.
Canim en kisa zamanda gecer artik bulantilar merak etme bulantilar bittimi baslarsin kilo almaya benim gibibebeginde Iyidir annesi icini ferah tut sen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?