2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağol canım günaydııınnn
Bende daha çözemedim siteyi

Canım taşınmak zahmetli iş allah kolaylık versin inşallah yardım edecek birileri vardır sana,eve taşındıktan sonra yavaş yavaş yerleştirirsin artık....iyice ağırlaşmadan taşınman da iyi yoksa daha zor olurdu senin için

Cumartesi detaylı randevum var çok heycanlıyım şafak sayıyorum resmen ..umarım her şey yolunda gider de güzel haberlerle dönerim

Mesajlar gitmemişgibi gözüküyo ondan sanırım iki kere yazılı oluyo

Fairytale, tasınmak cok zor allah yardımcın olsun cokcok kolay gelsinnn

Sağolun kızlar evet ağırlaşmadan hava soğumadan olması güzel oldu 23ünde taşınacaz inşallah

Bu arada mesajlar gidiyor

Cumartesi detaylı randevum var çok heycanlıyım şafak sayıyorum resmen ..umarım her şey yolunda gider de güzel haberlerle dönerim
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin. Tam kaçıncı haftada yaptırmış oluyosun ? Bana drum 2,3 hafta içinde yaptır dedi 1 haftası geçti

Gozun aydin canim ..

Günaydın canım

Gunaydin dun hastaneye gittim bebegimin gelisimi gayet iyiyimis bi haftada onden gidiyomus 3 lu test sonucumuda alinca bildiririm

Günaydın canım maşallah bebisine

GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ BEN İŞ YERİNDEYİMPOFF ÇOK SIKILDIM ARTIK İŞE GELMEKTEN BİRAN ÖNCE İZNE AYRILMAK İSTİYORUM...

GGünaydın Vallah ev çok sıkıcı kızlar

Günaydin annislerrrrrr

Gunaydinnmnnnn

kızlar hazırlıklara başladınız mı ben daha hiçbirşey yapmadım 2.olmasının rahatlığı heralde..oda falan hazırlanmıycağı için..cinsiytin kesinleşmesini bekliyorum...

Benimde ikinci oglusum olacağı için bende baslamadim abisinden bir suru yeni cicimiz var zaten

Gunaydın canlarrrr

GuGünaydın.
Gunaydin hatunlar

Gunaydin canim

GunaydiN canım hayırlı haberlerle gel

Bizde de ayni birsurubir sürü kıyafet araç gereç var bende aynı şeyleri alican hemen hemen

İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin. Tam kaçıncı haftada yaptırmış oluyosun ? Bana drum 2,3 hafta içinde yaptır dedi 1 haftası geçti

Canım 19+3 olacak benim kisi 20 .hafta yani .... ben 14. hafta da ikili testimin riskli çıkmasından dolayı girmiştim detaylıya..... o zaman randevu vermişti prof 19 haftda tekrar görmem gerekli diye

herkes iyi mi benım sabahları böle kanım çekiliyor gibi oluyor sanki kalbim yerinden çıkcak gibi atıyor sizde de oluyor mu

kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…