Kayisi bende ise yaramadi ama kirmizi erik hemen cozdu sorunu dene bence...Lütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef
ben beğendim canım güzelmişoff su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
Rezene içiliyormuş gebelikte günde bi fincani gecmeden... birde buyuk abdestin ciktigi yerde birsey çıkıyor ya hemoroid den mi ne Acıyla buyugunu yapinca ben wcden çıkınca Abartmadan kantaron yagi sürüyorum iyi geliyor elh.Lütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef
Kuru kirmizi erik mi nasil yiyiyorsun nerdenn aliyorsunKayisi bende ise yaramadi ama kirmizi erik hemen cozdu sorunu dene bence...
hayır olsun canım :) ben rüyamda üç kere falan doğurdumaman ben bugun bir uyandim ama sanki dogurdum sandim ruyamda ikin ikin derken bir dogurdum bebek karsimda bakiyom eli ayagi duzgun yuzune bakiyom göz kapakalri sismis azgin bir surat sonra diyomki doktor erke k gibi duruyo dedi ama bir pipisine bakyom oda yerinde :) aman bir calar saat sesi kaldimki doktora gec kaliyom gittim 3lu test sonucun bakti dgerin cok cok dusuk risk yok diyemem ama aminosentez icin bir deger degil dedi allahim hayirli saglikli evlat versin insalalh sagliklidir ultrasona girdirmedi 21 haftanda ayrintiliya gel dedi cinsiyete baksan bidaha dedim ayriltili ultrasonda bakariz dediruyada erkek gorursen kiz evladin oluyomus allahim saglikli evlatlar nasip etsin hayirdir insallah diyelim hayir olsun
aaaa geçmiş olsun sılacım. Ben dün girmedim topiğe. geriden okuyorum şimdi ama görmedim yazdığını. Hayırdır grip falan mı oldun?? bana da bir kuru öksürük musallat oldu 5 gündür. Çok şükür bugün çok daha iyiyim 5 gündür benim oğlan hop hop hopluyor içerde her öksürüğümdeBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
Günaydın canım, ben de bu aralar çok rüya görüyorum. Normalde de çok saçma rüyalar görürdüm zaten aynı saçmalıkta devam ediyorum tam gaz. Daha bebişle ilgili rüya göremedim.Günaydın kızlarAbuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın
güzelmiş sılam. Ben de burda comford diye bir markanın 2014 modelini beğendim ama 2000 tl. Çok pahalı bebek arabaları. Eşim ay sonu Hollandaya gidecek 2-3 haftalığına oradan da baksın istiyoruz. Bu markadan Hollandada var mıdır? Fiyatı ne kadar bu arada?off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
Günaydın güzel anneler,
Genel hamişlik problemleri dışında bir sıkıntı yok kimsede çok şükür.
Ben bu aralar psikolojik olarak hassaslaştığımı hissediyorum. Kolaylıkla ağlayabiliyorum, sonra da başım ağrıyor kızıyorum kendime. Bir de işyerinde sevmediğim insanlara iyice tahammül edemez oldum, zor tutuyorum kendimi ters bişey dememek için. Beni rahatsız eden insanlardan uzak durmaya karar verdim.
Bulantılarım tam olarak geçmedi, her gün 1-2 kere oluyor. Ama iştahım biraz açıldı gibi.
Bebek odası için araştırma yapmaya başladım. Sadece park yatak ve alt açma masası almayı düşünüyorum. Bir gardrobumuz vardı bebek için uygun olacak. Park yatak için şöyle iki seviyeli, sade pastel renkleri olan ve çok pahalı olmayan bir model arıyorum.
Onun dışında odaya duvar kağıdı, duvar süsleri, abajur, perde ve halı alacağız olacak bitecek inşallah.
