- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
cancazım neden öle düşünyorsun içini ferah tut iyi haberlerle gel inşallahbende öyleyim .. bugün 2'de randevum var. ama sanki gidersem bebeğim elimden kayıp gidecekmiş gibi. sabahtan beri bi ağlama hali. sürekli karnıma sarılmak istiyorum. sanki eşimi bi daha göremeyecekmişim gibi. sanki kimsesiz kalmışım gibi ..
Rabbim hayırlara çıkarsın ..
canım ya ne dengesizmiş durduk yere ne diye beddua ediyor, mazlumun bedduası tutar haklıysa tutar korkma canımhanımlar benim başıma hiç hoş olmayan bir şey geldi, kadının biri benim doğmamış bebeğime beddua etti,,, bana inşallah doğurduğunu görürsünde, eline almayı kısmet edemez dedi ve bunu 5-6 defa belki daha fazla defa söyledi,,,, tutmaz değil mi? hamileyim,,, daha önceden bir düşük yaptım,,,,çok endişeliyim zaten,,,, birde bu kadının hiç çocuğu olmamış,,,, biraz kıskançlık var pek normal bir kadın değil,,,, tutmaz değil mi?????
canım ilkinde bende öyleydim hatta bu haftaya kadar yine öyleydim:) ama hal icraat yok akşam yorgunluktan uyuyorum ben oğlum 5-6 arası uyanıyor çünkü:)bir tek bana ters tepti sanırım hamilelikte 40 yıl yapmasam aklıma gelmez galibaKöşe bucak kaçıyorum adam dan kesin bende anormallik var hormonlar ters tepti
canım bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenslm arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil,bnm oglusum olucakmis insallah,17.haftaya girdik iki gun oldu kilosu haftaya gore biraz geride dedi ne yapabilirim sizce var mi bu durumla karsilasan
canım ilk gebeliğimde yoktu bu uygulama yeni bir uygulama zararı yok korkma aslında çok iyi çünkü kemiklerimiz zayıf düşüyor gebeliktekızlar bir sürü alinri yapmistim hata verdi yazamadimaranizda dokturu veya saglik ocağı d vitamini veren var mi kozlar. bana dun verdi doktor ama internette bir yazi okudum gebelerde d vitamini zararlu diye kafam allak bullak oldu ne yapayim ben simdiii
canım havuzda mikrop kapma riski var pek tavsiye edilmiyorTopluca alıntı yapmak zorunda kaldımcanım düsünmemeye calisiyorum da iste yaşayan bilir inşaAllah olma tekrar fazlada üzerinde durmak istemiyorum..
Kızlar benim elti tutturdu havuz gidelim diye sadece bayanlara . Bunun bi tehlikesi olur mu . Ben temelli vatana gelmeden önce yurt dışında yanlış hatırlamıyorsam havuza girmek yüzmek yasakti 6. Aya kadar. Doktoruma bi soruyumda öyle plan yapalim dedim.. önce sizlerin fikrini almak istedim. Ikili testte herşey normal çıktı düşük riski falan yok hamdolsun.
hadi canım gözün aydınKızlar hepinize teşekkürler ev için yaptığınız yorumlar için
dün tuttuk evi 15 gün içinde taşınıyoruz inşallah
maşaallah canım kızına sevindimKızlar benim randevum çok güzel geçti doktorumu çok sevdim çok rahatlatıcı ve aydınlatıcı bi kadın. bebeğimin herşeyini inceledi. omurga, mide, eller, beyin vs herşeyi iyiymiş prensesimin evet bir kızım olcakmış. çok dua etmiştim. Allah dualarımı geri çevirmedi. ;Sılacım listeye ekleyebilirsin tatlım kızımı ama adı için doğduğu günü bekleyelim diyoruz. Oğlumda hemen karar vermiştik herkes alıştığı için değiştirememiştik. Bunda beklicez bakalım belki rüyamda bi isim görürürm. Bütün aile çok sevindi gerçekten. Meğer kız haberi ailede nasıl bi sevinç yaratıyomuş
canım hamdolsun iyiymiş bebeğin sonuçta iyi çıkacak inşaallahGünaydin güzel anneleeer
ben evlenip türkiyeye gitmistim orda bana bebegimin buyuk ihtimalle down sendromlu olacagini söylemislerdi testler yapilcakti bi dünya masraf istediler tabiki.
bende kalktim almanyaya gittim simdi bi aydir almanyadayim ailemin yaninda.buyuk ultrasona girdim hersey yolunda görünüyordu ama doktor yinede türkiyede öyle dedikleri icin su almak istedi suyu aldilar ve simdi sonuclarini bekliyoruz ama yüzde 99 saglikli zaten belli dedi doktorum
bosuna korkuttular beni orda okadar..cok kizginim ordaki doktora..
bu arada oglumuy oluyormus benide listeye alirmisiniy lütfen
yasim 22 oglumuzun ismide allahim izin verirse Güney Ege olucak.
