2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cancazım neden öle düşünyorsun içini ferah tut iyi haberlerle gel inşallah

canım ya ne dengesizmiş durduk yere ne diye beddua ediyor, mazlumun bedduası tutar haklıysa tutar korkma canım
bir tek bana ters tepti sanırım hamilelikte 40 yıl yapmasam aklıma gelmez galiba Köşe bucak kaçıyorum adam dan kesin bende anormallik var hormonlar ters tepti
canım ilkinde bende öyleydim hatta bu haftaya kadar yine öyleydim:) ama hal icraat yok akşam yorgunluktan uyuyorum ben oğlum 5-6 arası uyanıyor çünkü:)
slm arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil,bnm oglusum olucakmis insallah,17.haftaya girdik iki gun oldu kilosu haftaya gore biraz geride dedi ne yapabilirim sizce var mi bu durumla karsilasan
canım bol protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen
canım ilk gebeliğimde yoktu bu uygulama yeni bir uygulama zararı yok korkma aslında çok iyi çünkü kemiklerimiz zayıf düşüyor gebelikte
canım havuzda mikrop kapma riski var pek tavsiye edilmiyor
Kızlar hepinize teşekkürler ev için yaptığınız yorumlar için
dün tuttuk evi 15 gün içinde taşınıyoruz inşallah
hadi canım gözün aydın
maşaallah canım kızına sevindim
canım hamdolsun iyiymiş bebeğin sonuçta iyi çıkacak inşaallah
maşaallah canım prenesesine
maşaallah kuzuna canım
canım boşuna bozma moralini sonucun gayet normal dr saçmalamış
hey Allah'ım o ne saçmalık canım niye sustun ne biçim konuşuyorsun deseydin şikayet edicem seni deseydin, hatta lütfen şikayet et
canım bende bir doz olucam bu ayın 18 inde normal yani
canım magnezyum iyi gelir korkma hiç

kızzzzzzzzzzzzzzzzz merve sabahtan beri ağlıyordum nasıl güldüm anlatamam,Allah'ta seni güldürsün güzellik
canım inşaallah güzel geçer randevun
aynen canım bizimde alacak bir şeyimiz yok keyfi olacak alırsam:)
canım çok çok kolay gelsin taşınmak zor iş
herkes iyi mi benım sabahları böle kanım çekiliyor gibi oluyor sanki kalbim yerinden çıkcak gibi atıyor sizde de oluyor mu
canım kansızlıktan olabilir kan ilacı kullanıyormusun doktora söyle
kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
canım inşaallah çok güzel geçer, ayrıntılının stresi çok oluyor ondan endişen
canım bebeğin şimdi içinde fır döner bir baş aşağı bir yan şekilden şekile girer alanı geniş çünkü büyüdükçe daha az yer değiştirecek korkma, göbeğin altında ki ağrıda rahim büyüdüğü için oluyor
günaydın kızlar yazılanlar arada hata veriyor alalalal .. neyse kızlar benimde pazartesi günü kontrolüm var bana hiç detaylı falan demedi doktorum nedenki 21. haftamda gitmiş olucam doktora

canım dr kendi bakacaktır

Sağol canım benim bakalım nasıl olacak heyecanlıyım yeni bi ev yeni olan eşyalarım bu evde çok daha güzel görünecek inşallah

Sağol canım benim bakalım nasıl olacak heyecanlıyım yeni bi ev yeni olan eşyalarım bu evde çok daha güzel görünecek inşallah
çok güzel olacak canım zaten yazmıştım bayıldım eve ben:)) ağız tadıyla oturmak nasip olsun hatta satın almak:)

çok güzel olacak canım zaten yazmıştım bayıldım eve ben) ağız tadıyla oturmak nasip olsun hatta satın almak

İnşallah canım benim araba kredimiz var şu an o bitsin bebiş de büyüsün biraz bende işe başlarım geri evimizi de alırız inşallah 3 4 yıla.... bu evin 4+1 leri var daha da geniş 330.000 falan fiyatı

kızlar ben bu beşik olayına fena taktım nasıl yapıcam bi türlü karar veremiyorum. anne yanı beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? bana çok mantıklı geliyo ama işte sanırım bunlar sallanmıyo

İnşallah canım benim araba kredimiz var şu an o bitsin bebiş de büyüsün biraz bende işe başlarım geri evimizi de alırız inşallah 3 4 yıla.... bu evin 4+1 leri var daha da geniş 330.000 falan fiyatı
inşaallah o da olur canım sağlık olsunda

canım ben park beşik kullanıyorum oğluma memnunum

inşaallah o da olur canım sağlık olsunda

canım ben park beşik kullanıyorum oğluma memnunum
ben de eltimin verdiği park beşiği annemin evine koydum :) kullanışlıya benziyo ama bu anne yanı olanlarda gece yataktan kalkmak zorunda kalmamak cazip geldi sanırım :)

ben de eltimin verdiği park beşiği annemin evine koydum kullanışlıya benziyo ama bu anne yanı olanlarda gece yataktan kalkmak zorunda kalmamak cazip geldi sanırım
canım o zaman ilk zamanlar için sepet beşil al hem istediğin odaya taşırsın gündüz oturduğun odaya bile koyarsın benimde aklımda var sepet beşik bakalım:)

bende park yatak düşünüyorum .. pratik göründü bana ..

Kızıma isim düşünüyorum. Yolun başındayım o yüzden bol bol başınızı ağrıtırım.

Berra: doğru sözlü hayır işleyen kimse
beren: güçlü kuvvetli akıllı
zeren: anlayışlı zeki
ceyda: güzel ve uzun boyunlu kadın
azra: el değmemiş bakire

bu isimler çok hoşuma gidiyo.
siz bunlardan birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz?

Berra

İçlerinde en güzel Berra canım

Kızlar ya oğlum isal bugun 4.gün. Kusma ateş falan yok sadece isal ve bişi yemek istemiyo. Denizden falan mikropmu kaptı yada üşüttümü acaba. Cünkü ikidir denize gittiğimizde kaçsaat suyun içide kaldı. Su içmesi falan iyi ama artık endişe etmeye başladım bi götürim diyorum bugun dra

benim kızım olsaydı ben beren istiyodum ama kocişim pek sevmediydi :)

Sağol eflalim demek sanada öyle sölendi o zaman yaptırıyım. Kaçıncı haftada yaptırmamız lazım ki acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…