Herkese selamlar, güzel günler. .
ay kizlar kocama çok sinirliyim memlekette tatildeyiz yaklasik 25 gundur memleketteyiz 20gün kayinvalidemgilde kaldik arada annemgile gelsek de yatmaya yine oraya gittik. çok bozuluyorum diye bir iki gündür annemgile kalmaya geldik zaten 5gun sonra dönüyoruz evimize. kayinvalidemgilde kaldigimiz sure boyunca bir gün annemgile gelsek oturmaya ertesi gün gündüz orada oturmaya mecbur birakti beni. üst üste ayip oluyormusben orada kaldigimiz sure boyunca annemgile istediğim gibi gelemedim ama simdi benim.annemgilde kaliyoruz her gün altında araba annesigilde. aksam geç vakit geliyor sinir oluyorum. ne anladjm ben bu isten. şimdi yine oradalar hep birlikte ben kocami yaninda istiyorum haksiz miyim Allah askina siz söyleyin. bu nasil adalet onlar erkek tarafi diye hep önde olmak zorundalar mi benim annem babam anne baba değil mi gecen gün baya bi sitem ettim sen de kiz babası olacaksin çok şükür iste o zaman anlarsin dedim kafanizi sisirdim kizlar ama siz halden anlarsiniz. arayip kavga etmememk için kendimi zor tutuyorum durdurun beni neolurrrrrrr
Selam kizlar yeni geldim gruba kizimla beraberilk gebeligim heyecanim bir başka
Kizlar benim doktor bayan herkeste diyorki bayan doktor doğurtamaz siz ne diyorsunuz
Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...
KIzlar sizde de vajinal akıntı oluyor mu afedersiniz sümüksü bi şekilde? suyu az içtiğimden oluyor sanırım
öncelikle iyi doktor olsun çok iyi kadın doktorlarda var ama ben genelde erkek doktor tercih ediyorum daha idealist geliyolar banaKizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??
Kizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??
Canim kiyamam hamile halinde niye uzuyorlar ya seni bari sen takmamaya calis inan hicbirimizin hayati tos pembe değil ama ben genelde polyannacilik oynuyorum yipranmamak için başka çare yok yoksa çekilmez bu hayat evlatlarimiz icin saglam anneler olmalıyız.:) hamdolsun canım iyi diyeyim değilimde, sıkıntım çok ailevi hem eşimel hem ailemle bir sürü sorun var ve çok bunaldım, iki önce tetanoz aşımı oldum kolum ağrıyor onun dışında fiziksel pek bir sıkıntım yok hamdolsun, isim konusunda genelleme yapılmaz tabi ama işte öyle duydum hep:) sen bu konuda pozitifsin ben çok kuralcıyım canım o yüzden oğlumla çok çatışıyorum değişmek istiyorum rahat oluyum diyorum ama yapamıyorum yapım böyle hiç sevmiyorum anneliğimi, inşaallah eşin razı olur adaş olur her halükarda kuzularımız:)
başınız sağolsun canım
canım bana bir doz yapılacak benimde üçüncü aşım oluyor, kolum çok fena
ben yazmışımdır kesin:) yine yazayım çok geçmiş olsun canım
maşaallah canım
canım sağlıklı olsunda dediğin gibi
çok çok haklısın canım senin yerinde olsam ben annemde sen annende kal derdim böyle anlayışsız kocaya
çok geçmiş olsun canım bir fincan rezene iç gaza birebir
canım siyah kuru erik tavsiye ederim
canım ben görünüş olarak ahşap sevsemde güvenlik açısından burda hep park beşik dedim çünkü benim oğlum 6 aylıkken doğrulmaya başlamıştı ve ben hemen park beşiğin ilk katını çıkardım ve hamdolsun bir kere beşik kazamız olmadı, bebeğiniz büyüdükçe yedi yirmi dört başında durulmuyor o arada da uyanıp düşme ihtimali çok oluyor maalesef ,o yüzden ahşap beşiği iyi düşünün en azından iç kısmı derin model bulursan onu al önemli olan derinlik bence
Allah hayira cikarsin canim. .Günaydın kızlarAbuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın
Sanir usuttum canım dün gecede çok karnim agriyordu şimdide yatakta donuyorum resmen sağolasın ..aaaa geçmiş olsun sılacım. Ben dün girmedim topiğe. geriden okuyorum şimdi ama görmedim yazdığını. Hayırdır grip falan mı oldun?? bana da bir kuru öksürük musallat oldu 5 gündür. Çok şükür bugün çok daha iyiyim 5 gündür benim oğlan hop hop hopluyor içerde her öksürüğümde((
tüm hanımlar klimalara dikkat!!!!
