2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
Cok hos bende park yatak istiyorum ama esimle annem istemiyor

PİŞİK KREMİNDEN KONU AÇILMIŞKEN KIZIMA BAYA BİR SÜRE ISLAK MEND,L KULLANMADIM KIZLAR..ODA KIŞ BEBEĞİ SAYILIR..ÇOK ŞÜKÜR EVİM SICAKTI GENELDE YIKAMAYA ÇALIŞIYORDUM POPOSUNU SÜREKLİ YIKA KURUT MİS GİBİ YADA NORMAL SAF PAMUK VE SUYLA SİLDİM...DIŞARDA BİLE PAMUK KULLANMAYA ÖZEN GÖSTERDİM..UNIBABY YENİDOĞANDA ALINABİLİR DIŞARDA KULLANMAK İÇİN...AMA ÇOK ŞÜKÜR SADECE BİR KERE PİŞİK OLDU TABİ BEBEĞİN CİLDİNİN HASSAS OLMASIYLADA ALAKASI VARDIR..BİRDE ZEYTİNYAĞI KULLANDIM...

Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı

Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?

Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby

ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya

Canım benim bildiğim kadarıyla bebek pişiklerine kantaron yağı çok iyi geliyormuş. Saf zeytinyağının içine sarı kantaron bitkisini koyup Güneş'te uzun süre bekletiliyor ve rengi kıpkırmızı oluyor. Bir tanıdığımız kendi yaptığından verdi bana göğüs uçlarım acıyor diye 2-3 günde geçti şimdi sürekli sürüyorum çok memnunum. Bebeğim doğuncada pişik için kullanmayı düşünüyorum. En iyisi en doğal olanı bence.

efleliiiiiim hanisin nerelerdesin goremedim seni kac gundur ama sagligin sihhatin yerindeymis cok sukur :) sorunlar hamilelikte daha da agir gelir sanirim cabucak atlatirsiniz insallah bu sureci..

Sagol canim. Bakalim 29agustosta es ozrum belli olcak. Ins ankya gelirim de sikinti olmaz.

Canım hakkında hayırlısı olsun inş gitmek zorunda kalmazsın.

Allah yardımcın olsun tatlım inşallah olur Ankara

Tesekkur ederim canlar..

hahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)

Heheee bayildim iste buna :)

Sagolasin canim. Kisa sureli sokun ardindan bugun kendime gelebildim sanirim. Beklicez artik yapicak bisi yok malesef.

Ve şuan biraz üst caprazinda göz seyirmesi gibi bişey oldu iki kez anaaaammm fena heyecan yaptim

muhtemelen kizcenin hareketleridir canim benimki de sabahlari sol tarafimda pit pit yapip duruyor zaten bagirsak hareketi olmadigini anliyosun cunku orda bir sertlik oluyor genelde:)

ayy ben de hamile oldugumu ogrenmeden onceli hafta iki kere, ilk ogrendigim gunlerde de bir kere kizim oldugunu gordum ama herkes erkek diyodu ruyalar tersine cikar diyodu.. sonuc kizim geliyor

Herkese merhabalar.. Bu sabah kahvalti sonrası kendimi ani bir baş dönmesiyle önce sandalyede, sonra da bayılmama ramak kala annemin kapmasıyla yatakta ayaklarım havada buldum :) tansiyonum 9-5 olmuş ki benim için epey düşük değerler. Hâlâ yatıyorum kalkmaya cesaret edemedim.

ooo Allah kolaylik versin canim ayni telas bizde de var ben de ogretmenim insallah xozume kavusursunuz da ankara olur.. bransin puanin ne?

çok geçmiş olsun canım ya bazen bendede oluyor tansiyon düşüklüğü sıcaklarda cabası:):):) ilk hamileliğinmi bilmiyorum benim 2,ci ilk gebeliğim yaza gelmişti çooookk zorduu son 7,8,9.ay sıcakta çekilmiyor... şanslıyız kışın doğum yapcaz

hahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)

hepimizin dengesizligi uzerinde demek ki :) benim kocam da dun oturdugumuz yerde kolumu oksarken bi tane tuyu cekti yanlislikla.. vayy sen misin!! sen benim canim acitiyorsun, bir daha beni sevme, boyle sevilirmi insan diye yarim saat hickirarak agladim.. adam da sasirdi kaldi ozur diliyo yanlislik oldu diyo sebeklik yapiyo ama yokk bagladim kollarimi gece boyu suratina bakmadan oturdum

kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
ben ilk bebeğimde weewell bebek telsizi almıştım apartmanda aynı markayı kullanan bı komsum vardı bı ara karıstı hatlar sonra ayarı var 3 tane sıfre gırınce karısmıyor kamerasız normaldı gayet memnundum ınsallah 2,ye de onu kullancam. ateş ölçere gelince 4 sene once 80tl verıp eczaneden markasını unuttum elektronık bı ateş ölçer aldım felaket kötüydü çocuk39 derecede yanıyor o hala 37,5 gösteriyordu...sonra bi doktor komşum var o dediki elektronik en iyiside olsa kötü almayın dedi vee 5 tlye eczanede dıddıdıdt dıye oten dandıgınden ufak gostergelı aldık super ölçüyor....

:):):) herkesin benim gibi olmasına sevindim bende öyleyim herşeye alınıyorum kafama takıyorum kapris yapıyorum şükür çekiyor:):):)

ne kadar zeytinyağına ne kadar sarı kantoron bitkisi acaba? sarı kantaron denilen şey yağı değilde kuru bitki halinde mi? saklama koşulu oda sıcaklığı mı?

Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı

Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?

Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby

ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya

hmm her bebegin cildi bir olmuyor canim bakim urunu icin cocuk doktorunun yonlendirmesini bekleyebilirsin, ben oyle yapmayi dusunuyorum :) pisik kremi olarak lansinoh ya da mustela cok tavsiye ediliyor ha bi de bepanthol ayrica alacaksan bile aldiklarinin uretim tarihlerine falan bak mutlaka cok beklemis olmasin mumkunse

börülceeeeee,,,,,, yok burada yaaaaa,,,,,,,

kız babası olunca gerçekten anlar bense sen annenlerde kal o da kendi annesinde kalsın öyle de mi kabul etmiyor?

kızlar sagolun desteğiniz için dünden bu yana sinirim biraz yatişti ama yine de tam.geçmedi. maalesef benim Esim ve aile yapisi erkek tarafi üstünlüğünü kabul ediyor acik acik söylenmese de sürekli hissedilen bu. orada daha fazla kalinmali vs. münasip olan buymus gurbette olmasam burada vaktim kisitli olmasa sorun etmem bu kadar ama ailemu çok özlüyorum boyle çifte standart canimi acitiyor bunun için kavgalar da ettim tartistim da ama değişen pek bir sey olmuyor maalesef aslında eşime de kizamiyorum çok fazla ailesinin beklentilerini bildiği için ona gore davranmaya calisiyor. herkes kendi ailesinde kalsin demissiniz boyle bir şeyi hayatta kabul etmez. ben geliniymisim o evin. evlendikten sonra boyle olurmuş mus gurbette olduğuma çok üzülüyorum ama bazen de uzak olmak iyi mi acaba diye düşünmüyor değilim... amaaan bilmiyorum kizlar ikisi de bi yönden iyi bi yönden kötü hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…