Ayy kızlar acayıp basım agrıyo ...
Yarında erken kalkıp evi dip köşe temizlicem...
Ya ben diyorum ki bebek hazırlıklarına baslamak için cok mu erken ...
Bişiler yapsakmı..
Ne bilim ya örgü patik falan...
Ya bu dişim noşcak.. Çürük bi dişim var.. Agrımaya basladı... Napcam bilmiyorum
kızlar yaa normalde nar ekşisine bayılırım gider kaşık kaşık içerim, hatta yetmez şişeyi ağzıma dayarım...
Hamileliğim süresince hiç aklıma gelmedi, geçen salatanın içinde tadını alınca başladım gene yemeye, ama azıtıyorum yerden şişenin dibine düşüyorum. internette de araştırdım net bi bilgi yok gebelikte nar ekşisi kullanımı konusunda, sizin bi fikriniz var mı ?
iyi geceler kızlar iyisiniz inş huzurum ve kırlangıçtan haber varmı??
canim hic bozma moralini bazilari boyle iste napicaksin bidaha gitmezsin oraya olur biter sen yarin doktoruna guzelce kafana takilan ne varsa sor ilacini da almaya basla hemen kimse bebegini senden iyi dusunemez o kim oluyorki seni boyle kontrolsuzlukle sucluyor.ya annelerimiz bizim zamanimizda vitamin mi almislar ikili uslu testmi yaptirmislar artik bu sekilde insanlari hem tedirgin edip hemde paralarini kullandiklarini dusunmeye basladim.sizler olmasaniz ben ne ikili test ne uclu test hic birsey bilmiyordum burda sizler yazdikca duyuyorum bunlari ve cok sasiriyorumselam kızlar
ilk kez sağlık ocağına gittim bugün. Kaydımı yaptırmıştım ama hiç çağırmamışlardı ben kendim gittim. Tahlil falan yaptı. İkili test yaptırmadığım için çok kızdı. Yaşın çok küçük riskli durumdasın dedi. Az su içiyormuşum. Çok kontrolsüz hamilelik geçiriyorsun dedi. İlaç kullanmıyordum ona da kızdı niye yok senin ilacın diye. Vermedi kimse ben ne yapayımelevit yazacaktı istemedim decavit varmış onu yazsanız dedim. Onu devlet karşılamıyor yazamam dedi. Bastı fırçayı gönderdi resmen .. Moralimi bozdu ..
canim zarari olcagini sanmiyorum ama sen yinede abartmadan yemeye calis kasik kasik nasil yiyorsun yaa senin yazdigini okurken bile icim bi garip oldu o kadarinin cok fazla oldugunu dusunuyorum ama salatalarda falan bende kullaniyorumkızlar yaa normalde nar ekşisine bayılırım gider kaşık kaşık içerim, hatta yetmez şişeyi ağzıma dayarım...
Hamileliğim süresince hiç aklıma gelmedi, geçen salatanın içinde tadını alınca başladım gene yemeye, ama azıtıyorum yerden şişenin dibine düşüyorum. internette de araştırdım net bi bilgi yok gebelikte nar ekşisi kullanımı konusunda, sizin bi fikriniz var mı ?
