canım daha bu sabah okudum nette. Oturup kalkarken yandan yana dönerken ağrı yaşayabilirsiniz ama sürekli devam eden bir ağrı ise doktorunuza danışın diyordu. rahim büyüdüğü için onu tutan kasların esnemesi ağrı yapabiliyormuş. Seninkisi hangisi?Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
canım doktorun sana bıraktı ise demek ki o da zorunlu olarak görmüyor. bu aşı ateş yapmıyor canım. iki üç gün süren bir kas ağrısı yapıyor. Komşum da doğum yaptı benim. İki dozu hamileyken bir dozu da geçenlerde beraber yaptırdık. Oradan biliyorum. tek endişen ateş ise yapmadığını söyleyebilirim. Ama başka çekincelerin var ise bilemem tabiki. Aile hekimliğindeki hemşireye yaptırmasam olmaz mı ağrı yapıyomuş dedim. ya ameliyat falan olman gerekirse dedi bana.. buradan tedbir amaçlı bir aşı olduğunu çıkarabilir miyiz acaba??? ben de o ağrıdan çekiniyorum açıkçası
Ben daha sormadım canım yarın randevum sorucam eğer yaptırma derse bende yaptırmayı düşünmüyorum bakalım..Yaptırmayacaksak imza atıyormuşuz sorumluluk bana ait diye. Bana da yaptırmayan bi arkadaşım söyledi. Doktorumuz gerek yok dedikten sonra niye yaptıralım. Burada yaptırmayacak olanlar az sanırım.
oyyyy maşaallah canım çok tatlı her şeyin yolunda olmasına sevindim eskisi gibi sende yoğun girmiyorsun özledim hoş sohbetiniben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım.Annesi ona kurban olsun.
Maşallah Barekallah..Rabbim sen koru hepsini....
canım inşaallah düşündüğün gibi bir durum olmamıştır çok üzmüşsün kendini kızdım sana cana geleceğine mala gelsin kuzum yazık değil mi sana bebeğinekizlar hic iyi degilim cok stres yasadim bugun.kucuk oglumu kresten aldim buyuk oglumun cikmasina 1 saat vardi o cikana kadar birsey bakayim dedim bi yere girdim neyse biseyler aldim kasaya geldim kartimi verdim baktim corap almistim yanlis almisim sen karti kasada birak git corap degistirmeye kafam dalmis kart kadinin eline verilir birakilirmi pat diye geciyor parayi sifre girmedenneyse aldim esyalari kucuk oglumla gidiyoruz yari yolda dedim imzaladigim kart kagidina bile bakmadin kac para diye o kadar dalginim ki geri dondum oraya dedim ben kac paralik imzaladim bakmadim hic kadin benim geri geldigimi gorunce bir telas yapti eli ayagina dolasti sormayinn resmen suclu gibiydi o kadar huylandirdiki beni kesin dedim ben corap degistirmeye gittigimde birseyler yapti benim kartla tabi emin olmadan suclayamiyosunda.neyse eve geldim ama nasil geldim bankayi aradim alisveris bilgileri pazartesiye anca gozukur dedi bugun cuma hafta sonu bankalar kapali ki ben aradigimda aksamdi zaten.yani anlicaniz suan kartimla kadin bi islem yaptimi para gectimi benim kartimdan bilemiyorum pazartesiye kadarda beklemek zorundayim benim arkamdan bi arkadas ayni yere gitti kadini tarif ettim oyle biri yoktu dedi kadinda ayrilmis isyerinen ben ciktiktan sonra .gorseniz esimi aradim yapcak birsey yok beklicez dedi.o kadar dalgin oldugumki su gunlerde boyle bi hata da yaptim sonunda cok kiziyorum kendime cokk
bu olaylar olurken ve halada oyle cok stresliyim ki suan belimde ve kasiklarimda inanilmaz bi agrim var esim calisiyor cocuklarla yanlizim evde agrilarim gecmesse ya esimi aricam yada o gelene kadar sabredicem
oyy sizede maşaallah canım ne güzel haberlerBiz geldik ayrıntılıdan, turp gibiymişiz çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına. :)
