2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
ayağını sıcak tut canım hatta sıcak su torban varsa ayağına tut..birde şekerli sıcak birşeyler içmeye çalış açık bir çay olabilir...mesela...bitki çayları hamileyken pek önerilmiyor...

ayy gerçektenmi cnm ya bence erkekte yanılma olabilir kordon olayından dolayı valla bana iki doktor kız dedi bundan sonra değişmez heralde..neyse iki hafta sonra ayrıntılıya gircem orda netleşir heralde:)

:)

Bende oyle esim ne yapacagini sasirdi li okadar bana karsi cokta ilgilidir dun dedimki yemeginfumden yemek var yamina borulce salatasimi yapim normal salatami yinemi ayni yemek dedi sedimki mis gibi yemek dokeyimmi ya ben iatemiyorum dedi kalk ozaman kwndin yap dedim hicte simdiye kadar boyle bisiy demedim basladim aglamaya dun nerdeyse bosuyordum adami anamin wvine gidicem dedim 34 yasindaki kadindaki lafa bak agla agla

Merhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisim bi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana

Doktorun erkeği kadını yoktur iyisi kötüsü vardır bence. Her türlü genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yok erkekler daha güçlü olyor da bebeği daha iyi çekiyor da sanırsın halatla çekme yarışması yapılıyo :) Doğumzaten kendiliğinden gerçekleşen bir süreç. Sezaryen de artık eskisi gibi genel anestezili olmuyor genelde. Kısacası önemli olan ustalık bence!

Sezincim eğer iki cinsiyete de uyabilecek soft renkli, dönenceli düzgün bi park yatak istiyosan tavsiye ederim canım. iki yıldır kullanıyorum. verdiğim paraya helal olsun. ben 2 yil önce 200e almıştım yatağı dahil.

http://www.indirimplus.com/165629-kraft-504-donenceli-park-yatak-70110

Canım ben de aynı şekilde şiştik yaşıyorum karnım çatliycak gibi doktoruma sordum bağırsakların şişiyor o yüzden dedi.

Gunaydın canlar. Aşı olan annişler ben dün aşı oldum kolum cok ağrıyo sizde de var mı ağrı?

Canım hakkında hayırlısı olsun inş gitmek zorunda kalmazsın.

Günaydın canım, ben de bu aralar çok rüya görüyorum. Normalde de çok saçma rüyalar görürdüm zaten aynı saçmalıkta devam ediyorum tam gaz. Daha bebişle ilgili rüya göremedim.
İnsan uyanınca bi tuhaf oluyor ya , ben bebişle ilgili de görüyorum arada o zaman da sabırsızlanıyorum kucağıma almak için

Allah yardımcın olsun tatlım inşallah olur Ankara

hahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)

Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı

Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?

Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby

ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…