2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sağ ol canım. kendimi takip ettim. Ön taraftaki ağrı bazen stres olduğumda oluyor. Ama sırt ağrısı sağ tarafıma yatarsam daha artıyor onu farkettim. Sadece sol tarafıma yatabiliyorum şimdi o da çok zorluyor. Ağrıdan uyanınca bi bakıyorum sağıma dönmüşüm.

Gerçekten eskiden yoktu böyle bir aşı. Ticari mi yapıyorlar acaba insan düşünüyor. Sağol canım cevabın için:)

Canım 23. Haftamdayım ve hergüm 4-5 kez istifra ediyorum bulantı ilacını günde iki kez alıyorum malesef bulantılar geçmeyince geçmiyor, kendine dert etmemeye bak.. Çaresi yok çünkü..

canım maşaallah ne güzel benimde haftaya var inş. güzel geçer. hareketlerini ne kadar sıklıklı hissediyorsun detaylıyı devlet hastenesinde mi yaptırdın canım ne kadar sürdü

Ben de satımı yanlış hesaplanırım:)) Aralık annesi olacağım sanırım ama buraya alıştım diye öyle de kaldı, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) sen de burada kalmak istiyorsan burda kal canım ne olacak :))

Ayy bizim topicte ilk kim doğuracak acaba çok merak ediyorum. Çok heyecanlı olacak, hepimiz sırayla peşpeşe gideceğiz.
Gitmeyin bi yere sakın, özleriz siziii :)

Gerçekten eskiden yoktu böyle bir aşı. Ticari mi yapıyorlar acaba insan düşünüyor. Sağol canım cevabın için:)
canım ticari değildir bence. Çünkü sağlık ocakları bu aşıyı bedava yapıyor. zorunlu değildir tabi ki. Doktorum bana yaptır dedi. Ama her doktorlar da farklı düşünebiliyor. Doktorunun tavsiyesini al bence.

Benim doktorum bana bıraktı. Ben de allerjik bünyeliyim. Grip aşısı olup bayılmıştım da bir daha grip aşısı olma denmişti bana. Şimdi tetanoz aşısının da bi yan etkisi olacaksa diye karar veremiyorum. Ateş falan yapıyormuş ateş bebeğe zarar vermez mi? Tek risk doğum aletleriyse zaten hastanede doğuracağız. Of ne yapsam...

Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.

Selamnnnn annişler napiyonuz bakım? Bi iyiyiz cok sükür yarın bi aksilik çıkmazsa ayrıntılıya gircem inşallah. Bugunde oğluşum için bi anaokuluylla görüşmeye gidicem artık büyüdüü benim oğluşşş okullu olacak inşallah. Bizden haberler böyle

Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
Korkma canım bebeğin yerini genişletiyordur aklına kötü şeyler getirme ama içine sinmezse doktorunu ara canım

canım üçüzlere hamileydin değilmi senin yaşın kaçtı

sağlık ocağı çalışanları her aşıdan prim gibi bir şey alıyorlarmış, onların derdi başka,benimde ebe peşime takıldı arayıp duruyor,gidip yaptırmadığıma dair imza atıp kurtulmayı düşünüyorum

Yaptırmayacaksak imza atıyormuşuz sorumluluk bana ait diye. Bana da yaptırmayan bi arkadaşım söyledi. Doktorumuz gerek yok dedikten sonra niye yaptıralım. Burada yaptırmayacak olanlar az sanırım.

canım doktorun sana bıraktı ise demek ki o da zorunlu olarak görmüyor. bu aşı ateş yapmıyor canım. iki üç gün süren bir kas ağrısı yapıyor. Komşum da doğum yaptı benim. İki dozu hamileyken bir dozu da geçenlerde beraber yaptırdık. Oradan biliyorum. tek endişen ateş ise yapmadığını söyleyebilirim. Ama başka çekincelerin var ise bilemem tabiki. Aile hekimliğindeki hemşireye yaptırmasam olmaz mı ağrı yapıyomuş dedim. ya ameliyat falan olman gerekirse dedi bana.. buradan tedbir amaçlı bir aşı olduğunu çıkarabilir miyiz acaba??? ben de o ağrıdan çekiniyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…