2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben de öyle eskiden normal olduğum bazı insanlara şu an sinir oluyorum hatta nefret bile ettiklerimoluyor hem de sebepsiz kendime kızıyorum bazen
ben de kendime çok kızıyorum çünkü hatalıyım biliyorum, saldırganlığın alemi yok bunu da biliyorum

Kizlar iyi akşamlar

Arabalardan konusuyordunuz kendimce yardimci olayim dedim. Ben kizimda cok arastirmistim chicco simple city aldim. Sepeti var herseyi atiyorum icine. Hafif ve kullanimi kolay. Hatta gecen k.validemde dwdi arabanin kullanimi cok kolay diye.

Benim ki sadece bir fikir.

Sabahlari benim de ayak tabanim agriyor, sonra geciyor neden acaba?

Canım şişme normal ablam 37 numara ayaktan 40'a çıktı.. Bol bol hareket yap ayakları soğuk suyla yıka ... Sıcaklarda da şişme artıyor malesef... Bu aylardan sonra daha da artacak..

Hepinize iyi akşamlar. Bizim bir kızımız geliyor. Şu kusmalar arada perişan etmese çkk iyi olacağım. Demir ilacı verdı doktor.5 gun dayanabildim kestik. Folik asit tabletler dolapta bekliyor beni. Elevit yada baska bişiy kullanmıyorum. Önermiyorum gerek yokmuş. Kaybettiğim 5 kilonun 2 sini aldım. Umarım sizler iyisinizdir. Henuz hıçbir sey almadım duru prensese.

Bugün biraz ikea'da gezdik gözüme kestirdiğim şeylerin fotoğrafını çektim daha sonra almak üzere. Ekliyorum belki işinize yarar.

Alt değiştirme masası 99 tl.

Giydirilen önlük, hem yemek yerken hem oyun oynarken kullanılabilir. 2 adet 13 tl

Tavan lambası 59 tl

Duvar askısı 15 tl

canım gözün aydın duru ismi harika ne kadar hoş geliyor insana ins adıyla güzel yaşar.. Daha çok şey alırsın neleri olacak onun koyacak yer bulamazsin sonra :)
canım ıkea yi gezerken kafam karisiyor çok uğraşmışlar dizaynına :) ben ordan büyüyebılen demir rana aldım kizima çok kullanışlı park yataktan sonrasi için.. Ait değiştirme sehpası alanı çok olan anneler için uygun ama ben park yatakta olan sehpayı bile cıkarmıstım çocuk dönüyor bi süre sonra ise yaramiyor.. Onlugu de kizima kıpa dan aldım kolsuz ları var daha çok ise yarıyor kollu olanı anasınıfında parmak boyası sulu boya yaparken öğrencilerim kullanıyor aklında olsun ..askı çok sekermıs bi daha natan vega ya gitmeye cesaret edersem bakayım orası çokkarışık ve büyük hamile iken kafam karisiyor :)

Kızlar nerdesınız bugün topıkte ben nobetteyim diye kimse yok bebegımı görmeme son on saat 45 dk :)

Iyi aksamlar bebek arabasi konusunda bende sunny baybi almayi planlıyorum ama magzaya girdimde ne olur bilmiyorum daha once bebekcide calistim garanti de bi sknti olmuyor bide o zamanlar bana pratik gelen modeli var sb 700diye onu alcak gibiyim

Saolsun kızım var 2,5 yaşında oyun oynatiyor saatler daha çabuk geçiyor oda olmasa gerçekten zor :)

kızlar selam
c&a daki hmile pantolonlarının ve eteklerinin bedenleri çok güzel bugün bir kaç tane alayım dedim sürüyle almışım sanırım eşim kızdı birazcık ama yerleri de çok güzel bedenleri de tavsiye ederim

Hayırlı olsun canım bende bir ay önce c&a dan aldım hamilelik pantolanu iki tane aldigimdam beride kullanıyorum hem çok rahat hemde sik duruyor üstüne ne giysem uyuyor etek te alicaktim aslinda ama burda soğudu bile havalar giyemem sogukta diye almadım.dogumdan sonra hamilelik göbeği hemen gitmiyor malesef o yüzden dogumdan sonrada giyersin aldıklarını biraz ben giymistim hamilelikleri dogumdan sonra iyi olmustuu yeni pantolon almaya gerek kalmiyor ..

Iyi aksamlar bebek arabasi konusunda bende sunny baybi almayi planlıyorum ama magzaya girdimde ne olur bilmiyorum daha once bebekcide calistim garanti de bi sknti olmuyor bide o zamanlar bana pratik gelen modeli var sb 700diye onu alcak gibiyim
merhaba bende sb700 vardı ama hiç kullanamadık sattım onu pratik değil yine siz bilirsiniz de.travel sistemler çok eziyetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…