Sağol canım günaydııınnnHerkese mutlu sağlıklı sabahlaaaar gununuz co
Gunaydın canımmmmGunaydin hatunlar
Hanımlar günaydınlarrr
Bugün saat 2'deee randevum vaar ve bebişin cinsiyeti belli olacak . heyecandan uyuyamadım bile
Ben kız diyorum, eşim erkek .. Dün göbeğime bakıyor. Hafif tüyler çıkmıştı. Bak diyor oğlumun sakalları uzamış
Merve bayıldım hikayelerineaklıma gelince bende yazayım böyle çok keyifli
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım
k güzel gecsin kizlaaarHerkese mutlu sağlıklı sabahlaaaar gununuz cok güzel gecsin kizlaaarben online olan arkadaslari nasilgorucem goremiyorum ben online olan arkadaslari nasilgorucem goremiyorum
Günaydın kızlar
Merve öldürdün beni kız çok güldüm çok yaşa sen emi
Dün akşam halı yıkamacı gelecekti gelmedi sinir oldum sabah 8de işe çıkmadan geldiler aldılar salı getirecekler inşallah
kargocu geldi anlaştık 1000 tlye asansörlü taşıma olacak ama mutfak eşylarını biz saracaz hatta dün kardeşim geldi salondan başladık bugün küçük odayı kitaplığı toplayacaz çalışma masamı görümceme verecem bebeğimin odası tarzına dönecek artık oda
Canım taşınmak zahmetli iş allah kolaylık versin inşallah yardım edecek birileri vardır sana,eve taşındıktan sonra yavaş yavaş yerleştirirsin artık....iyice ağırlaşmadan taşınman da iyi yoksa daha zor olurdu senin için
Mesajlar gitmemişgibi gözüküyo ondan sanırım iki kere yazılı oluyo
Fairytale, tasınmak cok zor allah yardımcın olsun cokcok kolay gelsinnn
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin. Tam kaçıncı haftada yaptırmış oluyosun ? Bana drum 2,3 hafta içinde yaptır dedi 1 haftası geçtiCumartesi detaylı randevum var çok heycanlıyım şafak sayıyorum resmen ..umarım her şey yolunda gider de güzel haberlerle dönerim
Gozun aydin canim ..
Gunaydin dun hastaneye gittim bebegimin gelisimi gayet iyiyimis bi haftada onden gidiyomus 3 lu test sonucumuda alinca bildiririm
GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ BEN İŞ YERİNDEYİMPOFF ÇOK SIKILDIM ARTIK İŞE GELMEKTEN BİRAN ÖNCE İZNE AYRILMAK İSTİYORUM...
Günaydin annislerrrrrr
kızlar hazırlıklara başladınız mı ben daha hiçbirşey yapmadım 2.olmasının rahatlığı heralde..oda falan hazırlanmıycağı için..cinsiytin kesinleşmesini bekliyorum...
Gunaydın canlarrrr
Gunaydin hatunlar
Hanımlar günaydınlarrr
Bugün saat 2'deee randevum vaar ve bebişin cinsiyeti belli olacak . heyecandan uyuyamadım bile
Ben kız diyorum, eşim erkek .. Dün göbeğime bakıyor. Hafif tüyler çıkmıştı. Bak diyor oğlumun sakalları uzamış
Merve bayıldım hikayelerineaklıma gelince bende yazayım böyle çok keyifli
alışveriş konusu geçmiş ilk oğlum dan kalan bir sürü kıyafet var bazılarını ihtiyacı olanlara vermiştim... bizde her şey tam tekmil bir kaç zıbın battaniye ve alt üst takımlarla biberon ve emzik emzirme önlüğü ve emzirme yastıgı almayı düşünüyorum b...onun dışında evde iki beşik puset banyo takımı yan yatma yastıgına kadar herşeyimiz var...
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin. Tam kaçıncı haftada yaptırmış oluyosun ? Bana drum 2,3 hafta içinde yaptır dedi 1 haftası geçti
günaydın anneler gününüz güzel geçsinn
kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
herkes iyi mi benım sabahları böle kanım çekiliyor gibi oluyor sanki kalbim yerinden çıkcak gibi atıyor sizde de oluyor mu
ben hala hareket falan hissetmıyorum birazda o endişe veriyor banaKalbini ferah tut...güzel haberlerle geleceksin inşallah stres yapma ,o endişe tüm anne adaylarında var ta ki sağlıklı sihatli kucağımızı alana dek
kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?