2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İçmeye çalışıyor sizin idrarlar hep beyaz geliyor mu?
Calisma ic canım zorla kendini lütfen.sabah idrari haric benim idrarim acik renkte sende dikkat et koyuysa az iciyorsun demektir suyu

Kızlar benim bugun midem cok fena yanmaya başladı erken değil mi ya? Oğlumda da cok yanmıştı gaviscon içiyodjm oyy ölecem cok fena midem
Canim kesin yedigin birsey dokunmustur hamilelikten olcani sanmıyorum çok geçmiş olsun

KIzlar sizde de vajinal akıntı oluyor mu afedersiniz sümüksü bi şekilde? suyu az içtiğimden oluyor sanırım
Canim akintin koku ve kasinti yapmiyorsa endise edicek birsey yok ama suyu az icmen hic iyi degil lütfen günde 3 litreyi tamamlamaya çalış.
Bundan iki hafta önce huzurum arkadaşımız suyu az olduğu icin bebekte sorun hatırlamıyorum şimdi bir sorun çıktı ve bebegini aldırmak zorunda kaldı malesef
Lütfen herkes su icmeye özen gösterin bevek icin yemekten bile önemli su icilmesi ...

="ofizmir, post: 36574345, member: 512945"]Kizlar benim doktor bayan herkeste diyorki bayan doktor doğurtamaz siz ne diyorsunuz[/QUOTE]
Hic öyle düşünme izmircim benim 2 kizimda bayan dr dogum yaptirdi bu seferki erkek bakalım hayırlısı

Canim balik yagi hapini 2 günde bir demir hapini hergün alıyorum ben ..
Merhaba nasılasınız azaldı mı mide bulantılarınız ilk başlarda takip ediyordum ben sonra bulantı Halsizlik takip edemedim ara ara girdim çıktım o kadar bulantılarımda son iki haftadır baya azaldı çok şükür Demir ilacı içeriyordum kabızlık yapıyor diye geçen hafta Dr ısrarıyla başladım hamile bi arkadaşın ısrarıyla da balık yağına başladım balık yağı tenimi çok kötü kokutuyor dayanamıyorum ama oğlum için katlanacak artık Demir ilacı da ishal yapıyor ondan bi Danışayım dedim tşk cevap için

Merhaba canım sağolasın artık bulantili günler geride kaldı şükür suan hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok ufak tefek şeyleri yok sayiyorum o zor günlerden sonra :)
Demir hapı sendekinin tersine kabızlık yapıyor bende o kadar su icip sivi almama rağmen yinede normal degil balik yağı hapini içmek istemiyorum aslinda bende ama bebek için zorla iciyorum iste ..

Benimde ilk kullandığım kabızlık yapıyordu içmeyi bıraktım sonra Dr içmem gerektiğini söyledi beni ikna etti şu an kullandığımı verdi o da ishal yapıyor sanırım ilaçlarda sorun yok ben normal değilim

Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...
Lütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef

Allahım yatmadan bi bakayım dedim oku oku bitiremedim nekadar çok sohbet edilmiş :) iyi haber alanların gözü Aydın , kötü bi haber yoktur umarım iyi geceler

iyi geceler kızlar bu aralae pek giremıyorum... :))) ama kalbim ve karnımdaki bebeişimle burdayım....
Truht 88 cNım oglun hayırlı olsun.. Aynıyız senle... Kızlarımız aynı ogluslar aynı olcak nasipse sevindim..

Sılam nasılsın itanem..iyisin inşallah

Özlemm sen neyaptın kız dr randevunun ıyı geçtigini gordum cok sewindim..

Kabızlık için içebilirseniz sabah elme sirkeli ılık su için sirke bi su bardagına iki üc damla kadar mide rahatsızlıgınız yoksa bn öle geçirdim kabızlıgımı

Zencefilli yogurt yiyebilirsiniz..

Bol bol su içmek önmli..
Hiç olmadı yarın kılo erık veya bi koca kase karğuz yersen otomatıkmen cırcır edıyo

Haftaya persembeye atıldı ayrıntılı usgem.. Dr umuz izne cıkmıs.. Olsun beklerım tontonumu napim...

Akıntısı olanlar yanma ve kasıntı yoksa akıntının bi önemi yok.. Akıntı olması normal
Yapmamız gerekn tek sey sık sık iç çamasırı degiltirmek
Eger calsııyosanız günlük pek süper oluyo..
Kızlar bikini bölgenizi temzledikten sonra neyle olursa olsun bebek yagıyla bi kac gün yaglayın.. Cok degil sadece tahriişi engellemek amacıyla.. Kesik kızarma vs dırumlar olıyo nuhakkak.. Bide akıntımız var malum..orasını az az yaglardak kasınmasını birbirine sürtmesini engelleriz demek istedigimi anlatabılmısımdıt umarım...
Arkadasmda hamile 7 ayında o kuafore gidiyoda ordakı bayan sölemiş... O gün içinfe yapsanız yeter aslında yani..

