Korkunu hakli buluyorum canim, o gun ben de cok korktum magnezyum falan da vermemisti doktor oturup aglamistim, icim rahat etsin dersen kontrole git.Evet seninle daha önce de konuşmuştuk bunu. Doğru söylüyorsun, internet insanın kafasını çok karıştırıyor ama kasılma dedikleri şey benim yaşadığım şeyin tam olarak aynısıymış. Çok yerde okudum, hepsinde de aynı tarifleri görünce canım sıkıldı doğal olarak. Öyle pimpirikli bir insan da değilim ama Allah korusun öyle bir şey varsa önceden önlemini almak çok önemli. O yüzden burada yaşayan var mi diye merak ettim.
ben decavıt kullanıyorum doktor elevıt verecekti bu jelatın meselesini söyledim bir sürü kafa sısırdı yok şöyle yok böyle belki birçok şeyde alıyoruz farketmeden o küçük hayvanın mamullerini ama bılerekte vicdanim kabul etmez ki zaten doktor son iki randevuluk doktorum ayrıntılı için başladım ona yarın yaptırınca 28 ağustos a kendi doktoruma kesin olarak başlıyorum ins aksilik olmaz da bayan doktorum da doğum yaparım normal doğum benim ilk dogumum oyuzden bayan tercihim korkuyorum zaten :)Kizlar elevit mi decavit mi kullaniyorsunuz
Geçmişi okuyacaktım ama bu arabayı gördükten sonra dayanamadım :) bende böyle bişey istiyorum pusetı hem serbest hem arabayla kullanmak hesaplı ve daha kolay :) kızlar ben tutkiyeye yeni geldiğim için tam olarak hangi sitede ne bulurum bilemiyorum.. Bu tür arabaları. Yatak odası takımlarını hangi siteden bulabilirim ?
Fiyatı çok çok uygun kaliteli olduğunu sanmıyorumKızlar bunlara da ihtiyacimiz olacak bunlara bakar misiniz kullanişli mi? Hem fiyati da uygun geldi bana..www.sanalpazar.com/Happy-Baby-Luks-5%60li-Set-Derili-Harika-Renkler__isp6838701
Geçmişi okuyacaktım ama bu arabayı gördükten sonra dayanamadım :) bende böyle bişey istiyorum pusetı hem serbest hem arabayla kullanmak hesaplı ve daha kolay :) kızlar ben tutkiyeye yeni geldiğim için tam olarak hangi sitede ne bulurum bilemiyorum.. Bu tür arabaları. Yatak odası takımlarını hangi siteden bulabilirim ?
Herkes iyidir umarım tek tük bişeyler okudum sanki ama tam anlamadım Sılacım bi kızdan bahsediliyor kontrol sırasında bişey mi oldu bebeğine Allah korusun.
Ben hala gribim bugün yeni yeni açılıyor gözüm ve zayıfladımannem yanımda olsa en azından çorbamı o yapardı kimsem yok eşimde calısıyor zaten.. Of bu hormonlar ya ben bukadar duygusal olmadım hiçbirzaman
canım geçmiş olsun anneler başka tabiGeçmişi okuyacaktım ama bu arabayı gördükten sonra dayanamadım :) bende böyle bişey istiyorum pusetı hem serbest hem arabayla kullanmak hesaplı ve daha kolay :) kızlar ben tutkiyeye yeni geldiğim için tam olarak hangi sitede ne bulurum bilemiyorum.. Bu tür arabaları. Yatak odası takımlarını hangi siteden bulabilirim ?
Herkes iyidir umarım tek tük bişeyler okudum sanki ama tam anlamadım Sılacım bi kızdan bahsediliyor kontrol sırasında bişey mi oldu bebeğine Allah korusun.
