2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sende sabahtır hazırlandın süslendin şimdi başım ağrıyor :) yazık enişteye :) :)

Annem iki battaniye ördü bile :) benim elimden gelmiyor ya öyle şeyler. Diş konusunda da gebelikte hassasiyet çok önemliymiş canım . Malesef benim iki dişim kırıldı yarın doktordan onay alabilirsem dolguya gideceğim. Çok dikkat etmek lazım diş olayına ..

net bi şekilde zararlı diyemem kuzucuk ama marketlerde satılan nar ekşilerinde katkı maddeleri çok fazla diye duymuştum .. sen yine de çok çok aşırıya kaçma bence :) bu kadar ekşiye kız mı geliyor acaba :)

iyi geceler kızlar iyisiniz inş huzurum ve kırlangıçtan haber varmı??

benim takip ettiğim kadarıyla ikisi de hiç yazmadı canım ..

canim hic bozma moralini bazilari boyle iste napicaksin bidaha gitmezsin oraya olur biter sen yarin doktoruna guzelce kafana takilan ne varsa sor ilacini da almaya basla hemen kimse bebegini senden iyi dusunemez o kim oluyorki seni boyle kontrolsuzlukle sucluyor.ya annelerimiz bizim zamanimizda vitamin mi almislar ikili uslu testmi yaptirmislar artik bu sekilde insanlari hem tedirgin edip hemde paralarini kullandiklarini dusunmeye basladim.sizler olmasaniz ben ne ikili test ne uclu test hic birsey bilmiyordum burda sizler yazdikca duyuyorum bunlari ve cok sasiriyorum
canim zarari olcagini sanmiyorum ama sen yinede abartmadan yemeye calis kasik kasik nasil yiyorsun yaa senin yazdigini okurken bile icim bi garip oldu o kadarinin cok fazla oldugunu dusunuyorum ama salatalarda falan bende kullaniyorum
canim magnezyum rahimdeki kasilmalar icin onu duzenli kullandiktan sonra sorun olcagini sanmiyorum merak etme icin rahat olsun
canim demir hapi bazilarinda istah patlamasi yaparken bazilarinda ise istahsizlik yapabiliyor sana tavsiyem hapi yatmadan once bol su ile alip yatmam sabaha kadar etkisi kalmicagi icin senin rutin duzenini de bozmaz sonucta hamilesin duzenli beslenmen lazim

Hoşbulduk ilginiz için teşekkür ederim.. Aslında hem vitamin hem de Demir hapı kullanmaya çalışıyodum ama bulantılar yüzünden ikisini de kullanamadım. Içersem tekrar midem bulanacakmış gibi geliyo o yüzden de kendimi çok toparlıyamadım sanırım hala bişiy yiyemiyorum bebişim umarım içerde başının çaresine bakıyodur

Hoşbulduk ilginiz için teşekkür ederim.. Aslında hem vitamin hem de Demir hapı kullanmaya çalışıyodum ama bulantılar yüzünden ikisini de kullanamadım. Içersem tekrar midem bulanacakmış gibi geliyo o yüzden de kendimi çok toparlıyamadım sanırım hala bişiy yiyemiyorum bebişim umarım içerde başının çaresine bakıyodur

pes etmem canim bende kac gundur ugrasiyorum sonunda cozdum galiba

canim hayirli olsun oglusun sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen ekliyelim senide listeye

canim insallah yarina doktorlar hayirli guzel haberler alirsinn cinsiyetinde kesinlesir
simdiden iyi tatillerr

bende pazartesiden beri bakiyorum acaba yazarmi birsey diye ama toparlanmasi anca surer sanirim rabbim sabir dayanma gucu versin [/QUOTE]

yok yok topigimizin tatli annesi cok guzel listemiz eline saglik amin canim Allah bebislerimizin bahtini guzel yazsin insallahhh.. biz de esimle bizim masalimizdan feyz alarak masal dusunduk bakalim

Dişimi çektirmek istesem alırlar mı ....
Kız serbet o iş bitti coktan .......
Hay. Allahı gülüyorum kendime...
Kızlar herkes bugukac litre su içti yazdın bakalım... Ben 1.5 yatana kadar 2 olur...

