bilmiyorum ama evine yakın bir chicco mağazasının telefonunu internetten bul ve dönem dönem telefon aç, genelde indirim her 250 tl alışverişe 50 tl indirim şeklinde oluyor ve bebek arabalarında oluyor,,,,,Bir sonraki indirimin zamanını biliyor musun? Ben de bir sürü şey beğeniyorum chicco'dan, henüz bir şeyler almaya girişmiyorum ama :)
ben nustella kullanıyorum ve çok memnunum birde her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum , vücudum ıslakken,,,,Lierac kullananlar memnun mu acaba bende almayı düşünüyorum da çok pahalı olduğu için emin olamadım
Canlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz :) kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya :)
bol bol su iç birde, belki tuzlu yemiyorsundur ama dışarıdan bir şeyler veya hazır bir şeyler yemiş olabilir misin? birde doktorunun izin verdiği kadar yürü,,,,slm hamişler, iyisiniz inşallah
Sılacım başına gelenlere çok üzüldüm.Umarım düşündüğün gibi kötü birşey olmaz.
geçmişi okuyamadım sılayı tesadüfen gördüm
Kızlar benim ayaklarım şişiyor bileğim ve yandaki kemikler kapanmış şişlikten tabanıda ağrıyo sabah kalkınca neden olabilir çok tuzluda yemiyorum ve ne yapabilirim
günaydııın :) arkadaşıma doktoru bir ay önce kıza benziyor demişti o da gidip bi sürü elbise falan almış zaten kız istiyodu. ctesi günü ayrıntılı için tekrar gitti doktora erkek demiş doktorkızımızın pipisi çıkmış :)
gunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
Doktorum tetanoz aşısı için şart değil sen bilirsin dedi. Çevremde yakınlarıma sordum yaptırmamışlar. Burada da yaptırmayacak olanlar var mı ve neden yaptırmamışlar yazabilirler mi?
Oy maşaallah kuzuna gözün aydın. Hepimiz böyle güzel haberler veririz inşallah her zaman.Canlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz :) kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya :)
Bebek arabası için çok mantıklı oluyor o zaman. Ben de kıyafetten çok lazım olacak diğer şeyleri beğeniyorum zaten, kıyafetin alternatifi çok. Ama ben de almaya başlamadım daha, dayanabilirsem ve Allah izin verirse kasımda başlamayı düşünüyorum :)bilmiyorum ama evine yakın bir chicco mağazasının telefonunu internetten bul ve dönem dönem telefon aç, genelde indirim her 250 tl alışverişe 50 tl indirim şeklinde oluyor ve bebek arabalarında oluyor,,,,,
ben kıyafetlerini biraz pahalı buldum açıkçası,,, gerçi bebek kıyafetleri heryerde çok pahalı ama ben çok fazla şey almayacağım doğmadan, çünkü bebek küçük olursa büyük aldığın zıbınlar elinde kalıyormuş, büyük olunca küçük aldıkların,,,benim arkadaşlarım var bavullar dolusu giyilmemiş bebek kıyafetleri var evlerinde,,,,
Doktorum tetanoz aşısı için şart değil sen bilirsin dedi. Çevremde yakınlarıma sordum yaptırmamışlar. Burada da yaptırmayacak olanlar var mı ve neden yaptırmamışlar yazabilirler mi?
Çok geçmiş olsun canım. Benim de zaman zaman sırt veya bel ağrısı oluyor ama öyle uyutmayacak boyutta değil. Gün içinde yaptığım aktiviteye göre de ağrı olabiliyor, uzun süre ayakta kalırsam ya da oturursam da olabiliyor. Kendini takip ediyor musun gün içinde yaptığın şeylerden kaynaklanıyor olabilir mi?selamlar kızlar, kaç gündür giremedim topiğimize. Özlendiniz çok çok.
son zamanlarda sırt ağrısı sorunu yaşıyorum kızlar. sağ tarafımda kaburgamdaki ağrı geceleri uyutmuyor. uyku düzenim alt üst oldu. Kanepede sabahlar oldum çünkü sırtımı desteklemeden uyuyamıyorum. önceden yastık işe yarıyordu ama şimdi fayda etmiyor. Aynı rahatsız edici ağrı sağ ön kaburgamın hemen bitiminde de var. Sırt ağrısı olabilir diyorlar ama çok erken geldi bana. perşembe günü detaylı ultrasonum var ama doktorum yapmayacak. Acaba kendi doktoruma da mı danışsam. Benim gibi olan var mı aranızda ( umarım yoktur tabi ama)
geçmişi okuyayım şimdi umarım hepiniz ve tabiki bebişleriniz iyidir.
Maşallah kuzuna bende yarın gitcem oğluşumu görmeye inşallah benmkide kıpır kıpırdır :)Canlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz :) kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya :)
çok geçmiş olsun sılacım. Var mı bir gelişme? İmzaladığın slip de kaç para çektiği yazmıyor mu ki? Almanyada işler gerçekten çok farklı yaa. İnşallah bi şey yapmamıştır.kizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem
Canım ben kızımda yaptırmıştım 5 sene oldu sanırım 10 yılda bir yenilenmesi gerekiyor
bu sefer yaptırmıcam.
ben yaptırmayı düşünmüyorum,doktoruma sordum gerek yok yaptırma dedi,kötü koşollarda doğum olursa gerekli oluyormuş, bizler temiz hastane koşullarında doğum yapıyoruz sonuçta,bebeklerin göbeği jiletle makasla falan kesilmiyor ki ne gerek var yani,zaten bende düşünmüyordum,eskiden böyle bir aşı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?