2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydııın :) arkadaşıma doktoru bir ay önce kıza benziyor demişti o da gidip bi sürü elbise falan almış zaten kız istiyodu. ctesi günü ayrıntılı için tekrar gitti doktora erkek demiş doktor kızımızın pipisi çıkmış :)

Bir sonraki indirimin zamanını biliyor musun? Ben de bir sürü şey beğeniyorum chicco'dan, henüz bir şeyler almaya girişmiyorum ama :)
bilmiyorum ama evine yakın bir chicco mağazasının telefonunu internetten bul ve dönem dönem telefon aç, genelde indirim her 250 tl alışverişe 50 tl indirim şeklinde oluyor ve bebek arabalarında oluyor,,,,,
ben kıyafetlerini biraz pahalı buldum açıkçası,,, gerçi bebek kıyafetleri heryerde çok pahalı ama ben çok fazla şey almayacağım doğmadan, çünkü bebek küçük olursa büyük aldığın zıbınlar elinde kalıyormuş, büyük olunca küçük aldıkların,,,benim arkadaşlarım var bavullar dolusu giyilmemiş bebek kıyafetleri var evlerinde,,,,

Ayyy maşallah minik kuzuya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başıma ama daha ayrıntılı ultrasona çooook var :)

bol bol su iç birde, belki tuzlu yemiyorsundur ama dışarıdan bir şeyler veya hazır bir şeyler yemiş olabilir misin? birde doktorunun izin verdiği kadar yürü,,,,

hahaha bende çok şüpheleniyorum o durumdan. Kısmet.

kızlar sılaya ne olmuş ki ben geçmişe bakmamıştım iyidir inş. bi geçmişi tarayım merak ettim

Günaydın kızlar nasılsınız bakalaım
ben iyiyim daha cinsiyeti öğrenemedim yarın yine gidicem
bu arada herkes bişeyler almış bebişilerine ben daha bişey bakmadım
kız olursa zaten kızımdan kalanlarla idare edicez ama erkek olursa
bişeyler almak lazım tabi benim beşiğim yok ona çok hevesleniyorum
geçen gün sordum 7/8 aylıktan sonra tutamazsınız içinde 450 tl dedi siz aldınızmı
bem yatağın yanına çok yer kaplamayan bişey istiyorum aslında böyle işte
bunların haricinde işe devam (

Doktorum tetanoz aşısı için şart değil sen bilirsin dedi. Çevremde yakınlarıma sordum yaptırmamışlar. Burada da yaptırmayacak olanlar var mı ve neden yaptırmamışlar yazabilirler mi?

canım bunun için yapılabilecek hiç bir şey yok maalesef , gebelik ilerledikçe de artacak ,ben de öyleyim yatakta dönüp duruyorum deli gibi evin hiç bir yerine sığamadım, bir de horlama eklendi bu duruma kendi horlamama uyanıyorum gece boyu , çoook sıkıntılı bir durum...

Doktorum tetanoz aşısı için şart değil sen bilirsin dedi. Çevremde yakınlarıma sordum yaptırmamışlar. Burada da yaptırmayacak olanlar var mı ve neden yaptırmamışlar yazabilirler mi?

Canım ben kızımda yaptırmıştım 5 sene oldu sanırım 10 yılda bir yenilenmesi gerekiyor
bu sefer yaptırmıcam.

Oy maşaallah kuzuna gözün aydın. Hepimiz böyle güzel haberler veririz inşallah her zaman.

Bebek arabası için çok mantıklı oluyor o zaman. Ben de kıyafetten çok lazım olacak diğer şeyleri beğeniyorum zaten, kıyafetin alternatifi çok. Ama ben de almaya başlamadım daha, dayanabilirsem ve Allah izin verirse kasımda başlamayı düşünüyorum :)

ben yaptırmayı düşünmüyorum,doktoruma sordum gerek yok yaptırma dedi,kötü koşollarda doğum olursa gerekli oluyormuş, bizler temiz hastane koşullarında doğum yapıyoruz sonuçta,bebeklerin göbeği jiletle makasla falan kesilmiyor ki ne gerek var yani,zaten bende düşünmüyordum,eskiden böyle bir aşı yoktu

selamlar kızlar, kaç gündür giremedim topiğimize. Özlendiniz çok çok.
son zamanlarda sırt ağrısı sorunu yaşıyorum kızlar. sağ tarafımda kaburgamdaki ağrı geceleri uyutmuyor. uyku düzenim alt üst oldu. Kanepede sabahlar oldum çünkü sırtımı desteklemeden uyuyamıyorum. önceden yastık işe yarıyordu ama şimdi fayda etmiyor. Aynı rahatsız edici ağrı sağ ön kaburgamın hemen bitiminde de var. Sırt ağrısı olabilir diyorlar ama çok erken geldi bana. perşembe günü detaylı ultrasonum var ama doktorum yapmayacak. Acaba kendi doktoruma da mı danışsam. Benim gibi olan var mı aranızda ( umarım yoktur tabi ama )
geçmişi okuyayım şimdi umarım hepiniz ve tabiki bebişleriniz iyidir.

Çok geçmiş olsun canım. Benim de zaman zaman sırt veya bel ağrısı oluyor ama öyle uyutmayacak boyutta değil. Gün içinde yaptığım aktiviteye göre de ağrı olabiliyor, uzun süre ayakta kalırsam ya da oturursam da olabiliyor. Kendini takip ediyor musun gün içinde yaptığın şeylerden kaynaklanıyor olabilir mi?

Maşallah kuzuna bende yarın gitcem oğluşumu görmeye inşallah benmkide kıpır kıpırdır :)

çok geçmiş olsun sılacım. Var mı bir gelişme? İmzaladığın slip de kaç para çektiği yazmıyor mu ki? Almanyada işler gerçekten çok farklı yaa. İnşallah bi şey yapmamıştır.

Selam kızlar herkes iyidir inşaallah,bugün ilk oğlumun hastane çıkışlarını çıkardım yıkayıp paketleyip hazırlıycam eymenime inşaallah, maalesef bazılarında sarı lekeler oluşmuş beyaz sabunla çitiledim sonra karbonatlı rendelediğim sabunlu suya bastım bakalım ne olacak, e bebekte baby me diye bir marka gördüm bebek deterjanı leke çıkarcıları var yorumlar çok olumlu onu denemeyi düşünüyorum, normalde dalan roxy sabun tozu kullanıyorum ondan da memnunum,şimdiden başlıyorum hazırlığa evde bir çocuk daha olunca sona bırakmak istemiyorum malum onunda ilgiye ihtiyacı var yavaş yavaş yapıcam inşaallah

bir arkadaş yatak yanı beşik soruyordu adını hatırlamıyorum şunu gördüm belki birilerinin işine yarar

http://www.civilim.com/baby-tech-anne-yani-beyaz-besik

ben geçmişe bakayım

Canım ben kızımda yaptırmıştım 5 sene oldu sanırım 10 yılda bir yenilenmesi gerekiyor
bu sefer yaptırmıcam.

Sen zaten yaptırmışsın canım. Ben hiç yaptırmadım.

Doktorum yaptır dese tereddüt etmezdim ama şart değil sen bilirsin dedi. Sağlık ocakları ayrı konuşuyor doktorlarımız ayrı. Ben de hastanede yapacağım zaten evde doğuracak değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…