2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
canım daha bu sabah okudum nette. Oturup kalkarken yandan yana dönerken ağrı yaşayabilirsiniz ama sürekli devam eden bir ağrı ise doktorunuza danışın diyordu. rahim büyüdüğü için onu tutan kasların esnemesi ağrı yapabiliyormuş. Seninkisi hangisi?
sağlıkla kal...

Çevremde arkadaşlarıma soruyorum hep yaptırmadık diyorlar. Gereksiz yere bünyeme zarar verir miyim diye korkuyorum. Internette ateş yaptığını söyleyenleri de okudum. Dediğin gibi ne olur ne olmaz diye yapıyorlar. Avrupa ülkelerinde tetanoz hiç görülmüyormuş bile. Asya, Afrika da falan görülüyormuş.

Yaptırmayacaksak imza atıyormuşuz sorumluluk bana ait diye. Bana da yaptırmayan bi arkadaşım söyledi. Doktorumuz gerek yok dedikten sonra niye yaptıralım. Burada yaptırmayacak olanlar az sanırım.
Ben daha sormadım canım yarın randevum sorucam eğer yaptırma derse bende yaptırmayı düşünmüyorum bakalım..

oyyyy maşaallah canım çok tatlı her şeyin yolunda olmasına sevindim eskisi gibi sende yoğun girmiyorsun özledim hoş sohbetini
canım inşaallah düşündüğün gibi bir durum olmamıştır çok üzmüşsün kendini kızdım sana cana geleceğine mala gelsin kuzum yazık değil mi sana bebeğine
Biz geldik ayrıntılıdan, turp gibiymişiz çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına. :)
oyy sizede maşaallah canım ne güzel haberler
canım benim inşaallah geçici bir durumdur iki hafta bekleme başka doktora git
canım bazı gebelerde dokuz ay olur lekelenme dr unda dediği gibi kırmızı olmadığı sürece korkma sakın
canım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakın
canım doktoruna söyle bunu şişme önemli bir durum muhtemelen tuzu tamamen kestirir sana
çok güzeller canım keşke burda da olsa nette ki mağazada her şey olmuyor çünkü
canım maalesef o tıkanıklık pek gitmiyor ilk oğlumda bende sen gibiydim bunda yok öyle sıkıntım hem de sürekli kuru olurdu burnumun içi
günaydın kızlar benimde oğluşum oluyor cuma günü öğrendim rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin
hayırlı olsun
oo maşaallah canım tosuncuğa:) benimki 9 eylülde bakalım ne alemde
canım ben hep park beşik öneriyorum memnunum
Doktorum tetanoz aşısı için şart değil sen bilirsin dedi. Çevremde yakınlarıma sordum yaptırmamışlar. Burada da yaptırmayacak olanlar var mı ve neden yaptırmamışlar yazabilirler mi?
canım yaptırmanın bir zararı yok ama yaptırmamanın riskleri var
canım sen zayıfmıydın öyleysen vücut alışık olmadığı için sırt ağrın çok olur eşine bolca masj yaptır başka çaresi yok
Gerçekten eskiden yoktu böyle bir aşı. Ticari mi yapıyorlar acaba insan düşünüyor. Sağol canım cevabın için:)
canım ona kalırsa eskiden bir çok şey yoktu sağlık için gerekli olan ve bu yüzden insanlar zarar görüyordu şartlar değişiyor tıp ilerliyor, ticari olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa devlet zorunlu tutardı
ateş yapmıyor ama çok fena kol ağrısı yapıyor 3-4 gün
Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
canım korkma rahim büyüyor bu ağrılar hep olacak ara ara

ne güzel canım hayırlı olur inşaallah okulu

Okyanus suyu tavsiye ederim ben onunla rahatlıyorum hamilelerde kullanabiliyor

kullandim canim onu kullandim birkac dakikalik acar gibi oluyor sonra yine ayni.. ise yaramadi...

canim grip degilim aadece tikali burnum.. doktoruma en son gittigimde bu haftalatda normak tikaniklik kuruluk falan demisti serum fizyolojik vermisti ama ise yaramiyor burnum acilmiyor.. inun disinda bir sikayetim yok cok sukur ne bogazimda aci ne oksuruk ne burun akintisi ki akamiyor bile kesle aksaa tessekkur ederim bilgiler icin

ayy kime sorsam oyle dedi canim doguma kadar cekenler varmis feci biseyy o zaman bana bol bol sabirr

benziyordu'lara pek guvenmemek gerekiyor demekki :) oglusun hayirli olsunnnnnnn sehzade anasiiii :)

