2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydin Güyel Annisleeer:)
Ben gecengün doktora gittim göbekdeligimin biray daha asagisinda tuhaf bir agri böyle bi baski hissediyordum sürekli.
doktor baktiginda bebegin kafasi asagidaymis daha erken degilmi sizce ya? canimi biray acitiyor bu haftalarda bukadar hissetmem normalmiki? bebegin kendisi saglikliymis ama beni maffediyor tabi huysuz oglan:))
bu arada ben 3 hafta öncesine kadar günde en ay 7 kere kusan biriydim allahima cok sükürler olsun gecti umarim sizinkide gecer annisler.
öpüyorum siziiii

günaydın kızlar yazılanlar arada hata veriyor alalalal .. neyse kızlar benimde pazartesi günü kontrolüm var bana hiç detaylı falan demedi doktorum nedenki 21. haftamda gitmiş olucam doktora

günaydın kızlar yazılanlar arada hata veriyor alalalal .. neyse kızlar benimde pazartesi günü kontrolüm var bana hiç detaylı falan demedi doktorum nedenki 21. haftamda gitmiş olucam doktora

bi kız annesi daha

kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
bende öyleyim .. bugün 2'de randevum var. ama sanki gidersem bebeğim elimden kayıp gidecekmiş gibi. sabahtan beri bi ağlama hali. sürekli karnıma sarılmak istiyorum. sanki eşimi bi daha göremeyecekmişim gibi. sanki kimsesiz kalmışım gibi ..

Rabbim hayırlara çıkarsın ..

canım 23 24. haftalarda oluyor dr sor bi istersen

bakın kızlar biri ne yazmış
"dünden beri bu sorun çıktı mesaj yazdığımda bomboş bi sayfa çıkıyo öyle kalıyo sayfayı geri yaptığım zaman mesajım gitmiş oluyo "

lütfen sizde 2 3 kez yazmayın aynı şey oluyor üst üste

ultrasonda sıkıntı görülürse detaylıya yönlendirir doktor diyor bazı sitelerde
demek bazı doktorlar sıkıntı olmasa da detaylıya alıyor bazıları gerek görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…