canim magnezyum rahimdeki kasilmalar icin onu duzenli kullandiktan sonra sorun olcagini sanmiyorum merak etme icin rahat olsunSelam kizlar 17 haftalik hamileyim.bugun kontrolum vardi hemde uclu test icin gittim.bi iihtimal cinsiyetinide ogrenirim demistim ama bizim yavru pek gosterme taraftari degil.yine ogrenemedik.gelisimi falan normal ancak doktor dediki rahimde kasilmalar var dikkat edeceksin.birde magnezyum yazdi..cok tedirginim suan .moralim de bozuldu
canim demir hapi bazilarinda istah patlamasi yaparken bazilarinda ise istahsizlik yapabiliyor sana tavsiyem hapi yatmadan once bol su ile alip yatmam sabaha kadar etkisi kalmicagi icin senin rutin duzenini de bozmaz sonucta hamilesin duzenli beslenmen lazimSelam kızlar ben de gunlerce mobil uygulamaya bakip niye kimse yazmiyor diyordum. Benim bikac gundur midemde şişlik var surekli tokum aclik hissetmiyorum onceden dunyalari yiyen ben simdi iki lokmada tıkanıyorum su bile fazla geliyor bi yandan iyi kilo almamak icin ama gerektigi kadarini da zor yiyorum neden olabilir fikri olan var mi? Demire basladiktan sonra oldu gibi geldi ama ilgisi var midir acaba? Dr randevuma da daha 3 hafta var
Canim ben ogluslarima hamileyken baska sehirde yasiyordum ordaki doktorum isinde cok uzman bi doktordu ikisindede 12 haftalikken erkek dedi ondan sonra acaba mi diye bi soru hic gelmedi aklima bidaha da hic sormadim bile cinsiyeti ne diye.ama bu sefer baska sehirdeyiz yeni doktorum ilk kiz sonra erkek deyince kafami allk bullak ettiayrintili ultrason icin hastaneden randevu aldim bende o yuzden hastanedeki makinalar son model tum organlari kontrol olacagi icin bu kontrol cok onemli bi oyle bi boyle diyen bi doktora bu kadar onemli bi kontrolu yaptiramam acikcasi sinir etti beni cunki
canim sagolasin ilk defa listeye guzel diyen oldu valla bazen guceniyorum ben o kadar ugrasiyorum cicili bicili guzel bi listemiz olsun diye kimse birsey demiyo begeni butonuna bile basan bikac kisi olmus bari ordan anlayaydim begenmis arkadaslarim diye isminizi gordukce kustum iste oynamiyorummmm
ekleyelim meleginin isminide canim masal sura hanimin masal gibi bi hayati olsun insallah
gecen seferde cikmisti bi doktor ben ondan bilgilidim acikcasi
canim senin bilgilerin yok listede yasini sat tarihini ve bebegin cinsiyetini ozelden yaz lutfen bana
yok canim kizda olsa erkekde olsa evlat ayrilmaz istesende o ayrimi yapamassin merak etme 5 parmagin birine bisey olsa acimazmi hic o yuzden getirme aklina boyle seyler hem kizina hemde ogluna mukemmel bi anne olucaksin insallah
kizim yapan var yapamayan var milleti isyana cikarcan boyle yaza yaza direge tirpancak yapamayanlar
kesin esine yazdin tertemiz oldum temizlendin diye adam tabi aksama mac isterrr sen fenasin fenaaa korkulur valla senden
merhaba canim hayirli olsun prensesin prensesler diyarina hosgeldiniz bakalim
hahaha o kadar hava attin benim oglus kipir kipir diye demek gazi oglusunmu saniyormussun acemilik iste naparsin
yok canim hicbirsey indirmedim direk site adresinden giriyorum ben.merak etme kimsenin bize kiz vrmeye niyeti yok zaten senin oglus kiza donerse bi talip eksilik baska birsey olmaz sirada bekleyen cok talip var nasil olsa topik erkek kayniyorhem zannetmiyorum ben en basindan beri diyorum senin oglan olcak diye oylede olcak insallah
Dişimi çektirmek istesem alırlar mı ....
Kız serbet o iş bitti coktan .......
Hay. Allahı gülüyorum kendime...
Kızlar herkes bugukac litre su içti yazdın bakalım... Ben 1.5 yatana kadar 2 olur...
