2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar meraktayim ilk dün gece yattigimda karnimda tek sefer pit diye bi vurma oldu sanki.. simdi uyandım sirt üstü yatiyorum 4 5 defa ayni şekilde oldu yine yoksaaaaaa bu gunlerdir bekledigim kizimin ilk hareketleri olabilirmi eger oyleyse gunde kaç kez olur takip edeyim

kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...

Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı

Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?

Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby

ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya

bunları almak için erken değil mi canım san aylarda almak daha mantıklı geliyor bozulur falan diye

Günaydın kızlar Abuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın
hayır olsun canım. bugün bende baya baya sancı çektim rüyamda hesap yapıyorum kaç dakikaya düşünce gitsem ki diye açılma ne kadar oldu diye merak edip bi taraftanda doktora gitsem diye düşünürken uyandım sıkışmışım iyice tuvalete kendimi zor attım meğer gerçekte mesanem patlıcakmış da ben çocuk doğuruyomuşum rüyamda

hımmm o konuda evet ama ne alacam hangisini alacam onları yazmam lazım hep yoksa son zamanlarda elim ayağıma dolaşır
Canim ben tavsiyeleri yengemden ve kuzenimden aliyorum 7 aylik yegenlerim var en iyi markalari not alip son aylarda gidip alicam hepsini.. pisik kremi icin bepanthol bebekler icin biberon philips avent anne memesi uyumlu baslikla beraber olacakki cocuk yabanci hissetmesin deterjan dalan roxy sabun tozu matik olandan şampuan uni baby köpük şampuan ıslak mendil olarak uni baby yeni dogan sadece su ve mendilden olusuyor deterjan parfum icermiyor bez prima beyaz paket olandan

canım nuna sena var benim hoşuma gitti tarif ettiğin tarzda bi bakabilirsin e bebekte görmüştüm kumaşı falan hoşuma gitti benim bende ondan almayı düşünüyorum daha tam karar veremedim ama graco mu nuna mı

şampuan olarak bitkisel bir şampuan almayı düşünüyorum..ersağınkini alırım heralde..yada bübcheninkini araştırcam kızımda pişik kremi hiç kullanmadım sadece bir kere pişik oldu ondada göğsüme sürdüğüm krem vardı onu birkere sürdüm hemen geçti bazen saf zeytinyağını sürüyordum..ama öyle düzenli kullanmadım..pişik olmadan kimyasal vermeye gerek yok çocuklara bence...

Arkadaşlar merhaba aranızda antibiyotik kullanan yada daha önce kullanan oldu mu
ben yenilerde kullandım canım klima çarpı hasta oldum geçmedi ilerledi antibiyotik verdiler amoklavin bıd 1000 mg kullandım

kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
bizim arkadaşlar braun kulaktan ateş ölçer kullanıyolar memnunlar bebek telsizi olarak da wewell kullanıyolar ondan da memnunlar

Günaydın kızlar Abuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın

günaydın canım hayırlara geldin

canım sıkma kendini hormonlar sapıtıyor ara ara park beşik en iyisi gibi bende park beşiklere bakacağım bide dolap tabiki

Günaydın hayırlı sabahlar güzel günler huzurlu saatler hepimize

günaydın canım

ay canım inş. düzelttirebilirsiniz her şeyde bi hayır vardır

Gunaydın canlar. Aşı olan annişler ben dün aşı oldum kolum cok ağrıyo sizde de var mı ağrı?

günaydın haftaya bende yaptıracağım hiç istemiyorum ama

bu aşı ağrı yapıyor canım ya ben olmak istemiyorum o aşıyı iş yerindeki arkadaş yaptırmadı doktoru gerek yok demiş...bende olmak istemiyorum...

canım önceden doğum yapmış mı arkadaşın hani önceden olduysa yapmaya biliyorlar ama normal doğumda da sezer yanda da kesip dikileceğiz o yüzden gerekli bence

canım şampuan sebamed düşünüyorum arkadaşım kullandı çocukta hiç konak falan olmadı pişik kremide sanırım bepantol alacağım ama daha erken

Tavsiye edilen alınacak şeyleri markalarıyla 2015 ocak bebekleri cicileri konusuna mi yazsaniz sonra hepimiz oradan sanki not almisiz gibi bakip faydalansak buradan takip etmek zor olacak.:):)

Benim tavsiyem weewel ve avent en iyi ikisi

Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam

Eklentiler

• 106_b (1).webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…