canım benim inşaallah geçici bir durumdur iki hafta bekleme başka doktora gitmerhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır siteye giremedim. belki birazdan soracağım soru sorulmuş konuşulmuştur . inanın kendimi çok kötü hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. son doktor kontrolümde doktorum ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık gördü. beni pediatri kardiyoloğuna yönlendirdi. gittim. doktor 18 haftalık olduğumu genelde 20. haftada baktığını söyledi. ısrarla ikili testimin sonucunu sordu. sonucun normal olduğunu söylememe rağmen sanırım 3 kez sordu. o böyle sorunca içimi bir korku kapladı. genelde ikili testi normal çıkanlarda bu parlaklıklar pek bir sorun yaratmıyor ama senin bebeğininkiler biraz büyük dedi2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. şimdi ben bebeğim küçük o yüzdendir diye mi düşünsem bilemedim. 2 hafta nasıl geçecek
canım bazı gebelerde dokuz ay olur lekelenme dr unda dediği gibi kırmızı olmadığı sürece korkma sakınOff tam herşey yoluna girdi artık evden çıkmaya da başlamışken biraz önce kahverengi lekelenmem geldidoktoru aradm önemli değil kahveyse dedi ve her ihtimale karşı pruloton depot iğne vurul dedi ama içim hiç rahat değil inşalla bebeğim iyidir
canım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakınGece gece canım sıkıldı arkadaşlar, sabah okuduğunuzda cevap verebilir misiniz? Benim birkaç haftadır, özellikle sırt üstü uzanırken, karnım aniden sertleşiyor ve top gibi oluyor. Bazen göbek deliğinin iki tarafı birden, bazen de tek taraflı sadece kasıkta oluyor. Ben bunun bebek ya da gaz olduğunu düşünüyordum ama forumda ve diğer sitelerde kasılma olduğunu okudum. Her gün oluyor bu bana, canım çok sıkıldı. Doktora salı gideceğim ama o zamana kadar kafamı epey kurcalayacak gibi.. Var mi aranızda bunu yaşayan veya doktoruna soran?
canım doktoruna söyle bunu şişme önemli bir durum muhtemelen tuzu tamamen kestirir sanaslm hamişler, iyisiniz inşallah
Sılacım başına gelenlere çok üzüldüm.Umarım düşündüğün gibi kötü birşey olmaz.
geçmişi okuyamadım sılayı tesadüfen gördüm
Kızlar benim ayaklarım şişiyor bileğim ve yandaki kemikler kapanmış şişlikten tabanıda ağrıyo sabah kalkınca neden olabilir çok tuzluda yemiyorum ve ne yapabilirim
çok güzeller canım keşke burda da olsa nette ki mağazada her şey olmuyor çünküBugün biraz ikea'da gezdik gözüme kestirdiğim şeylerin fotoğrafını çektim daha sonra almak üzere. Ekliyorum belki işinize yarar.
Alt değiştirme masası 99 tl.
Giydirilen önlük, hem yemek yerken hem oyun oynarken kullanılabilir. 2 adet 13 tl
Tavan lambası 59 tl
Duvar askısı 15 tl
canım maalesef o tıkanıklık pek gitmiyor ilk oğlumda bende sen gibiydim bunda yok öyle sıkıntım hem de sürekli kuru olurdu burnumun içigunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
hayırlı olsungünaydın kızlar benimde oğluşum oluyor cuma günü öğrendim rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin
oo maşaallah canım tosuncuğa:) benimki 9 eylülde bakalım ne alemdeCanlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz :) kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya :)
canım ben hep park beşik öneriyorum memnunumGünaydın kızlar nasılsınız bakalaım
ben iyiyim daha cinsiyeti öğrenemedim yarın yine gidicem
bu arada herkes bişeyler almış bebişilerine ben daha bişey bakmadım
kız olursa zaten kızımdan kalanlarla idare edicez ama erkek olursa
bişeyler almak lazım tabi benim beşiğim yok ona çok hevesleniyorum
geçen gün sordum 7/8 aylıktan sonra tutamazsınız içinde 450 tl dedi siz aldınızmı
bem yatağın yanına çok yer kaplamayan bişey istiyorum aslında böyle işte
bunların haricinde işe devam(
canım yaptırmanın bir zararı yok ama yaptırmamanın riskleri varDoktorum tetanoz aşısı için şart değil sen bilirsin dedi. Çevremde yakınlarıma sordum yaptırmamışlar. Burada da yaptırmayacak olanlar var mı ve neden yaptırmamışlar yazabilirler mi?
canım sen zayıfmıydın öyleysen vücut alışık olmadığı için sırt ağrın çok olur eşine bolca masj yaptır başka çaresi yokselamlar kızlar, kaç gündür giremedim topiğimize. Özlendiniz çok çok.
