Calisma ic canım zorla kendini lütfen.sabah idrari haric benim idrarim acik renkte sende dikkat et koyuysa az iciyorsun demektir suyuİçmeye çalışıyor sizin idrarlar hep beyaz geliyor mu?
Canim kesin yedigin birsey dokunmustur hamilelikten olcani sanmıyorum çok geçmiş olsunKızlar benim bugun midem cok fena yanmaya başladı erken değil mi ya? Oğlumda da cok yanmıştı gaviscon içiyodjm oyy ölecem cok fena midem
Canim akintin koku ve kasinti yapmiyorsa endise edicek birsey yok ama suyu az icmen hic iyi degil lütfen günde 3 litreyi tamamlamaya çalış.KIzlar sizde de vajinal akıntı oluyor mu afedersiniz sümüksü bi şekilde? suyu az içtiğimden oluyor sanırım
Canim balik yagi hapini 2 günde bir demir hapini hergün alıyorum ben ..Balık yağı ve Demir ilacını hergün alıyor musunuz arkadaşlar
Merhaba nasılasınız azaldı mı mide bulantılarınız ilk başlarda takip ediyordum ben sonra bulantı Halsizlik takip edemedim ara ara girdim çıktım o kadar bulantılarımda son iki haftadır baya azaldı çok şükür Demir ilacı içeriyordum kabızlık yapıyor diye geçen hafta Dr ısrarıyla başladım hamile bi arkadaşın ısrarıyla da balık yağına başladım balık yağı tenimi çok kötü kokutuyor dayanamıyorum ama oğlum için katlanacak artık Demir ilacı da ishal yapıyor ondan bi Danışayım dedim tşk cevap içinCanim balik yagi hapini 2 günde bir demir hapini hergün alıyorum ben ..
Merhaba canım sağolasın artık bulantili günler geride kaldı şükür suan hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok ufak tefek şeyleri yok sayiyorum o zor günlerden sonra :)Merhaba nasılasınız azaldı mı mide bulantılarınız ilk başlarda takip ediyordum ben sonra bulantı Halsizlik takip edemedim ara ara girdim çıktım o kadar bulantılarımda son iki haftadır baya azaldı çok şükür Demir ilacı içeriyordum kabızlık yapıyor diye geçen hafta Dr ısrarıyla başladım hamile bi arkadaşın ısrarıyla da balık yağına başladım balık yağı tenimi çok kötü kokutuyor dayanamıyorum ama oğlum için katlanacak artık Demir ilacı da ishal yapıyor ondan bi Danışayım dedim tşk cevap için
Merhaba canım sağolasın artık bulantili günler geride kaldı şükür suan hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok ufak tefek şeyleri yok sayiyorum o zor günlerden sonra :)
Demir hapı sendekinin tersine kabızlık yapıyor bende o kadar su icip sivi almama rağmen yinede normal degilbalik yağı hapini içmek istemiyorum aslinda bende ama bebek için zorla iciyorum iste ..
Lütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesefKızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...
Kizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??
Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
bende de kaşıntı vardı ve göğüslerim çatladı hep karnıma sürdüm kremi tabii,,, şimdi karnıma, göğüslerime kollarıma basenlerime çatlak önleyici krem sürüyorum
Selam kizlar yeni geldim gruba kizimla beraberilk gebeligim heyecanim bir başka
Hosbulduk canim amin cumlemize inşallah. . Arkadasa ozelden mesaj attim bilgileri o listede olmayi cok hayal etmistim banada nasip oldu inşallahHoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Sat yaş şehir cinsiyet bilgilerini gönder sılaya seni listeye eklesin :)
:) hamdolsun canım iyi diyeyim değilimde, sıkıntım çok ailevi hem eşimel hem ailemle bir sürü sorun var ve çok bunaldım, iki önce tetanoz aşımı oldum kolum ağrıyor onun dışında fiziksel pek bir sıkıntım yok hamdolsun, isim konusunda genelleme yapılmaz tabi ama işte öyle duydum hep:) sen bu konuda pozitifsin ben çok kuralcıyım canım o yüzden oğlumla çok çatışıyorum değişmek istiyorum rahat oluyum diyorum ama yapamıyorum yapım böyle hiç sevmiyorum anneliğimi, inşaallah eşin razı olur adaş olur her halükarda kuzularımız:)Eflalim canim nasilsin gelmis cevap yazmis cikmissin herkese ama kendinden hic bahsetmemissin hersey yolundadir insallah :)
Emir ismi yaramaz oluyor demek ama napiyim zaten uslu bir oglan beklemiyorum masallah simdiden kipir kipir zaten ha abileri cok uslu degilki kardesleri uslu olsun varsin bi yaramaz daha katilsin ailemize napalim canim canlari sagolsun buyudulermi cok arariz bu yaramazlik gunlerini onlarinn varsin yaramaz olsunlar yeterki hayirli evlat olsunlar
