2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende başlamadım canım cok rahatım bu konuda dediğin gibi sanırım 2. Olmasının rahatlığı. Belli olmadımı senin cinsiyet?
yok canm elazığda devlet hastanesine gitmiştim kıza benziyor dedi..15 haftalıktı ozaman bu hafta sonu kendi doktoruma gidicem..kesinleşsin diye bekliyorum...

saolun arkadaşlar gerçekten saçma sapan testlerden bıktım artık bir de faktör beş iğne falan kullanıyorum, hamileliğin basından beri tadına varamadım valla... benim icim rahat ultrasonda hersey normal artık allaha havale ettim.. bir ocak oolsun da rahatlayalım artık kızlar..

Hanımlar günaydınlarrr

Bugün saat 2'deee randevum vaar ve bebişin cinsiyeti belli olacak . heyecandan uyuyamadım bile

Ben kız diyorum, eşim erkek .. Dün göbeğime bakıyor. Hafif tüyler çıkmıştı. Bak diyor oğlumun sakalları uzamış

Merve bayıldım hikayelerine aklıma gelince bende yazayım böyle çok keyifli

Herkese mutlu sağlıklı sabahlaaaar gununuz cok güzel gecsin kizlaaar ben online olan arkadaslari nasilgorucem goremiyorum

maşallah benimkide 15+4ken 160 gr dı doktor önden gidiyor 1 hafta dedi ama benim fikrim yok tabi

alışveriş konusu geçmiş ilk oğlum dan kalan bir sürü kıyafet var bazılarını ihtiyacı olanlara vermiştim... bizde her şey tam tekmil bir kaç zıbın battaniye ve alt üst takımlarla biberon ve emzik emzirme önlüğü ve emzirme yastıgı almayı düşünüyorum b...onun dışında evde iki beşik puset banyo takımı yan yatma yastıgına kadar herşeyimiz var...

maşallah benimkide 15+4ken 160 gr dı doktor önden gidiyor 1 hafta dedi ama benim fikrim yok tabi

Günaydın kızlar

Merve öldürdün beni kız çok güldüm çok yaşa sen emi

Dün akşam halı yıkamacı gelecekti gelmedi sinir oldum sabah 8de işe çıkmadan geldiler aldılar salı getirecekler inşallah
kargocu geldi anlaştık 1000 tlye asansörlü taşıma olacak ama mutfak eşylarını biz saracaz hatta dün kardeşim geldi salondan başladık bugün küçük odayı kitaplığı toplayacaz çalışma masamı görümceme verecem bebeğimin odası tarzına dönecek artık oda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…