son zamanlarda sırt ağrısı sorunu yaşıyorum kızlar. sağ tarafımda kaburgamdaki ağrı geceleri uyutmuyor. uyku düzenim alt üst oldu. Kanepede sabahlar oldum çünkü sırtımı desteklemeden uyuyamıyorum. önceden yastık işe yarıyordu ama şimdi fayda etmiyor. Aynı rahatsız edici ağrı sağ ön kaburgamın hemen bitiminde de var. Sırt ağrısı olabilir diyorlar ama çok erken geldi bana. perşembe günü detaylı ultrasonum var ama doktorum yapmayacak. Acaba kendi doktoruma da mı danışsam. Benim gibi olan var mı aranızda ( umarım yoktur tabi ama)
geçmişi okuyayım şimdi umarım hepiniz ve tabiki bebişleriniz iyidir.
canım ona kalırsa eskiden bir çok şey yoktu sağlık için gerekli olan ve bu yüzden insanlar zarar görüyordu şartlar değişiyor tıp ilerliyor, ticari olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa devlet zorunlu tutardıGerçekten eskiden yoktu böyle bir aşı. Ticari mi yapıyorlar acaba insan düşünüyor. Sağol canım cevabın için:)
ateş yapmıyor ama çok fena kol ağrısı yapıyor 3-4 günBenim doktorum bana bıraktı. Ben de allerjik bünyeliyim. Grip aşısı olup bayılmıştım da bir daha grip aşısı olma denmişti bana. Şimdi tetanoz aşısının da bi yan etkisi olacaksa diye karar veremiyorum. Ateş falan yapıyormuş ateş bebeğe zarar vermez mi? Tek risk doğum aletleriyse zaten hastanede doğuracağız. Of ne yapsam...
canım korkma rahim büyüyor bu ağrılar hep olacak ara araKızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
Selamnnnn annişler napiyonuz bakım? Bi iyiyiz cok sükür yarın bi aksilik çıkmazsa ayrıntılıya gircem inşallah. Bugunde oğluşum için bi anaokuluylla görüşmeye gidicem artık büyüdüü benim oğluşşş okullu olacak inşallah. Bizden haberler böyle
Okyanus suyu tavsiye ederim ben onunla rahatlıyorum hamilelerde kullanabiliyor
Günaydın hamişlerrr, 16 gün aradan sonra işe başlamak zulüm gbi geldi bencede gelsin cumaaaaaa
cnm bi dr.una görün bende gribal enfex. geçirdim kan tahlilimde de enfeksiyon çıktı kanımda crp(sanırım buydu değer) yüksek olduğundan mecbur antibiyotik kullandım. kandaki enfeksiyon bebekleri de etkilediğinden önemli bence ihmal etme. çok geçmiş olsun cnm
oyyyy maşaallah canım çok tatlı her şeyin yolunda olmasına sevindim eskisi gibi sende yoğun girmiyorsun özledim hoş sohbetini
canım inşaallah düşündüğün gibi bir durum olmamıştır çok üzmüşsün kendini kızdım sana cana geleceğine mala gelsin kuzum yazık değil mi sana bebeğine
oyy sizede maşaallah canım ne güzel haberler
canım benim inşaallah geçici bir durumdur iki hafta bekleme başka doktora git
canım bazı gebelerde dokuz ay olur lekelenme dr unda dediği gibi kırmızı olmadığı sürece korkma sakın
canım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakın
canım doktoruna söyle bunu şişme önemli bir durum muhtemelen tuzu tamamen kestirir sana
çok güzeller canım keşke burda da olsa nette ki mağazada her şey olmuyor çünkü
canım maalesef o tıkanıklık pek gitmiyor ilk oğlumda bende sen gibiydim bunda yok öyle sıkıntım hem de sürekli kuru olurdu burnumun içi
hayırlı olsun
oo maşaallah canım tosuncuğa:) benimki 9 eylülde bakalım ne alemde
canım ben hep park beşik öneriyorum memnunum
canım yaptırmanın bir zararı yok ama yaptırmamanın riskleri var
canım sen zayıfmıydın öyleysen vücut alışık olmadığı için sırt ağrın çok olur eşine bolca masj yaptır başka çaresi yok
canım ona kalırsa eskiden bir çok şey yoktu sağlık için gerekli olan ve bu yüzden insanlar zarar görüyordu şartlar değişiyor tıp ilerliyor, ticari olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa devlet zorunlu tutardı
ateş yapmıyor ama çok fena kol ağrısı yapıyor 3-4 gün
canım korkma rahim büyüyor bu ağrılar hep olacak ara ara
ne güzel canım hayırlı olur inşaallah okulu
Ben daha sormadım canım yarın randevum sorucam eğer yaptırma derse bende yaptırmayı düşünmüyorum bakalım..