Ayy ya site hosuma girmeye basladı
Nekadar güsel istedigi gibi istedigim renkte yazabiliyorum ....

Allahım hemen foto yüklesyebiliyosun
Cepten girenler sadece uygulamadan rahat yukleyebiliyorlardu..
Coklu alıntı işide halloldu...

Ya be dice burda kac kosıyız.. Zaman geçmk bilmiyo bazılarımız için..
Böle arada bi delilk yapalım
Mesela basıma gelen komık olaylardan basedelim.. Eşlerle tanısma hikayemizi
Paylasalım..
En gıcık olduun kişiyd burdan sayalım...
Nolcak sanki...

Dişimi çektirmek istesem alırlar mı ....
Kız serbet o iş bitti coktan .......
Hay. Allahı gülüyorum kendime...
Kızlar herkes bugukac litre su içti yazdın bakalım... Ben 1.5 yatana kadar 2 olur...

hey masallah hangi arada enistenin gonlunu yaptinda buraya geldin kizim bu ne hiz ya ben cok yavasim yada yasliliktan herhalde
bugun aramizda kalsin dizisinin tekrarlari cikiyor ona bakiyordum oda hamile doktor disin cekilcek dedi oda ben hamileyim dedi oyleyse uyusturmadan cakicez dedi doktor cekerler senin disi de uyusturmadan cesaretin varsa cektir
ben bugun cocuklarla ugrasmaktan cok su icemedim ama yatmadan 2 yi gecerim kesin

cok yorgunum gelince dus aldim iyice agirlik yorgunluk coktu tum gun kapali alanda cocuk sesi basim catliyor resmen yatsi vakti gelsede namazimi kilip yatsamm basim zonk zonk atiyor yaaa
cocuklarin haftaya basliyor okullari okul acilmadan gezdirelim bol bol diyoruz ama ben bitiyorum tabii

Ama aç karnina icmek gerekiyor ya yatarken alirsam faydasi olur mu ki?

Hatts ben bi tane anlatayım..
Bundan bi 9 10 ay öne diyim.. Ben zayıflamak için işte spor yapıyorum.. Yediklerime dıkkat ediyorum.. Böle bi senede 17 kılo falan verdim.. Yawas yawas verdim ama kalocı oldu şkür.. Aksam yemegi yedim.. Ondan öncede tok tutsun diye zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt yedim..herzaman yapıyodum bunu yani..
Kızım yatıcak aaa süt bitmiş.. Markete gitmek gerekti.. Eşim üşendi gitmedi dedim ben gideyim sitenin içinde böle 10 dk yürüyosun öle birazda yokus var..
Nese gidiyorum.. Karnıma bi agrı girdi ilkten önmsemedım .. Sonra öarkete vardım.. Allahım karnım bi gurulduyo anlatama size.. Karın agrısından sızlanmaya basladım.. Anam tam kahvaltılık reyonunn önndeyim afedersiniz bi gaz kacırdım zortt diye..
Yemekte yaglı bişiler yemiştim.. Zencefilli yogurtta iyice bozmus midemi anlıcanız cırcırım... Way arkadas bi adım atsam ortalık batcak.. Kalcamı sıkıyom ki bişi olmasın...ewe gitmeye kalksam ... Kesinlikle mümkün dwgil...
Yüzüm göÜm kıArdı atteş bastı beni anlıyorum..
Reyonun orda kalakaldım...içim fena....
Orda bi calısana seslendim.. Dedım abi ben hamileyimde asırı midem bulanmaya basladı lavaboyu kullanabılırmıyım.. Hamile falan degilim ama kulliyen yalan.. Napim normalde wc kullandıramıyoar...
Abi tabi kardesşim gel ne dmk dedi.. İnanın wc ye bile zor gittim.. Bacaklarım birleşik birleşik... Wc ye girdikten sonra ki rahatlıgı anlatamam yani...