Canım herkese cevap vermişsin bana da öyle. Sağol. Sen yaptırmışsın aşıyı. Inşallah ben de en doğru kararı verebilirim.

canım kendimi bildim bileli 54 kiloydum ben. boyum da 1.65. Ama hollandaya taşındığımız dönemde dört kilo birden aldım. 58 ile hamile kaldım. şu aanda 61.2 yim. şimdi yine başladı mübarek ağrı. uzanmadan geçmez masaj bi on dakka iyi geliyor sonra yine başlıyo fenalardayım.

napalim bebikler icin her sey :) gerim gerim geriliyorum nefes alamadikca ama dedigin gibi sanirim cozumu yok sagol canim

Selam canım ..benim denediğim aktardan okalıptus yagı al kulak çubuguna damlatıp burnunun içine degdir azıcık yakıyor ama nefes almak gibisi yok ...

maşallah oğlusuna darısı bana ayrıntılıma daha çook var:/

ayy sırf bu yuzden ayrıntılıya randevu aldım :)))

bu arada sSILA geçmiş olsun ....umarım tahmin ettiğin gibi olmaz herşey yolundadır.....bende iki gundur salak biri için kendimi üzdüm bebeğim az kıpırdadı etkilendi galiba bebeklerimiz için daha mutlu olmamız şart..başka çare yok:))

Allah korusun canim aklindan kotuyu gecirme.. icin rahat degilse bir doktora git vardir bir sebebi mutlaka.. gecmis olsunn

ayy canim hemen denicem.. esim nobetci yarin donerken aldiririm cok coook sagol nefes almak istiyoruuuum

Ayyy maşallah minik kuzuya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başıma ama daha ayrıntılı ultrasona çooook var :)
canım Allah korusun oluyor agri arada düşünme hiç zamanda çabuk geçiyor artık merak etme
Maşallah kuzuna bende yarın gitcem oğluşumu görmeye inşallah benmkide kıpır kıpırdır :)
inşallah canım girmeden antep fıstıklı cikolata ye favorim :)
canım maşaallah ne güzel benimde haftaya var inş. güzel geçer. hareketlerini ne kadar sıklıklı hissediyorsun detaylıyı devlet hastenesinde mi yaptırdın canım ne kadar sürdü
canım özel hastane de yaptırdım çok uzun surmuyor yirmi dakika sonra doktorum bide kendi ultrasonu ile baktı o detaylıdan uzun sürdü.. Hareketlerini ben erken hissetmeye başladım özellikle son üç haftadır düzenli hissediyordum bayan hareketli ins yaramaz olmaz oglus :)

ayy böyle bişey gelmez umarım başıma. bir sürü şey aldım kızıma

Canım ben kızımda yaptırmıştım 5 sene oldu sanırım 10 yılda bir yenilenmesi gerekiyor
bu sefer yaptırmıcam.

ben de yaptırmıycam doktorum gerek yok dedi.

Baya hareketli diyecektim yanlış oldu :) bu arada tetonaz asisi oldum geldim şişme agri normal dediler kızımda üç doz oldum bunda tek doz yeterli bi sene sonra da bi kere olacagim ömür boyu gerek kalmayacak... Bi arkadaş sormuş bence gerekli tabi tercih meselesi birşey diyemem :)

Slm hanımlar napıyosunuz biz ogluşumla açıktık ama yıyecek bişe aklımıza gelmiyoo kızımda arkadaşına gıttı evcılık oynamaya bende menü düşünüyom

selam canım, aynı sıkıntıyı ben 12.haftamdan beri yaşıyorum. doktor safra kesesinden şüphelendi, karaciğer ve safra kesesi kontrolleri için bir dünya tahlil, ultrason görüntülemesi yapıldı . çok şükür her şey temiz çıktı. sağda ki ağrı tam olarak geçmiyor bir türlü, özellikle biraz fazla yürüdüğümde, süt ve süt ürünleri tükettiğimde sancılanıyorum. geçmiş olsun sana da tatlım

canım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakın
Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki sendeki kasılmalar benim tarif ettiğim gibi miydi? Benim çoğu zaman sırt üstü uzanırken ama bazen de otururken karnınım tek tarafı kasıklara doğru ya göbek deliğinin alt iki tarafı birden kaskatı kesiliyor, elime geliyor top gibi. Sonra geçiyor. Bir ara bunun için doktora gittim gazdandir dedi, ama simdi dikkat ediyorum gaz varken de yokken de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…