günaydııın :) arkadaşıma doktoru bir ay önce kıza benziyor demişti o da gidip bi sürü elbise falan almış zaten kız istiyodu. ctesi günü ayrıntılı için tekrar gitti doktora erkek demiş doktorkızımızın pipisi çıkmış :)
oyyyy maşaallah canım çok tatlı her şeyin yolunda olmasına sevindim eskisi gibi sende yoğun girmiyorsun özledim hoş sohbetini
canım inşaallah düşündüğün gibi bir durum olmamıştır çok üzmüşsün kendini kızdım sana cana geleceğine mala gelsin kuzum yazık değil mi sana bebeğine
oyy sizede maşaallah canım ne güzel haberler
canım benim inşaallah geçici bir durumdur iki hafta bekleme başka doktora git
canım bazı gebelerde dokuz ay olur lekelenme dr unda dediği gibi kırmızı olmadığı sürece korkma sakın
canım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakın
canım doktoruna söyle bunu şişme önemli bir durum muhtemelen tuzu tamamen kestirir sana
çok güzeller canım keşke burda da olsa nette ki mağazada her şey olmuyor çünkü
canım maalesef o tıkanıklık pek gitmiyor ilk oğlumda bende sen gibiydim bunda yok öyle sıkıntım hem de sürekli kuru olurdu burnumun içi
hayırlı olsun
oo maşaallah canım tosuncuğa:) benimki 9 eylülde bakalım ne alemde
canım ben hep park beşik öneriyorum memnunum
canım yaptırmanın bir zararı yok ama yaptırmamanın riskleri var
canım sen zayıfmıydın öyleysen vücut alışık olmadığı için sırt ağrın çok olur eşine bolca masj yaptır başka çaresi yok
canım ona kalırsa eskiden bir çok şey yoktu sağlık için gerekli olan ve bu yüzden insanlar zarar görüyordu şartlar değişiyor tıp ilerliyor, ticari olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa devlet zorunlu tutardı
ateş yapmıyor ama çok fena kol ağrısı yapıyor 3-4 gün
canım korkma rahim büyüyor bu ağrılar hep olacak ara ara
ne güzel canım hayırlı olur inşaallah okulu
canım kendimi bildim bileli 54 kiloydum ben. boyum da 1.65. Ama hollandaya taşındığımız dönemde dört kilo birden aldım. 58 ile hamile kaldım. şu aanda 61.2 yim. şimdi yine başladı mübarek ağrı. uzanmadan geçmezkullandim canim onu kullandim birkac dakikalik acar gibi oluyor sonra yine ayni.. ise yaramadi...
canim grip degilim aadece tikali burnum.. doktoruma en son gittigimde bu haftalatda normak tikaniklik kuruluk falan demisti serum fizyolojik vermisti ama ise yaramiyor burnum acilmiyor.. inun disinda bir sikayetim yok cok sukur ne bogazimda aci ne oksuruk ne burun akintisi ki akamiyor bile kesle aksaatessekkur ederim bilgiler icin
canım bunun için yapılabilecek hiç bir şey yok maalesef , gebelik ilerledikçe de artacak ,ben de öyleyim yatakta dönüp duruyorum deli gibi evin hiç bir yerine sığamadım, bir de horlama eklendi bu duruma kendi horlamama uyanıyorum gece boyu , çoook sıkıntılı bir durum...
Selam canım ..benim denediğim aktardan okalıptus yagı al kulak çubuguna damlatıp burnunun içine degdir azıcık yakıyor ama nefes almak gibisi yok ...gunaydinlaaar.. ben kendimi cok kotu hissediyorum bayanlar, son bir haftadir gecer diye bekledigim burun tikanikligim hayatimi had safhada zorlastiriyor.. uyumak eziyet yemek yemek eziyetdun misafirlerim vardi iki lokma yiyene kadar kan ter icinde kaldim milletin yaninda.. kendim uyuyamadigim gibi esimi de uyutmuyorum adam her gun uykusuz gidiyor ise var mi bilen yaaayan ne yapilabilir.. cok fenayim cooooook...
maşallah oğlusuna darısı bana ayrıntılıma daha çook var:/Canlar ben geldim ayrıntılı dan ciktim oglusum gayet sağlıklı 510 gr olmuş 23 haftalık doğum 22 aralıga görünüyor ama ben sizinle kalmak istiyorum benim normal doğum hiç belli olmaz :) kıpır kıpırdi tontısim şimdi de normal doktoru bekliyorum sezeryan da bakalım ne olacak bu doktorları bekle bekle bi hal oluyoruz ya :)
ayy sırf bu yuzden ayrıntılıya randevu aldım :)))günaydııın :) arkadaşıma doktoru bir ay önce kıza benziyor demişti o da gidip bi sürü elbise falan almış zaten kız istiyodu. ctesi günü ayrıntılı için tekrar gitti doktora erkek demiş doktorkızımızın pipisi çıkmış :)
Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
Selam canım ..benim denediğim aktardan okalıptus yagı al kulak çubuguna damlatıp burnunun içine degdir azıcık yakıyor ama nefes almak gibisi yok ...
