2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin bacilar bugun dukkani ben acim dedim gununuz guzel gecsin
Günaydın canıım, senin de günün güzel geçsin.
Herkese pazartesi sendromsuz bir pazartesi günü dilerim
günaydın fıstklar. İyi haftalar. Gel cuma gel gel gelll
Günaydın tatlım, oğluşun nasıl, kıpraşıyor mu içerde?

Bu arada kızlar benim bulantılarım hala geçmedi, hiç geçmeyecek gibi hissediyorum.

gunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyet dun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...

Inşallah canim aslinda iyi baslamisti ama suan pek iyi degilim midem bulandi

st: 36623478, member: 503778"]gunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyet dun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...[/QUOTE]
Gun

Sanada gunaydin bendede hamileligimin ilk aylarinda olmustu hamilelerinde kullandigi bir burun acici kullandim istersen deneyebilirsin

günaydın canım

günaydın ah ah hakikat gel cuma gel durumundayım pazartesileri sevmiyorum

Günaydın şekerler dusumu aldım kahvalti yapıp kizimi halasına bırakıp oglus görmeye gideceğim tatlı şeyler yiyeyim de bütün organlara iyi bakılsın öptüm herkesi

hayırlı haberlerle gel inş. canım

canım ben gebeliğin ilk döneminde hasta olmuştum boğaz ağrım vardı doktor bir su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup gargara yap demişti eğer burnun tıkanırsada aynı karışımı burnuna çek onunla temizle demişti bi dene istersen

Selam kizlar araniza yeni katildim.Cok canli ve icten bir forum.Herkese hayirli ve rahat bir hamilelik diliyorum

hoşgeldin canım

Gun

Sanada gunaydin bendede hamileligimin ilk aylarinda olmustu hamilelerinde kullandigi bir burun acici kullandim istersen deneyebilirsin[/QUOTE]

serum fizyolojik ya da deniz suyu tarzi biseyse dedigin hic ise yaramiyor canim bende yaklasik bir aydir ara ara tikaniyordu gun icinde ama aciliyordu da.. bir haftadir cok kotu durumda maleseff

su deniz suyu diye satilan serum fizyolojiklerin de icerigi tuzlu su ama bir de dedigini deneyeyim sagol canim..

bu arada burnuma onu cekecek kadar bile hava girmiyor ileri boyutta yani benimki..

Okyanus suyu tavsiye ederim ben onunla rahatlıyorum hamilelerde kullanabiliyor

paylaşımın faydalı olmuş canım..sağolasın..

Günaydın hamişlerrr, 16 gün aradan sonra işe başlamak zulüm gbi geldi bencede gelsin cumaaaaaa
cnm bi dr.una görün bende gribal enfex. geçirdim kan tahlilimde de enfeksiyon çıktı kanımda crp(sanırım buydu değer) yüksek olduğundan mecbur antibiyotik kullandım. kandaki enfeksiyon bebekleri de etkilediğinden önemli bence ihmal etme. çok geçmiş olsun cnm

Canlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz :) kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…