canım evde var mi bilmem herkeste sevmez ama ben kendime ekşili bamya yaptım akşam eşime de güveç pilav çorba yapacağım :)lütfen canınız çekmesinSlm hanımlar napıyosunuz biz ogluşumla açıktık ama yıyecek bişe aklımıza gelmiyoo kızımda arkadaşına gıttı evcılık oynamaya bende menü düşünüyom
canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye basladin ,ı tarifin bebek hareketi toplanması hatta elınle sertleşme olunca okşa geçer bence o bebeğinÇok teşekkür ederim cevabın için. Peki sendeki kasılmalar benim tarif ettiğim gibi miydi? Benim çoğu zaman sırt üstü uzanırken ama bazen de otururken karnınım tek tarafı kasıklara doğru ya göbek deliğinin alt iki tarafı birden kaskatı kesiliyor, elime geliyor top gibi. Sonra geçiyor. Bir ara bunun için doktora gittim gazdandir dedi, ama simdi dikkat ediyorum gaz varken de yokken de oluyor
kızlar merhaba bebişler nasıl.
yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım.
ben hala hareket ediyormu hissetmiyorum. biraz kiloluyum ondan mı bilmiyorum,yani göbüşüm biraz yağlı :)
uzun zamandır ultrasona da girmiyorum. bişey mi oldu acaba die korkuyorum.
bide hem dvlet hastahanesine hemde özele randevu aldım hangisine gitsem acaba. detaylı ultrason yaptıran varmı acaba aranızda
canım ben bu sabah yaptırdim :) devlet yada özel sana kalmış önemli olan doktor ve aletlerin iyiliği ... Bebeğinin cinsiyeti ne kızlar biraz tembel geç hareket ediyor kızımi 23tr hissettim oglumu 14 te acaba cinsiyet mi kilo mu ilk hamilelikten mi ilk mi :)kızlar merhaba bebişler nasıl.
ben hala hareket ediyormu hissetmiyorum. biraz kiloluyum ondan mı bilmiyorum,yani göbüşüm biraz yağlı :)
bide hem dvlet hastahanesine hemde özele randevu aldım hangisine gitsem acaba. detaylı ultrason yaptıran varmı acaba aranızda
Severim ama cnm evde yok güveç olabilir gerçi atıştırdım meyve falan akşam için düşünüyorum eşim fırıncı olunca evde ne yapıcamı şaşıyorumcanım evde var mi bilmem herkeste sevmez ama ben kendime ekşili bamya yaptım akşam eşime de güveç pilav çorba yapacağım :)lütfen canınız çekmesin
canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye basladin ,ı tarifin bebek hareketi toplanması hatta elınle sertleşme olunca okşa geçer bence o bebeğin
canım evde var mi bilmem herkeste sevmez ama ben kendime ekşili bamya yaptım akşam eşime de güveç pilav çorba yapacağım :)lütfen canınız çekmesin
canım sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye basladin ,ı tarifin bebek hareketi toplanması hatta elınle sertleşme olunca okşa geçer bence o bebeğin
yemek soylemesek burda pek ayrintili da olmus baya tum menu :) canimizin cekmesini istemeyiz ama hamilelik malum nefsimize ne kadar soz gecirebilirizbir de bulanimiz olur bulamayanimiz olur yanlis anlama lutfen..
evet yaa lutfen yemek ismi yazmayin nolurr ben simdi bamyayi nerden bulayimda yapayimm sevmedigim halde canim cektiiiii
slm canlarim inanin su olay basima geleli beri hic keyfim yok daha bakamadimda esim hala uyuyor uyansin gitsin baksin bunun icin uyandirmak istemiyorum durduk yere hem kendime hemde ona stres yaptim zaten birse olmussada olmustur bu saatten sonra elimden birsey gelmez.kac gundur yasadigim stres sikinti mahfetti beni ne yedigimin ne ictigimin nede uyudugumun hayri var.bugun kafam dagilsin diye cocuk arabasi bagenip karar verdim onunda odeme kosullari uymadigi icin iptal etmek zorunda kaldim esimi bekliyorum kalksinda bi bakalim yanlis islem yapmayayim diye.adam uyanir uyanmaz benim gereksiz islerimle ugrascak her zamanki gibi valla onada hak veriyorum ne dese hakli kendimede cok kiziyorum hamilelik beni cok degistirdi bakmadan isler yapiyorum odeme kosullari yaziyor arabanin ama ben bakmadan pat diye siparis verdim bi baktim ki havala sistemi yokmus haydaa don basaa isin icinden cikamadim esimi bekliyorummm
dogum yapana kadar eslerimizede bol sabir versin rabbim bu hormonlar bizle bizde eslerle dalga geciyoruz sanki
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
slm canlarim inanin su olay basima geleli beri hic keyfim yok daha bakamadimda esim hala uyuyor uyansin gitsin baksin bunun icin uyandirmak istemiyorum durduk yere hem kendime hemde ona stres yaptim zaten birse olmussada olmustur bu saatten sonra elimden birsey gelmez.kaic gundur yasadigim stres sikinti mahfetti beni ne yedigimin ne ictigimin nede uyudugumun hayri var.bugun kafam dagilsin diye cocuk arabasi bagenip karar verdim onunda odeme kosullari uymadigi icin iptal etmek zorunda kaldim esimi bekliyorum kalksinda bi bakalim yanlis islem yapmayayim diye.adam uyanir uyanmaz benim gereksiz islerimle ugrascak her zamanki gibi valla onada hak veriyorum ne dese hakli kendimede cok kiziyorum hamilelik beni cok degistirdi bakmadan isler yapiyorum odeme kosullari yaziyor arabanin ama ben bakmadan pat diye siparis verdim bi baktim ki havala sistemi yokmus haydaa don basaa isin icinden cikamadim esimi bekliyorummm
dogum yapana kadar eslerimizede bol sabir versin rabbim bu hormonlar bizle bizde eslerle dalga geciyoruz sanki
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
özür dilerim canlar bi daha olmazevet yaa lutfen yemek ismi yazmayin nolurr ben simdi bamyayi nerden bulayimda yapayimm sevmedigim halde canim cektiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?