maşallah oğlusuna darısı bana ayrıntılıma daha çook var:/
ayy sırf bu yuzden ayrıntılıya randevu aldım :)))
bu arada sSILA geçmiş olsun ....umarım tahmin ettiğin gibi olmaz herşey yolundadır.....bende iki gundur salak biri için kendimi üzdüm bebeğim az kıpırdadı etkilendi galiba bebeklerimiz için daha mutlu olmamız şart..başka çare yok:))
Kızlar bugün benim kasıklarımda öyle bir ağrı var ki anlatamam. Allah vermesin ama kötü kötü şeyler dolanıyor aklımda.
canım Allah korusun oluyor agri arada düşünme hiç zamanda çabuk geçiyor artık merak etmeAyyy maşallah minik kuzuya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başıma ama daha ayrıntılı ultrasona çooook var :)
inşallah canım girmeden antep fıstıklı cikolata ye favorim :)Maşallah kuzuna bende yarın gitcem oğluşumu görmeye inşallah benmkide kıpır kıpırdır :)
canım özel hastane de yaptırdım çok uzun surmuyor yirmi dakika sonra doktorum bide kendi ultrasonu ile baktı o detaylıdan uzun sürdü.. Hareketlerini ben erken hissetmeye başladım özellikle son üç haftadır düzenli hissediyordum bayan hareketli ins yaramaz olmaz oglus :)canım maşaallah ne güzel benimde haftaya var inş. güzel geçer. hareketlerini ne kadar sıklıklı hissediyorsun detaylıyı devlet hastenesinde mi yaptırdın canım ne kadar sürdü
günaydııın :) arkadaşıma doktoru bir ay önce kıza benziyor demişti o da gidip bi sürü elbise falan almış zaten kız istiyodu. ctesi günü ayrıntılı için tekrar gitti doktora erkek demiş doktorkızımızın pipisi çıkmış :)
Canım ben kızımda yaptırmıştım 5 sene oldu sanırım 10 yılda bir yenilenmesi gerekiyor
bu sefer yaptırmıcam.
selam canım, aynı sıkıntıyı ben 12.haftamdan beri yaşıyorum. doktor safra kesesinden şüphelendi, karaciğer ve safra kesesi kontrolleri için bir dünya tahlil, ultrason görüntülemesi yapıldı . çok şükür her şey temiz çıktı. sağda ki ağrı tam olarak geçmiyor bir türlü, özellikle biraz fazla yürüdüğümde, süt ve süt ürünleri tükettiğimde sancılanıyorum. geçmiş olsun sana da tatlımselamlar kızlar, kaç gündür giremedim topiğimize. Özlendiniz çok çok.
son zamanlarda sırt ağrısı sorunu yaşıyorum kızlar. sağ tarafımda kaburgamdaki ağrı geceleri uyutmuyor. uyku düzenim alt üst oldu. Kanepede sabahlar oldum çünkü sırtımı desteklemeden uyuyamıyorum. önceden yastık işe yarıyordu ama şimdi fayda etmiyor. Aynı rahatsız edici ağrı sağ ön kaburgamın hemen bitiminde de var. Sırt ağrısı olabilir diyorlar ama çok erken geldi bana. perşembe günü detaylı ultrasonum var ama doktorum yapmayacak. Acaba kendi doktoruma da mı danışsam. Benim gibi olan var mı aranızda ( umarım yoktur tabi ama)
geçmişi okuyayım şimdi umarım hepiniz ve tabiki bebişleriniz iyidir.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki sendeki kasılmalar benim tarif ettiğim gibi miydi? Benim çoğu zaman sırt üstü uzanırken ama bazen de otururken karnınım tek tarafı kasıklara doğru ya göbek deliğinin alt iki tarafı birden kaskatı kesiliyor, elime geliyor top gibi. Sonra geçiyor. Bir ara bunun için doktora gittim gazdandir dedi, ama simdi dikkat ediyorum gaz varken de yokken de oluyorcanım kasılma bende oldu 16. haftadan sonra hemde dr magnezyum verdi kalsiyum verdi birde ben zaten proluton depot iğne oluyordum iki doz daha ondan verdi şimdi yok hamdolsun, doktora git ve söyle çaresi var üzülme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?