canim hic bozma moralini bazilari boyle iste napicaksin bidaha gitmezsin oraya olur biter sen yarin doktoruna guzelce kafana takilan ne varsa sor ilacini da almaya basla hemen kimse bebegini senden iyi dusunemez o kim oluyorki seni boyle kontrolsuzlukle sucluyor.ya annelerimiz bizim zamanimizda vitamin mi almislar ikili uslu testmi yaptirmislar artik bu sekilde insanlari hem tedirgin edip hemde paralarini kullandiklarini dusunmeye basladim.sizler olmasaniz ben ne ikili test ne uclu test hic birsey bilmiyordum burda sizler yazdikca duyuyorum bunlari ve cok sasiriyorum
canim zarari olcagini sanmiyorum ama sen yinede abartmadan yemeye calis kasik kasik nasil yiyorsun yaa senin yazdigini okurken bile icim bi garip oldu o kadarinin cok fazla oldugunu dusunuyorum ama salatalarda falan bende kullaniyorum
canim magnezyum rahimdeki kasilmalar icin onu duzenli kullandiktan sonra sorun olcagini sanmiyorum merak etme icin rahat olsun
canim demir hapi bazilarinda istah patlamasi yaparken bazilarinda ise istahsizlik yapabiliyor sana tavsiyem hapi yatmadan once bol su ile alip yatmam sabaha kadar etkisi kalmicagi icin senin rutin duzenini de bozmaz sonucta hamilesin duzenli beslenmen lazim
Ama aç karnina icmek gerekiyor ya yatarken alirsam faydasi olur mu ki?canim hic bozma moralini bazilari boyle iste napicaksin bidaha gitmezsin oraya olur biter sen yarin doktoruna guzelce kafana takilan ne varsa sor ilacini da almaya basla hemen kimse bebegini senden iyi dusunemez o kim oluyorki seni boyle kontrolsuzlukle sucluyor.ya annelerimiz bizim zamanimizda vitamin mi almislar ikili uslu testmi yaptirmislar artik bu sekilde insanlari hem tedirgin edip hemde paralarini kullandiklarini dusunmeye basladim.sizler olmasaniz ben ne ikili test ne uclu test hic birsey bilmiyordum burda sizler yazdikca duyuyorum bunlari ve cok sasiriyorum
canim zarari olcagini sanmiyorum ama sen yinede abartmadan yemeye calis kasik kasik nasil yiyorsun yaa senin yazdigini okurken bile icim bi garip oldu o kadarinin cok fazla oldugunu dusunuyorum ama salatalarda falan bende kullaniyorum
canim magnezyum rahimdeki kasilmalar icin onu duzenli kullandiktan sonra sorun olcagini sanmiyorum merak etme icin rahat olsun
canim demir hapi bazilarinda istah patlamasi yaparken bazilarinda ise istahsizlik yapabiliyor sana tavsiyem hapi yatmadan once bol su ile alip yatmam sabaha kadar etkisi kalmicagi icin senin rutin duzenini de bozmaz sonucta hamilesin duzenli beslenmen lazim
hey masallah hangi arada enistenin gonlunu yaptinda buraya geldin kizim bu ne hiz ya ben cok yavasim yada yasliliktan herhalde
bugun aramizda kalsin dizisinin tekrarlari cikiyor ona bakiyordum oda hamile doktor disin cekilcek dedi oda ben hamileyim dedi oyleyse uyusturmadan cakicez dedi doktor cekerler senin disi de uyusturmadan cesaretin varsa cektir
ben bugun cocuklarla ugrasmaktan cok su icemedim ama yatmadan 2 yi gecerim kesin
net bi şekilde zararlı diyemem kuzucuk ama marketlerde satılan nar ekşilerinde katkı maddeleri çok fazla diye duymuştum .. sen yine de çok çok aşırıya kaçma bencebu kadar ekşiye kız mı geliyor acaba
b
Tabiki olur canim ben hep yatmadan kullanıyorum ama tika basa yemisun dimi yatmadan ben hep yari ac olurum cunki akşam yemeğinden sonra birsey yemem genelde ..Ama aç karnina icmek gerekiyor ya yatarken alirsam faydasi olur mu ki?
Tabiki olur canim ben hep yatmadan kullanıyorum ama tika basa yemisun dimi yatmadan ben hep yari ac olurum cunki akşam yemeğinden sonra birsey yemem genelde ..Ama aç karnina icmek gerekiyor ya yatarken alirsam faydasi olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?