Bwbegim adam saat 8 de geliyo... Ohhohhh.......

Aklıma bitane daha geldi...
Bnm kız 4 5 aylık böle dişleri cıkıyo... Bende evi falan temizledim.. Evi havalandırmak için camı acınca bnm kıDa agladı .. Dedım sussun sunu camda baktırayım.. Öle dısarda bi kac kiş var.. Okula gidip gelenlere bakıyoz... Alt komsu abide cmdan bakıyo
Neyse kızım agular gugular derken şapppp agzının salyası altı engel olamadan adamın kafasına özellikle tükürmüş gibi.. Adam yukarı doru bakmadan ben yukarı bakıp bagırdım..
Terbiyesizler camdan tükürülürmü böle pislik olurmı ya diye basımı yukarıkatlara cevirdim söleniyom.. Yok ya diyom rahat rahat camdan bakamıcaz falan.. Abide diyo hiç sorma bacım.. Basıma geldi töbe est falan.. Dedım bnmde cocugun basına geldi yıkayım abi sunu hadı ablaya selam söle der demez içeri girdim.. Kapattım pencereyi güüül güüül güüüül Allahım ...anlatamam size...

Bi kerede saat gece 12 yi geçti bnm üst komsumun oglu misketlerle oynuyo..
Allahım sabır sabır sabır.. Aradım komsumu e sonunda kız gönnüüül dedim... Ahmet mustafa rüyasındamı gördü misketleri alsana sunun elinden .. Dıyo kız dinlemiyo bıktım vallahı diye dedim ver su telefonu suna.. Cocuk 4 yasında var yok işte .. Horuldaya horuldaya o misketleri camdan asagıya atmassan çükünü kökünden keserimmm... Cocuk telefonu attı pat pat ğat kostu... Cama vuruyo böle telden duyuyorum anne ac ac diyo.. Gönül acar acmaz arka bahceyeniaketleri fırlattu...
Ayy sonradan cok pişman oldum... Öle haylaz ki inanmaz sandım iyiki kendini falan at dememişim..ertesi gün gittim ona saka yaptıımı aöledim.. Cocuk bana merve teyze sen çük kesicimisin dedi...

Eşime rezil oldugum zamandan irtanesini anlatmak isterim...

Bi aksam oturuyoz... Ben koltugun divinde yerde oda koltuga uzanmıs film izliyoz... Cocuguda uyuttum.. Böle sakince film izleyelim dedik.. Bi üştmüş üm gazım var acayıp... Gidip wc ye işimi görüyom cıkıyom... Anam bana bi hapsırma geldi ... Hapssııı derkennn alttan zorrrrrttt yarabbim ... Eşim gülmekten catladı... Merve o ses senden mı cıktı diye...ayyy bi zoruma gittiii... İçeri aglamaya gittim...bayram bni teselli edıyo böle olur be öle deli niye aglıyosun diye ama onunda gülmekten gözlerine yaslar dolmus... Böle sinirle gözlerine bi baktım... Oda bi kaldı sonra bizi bi gülme aşdı ama inliyo ew.... Yine güldümm ya...

Evet ŞEMS-İ NİSA'M geliyor, ondandır bu ekşi merakım herhalde

Tabiki olur canim ben hep yatmadan kullanıyorum ama tika basa yemisun dimi yatmadan ben hep yari ac olurum cunki akşam yemeğinden sonra birsey yemem genelde ..

Tabiki olur canim ben hep yatmadan kullanıyorum ama tika basa yemisun dimi yatmadan ben hep yari ac olurum cunki akşam yemeğinden sonra birsey yemem genelde ..

Bacılarımmmm bennnnn yatıyorımmm... Dişimmmm cok agrıyo.. Bu arada sılaaam uyustrmadan diş çektirmeyi bi tarafımmm yemiyooo

Bacılarımmmm bennnnn yatıyorımmm... Dişimmmm cok agrıyo.. Bu arada sılaaam uyustrmadan diş çektirmeyi bi tarafımmm yemiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…