öpüyorum sizi güzel anneler
maşaallah canım prenesesinemerhaba ;
arkadaşlar bir kaç gündür sorun var telefondan giremiyorum.. benim de kızım olacakmış ....bugün gittik meleğimi inci tanemi prensesimi gördüm yan gelmiş yatıyordu.. mutluluktan ağlamak buymuş işte... allah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin hepimize..
maşaallah kuzuna canımkızlarr selam hepinize bizim de bugün kontrolümüz vardı herşey çok yolunda çok şükür 15.cm boyu 165 gr da kilomuz var. iri bir bebek olabilirmiş 21. haftaya detaylı usg için gün verdi bu aradaaaaaaaaaaaaaa iki hafta önce düşüp hastaneye gitmiştim oradaki genç nöbetçi doktorumuz erkek demişti bugün kendi doktorumuz da yüzde 70 kız dedi hayırlısı olsun bakalım artık 20. haftada kesin olarak belli olur sanırım
canım boşuna bozma moralini sonucun gayet normal dr saçmalamışslm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyordum. ben iyiyim 19 haftadayım bugün üçlü tes sonucu için doktora gittik moralim bozuldu. aslında testim düşük riskli çıktı . yani normalde 270'de 1 'in altında olanlar riskli kabul ediliyormuş, benimki 320'de bir, yani test sonucuna göre sıkntı yok ama doktor 1000'de birin altında olmadığı için içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ultrason istedi . çok moralim bozuldu bu ne demek şimdi? benle aynı durumu yaşayan var mı? antalya'da hasan diye bir ultrasoncuya gidicem haftaya çünkü fethiye'de 4 boyutlu ultrason yok.. sizce bebeğim iyimidir yaa? ikili testi 39.000/1 bu arada. ultrasonda herşey gayet iyiydi agzı burnu herseyi oluşmuş hareket ediyor kızım ama insan yine de korkuyor bana dua edin lütfen..
hey Allah'ım o ne saçmalık canım niye sustun ne biçim konuşuyorsun deseydin şikayet edicem seni deseydin, hatta lütfen şikayet etselam kızlar
ilk kez sağlık ocağına gittim bugün. Kaydımı yaptırmıştım ama hiç çağırmamışlardı ben kendim gittim. Tahlil falan yaptı. İkili test yaptırmadığım için çok kızdı. Yaşın çok küçük riskli durumdasın dedi. Az su içiyormuşum. Çok kontrolsüz hamilelik geçiriyorsun dedi. İlaç kullanmıyordum ona da kızdı niye yok senin ilacın diye. Vermedi kimse ben ne yapayımelevit yazacaktı istemedim decavit varmış onu yazsanız dedim. Onu devlet karşılamıyor yazamam dedi. Bastı fırçayı gönderdi resmen .. Moralimi bozdu ..
canım bende bir doz olucam bu ayın 18 inde normal yaniKızlar bişi sorcam doktorum tetanoz aşısını sordu kaç doz yaptırmıştın diye 2 dedim biz ikinci gebeliklrrde bi doz daha yaptırmanı öneriyoruz dedi. Şimdi bi doz daha yaptırcam size de böyle dedimi drnuz? Yani ben daha önceki hamileliğimde 2 doz yaptırdıgım için bunda 1 kere yaptırcakmışım
canım magnezyum iyi gelir korkma hiçSelam kizlar 17 haftalik hamileyim.bugun kontrolum vardi hemde uclu test icin gittim.bi iihtimal cinsiyetinide ogrenirim demistim ama bizim yavru pek gosterme taraftari degil.yine ogrenemedik.gelisimi falan normal ancak doktor dediki rahimde kasilmalar var dikkat edeceksin.birde magnezyum yazdi..cok tedirginim suan .moralim de bozuldu
Hatts ben bi tane anlatayım..
