Gunaydin bacilar bugun dukkani ben acim dedim gununuz guzel gecsin
Günaydın tatlım, oğluşun nasıl, kıpraşıyor mu içerde?günaydın fıstklar. İyi haftalar. Gel cuma gel gel gelll
Inşallah canim aslinda iyi baslamisti ama suan pek iyi degilim midem bulandiGünaydın canıım, senin de günün güzel geçsin.
Herkese pazartesi sendromsuz bir pazartesi günü dilerim
Günaydın tatlım, oğluşun nasıl, kıpraşıyor mu içerde?
Bu arada kızlar benim bulantılarım hala geçmedi, hiç geçmeyecek gibi hissediyorum.
günaydın fıstklar. İyi haftalar. Gel cuma gel gel gelll
Günaydın şekerler dusumu aldım kahvalti yapıp kizimi halasına bırakıp oglus görmeye gideceğim tatlı şeyler yiyeyim de bütün organlara iyi bakılsın öptüm herkesi
gunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
Selam kizlar araniza yeni katildim.Cok canli ve icten bir forum.Herkese hayirli ve rahat bir hamilelik diliyorum
Gunst: 36623478, member: 503778"]gunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
günaydın canım
günaydın ah ah hakikat gel cuma gel durumundayım pazartesileri sevmiyorum
hayırlı haberlerle gel inş. canım
canım ben gebeliğin ilk döneminde hasta olmuştum boğaz ağrım vardı doktor bir su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup gargara yap demişti eğer burnun tıkanırsada aynı karışımı burnuna çek onunla temizle demişti bi dene istersen
hoşgeldin canım
günaydın canım
günaydın ah ah hakikat gel cuma gel durumundayım pazartesileri sevmiyorum
hayırlı haberlerle gel inş. canım
canım ben gebeliğin ilk döneminde hasta olmuştum boğaz ağrım vardı doktor bir su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup gargara yap demişti eğer burnun tıkanırsada aynı karışımı burnuna çek onunla temizle demişti bi dene istersen
hoşgeldin canım
bu arada burnuma onu cekecek kadar bile hava girmiyorileri boyutta yani benimki..
canım olmazsa doktoruna bi sor çok geçmiş olsun
Okyanus suyu tavsiye ederim ben onunla rahatlıyorum hamilelerde kullanabiliyorgunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
Günaydın kızlar, canım benim de ara ara ağrıyo kasığım gaz sancısından dolayı oluyo gibi geliyo ama bilemiyorum tabiGünaydın iyi haftalar. sabah sol kasığımda bi ağrı vardı? yaşayanınız var mı?
paylaşımın faydalı olmuş canım..sağolasın..ben odasını alıcam, bir beşik (sallanmayan) ve üç kapılı gardrop, ( ekim sonu almış olucağım)
bebek arabası alacağım chicco trio sprint benim en beğendiğim o oldu( kasım ortası sonu)
havlu seti , çıtçıtlı zıbınlar, 6 lı set diye tabir edilen zıbınlı, tulumlu eldivenli ve şapkalı takımlardan 4 tane,,,,
5 tane bebe battaniyesi, 2 si polar , 2 si örme, bir tanede çift taraflı pazenden,,,
mermer şahin kumaşından alıp, ( tülümsü ince bir kumaş) çeşitli ebatlarda bezler yaptırıyorum çift taraflı ve kenarlarını ince oyalatıyorum,,, bu bezler hayat kurtarıyor,,,
kıyafet almaya 8. aydan sonra başlayacağım ve çokda fazla almayacağım, bebeğin kaç kilo doğucağını bilemiyoruz, eğer büyük doğarsa o zaman 0-3 alınanları giyemiyorlar, küçük doğarsa da büyük bebek kıyafetlerini giymeden çocuk kıyafetlerine geçiyor,,,,,ben onun yerine çevremdeki bebek mağazalarını gezdim, fiyatlarına baktım,,,,, sonuçda alışveriş yarım saatlik bir iş,,, :)))
birde bir kaç kişi yelek falan örücek,,, birde tulum bekliyoruz,,,, çok abartmak istemiyorum,,
uyku tulumu alacağım, yalnız hep polyesterli görüyorum pamuklu olanından alacağım bir tane,,,üztü açıldı derdim olmaz,,,, ama onu da +3 alırım sanırsam,,,,
yalnız süt sağma makinası alacağım ama manuel olanından, çünkü zaten evdeyim,, ama oldu ki arada uyuyacağım o zaman sütüm hazır olur,,, birde anne göğsüne en uyumlu biberon başlığını avent de var sanırsam,,,,
birde eğer sütüm gelmezse süt sağma makinası kiralacağım aylık 70-80 tl, böylelikle sütün geliyor ve bir ay yeterlidir sanırsam,,,
kozmetik ürün almam sanırsam, bir bebek şampuanı, sadece diğer şeyler ihtiyaç oldukça, umarım pişik kremi almak zorunda kalmayız evlerimizde zaten bebe yağları var,,,,
oyuncak olarakda bu müzikli şeylerden alırım bir tane, doğduktan sonra oyun halısından alıcağım,, ( çok yararlı hem gazı gidiyor hemde gelişimi için önemli),,
ergo baby den kanguru alacağım,,,,
çok fazla eşya almak istemiyorum çünkü konuştuğum her anne alınanların yarısını kullandığunu söylüyor onun içinde biraz yavaşdan gideceğim,,,,
Günaydın hamişlerrr, 16 gün aradan sonra işe başlamak zulüm gbi geldi bencede gelsin cumaaaaaagünaydın fıstklar. İyi haftalar. Gel cuma gel gel gelll
cnm bi dr.una görün bende gribal enfex. geçirdim kan tahlilimde de enfeksiyon çıktı kanımda crp(sanırım buydu değer) yüksek olduğundan mecbur antibiyotik kullandım. kandaki enfeksiyon bebekleri de etkilediğinden önemli bence ihmal etme. çok geçmiş olsun cnmgunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?