- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Ben kullandim Yirmilik dişim için Biray önce filan...Arkadaşlar merhaba aranızda antibiyotik kullanan yada daha önce kullanan oldu mu
gözünaydın cnm..aynen öyle oluyor...Ve şuan biraz üst caprazinda göz seyirmesi gibi bişey oldu iki kez anaaaammm fena heyecan yaptim
Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı
Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?
Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby
ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya
Allahiiiiim çok şükürgözünaydın cnm..aynen öyle oluyor...
iyi yapmışsın oh canıma değsin bütün kocalar hakediyohahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)
bunları almak için erken değil mi canım san aylarda almak daha mantıklı geliyor bozulur falan diye
hayır olsun canım. bugün bende baya baya sancı çektim rüyamda hesap yapıyorum kaç dakikaya düşünce gitsem ki diye açılma ne kadar oldu diye merak edip bi taraftanda doktora gitsem diye düşünürken uyandım sıkışmışım iyice tuvalete kendimi zor attımGünaydın kızlarAbuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın
Canim ben tavsiyeleri yengemden ve kuzenimden aliyorum 7 aylik yegenlerim var en iyi markalari not alip son aylarda gidip alicam hepsini.. pisik kremi icin bepanthol bebekler icin biberon philips avent anne memesi uyumlu baslikla beraber olacakki cocuk yabanci hissetmesin deterjan dalan roxy sabun tozu matik olandan şampuan uni baby köpük şampuan ıslak mendil olarak uni baby yeni dogan sadece su ve mendilden olusuyor deterjan parfum icermiyor bez prima beyaz paket olandanhımmm o konuda evet ama ne alacam hangisini alacam onları yazmam lazım hep yoksa son zamanlarda elim ayağıma dolaşır
canım nuna sena var benim hoşuma gitti tarif ettiğin tarzda bi bakabilirsin e bebekte görmüştüm kumaşı falan hoşuma gitti benim bende ondan almayı düşünüyorum daha tam karar veremedim ama graco mu nuna mıGünaydın güzel anneler,
Genel hamişlik problemleri dışında bir sıkıntı yok kimsede çok şükür.
Ben bu aralar psikolojik olarak hassaslaştığımı hissediyorum. Kolaylıkla ağlayabiliyorum, sonra da başım ağrıyor kızıyorum kendime. Bir de işyerinde sevmediğim insanlara iyice tahammül edemez oldum, zor tutuyorum kendimi ters bişey dememek için. Beni rahatsız eden insanlardan uzak durmaya karar verdim.
Bulantılarım tam olarak geçmedi, her gün 1-2 kere oluyor. Ama iştahım biraz açıldı gibi.
Bebek odası için araştırma yapmaya başladım. Sadece park yatak ve alt açma masası almayı düşünüyorum. Bir gardrobumuz vardı bebek için uygun olacak. Park yatak için şöyle iki seviyeli, sade pastel renkleri olan ve çok pahalı olmayan bir model arıyorum.
Onun dışında odaya duvar kağıdı, duvar süsleri, abajur, perde ve halı alacağız olacak bitecek inşallah.
Herkese selamlar, güzel günler. .
şampuan olarak bitkisel bir şampuan almayı düşünüyorum..ersağınkini alırım heralde..yada bübcheninkini araştırcam kızımda pişik kremi hiç kullanmadım sadece bir kere pişik oldu ondada göğsüme sürdüğüm krem vardı onu birkere sürdüm hemen geçti bazen saf zeytinyağını sürüyordum..ama öyle düzenli kullanmadım..pişik olmadan kimyasal vermeye gerek yok çocuklara bence...Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı
ben yenilerde kullandım canım klima çarpı hasta oldum geçmedi ilerledi antibiyotik verdiler amoklavin bıd 1000 mg kullandımArkadaşlar merhaba aranızda antibiyotik kullanan yada daha önce kullanan oldu mu
bizim arkadaşlar braun kulaktan ateş ölçer kullanıyolar memnunlar bebek telsizi olarak da wewell kullanıyolar ondan da memnunlarkızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
Günaydın kızlarAbuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın
Günaydın güzel anneler,
Genel hamişlik problemleri dışında bir sıkıntı yok kimsede çok şükür.
Ben bu aralar psikolojik olarak hassaslaştığımı hissediyorum. Kolaylıkla ağlayabiliyorum, sonra da başım ağrıyor kızıyorum kendime. Bir de işyerinde sevmediğim insanlara iyice tahammül edemez oldum, zor tutuyorum kendimi ters bişey dememek için. Beni rahatsız eden insanlardan uzak durmaya karar verdim.
Bulantılarım tam olarak geçmedi, her gün 1-2 kere oluyor. Ama iştahım biraz açıldı gibi.
Bebek odası için araştırma yapmaya başladım. Sadece park yatak ve alt açma masası almayı düşünüyorum. Bir gardrobumuz vardı bebek için uygun olacak. Park yatak için şöyle iki seviyeli, sade pastel renkleri olan ve çok pahalı olmayan bir model arıyorum.
Onun dışında odaya duvar kağıdı, duvar süsleri, abajur, perde ve halı alacağız olacak bitecek inşallah.
Herkese selamlar, güzel günler. .
Günaydın hayırlı sabahlar güzel günler huzurlu saatler hepimize
Merhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisimbi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
Gunaydın canlar. Aşı olan annişler ben dün aşı oldum kolum cok ağrıyo sizde de var mı ağrı?
bu aşı ağrı yapıyor canım ya ben olmak istemiyorum o aşıyı iş yerindeki arkadaş yaptırmadı doktoru gerek yok demiş...bende olmak istemiyorum...
Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı
saol cnm bende o iki markayı düşünüyorum zatende bakim varmı kullanan dedim...bizim arkadaşlar braun kulaktan ateş ölçer kullanıyolar memnunlar bebek telsizi olarak da wewell kullanıyolar ondan da memnunlar
Benim tavsiyem weewel ve avent en iyi ikisikızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicamcanım nuna sena var benim hoşuma gitti tarif ettiğin tarzda bi bakabilirsin e bebekte görmüştüm kumaşı falan hoşuma gitti benim bende ondan almayı düşünüyorum daha tam karar veremedim ama graco mu nuna mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?