Bundan bi 9 10 ay öne diyim.. Ben zayıflamak için işte spor yapıyorum.. Yediklerime dıkkat ediyorum.. Böle bi senede 17 kılo falan verdim.. Yawas yawas verdim ama kalocı oldu şkür.. Aksam yemegi yedim.. Ondan öncede tok tutsun diye zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt yedim..herzaman yapıyodum bunu yani..
Kızım yatıcak aaa süt bitmiş.. Markete gitmek gerekti.. Eşim üşendi gitmedi dedim ben gideyim sitenin içinde böle 10 dk yürüyosun öle birazda yokus var..
Nese gidiyorum.. Karnıma bi agrı girdi ilkten önmsemedım .. Sonra öarkete vardım.. Allahım karnım bi gurulduyo anlatama size.. Karın agrısından sızlanmaya basladım.. Anam tam kahvaltılık reyonunn önndeyim afedersiniz bi gaz kacırdım zortt diye..
Yemekte yaglı bişiler yemiştim.. Zencefilli yogurtta iyice bozmus midemi anlıcanız cırcırım... Way arkadas bi adım atsam ortalık batcak.. Kalcamı sıkıyom ki bişi olmasın...ewe gitmeye kalksam ... Kesinlikle mümkün dwgil...
Yüzüm göÜm kıArdı atteş bastı beni anlıyorum..
Reyonun orda kalakaldım...içim fena....
Orda bi calısana seslendim.. Dedım abi ben hamileyimde asırı midem bulanmaya basladı lavaboyu kullanabılırmıyım.. Hamile falan degilim ama kulliyen yalan.. Napim normalde wc kullandıramıyoar...
Abi tabi kardesşim gel ne dmk dedi.. İnanın wc ye bile zor gittim.. Bacaklarım birleşik birleşik... Wc ye girdikten sonra ki rahatlıgı anlatamam yani...
Aklıma bitane daha geldi...
Bnm kız 4 5 aylık böle dişleri cıkıyo... Bende evi falan temizledim.. Evi havalandırmak için camı acınca bnm kıDa agladı .. Dedım sussun sunu camda baktırayım.. Öle dısarda bi kac kiş var.. Okula gidip gelenlere bakıyoz... Alt komsu abide cmdan bakıyo
Neyse kızım agular gugular derken şapppp agzının salyası altı engel olamadan adamın kafasına özellikle tükürmüş gibi.. Adam yukarı doru bakmadan ben yukarı bakıp bagırdım..
Terbiyesizler camdan tükürülürmü böle pislik olurmı ya diye basımı yukarıkatlara cevirdim söleniyom.. Yok ya diyom rahat rahat camdan bakamıcaz falan.. Abide diyo hiç sorma bacım.. Basıma geldi töbe est falan.. Dedım bnmde cocugun basına geldi yıkayım abi sunu hadı ablaya selam söle der demez içeri girdim.. Kapattım pencereyi güüül güüül güüüül Allahım ...anlatamam size...
Bi kerede saat gece 12 yi geçti bnm üst komsumun oglu misketlerle oynuyo..
Allahım sabır sabır sabır.. Aradım komsumu e sonunda kız gönnüüül dedim... Ahmet mustafa rüyasındamı gördü misketleri alsana sunun elinden .. Dıyo kız dinlemiyo bıktım vallahı diye dedim ver su telefonu suna.. Cocuk 4 yasında var yok işte .. Horuldaya horuldaya o misketleri camdan asagıya atmassan çükünü kökünden keserimmm... Cocuk telefonu attı pat pat ğat kostu... Cama vuruyo böle telden duyuyorum anne ac ac diyo.. Gönül acar acmaz arka bahceyeniaketleri fırlattu...
Ayy sonradan cok pişman oldum... Öle haylaz ki inanmaz sandım iyiki kendini falan at dememişim..ertesi gün gittim ona saka yaptıımı aöledim.. Cocuk bana merve teyze sen çük kesicimisin dedi...
kızzzzzzzzzzzzzzzzz merve sabahtan beri ağlıyordum nasıl güldüm anlatamam,Allah'ta seni güldürsün güzellikEşime rezil oldugum zamandan irtanesini anlatmak isterim...