Vardır canım bu yazdigin fiyattan daha uyguna bulursun kesin Hollanda'da. Buralara geliyorsa burdan alsin mutlaka esin bu marka olmassa da başka markada.bu arada hollanda bize 1 saat orda bulamasa almanya tarafından bulur kesin.güzelmiş sılam. Ben de burda comford diye bir markanın 2014 modelini beğendim ama 2000 tl. Çok pahalı bebek arabaları. Eşim ay sonu Hollandaya gidecek 2-3 haftalığına oradan da baksın istiyoruz. Bu markadan Hollandada var mıdır? Fiyatı ne kadar bu arada?
Canim gormemeye calis bazi seyleri hamilelik hormonları insani değiştiriyor.Günaydın güzel anneler,
Genel hamişlik problemleri dışında bir sıkıntı yok kimsede çok şükür.
Ben bu aralar psikolojik olarak hassaslaştığımı hissediyorum. Kolaylıkla ağlayabiliyorum, sonra da başım ağrıyor kızıyorum kendime. Bir de işyerinde sevmediğim insanlara iyice tahammül edemez oldum, zor tutuyorum kendimi ters bişey dememek için. Beni rahatsız eden insanlardan uzak durmaya karar verdim.
Bulantılarım tam olarak geçmedi, her gün 1-2 kere oluyor. Ama iştahım biraz açıldı gibi.
Bebek odası için araştırma yapmaya başladım. Sadece park yatak ve alt açma masası almayı düşünüyorum. Bir gardrobumuz vardı bebek için uygun olacak. Park yatak için şöyle iki seviyeli, sade pastel renkleri olan ve çok pahalı olmayan bir model arıyorum.
Onun dışında odaya duvar kağıdı, duvar süsleri, abajur, perde ve halı alacağız olacak bitecek inşallah.
Herkese selamlar, güzel günler. .
Hadi hayirli olsun ilk tanismaniz :)Kızlarrr dün akşam saat 22:00 civarında bebeğimi ilk kez hissettim :) Dünyalar benim oldu. Sanki içimde 2 küçük ayak salıncakta oturur gibi ayaklarını salladı durdu :)
bende dün resmen öldüm o yanma olayından canım...benimde bu sefer erken başladı..Kızlar benim bugun midem cok fena yanmaya başladı erken değil mi ya? Oğlumda da cok yanmıştı gaviscon içiyodjm oyy ölecem cok fena midem
Aaa birde sık sık kontrole girdigi halde Rabbim buyuk derler ya dogana kadar hersey degisebilirKızlar ablamin komşusu dogum yapmis bugün sorunlu bir hamilelik gecirdigi icin cok kontrole giriyormus ve kesin erkek denmis ama sezeryan dogumla kizi olmus :)
ablamla konuştum az önce hepsi cok saskin diyor kendiside cok şaşırmış duyunca bende şaşırdım acaba mi diye düşündüm hemen ama benim hislerim hep erkek diyor bilmiyorum su ayrıntılı ultrasonda inşallah doktor cok emin konuşur cinsjyetiyle ilgili ~...
Tam erkege alıştım böyle birsey duyunca kafam karisti napimm umut dünyası işte
Ben park yatagin bir kucuk boyutunu almistim yatak yanina sigandan cunku gece ilgilenmek kolay oluyordu...5-6 ayinda bebek donmeye ayaga kalkmaya inmeye calisiyor aldigin besigin derin olmasina bak mutlaka...!!ben 1 yasina gelince buyuyebilen besikli oda takimi aldim iyi oldu :))Iyı geceler sevgili anneler
deneyımlı annelere bır konuyla ılgılı fikir almak ıstıyorum
beşik araştırması yapıyorum
istediğim ahşap cekmecesiz sallanan bir beşik, büyüyen beşiklerden değil
3 yaşına kadar yatabileceği bir büyüklük olsun istiyorum
sanırım ılk 1 sene öncelikle gecelerı emzırıldığı için yatağa yapışık olması annenın kolay alıp bırakmasını sağlar
bundan dolayı altları çekmeceli modellerı kullanıssız buluyorum
cekmecesizler ise diğerlerine göre çok pahalı
asıl sormak istediğim beşik boyutu
yatağın yanında olacağı için çok büyük kullanışsız olur
sizce uygun ölçü nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?