Cok hos bende park yatak istiyorum ama esimle annem istemiyorKizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
fiyatı ne kadar canım bununKizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı
Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?
Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby
ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya
canimmm cok saol ustelik de isminin doruk olmasini istiyordum en bastan bakarsin adas annesi oluruz:)Enenmm maşallah canımm demek bir pipili daha geliyor hadi bakalım hayırlı olshn
:) hamdolsun canım iyi diyeyim değilimde, sıkıntım çok ailevi hem eşimel hem ailemle bir sürü sorun var ve çok bunaldım, iki önce tetanoz aşımı oldum kolum ağrıyor onun dışında fiziksel pek bir sıkıntım yok hamdolsun, isim konusunda genellme yapılmaz tabi ama işte öyle duydum hep:) sen bu konuda pozitifsin ben çok kuralcıyım canım o yüzden oğlumla çok çatışıyorum değişmek istiyorum rahat oluyum diyorum ama yapamıyorum yapım böyle hiç sevmiyorum anneliğimi, inşaallah eşin razı olur adaş olur her halükarda kuzularımız:)
başınız sağolsun canım
canım bana bir doz yapılacak benimde üçüncü aşım oluyor, kolum çok fena
ben yazmışımdır kesin:) yine yazayım çok geçmiş olsun canım
maşaallah canım
canım sağlıklı olsunda dediğin gibi
çok çok haklısın canım senin yerinde olsam ben annemde sen annende kal derdim böyle anlayışsız kocaya
çok geçmiş olsun canım bir fincan rezene iç gaza birebir
canım siyah kuru erik tavsiye ederim
canım ben görünüş olarak ahşap sevsemde güvenlik açısından burda hep park beşik dedim çünkü benim oğlum 6 aylıkken doğrulmaya başlamıştı ve ben hemen park beşiğin ilk katını çıkardım ve hamdolsun bir kere beşik kazamız olmadı, bebeğiniz büyüdükçe yedi yirmi dört başında durulmuyor o arada da uyanıp düşme ihtimali çok oluyor maalesef ,o yüzden ahşap beşiği iyi düşünün en azından iç kısmı derin model bulursan onu al önemli olan derinlik bence
ay çok üğzüldüm ya iki üç işini bilmez yüzünden şu duruma bak! inş eş dolayısıyla gitmek zorunda kalmazsın canım. baya can sıkıcı olmuştur tahmin ediyorum ama yapacak bişey yok. ne yaşanacaksa yaşanacak. içini ferah tutmaya çalış.
Canım hakkında hayırlısı olsun inş gitmek zorunda kalmazsın.
Allah yardımcın olsun tatlım inşallah olur Ankara
hahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)
günaydın canım hayırlara geldin
canım sıkma kendini hormonlar sapıtıyor ara ara park beşik en iyisi gibi bende park beşiklere bakacağım bide dolap tabiki
günaydın canım
ay canım inş. düzelttirebilirsiniz her şeyde bi hayır vardır
günaydın haftaya bende yaptıracağım hiç istemiyorum ama
canım önceden doğum yapmış mı arkadaşın hani önceden olduysa yapmaya biliyorlar ama normal doğumda da sezer yanda da kesip dikileceğiz o yüzden gerekli bence
canım şampuan sebamed düşünüyorum arkadaşım kullandı çocukta hiç konak falan olmadı pişik kremide sanırım bepantol alacağım ama daha erken
Ve şuan biraz üst caprazinda göz seyirmesi gibi bişey oldu iki kez anaaaammm fena heyecan yaptim
hayır olsun canım :) ben rüyamda üç kere falan doğurdumbende hep erkek görüyodum rüyamda kızım olcak hatta babası halası falan da hep erkek gördü. sadece bi kere görmediğim bi çocuğu kızım diye sevdim o rüyam çıktı
Merhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisimbi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
440 liraydi bi sitede canimfiyatı ne kadar canım bunun
çok geçmiş olsun canım ya bazen bendede oluyor tansiyon düşüklüğü sıcaklarda cabası:):):) ilk hamileliğinmi bilmiyorum benim 2,ci ilk gebeliğim yaza gelmişti çooookk zorduu son 7,8,9.ay sıcakta çekilmiyor... şanslıyız kışın doğum yapcazHerkese merhabalar.. Bu sabah kahvalti sonrası kendimi ani bir baş dönmesiyle önce sandalyede, sonra da bayılmama ramak kala annemin kapmasıyla yatakta ayaklarım havada buldum :) tansiyonum 9-5 olmuş ki benim için epey düşük değerler. Hâlâ yatıyorum kalkmaya cesaret edemedim.
hahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)
ben ilk bebeğimde weewell bebek telsizi almıştım apartmanda aynı markayı kullanan bı komsum vardı bı ara karıstı hatlar sonra ayarı var 3 tane sıfre gırınce karısmıyor kamerasız normaldı gayet memnundum ınsallah 2,ye de onu kullancam. ateş ölçere gelince 4 sene once 80tl verıp eczaneden markasını unuttum elektronık bı ateş ölçer aldım felaket kötüydü çocuk39 derecede yanıyor o hala 37,5 gösteriyordu...sonra bi doktor komşum var o dediki elektronik en iyiside olsa kötü almayın dedi vee 5 tlye eczanede dıddıdıdt dıye oten dandıgınden ufak gostergelı aldık super ölçüyor....kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
:):):) herkesin benim gibi olmasına sevindim bende öyleyim herşeye alınıyorum kafama takıyorum kapris yapıyorum şükür çekiyor:):):)hepimizin dengesizligi uzerinde demek ki :) benim kocam da dun oturdugumuz yerde kolumu oksarken bi tane tuyu cekti yanlislikla.. vayy sen misin!! sen benim canim acitiyorsun, bir daha beni sevme, boyle sevilirmi insan diye yarim saat hickirarak agladim.. adam da sasirdi kaldi ozur diliyo yanlislik oldu diyo sebeklik yapiyo ama yokk bagladim kollarimi gece boyu suratina bakmadan oturdum
ne kadar zeytinyağına ne kadar sarı kantoron bitkisi acaba? sarı kantaron denilen şey yağı değilde kuru bitki halinde mi? saklama koşulu oda sıcaklığı mı?Canım benim bildiğim kadarıyla bebek pişiklerine kantaron yağı çok iyi geliyormuş. Saf zeytinyağının içine sarı kantaron bitkisini koyup Güneş'te uzun süre bekletiliyor ve rengi kıpkırmızı oluyor. Bir tanıdığımız kendi yaptığından verdi bana göğüs uçlarım acıyor diye 2-3 günde geçti şimdi sürekli sürüyorum çok memnunum. Bebeğim doğuncada pişik için kullanmayı düşünüyorum. En iyisi en doğal olanı bence.
Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı
Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?
Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby
ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya
börülceeeeee,,,,,, yok burada yaaaaa,,,,,,,:)
Bende oyle esim ne yapacagini sasirdi li okadar bana karsi cokta ilgilidir dun dedimki yemeginfumden yemek var yamina borulce salatasimi yapim normal salatami yinemi ayni yemek dedi sedimki mis gibi yemek dokeyimmi ya ben iatemiyorum dedi kalk ozaman kwndin yap dedim hicte simdiye kadar boyle bisiy demedim basladim aglamaya dun nerdeyse bosuyordum adami anamin wvine gidicem dedim 34 yasindaki kadindaki lafa bak agla agla
kız babası olunca gerçekten anlar bense sen annenlerde kal o da kendi annesinde kalsın öyle de mi kabul etmiyor?