Ben hala gribim bugün yeni yeni açılıyor gözüm ve zayıfladımannem yanımda olsa en azından çorbamı o yapardı kimsem yok eşimde calısıyor zaten.. Of bu hormonlar ya ben bukadar duygusal olmadım hiçbirzaman
Ben bunu doktoruma sordum kullandığımız bi çok ilaçta bu var yapılan işlemlerin ardından hayvansal işlevini kaybediyo dedi aksi halde sağlık bakanlığından geçmezmiş bende doktoruma güvndim kullanıyom umarım öyledir...elevitte domuz jelatini var yazilmisti kizlar ilk zamanda ...
decavitte yokmus ben kullanmiyorum ikisinide ama sirf bu yuzden degistiren arkadaslar olmustu :)
hangi siteden fiyati ne kadarhayrinusa canim benim almayi dusundugum araba bu ikinci oglumdada kullanmistim buna benzer bilmiyorum orda fiyatlari yuksek mi size uyarmi ama sonucta senin ilk bebegin guzel kullanirsan ikinci icin de kullanabilirsin saglam ve kullanisli bir araba cunki ...
yanda gorulen yatan ve araba koltuguda takilabiliyor arabaya 3 ayri sekilde kullanabilirsin yani :)
ben chicco dan alıcam bebek arabasını orası 2-3 ayda bir indirim yapıyor misal benim istediğim araba 1075 tl ebebek de ama indirimde 850 tl ye gelicek,,,, tavsiye ederim,,,,Geçmişi okuyacaktım ama bu arabayı gördükten sonra dayanamadım :) bende böyle bişey istiyorum pusetı hem serbest hem arabayla kullanmak hesaplı ve daha kolay :) kızlar ben tutkiyeye yeni geldiğim için tam olarak hangi sitede ne bulurum bilemiyorum.. Bu tür arabaları. Yatak odası takımlarını hangi siteden bulabilirim ?
ilk bebek oluncami yok canim inan oyle degil benim ucunsu herbirinde ayri ayri ozendim bundada son cocuk olucak icimden birsey kalmasin diye daha bi ozeniyorum :)
Bir sonraki indirimin zamanını biliyor musun? Ben de bir sürü şey beğeniyorum chicco'dan, henüz bir şeyler almaya girişmiyorum ama :)ben chicco dan alıcam bebek arabasını orası 2-3 ayda bir indirim yapıyor misal benim istediğim araba 1075 tl ebebek de ama indirimde 850 tl ye gelicek,,,, tavsiye ederim,,,,
ben büyük ihtimak çilekden alıcam ama marangozda buldum,,, belki yaptırırım,,,,,
ebebek, com a bakabilirsin,,,,
Ben stokke ye de çok heves ediyorum pusette senin listeni aynen kopyalayacağım teşekkürler:)) valla o hazır şeyleri bebeğime vermem belki ama büyük kolaylıklar ben de mutfağa meraklıyım ıvır zıvır süsleyecek yaparım her şeyimi:)) derken kilolar kaçınılmaz oluyor bakalım doğum sonrası ne yapacağız...rica ederim canim ne demek markalarimiz ayni olmasa da alinacaklar asagi yukari aynidir isine yarar umarimsimdi boyle dedigine bakma bebisin olunca o hazirlari eve bile sokmicaksin alanlari uyaracaksin herseyini sen yapicaksin :) ben azcik mutfaga merakimdan boyle tombik oldum zaten
bi de ilk bebek olunca daha bi ozeniliyo ne bilim insan herseyin en iyisi en guzeli olsun istiyo.. Allah hepimizin gonlune gore versin canim
Sıfırdan alınacak herşey ve ben bilmiyorum tam 2015 ocak bebekleri listesini mi tavsiye edersin liste olarak yada sen yaptiysan gönderir misin...
taban ağrısı bende devarslm hamişler, iyisiniz inşallah
Sılacım başına gelenlere çok üzüldüm.Umarım düşündüğün gibi kötü birşey olmaz.
geçmişi okuyamadım sılayı tesadüfen gördüm
Kızlar benim ayaklarım şişiyor bileğim ve yandaki kemikler kapanmış şişlikten tabanıda ağrıyo sabah kalkınca neden olabilir çok tuzluda yemiyorum ve ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?