Bi aksam oturuyoz... Ben koltugun divinde yerde oda koltuga uzanmıs film izliyoz... Cocuguda uyuttum.. Böle sakince film izleyelim dedik.. Bi üştmüş üm gazım var acayıp... Gidip wc ye işimi görüyom cıkıyom... Anam bana bi hapsırma geldi ... Hapssııı derkennn alttan zorrrrrttt yarabbim ... Eşim gülmekten catladı... Merve o ses senden mı cıktı diye...ayyy bi zoruma gittiii... İçeri aglamaya gittim...bayram bni teselli edıyo böle olur be öle deli niye aglıyosun diye ama onunda gülmekten gözlerine yaslar dolmus... Böle sinirle gözlerine bi baktım... Oda bi kaldı sonra bizi bi gülme aşdı ama inliyo ew.... Yine güldümm ya...
canım inşaallah güzel geçer randevunHanımlar günaydınlarrr
Bugün saat 2'deee randevum vaar ve bebişin cinsiyeti belli olacak . heyecandan uyuyamadım bile
Ben kız diyorum, eşim erkek .. Dün göbeğime bakıyor. Hafif tüyler çıkmıştı. Bak diyor oğlumun sakalları uzamış
Merve bayıldım hikayelerineaklıma gelince bende yazayım böyle çok keyifli
aynen canım bizimde alacak bir şeyimiz yok keyfi olacak alırsam:)alışveriş konusu geçmiş ilk oğlum dan kalan bir sürü kıyafet var bazılarını ihtiyacı olanlara vermiştim... bizde her şey tam tekmil bir kaç zıbın battaniye ve alt üst takımlarla biberon ve emzik emzirme önlüğü ve emzirme yastıgı almayı düşünüyorum b...onun dışında evde iki beşik puset banyo takımı yan yatma yastıgına kadar herşeyimiz var...
canım çok çok kolay gelsin taşınmak zor işGünaydın kızlar
Merve öldürdün beni kız çok güldüm çok yaşa sen emi
Dün akşam halı yıkamacı gelecekti gelmedi sinir oldum sabah 8de işe çıkmadan geldiler aldılar salı getirecekler inşallah
kargocu geldi anlaştık 1000 tlye asansörlü taşıma olacak ama mutfak eşylarını biz saracaz hatta dün kardeşim geldi salondan başladık bugün küçük odayı kitaplığı toplayacaz çalışma masamı görümceme verecem bebeğimin odası tarzına dönecek artık oda
canım kansızlıktan olabilir kan ilacı kullanıyormusun doktora söyleherkes iyi mi benım sabahları böle kanım çekiliyor gibi oluyor sanki kalbim yerinden çıkcak gibi atıyor sizde de oluyor mu
canım inşaallah çok güzel geçer, ayrıntılının stresi çok oluyor ondan endişenkızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
canım bebeğin şimdi içinde fır döner bir baş aşağı bir yan şekilden şekile girer alanı geniş çünkü büyüdükçe daha az yer değiştirecek korkma, göbeğin altında ki ağrıda rahim büyüdüğü için oluyorGünaydin Güyel Annisleeer
Ben gecengün doktora gittimgöbekdeligimin biray daha asagisinda tuhaf bir agri böyle bi baski hissediyordum sürekli.
doktor baktiginda bebegin kafasi asagidaymis daha erken degilmi sizce ya?canimi biray acitiyor bu haftalarda bukadar hissetmem normalmiki? bebegin kendisi saglikliymis ama beni maffediyor tabi huysuz oglan )
bu arada ben 3 hafta öncesine kadar günde en ay 7 kere kusan biriydim allahima cok sükürler olsun gecti umarim sizinkide gecer annisler.