Canim bunun hemen hemen aynısı siyah renkli olani eklemistim bende gecen gun bu cok kullanışlı tekerleri cok büyük oldumu cok hantal duruyor ve sürmesi zor oluyor bence bu cocuk arabasi takimi süper :)
Sagolasin canim dun cok halsizdim ve cokbas agrim var bugun uykumu iyi yaptim iyiyim şükür.zorla kendime gecmis olsun dedirttim gibi oldu ama napim kimse birsey yazmayinca bi garip oldum
Sagolasin canim :)
Canim kocandan ilgilenmesini beklersen cok beklersin erkekler bu isin sadece alma kısmında vardır begenip karar vermek sana kalmis.se begen kararini ver o pamuk elini cebine atsin böylece hic sorun olmaz bizim evde işler bu şekilde ilerliyor hicde sorun olmuyor :)
Gözün aydın canım maşallah prensesine darisi bizlerin başına inşallah :)
Insallah canim.evet arka tekerleri buyuk on.tekerleri kucuk bagajimiz cok büyük sorun olmaz ama bende küçük tekerlekli olsun istiyorum bu kadar büyük olmasina gerek yok bencede :)
Allah hayira cikarsin canim bende rüyamda gördüm oglum olucani pipisine kadar ve ruyamin aynısını kontrolumdede gördüm rabbim gönlünce versin inşallah :)
Sagolasin canim ne kusuru naz yapıyorum size iste :)
Ahh canım ailesinden uzak yaşayan ve izne giden herkesin sorunu bu eşler hep kendi tarafında kalinsin istiyor bizim ailemiz hice alınıyor hep.benim kayinvalidemde almanyada yaşadığı halde bizim izin zamanımız da Türkiye de ise benimkide tutturuyor annemlerde kalalim diye ya zaten almanyada beraberiz ama yokki halden anlayan. Bencillikten başka birsey degil bu izinde mahfoluyor maleseff bu sayede cok iyi anlıyorum seni takma esini kafaya ailenle güzel zaman gecirmeye bak :)
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun prensesin :)
Hayırlı olsun canım oglusun :)acele etme daha bende birsey almadım yavaş yavaş aliriz herseyi :)
:) hamdolsun canım iyi diyeyim değilimde, sıkıntım çok ailevi hem eşimel hem ailemle bir sürü sorun var ve çok bunaldım, iki önce tetanoz aşımı oldum kolum ağrıyor onun dışında fiziksel pek bir sıkıntım yok hamdolsun, isim konusunda genelleme yapılmaz tabi ama işte öyle duydum hep:) sen bu konuda pozitifsin ben çok kuralcıyım canım o yüzden oğlumla çok çatışıyorum değişmek istiyorum rahat oluyum diyorum ama yapamıyorum yapım böyle hiç sevmiyorum anneliğimi, inşaallah eşin razı olur adaş olur her halükarda kuzularımız:)
başınız sağolsun canım
canım bana bir doz yapılacak benimde üçüncü aşım oluyor, kolum çok fena
ben yazmışımdır kesin:) yine yazayım çok geçmiş olsun canım
maşaallah canım
canım sağlıklı olsunda dediğin gibi
çok çok haklısın canım senin yerinde olsam ben annemde sen annende kal derdim böyle anlayışsız kocaya
çok geçmiş olsun canım bir fincan rezene iç gaza birebir
canım siyah kuru erik tavsiye ederim
canım ben görünüş olarak ahşap sevsemde güvenlik açısından burda hep park beşik dedim çünkü benim oğlum 6 aylıkken doğrulmaya başlamıştı ve ben hemen park beşiğin ilk katını çıkardım ve hamdolsun bir kere beşik kazamız olmadı, bebeğiniz büyüdükçe yedi yirmi dört başında durulmuyor o arada da uyanıp düşme ihtimali çok oluyor maalesef ,o yüzden ahşap beşiği iyi düşünün en azından iç kısmı derin model bulursan onu al önemli olan derinlik bence
kızlar sagolun desteğiniz için dünden bu yana sinirim biraz yatişti ama yine de tam.geçmedi. maalesef benim Esim ve aile yapisi erkek tarafi üstünlüğünü kabul ediyor acik acik söylenmese de sürekli hissedilen bu. orada daha fazla kalinmali vs. münasip olan buymussenin yerinde olsam gitmem canım k. valideme o çok meraklıysa gitsin 25 gün orda 5 gün annen de o ne öyle ya sinirlendim şimdi kocana ben... tam tersi olması lazım en çok annen de az onlarda olması lazım
Hoşgeldiniz aramızakızınız hayırlı uğurlu olsun inşallah
neden doğurtamasın yaaa bizde genelde bayana gidilir etrafımdakiler de doğurdu
gün kurusu, üzüm, armut
evet suyu az içme sakın....
idrar tahlili ve kültürü ver ne olur ne olmazzzzz
SILAMMMMMMMMMMMM çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?