Bu arada su içmek cok cok cok önmli kızlar... En az2 litre ... Su bebegimizin amniyon sıvısının yenılenesınde cok faydalı... Bu arada su içmiyoruz diye suyumuz azalcak diye bi durum cok az. Olasılıklı biz o dewreyi geçtik ilk 3 ay.. Suyunun azalması genellikle bebegin böbreklerinde olan ve engellenemeyen bi durum olursa olur... Kendinizi korkutmayın ama böle diyede lütfen suyu helede bu sıcaklardahiç mi hiç aksatmayın...
Kan basıncımız yüksek... Hızlı bi şekilde vucudumuza ve bebege kan pombalanıyo... Suyu az içersek bu devirdayım olusurken vuut zorlanıcak size ve bebege zarar verme ihtımali yüksek olucaktır.. Sürekli akıntımız oluyo ama suyu bol içenlerde akıntıyı daha rahat atıyosun...yani rahım agzında akıntıda enfeksiyon varsa orda fazla kalmamıs oluyo çünkü sık sık idrara cıkıyodun...
İye yi engelliyo...
Mantar dı suydu buydu bol su içmekle geçiyo...
BOL BOL SU ....

Kizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??

Canım normalde terzi dişçi kuaför doktorda hep erkek tercih ederim ben de:))) ama Benim de doktorum kadın hem de çok şeker...

Yapılan bir araştırmaya göre kadın doğumcular erkeklere göre daha zor şartlarda ve az sayıda epizyotomi atıyorlarmış ve hastaları ile daha çok ilgileniyorlarmış doğum anında... Ne yani mesğei okuyacaklar da yapamayacaklar mı.. Kimsenin seni doğumla ilgili korkutmasına doktorunla ilgili aklına yersiz düşünceler sokmasına izin verme.

Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci

Ihlamur nane limon
Parol minoset ile rahatlatmaya bak kendini canım ve ayaklara çorap şart ...

bende de kaşıntı vardı ve göğüslerim çatladı hep karnıma sürdüm kremi tabii,,, şimdi karnıma, göğüslerime kollarıma basenlerime çatlak önleyici krem sürüyorum

Benim de diz kapaklarının arkası ve koltuklarım fermuar varmış gibi çatlamış( oraları es geçiyordum ben de... (

Kızlar benim iki kez idrariz beyaz oldu akinti faln degil bildiginiz idrar yani neden olabilir acaba ilk ilac geri geliyor sandim progestan kullaniyorum hala ama baktim o degil

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Sat yaş şehir cinsiyet bilgilerini gönder sılaya seni listeye eklesin :)
Hosbulduk canim amin cumlemize inşallah. . Arkadasa ozelden mesaj attim bilgileri o listede olmayi cok hayal etmistim banada nasip oldu inşallah

Iyı geceler sevgili anneler
deneyımlı annelere bır konuyla ılgılı fikir almak ıstıyorum
beşik araştırması yapıyorum
istediğim ahşap cekmecesiz sallanan bir beşik, büyüyen beşiklerden değil
3 yaşına kadar yatabileceği bir büyüklük olsun istiyorum
sanırım ılk 1 sene öncelikle gecelerı emzırıldığı için yatağa yapışık olması annenın kolay alıp bırakmasını sağlar
bundan dolayı altları çekmeceli modellerı kullanıssız buluyorum
cekmecesizler ise diğerlerine göre çok pahalı
asıl sormak istediğim beşik boyutu
yatağın yanında olacağı için çok büyük kullanışsız olur
sizce uygun ölçü nedir

:) hamdolsun canım iyi diyeyim değilimde, sıkıntım çok ailevi hem eşimel hem ailemle bir sürü sorun var ve çok bunaldım, iki önce tetanoz aşımı oldum kolum ağrıyor onun dışında fiziksel pek bir sıkıntım yok hamdolsun, isim konusunda genelleme yapılmaz tabi ama işte öyle duydum hep:) sen bu konuda pozitifsin ben çok kuralcıyım canım o yüzden oğlumla çok çatışıyorum değişmek istiyorum rahat oluyum diyorum ama yapamıyorum yapım böyle hiç sevmiyorum anneliğimi, inşaallah eşin razı olur adaş olur her halükarda kuzularımız:)
başınız sağolsun canım
canım bana bir doz yapılacak benimde üçüncü aşım oluyor, kolum çok fena
Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
ben yazmışımdır kesin:) yine yazayım çok geçmiş olsun canım
Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
maşaallah canım
canım sağlıklı olsunda dediğin gibi
çok çok haklısın canım senin yerinde olsam ben annemde sen annende kal derdim böyle anlayışsız kocaya
Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
çok geçmiş olsun canım bir fincan rezene iç gaza birebir
Lütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef
canım siyah kuru erik tavsiye ederim

canım ben görünüş olarak ahşap sevsemde güvenlik açısından burda hep park beşik dedim çünkü benim oğlum 6 aylıkken doğrulmaya başlamıştı ve ben hemen park beşiğin ilk katını çıkardım ve hamdolsun bir kere beşik kazamız olmadı, bebeğiniz büyüdükçe yedi yirmi dört başında durulmuyor o arada da uyanıp düşme ihtimali çok oluyor maalesef ,o yüzden ahşap beşiği iyi düşünün en azından iç kısmı derin model bulursan onu al önemli olan derinlik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…