2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
elevitte domuz jelatini var yazilmisti kizlar ilk zamanda ...
decavitte yokmus ben kullanmiyorum ikisinide ama sirf bu yuzden degistiren arkadaslar olmustu :)

Korkunu hakli buluyorum canim, o gun ben de cok korktum magnezyum falan da vermemisti doktor oturup aglamistim, icim rahat etsin dersen kontrole git.

Kizlar elevit mi decavit mi kullaniyorsunuz
ben decavıt kullanıyorum doktor elevıt verecekti bu jelatın meselesini söyledim bir sürü kafa sısırdı yok şöyle yok böyle belki birçok şeyde alıyoruz farketmeden o küçük hayvanın mamullerini ama bılerekte vicdanim kabul etmez ki zaten doktor son iki randevuluk doktorum ayrıntılı için başladım ona yarın yaptırınca 28 ağustos a kendi doktoruma kesin olarak başlıyorum ins aksilik olmaz da bayan doktorum da doğum yaparım normal doğum benim ilk dogumum oyuzden bayan tercihim korkuyorum zaten :)

Sabah 9 gibi bacagım yatakta bi kasıldı hareket edemedm sıkarak rahatladım sonra da üstüne yatmadım maden suyu içmeye başlıyorum bugün magnezyum eksikliği çok bende sanırım bide bi kaç gün decavıt ve gnerro sanol u ihmal ettim ondan olmuş olabilir

Geçmişi okuyacaktım ama bu arabayı gördükten sonra dayanamadım :) bende böyle bişey istiyorum pusetı hem serbest hem arabayla kullanmak hesaplı ve daha kolay :) kızlar ben tutkiyeye yeni geldiğim için tam olarak hangi sitede ne bulurum bilemiyorum.. Bu tür arabaları. Yatak odası takımlarını hangi siteden bulabilirim ?
Herkes iyidir umarım tek tük bişeyler okudum sanki ama tam anlamadım Sılacım bi kızdan bahsediliyor kontrol sırasında bişey mi oldu bebeğine Allah korusun.
Ben hala gribim bugün yeni yeni açılıyor gözüm ve zayıfladım annem yanımda olsa en azından çorbamı o yapardı kimsem yok eşimde calısıyor zaten.. Of bu hormonlar ya ben bukadar duygusal olmadım hiçbirzaman

canım geçmiş olsun anneler başka tabi

elevitte domuz jelatini var yazilmisti kizlar ilk zamanda ...
decavitte yokmus ben kullanmiyorum ikisinide ama sirf bu yuzden degistiren arkadaslar olmustu :)
Ben bunu doktoruma sordum kullandığımız bi çok ilaçta bu var yapılan işlemlerin ardından hayvansal işlevini kaybediyo dedi aksi halde sağlık bakanlığından geçmezmiş bende doktoruma güvndim kullanıyom umarım öyledir...

hangi siteden fiyati ne kadar

ben chicco dan alıcam bebek arabasını orası 2-3 ayda bir indirim yapıyor misal benim istediğim araba 1075 tl ebebek de ama indirimde 850 tl ye gelicek,,,, tavsiye ederim,,,,
ben büyük ihtimak çilekden alıcam ama marangozda buldum,,, belki yaptırırım,,,,,
ebebek, com a bakabilirsin,,,,

ilk bebek oluncami yok canim inan oyle degil benim ucunsu herbirinde ayri ayri ozendim bundada son cocuk olucak icimden birsey kalmasin diye daha bi ozeniyorum :)

tabii oyledir canim eminin ama hani ilk olunca herseyi yeni bastan aliniyor ya, sonucta ikincide ucuncude onceki iyi durumda olanlari da kullanabiliriz diye dusunuyorum ondan yanii

hayrunisa canim bence o kadar da ucuzlarina bakmamaya calis durumun elveriyorsa.. ne kadar da olsa fiyatla kalite dogru orantili 1000 liralik bisey olma ama en azindan 500-600 liralik olmali ki hem kullanisli olsun hem cocugun icin kumasi rahati onemli olsun.. bence yaniii :)

Bir sonraki indirimin zamanını biliyor musun? Ben de bir sürü şey beğeniyorum chicco'dan, henüz bir şeyler almaya girişmiyorum ama :)

Ben stokke ye de çok heves ediyorum pusette senin listeni aynen kopyalayacağım teşekkürler:)) valla o hazır şeyleri bebeğime vermem belki ama büyük kolaylıklar ben de mutfağa meraklıyım ıvır zıvır süsleyecek yaparım her şeyimi:)) derken kilolar kaçınılmaz oluyor bakalım doğum sonrası ne yapacağız...

Sıfırdan alınacak herşey ve ben bilmiyorum tam 2015 ocak bebekleri listesini mi tavsiye edersin liste olarak yada sen yaptiysan gönderir misin...

Canım ben de daha listeleri yapmadım evimde değilim kendime geleyim yavaş yavaş oluşturmayı düşünüyorum sen de netten bakabilirsin ya da yapan arkadaşlar vardır mutlaka onlardan alabilirsin bir de bütçene göre de markaları değişecekte hiçbir şeyi dert etme ne alsak kullanırken şikayet edeceğiz sonuçta:)

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Misafirler için de hazır kek Dr oetker kek poğaça vs bulundur bir börek yaparsın bir de güzel salata çeşidi buldun mu tamamdır menün olmuş demektir:)

[/QUOTE]Kizlar arabalar dan konu acmissiniz benimde favorim bu Chicco

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-11-08-55-02.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 92
slm hamişler, iyisiniz inşallah
Sılacım başına gelenlere çok üzüldüm.Umarım düşündüğün gibi kötü birşey olmaz.
geçmişi okuyamadım sılayı tesadüfen gördüm
Kızlar benim ayaklarım şişiyor bileğim ve yandaki kemikler kapanmış şişlikten tabanıda ağrıyo sabah kalkınca neden olabilir çok tuzluda yemiyorum ve ne yapabilirim

taban ağrısı bende devar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…