2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Lütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef
Rezene içiliyormuş gebelikte günde bi fincani gecmeden... birde buyuk abdestin ciktigi yerde birsey çıkıyor ya hemoroid den mi ne Acıyla buyugunu yapinca ben wcden çıkınca Abartmadan kantaron yagi sürüyorum iyi geliyor elh.

hayır olsun canım :) ben rüyamda üç kere falan doğurdum bende hep erkek görüyodum rüyamda kızım olcak hatta babası halası falan da hep erkek gördü. sadece bi kere görmediğim bi çocuğu kızım diye sevdim o rüyam çıktı

Günaydın kızlar Abuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın

Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
aaaa geçmiş olsun sılacım. Ben dün girmedim topiğe. geriden okuyorum şimdi ama görmedim yazdığını. Hayırdır grip falan mı oldun?? bana da bir kuru öksürük musallat oldu 5 gündür. Çok şükür bugün çok daha iyiyim 5 gündür benim oğlan hop hop hopluyor içerde her öksürüğümde ((
tüm hanımlar klimalara dikkat!!!!

8967, member: 614553"]Günaydın kızlar Abuk sabuk rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın[/QUOTE]

Sanada gunaydin ve butun annislere takilma ruyalara Allah hayirlara cikarsin

Günaydın canım, ben de bu aralar çok rüya görüyorum. Normalde de çok saçma rüyalar görürdüm zaten aynı saçmalıkta devam ediyorum tam gaz. Daha bebişle ilgili rüya göremedim.

off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
güzelmiş sılam. Ben de burda comford diye bir markanın 2014 modelini beğendim ama 2000 tl. Çok pahalı bebek arabaları. Eşim ay sonu Hollandaya gidecek 2-3 haftalığına oradan da baksın istiyoruz. Bu markadan Hollandada var mıdır? Fiyatı ne kadar bu arada?

Günaydın güzel anneler,
Genel hamişlik problemleri dışında bir sıkıntı yok kimsede çok şükür.
Ben bu aralar psikolojik olarak hassaslaştığımı hissediyorum. Kolaylıkla ağlayabiliyorum, sonra da başım ağrıyor kızıyorum kendime. Bir de işyerinde sevmediğim insanlara iyice tahammül edemez oldum, zor tutuyorum kendimi ters bişey dememek için. Beni rahatsız eden insanlardan uzak durmaya karar verdim.
Bulantılarım tam olarak geçmedi, her gün 1-2 kere oluyor. Ama iştahım biraz açıldı gibi.
Bebek odası için araştırma yapmaya başladım. Sadece park yatak ve alt açma masası almayı düşünüyorum. Bir gardrobumuz vardı bebek için uygun olacak. Park yatak için şöyle iki seviyeli, sade pastel renkleri olan ve çok pahalı olmayan bir model arıyorum.
Onun dışında odaya duvar kağıdı, duvar süsleri, abajur, perde ve halı alacağız olacak bitecek inşallah.
Herkese selamlar, güzel günler. .

Bende aynı durumdayım. Kesinlikle insanlara tahammül edemiyorum. Üzerime çok geldiklerini düşünüyorum, kızıyorum ama daha sonra bunun benim hassas olmamdan kaynaklandığını düşünüp kendimi kötü hissediyorum :) Değişik değişik ruh halleri :)

senin yerinde olsam gitmem canım k. valideme o çok meraklıysa gitsin 25 gün orda 5 gün annen de o ne öyle ya sinirlendim şimdi kocana ben... tam tersi olması lazım en çok annen de az onlarda olması lazım

Selam kizlar yeni geldim gruba kizimla beraberilk gebeligim heyecanim bir başka

Hoşgeldiniz aramıza kızınız hayırlı uğurlu olsun inşallah

Kizlar benim doktor bayan herkeste diyorki bayan doktor doğurtamaz siz ne diyorsunuz

neden doğurtamasın yaaa bizde genelde bayana gidilir etrafımdakiler de doğurdu

Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...

gün kurusu, üzüm, armut

KIzlar sizde de vajinal akıntı oluyor mu afedersiniz sümüksü bi şekilde? suyu az içtiğimden oluyor sanırım

evet suyu az içme sakın....
idrar tahlili ve kültürü ver ne olur ne olmazzzzz

SILAMMMMMMMMMMMM çok geçmiş olsun

Kızlarrr dün akşam saat 22:00 civarında bebeğimi ilk kez hissettim :) Dünyalar benim oldu. Sanki içimde 2 küçük ayak salıncakta oturur gibi ayaklarını salladı durdu :)

Canim kiyamam hamile halinde niye uzuyorlar ya seni bari sen takmamaya calis inan hicbirimizin hayati tos pembe değil ama ben genelde polyannacilik oynuyorum yipranmamak için başka çare yok yoksa çekilmez bu hayat evlatlarimiz icin saglam anneler olmalıyız.
Isim konusu esim fikirde bile bulunmuyor anca ben su nasıl dersem yok güzel değil diyor sinir ediyor benison ana kadar dursun bakalım bi bakmissin eymen olmus adi :)
Allah hayira cikarsin canim. .
Sanir usuttum canım dün gecede çok karnim agriyordu şimdide yatakta donuyorum resmen sağolasın ..
Vardır canım bu yazdigin fiyattan daha uyguna bulursun kesin Hollanda'da. Buralara geliyorsa burdan alsin mutlaka esin bu marka olmassa da başka markada.bu arada hollanda bize 1 saat orda bulamasa almanya tarafından bulur kesin.
Canim gormemeye calis bazi seyleri hamilelik hormonları insani değiştiriyor.
Maşallah cok güzel kafanda planlamissin herseyi inşallah hersey gönlünce olur :)
Kızlarrr dün akşam saat 22:00 civarında bebeğimi ilk kez hissettim :) Dünyalar benim oldu. Sanki içimde 2 küçük ayak salıncakta oturur gibi ayaklarını salladı durdu :)
Hadi hayirli olsun ilk tanismaniz :)

Aaa birde sık sık kontrole girdigi halde Rabbim buyuk derler ya dogana kadar hersey degisebilirhayirlisi olsun aile icin sok olmustur...o kadar hazirlik falan...

Ben park yatagin bir kucuk boyutunu almistim yatak yanina sigandan cunku gece ilgilenmek kolay oluyordu...5-6 ayinda bebek donmeye ayaga kalkmaya inmeye calisiyor aldigin besigin derin olmasina bak mutlaka...!!ben 1 yasina gelince buyuyebilen besikli oda takimi aldim iyi oldu :))

günaydın canlar nasılsınız ya ben hala siteyi çözemedim yani çok fazla bakamıyorumda çoklu alıntı yapamıyorum mesela herkes hakkını helal etsin...bazen okuyup çıkıyorum..iş yeri okadar yoğunki yıllık izinler çok olunca gidenin yerinede çalışmak zorunda kalıyoruz...dün 4 saat yerimden kalkmayınca her yerim tutulmuş bütün gece ağrıdan uyuyamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…