bana kalsan hala eymen de israrciyim ama esime bi turlu tamam dedirtemedim du bakalim ya emir ya eymen olucak ama hangisi dogumdan sonra belli olur artik
başınız sağolsun canımGünaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
Dayım beyin kanaması geçirmişti kaybettik mekanı cennet olsun çok Üzgünüm derdi veren Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah Allah inancı ayakta tutuyor insanı şu an çok zor hersey garip geliyo öyle işte. Sevdiklerinizin kıymetini hayattayken bilin sık sık konuşun sesini duyun gün geliyo sesini istesenizde duyamiyorsunuz
canım bana bir doz yapılacak benimde üçüncü aşım oluyor, kolum çok fenaOy canlat gittim aşımı oldum geldim. Aramadılar beni bende gittim dedim aramadınız. İkidoz yapcaz dediler ee dedim oğlumda 2 doz yaptrdığım için doktorum 1 doz yaptırman yeterli dedi. Biz 2 doz yapalım ömrün boyunca korur dedi ve eylüle gün verdi 2.için. Sol koluma yaptı şuan sızlıyo birazcık inş cok ağrımaz
ben yazmışımdır kesin:) yine yazayım çok geçmiş olsun canımBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
maşaallah canımKizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
canım sağlıklı olsunda dediğin gibiaman ben bugun bir uyandim ama sanki dogurdum sandim ruyamda ikin ikin derken bir dogurdum bebek karsimda bakiyom eli ayagi duzgun yuzune bakiyom göz kapakalri sismis azgin bir surat sonra diyomki doktor erke k gibi duruyo dedi ama bir pipisine bakyom oda yerinde :) aman bir calar saat sesi kaldimki doktora gec kaliyom gittim 3lu test sonucun bakti dgerin cok cok dusuk risk yok diyemem ama aminosentez icin bir deger degil dedi allahim hayirli saglikli evlat versin insalalh sagliklidir ultrasona girdirmedi 21 haftanda ayrintiliya gel dedi cinsiyete baksan bidaha dedim ayriltili ultrasonda bakariz dediruyada erkek gorursen kiz evladin oluyomus allahim saglikli evlatlar nasip etsin hayirdir insallah diyelim hayir olsun
çok çok haklısın canım senin yerinde olsam ben annemde sen annende kal derdim böyle anlayışsız kocayaay kizlar kocama çok sinirliyim memlekette tatildeyiz yaklasik 25 gundur memleketteyiz 20gün kayinvalidemgilde kaldik arada annemgile gelsek de yatmaya yine oraya gittik. çok bozuluyorum diye bir iki gündür annemgile kalmaya geldik zaten 5gun sonra dönüyoruz evimize. kayinvalidemgilde kaldigimiz sure boyunca bir gün annemgile gelsek oturmaya ertesi gün gündüz orada oturmaya mecbur birakti beni. üst üste ayip oluyormusben orada kaldigimiz sure boyunca annemgile istediğim gibi gelemedim ama simdi benim.annemgilde kaliyoruz her gün altında araba annesigilde. aksam geç vakit geliyor sinir oluyorum. ne anladjm ben bu isten. şimdi yine oradalar hep birlikte ben kocami yaninda istiyorum haksiz miyim Allah askina siz söyleyin. bu nasil adalet onlar erkek tarafi diye hep önde olmak zorundalar mi benim annem babam anne baba değil mi gecen gün baya bi sitem ettim sen de kiz babası olacaksin çok şükür iste o zaman anlarsin dedim kafanizi sisirdim kizlar ama siz halden anlarsiniz. arayip kavga etmememk için kendimi zor tutuyorum durdurun beni neolurrrrrrr
çok geçmiş olsun canım bir fincan rezene iç gaza birebirKizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
canım siyah kuru erik tavsiye ederimLütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef
Iyı geceler sevgili anneler
deneyımlı annelere bır konuyla ılgılı fikir almak ıstıyorum
beşik araştırması yapıyorum
istediğim ahşap cekmecesiz sallanan bir beşik, büyüyen beşiklerden değil
3 yaşına kadar yatabileceği bir büyüklük olsun istiyorum
sanırım ılk 1 sene öncelikle gecelerı emzırıldığı için yatağa yapışık olması annenın kolay alıp bırakmasını sağlar
bundan dolayı altları çekmeceli modellerı kullanıssız buluyorum
cekmecesizler ise diğerlerine göre çok pahalı
asıl sormak istediğim beşik boyutu
yatağın yanında olacağı için çok büyük kullanışsız olur
sizce uygun ölçü nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?