hiç erkek kadındoğumcuya gitmedim ama genelde herkes erkeklerin daha iyi olduğunu söylüyor...Kizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??
ayağını sıcak tut canım hatta sıcak su torban varsa ayağına tut..birde şekerli sıcak birşeyler içmeye çalış açık bir çay olabilir...mesela...bitki çayları hamileyken pek önerilmiyor...Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
ayy gerçektenmi cnm ya bence erkekte yanılma olabilir kordon olayından dolayı valla bana iki doktor kız dedi bundan sonra değişmez heralde..neyse iki hafta sonra ayrıntılıya gircem orda netleşir heralde:)Kızlar ablamin komşusu dogum yapmis bugün sorunlu bir hamilelik gecirdigi icin cok kontrole giriyormus ve kesin erkek denmis ama sezeryan dogumla kizi olmus :)
ablamla konuştum az önce hepsi cok saskin diyor kendiside cok şaşırmış duyunca bende şaşırdım acaba mi diye düşündüm hemen ama benim hislerim hep erkek diyor bilmiyorum su ayrıntılı ultrasonda inşallah doktor cok emin konuşur cinsjyetiyle ilgili ...
Tam erkege alıştım böyle birsey duyunca kafam karisti napimm umut dünyası işte
kabızlık için kuru kaysıyı akşamdan bir bardak suya koy cnm sabaha kadar beklesin sabahta aç karnına o suyu iç ve tanelerinide ye..bunu bir kaç gün yap inşallah iyi gelir..Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...
Bende oyle esim ne yapacagini sasirdi li okadar bana karsi cokta ilgilidir dun dedimki yemeginfumden yemek var yamina borulce salatasimi yapim normal salatami yinemi ayni yemek dedi sedimki mis gibi yemek dokeyimmi ya ben iatemiyorum dedi kalk ozaman kwndin yap dedim hicte simdiye kadar boyle bisiy demedim basladim aglamaya dun nerdeyse bosuyordum adami anamin wvine gidicem dedim 34 yasindaki kadindaki lafa bak agla aglaBende aynı durumdayım. Kesinlikle insanlara tahammül edemiyorum. Üzerime çok geldiklerini düşünüyorum, kızıyorum ama daha sonra bunun benim hassas olmamdan kaynaklandığını düşünüp kendimi kötü hissediyorum :) Değişik değişik ruh halleri :)
Karnım patlamaya hazır bomba gibiyerimden kalkasım gelmiyor bu gerginlik yüzünden, hem içten hem dıştan geriliyor çok rahatsız ediyor beni bugün niye böyle coştu anlamadım. Öyle her zamankinden farklı gazim yok, bebe yağını da iki kere sürdüm ama kâr etmedi. Göbek deliğim de acıyor
Canım hakkında hayırlısı olsun inş gitmek zorunda kalmazsın.Merhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisimbi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
bu aşı ağrı yapıyor canım ya ben olmak istemiyorum o aşıyı iş yerindeki arkadaş yaptırmadı doktoru gerek yok demiş...bende olmak istemiyorum...Gunaydın canlar. Aşı olan annişler ben dün aşı oldum kolum cok ağrıyo sizde de var mı ağrı?
İnsan uyanınca bi tuhaf oluyor ya , ben bebişle ilgili de görüyorum arada o zaman da sabırsızlanıyorum kucağıma almak içinGünaydın canım, ben de bu aralar çok rüya görüyorum. Normalde de çok saçma rüyalar görürdüm zaten aynı saçmalıkta devam ediyorum tam gaz. Daha bebişle ilgili rüya göremedim.
Merhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisimbi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
:)
Bende oyle esim ne yapacagini sasirdi li okadar bana karsi cokta ilgilidir dun dedimki yemeginfumden yemek var yamina borulce salatasimi yapim normal salatami yinemi ayni yemek dedi sedimki mis gibi yemek dokeyimmi ya ben iatemiyorum dedi kalk ozaman kwndin yap dedim hicte simdiye kadar boyle bisiy demedim basladim aglamaya dun nerdeyse bosuyordum adami anamin wvine gidicem dedim 34 yasindaki kadindaki lafa bak agla agla
Arkadaşlar merhaba aranızda antibiyotik kullanan yada daha önce kullanan oldu mu
Taze kirmizi erik canim pazardan annem almis, bulamazsan kuru erik de olur demisti bir arkadas burada...Kuru kirmizi erik mi nasil yiyiyorsun nerdenn aliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?