öpüyorum siziiii
günaydın kızlar yazılanlar arada hata veriyor alalalal .. neyse kızlar benimde pazartesi günü kontrolüm var bana hiç detaylı falan demedi doktorum nedenki 21. haftamda gitmiş olucam doktora
canım ya ne dengesizmiş durduk yere ne diye beddua ediyor, mazlumun bedduası tutar haklıysa tutar korkma canım
canım ilkinde bende öyleydim hatta bu haftaya kadar yine öyleydimama hal icraat yok akşam yorgunluktan uyuyorum ben oğlum 5-6 arası uyanıyor çünkü
canım bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen
canım ilk gebeliğimde yoktu bu uygulama yeni bir uygulama zararı yok korkma aslında çok iyi çünkü kemiklerimiz zayıf düşüyor gebelikte
canım havuzda mikrop kapma riski var pek tavsiye edilmiyor
hadi canım gözün aydın
maşaallah canım kızına sevindim
canım hamdolsun iyiymiş bebeğin sonuçta iyi çıkacak inşaallah
maşaallah canım prenesesine
maşaallah kuzuna canım
canım boşuna bozma moralini sonucun gayet normal dr saçmalamış
hey Allah'ım o ne saçmalık canım niye sustun ne biçim konuşuyorsun deseydin şikayet edicem seni deseydin, hatta lütfen şikayet et
canım bende bir doz olucam bu ayın 18 inde normal yani
canım magnezyum iyi gelir korkma hiç
kızzzzzzzzzzzzzzzzz merve sabahtan beri ağlıyordum nasıl güldüm anlatamam,Allah'ta seni güldürsün güzellik
canım inşaallah güzel geçer randevun
aynen canım bizimde alacak bir şeyimiz yok keyfi olacak alırsam
canım çok çok kolay gelsin taşınmak zor iş
canım kansızlıktan olabilir kan ilacı kullanıyormusun doktora söyle
canım inşaallah çok güzel geçer, ayrıntılının stresi çok oluyor ondan endişen
canım bebeğin şimdi içinde fır döner bir baş aşağı bir yan şekilden şekile girer alanı geniş çünkü büyüdükçe daha az yer değiştirecek korkma, göbeğin altında ki ağrıda rahim büyüdüğü için oluyor
canım dr kendi bakacaktır
çok güzel olacak canım zaten yazmıştım bayıldım eve ben:)) ağız tadıyla oturmak nasip olsun hatta satın almak:)Sağol canım benim bakalım nasıl olacak heyecanlıyım yeni bi evyeni olan eşyalarım bu evde çok daha güzel görünecek inşallah
çok güzel olacak canım zaten yazmıştım bayıldım eve ben) ağız tadıyla oturmak nasip olsun hatta satın almak
inşaallah o da olur canım sağlık olsundaİnşallah canım benim araba kredimiz var şu an o bitsin bebiş de büyüsün biraz bende işe başlarım geri evimizi de alırız inşallah 3 4 yıla.... bu evin 4+1 leri var daha da geniş 330.000 falan fiyatı
kızlar ben bu beşik olayına fena taktım nasıl yapıcam bi türlü karar veremiyorum. anne yanı beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? bana çok mantıklı geliyo ama işte sanırım bunlar sallanmıyo
ben de eltimin verdiği park beşiği annemin evine koydum :) kullanışlıya benziyo ama bu anne yanı olanlarda gece yataktan kalkmak zorunda kalmamak cazip geldi sanırım :)inşaallah o da olur canım sağlık olsunda
canım ben park beşik kullanıyorum oğluma memnunum
canım o zaman ilk zamanlar için sepet beşil al hem istediğin odaya taşırsın gündüz oturduğun odaya bile koyarsın benimde aklımda var sepet beşik bakalım:)ben de eltimin verdiği park beşiği annemin evine koydumkullanışlıya benziyo ama bu anne yanı olanlarda gece yataktan kalkmak zorunda kalmamak cazip geldi sanırım
kızlar ben bu beşik olayına fena taktım nasıl yapıcam bi türlü karar veremiyorum. anne yanı beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? bana çok mantıklı geliyo ama işte sanırım bunlar sallanmıyo
Kızıma isim düşünüyorum. Yolun başındayım o yüzden bol bol başınızı ağrıtırım.
Berra: doğru sözlü hayır işleyen kimse
beren: güçlü kuvvetli akıllı
zeren: anlayışlı zeki
ceyda: güzel ve uzun boyunlu kadın
azra: el değmemiş bakire
bu isimler çok hoşuma gidiyo.
siz bunlardan birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz?
İçlerinde en güzel Berra canımKızıma isim düşünüyorum. Yolun başındayım o yüzden bol bol başınızı ağrıtırım.
benim kızım olsaydı ben beren istiyodum ama kocişim pek sevmediydi :)Kızıma isim düşünüyorum. Yolun başındayım o yüzden bol bol başınızı ağrıtırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?