2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar uzun aradan sonra girebildim , benim tetenoz aşısı bana alerji yaptı doktorum bidahaki dozu kesinlikle yaptırma dedi sizinde aklınızda olsun kolumu kaldıramadım 1 hafta keşke yaptırmasaydım bende.. birde ayrıntılı ultrasona girdik dün 1,5 saat sürdü maşallah kuzum sağlıklıymış, kıpırdamaktan doktor amcasını uğraştırdı biraz :)) doktor çok güzel inceledi herşeyini, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim...

aynen canım yaa yürüyünce de oluyor o ağrı. Komşuma sordum aynı yerde onun da ağrısı varmış. Doktor hamilelikten dolayı kaburgalar yüzünden oluyor demiş. Doğumdan sonra geçmiş. bunu çekeceğiz mecburen de şu sırt ağrısını napcaz bilmiyorum. Çok sağ ol. sana da geçmiş olsun canım.

eyvah eyvah,tek bebek mi 1.5 saat sürdü? bu hesaba göre demek ki ben 4,5 saat ultrasonda yatıcam,tıka basa yemek yiyip gideyim o zaman,olmadı uyurum

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim herşey yolunda çok şükür 4 lü taramayıda hayırlısıyla atlattım...
Hızla kilo alıyorum çok dikkat rdiyorum ama alıorum bende anlamadım bu arada daha önceki testlerde b12 düşük çıkmıştı bende 20.haftada tekrar test yapalım dedi yaptırdım bu hafta yine düşük çıktı şimdi dontorum arada hamilelikte b12 çok önemliymiş beş günde bir iğne vurulman gerekiyor dedi iki kuru b12
Sizlerde b12 testi yaptırdınız mı ?

eyvah eyvah,tek bebek mi 1.5 saat sürdü? bu hesaba göre demek ki ben 4,5 saat ultrasonda yatıcam,tıka basa yemek yiyip gideyim o zaman,olmadı uyurum
benim de baya uzun sürdü hatta tansiyonum pat diye düştü bayılıyodum azdaha bi yandan bayılıyorum bi yandan da kocişime sana benzemiyo aynı ben diyorum :) doktor bayılırken bile bu cümeyi kuruyosun ya pes dedi

cnm kız dedi doktor biraz kıpırdama oluyo ama kestiremiyorum

cnm kız dedi doktor biraz kıpırdama oluyo ama kestiremiyorum
Allah sağlık sıhhat versin canım prensesine dediğim gibi ilk hamilelik olunca anne ayirt edemiyor birde kızlar azcıcık sakinler ondan bu haftadan sonra hıçkırıklar bile duyarsın ritmik tekme şeklinde oluyor :)

Slm kızlar doktora gittik gelir gelmez yorgun argin hiç bir şey yokmuş herşey yolunda doktorumun pirpiriklenmesiymis öyle dedi 29 unda renkli ultrason olacakmış cd vercez sizede dedi.sizlerde durumlar iyidir umarım. ..

Benimki 10-15 dk sürdü canım. Artık doktorun uzmanlığından mı yoksa kapısındaki kuyruklardan mı bilemiyorum. Ama kendi doktorumun verdiği isim olduğu için ve ankarada bu konuda belli başlı kişilerden olduğu için güvenmekten başka çare yok. Senin durumun daha hassas tabi, daha önce riskli de görmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden sen hazırlıklı git bence, yanına sandviç, meyve suyu, çikolata falan al. Ara vererek yapabilir doktorun. Bebişlerin dönmesini falan beklemek gerekebilir.

Nasıl alerji yaptı canım? Ne gibi şeyler yaşadın aşıdan sonra? Ben de kararsızım çünkü yaptırıp yaptırmama konusunda. Ayrıntılının iyi çıkması süper gözünüz aydın. :)

Canım profiline gir doğum hazırlığı bebegımın doğum tarihi bölümüne tarih ekle yada yazdığın da mesajinin altında hamilelik günlüğü eklemek için tıklayın yazar cocugunun doğacağı tarihi yaz o çıkar altta

aynı noktanın tam arkasında ağrı oluyor değil mi? sadece sola doğru yatınca hafifliyor. valla bebeğin baskısından oluyorsa durum fena daha 12.haftadan başladıysa son aylarda nasıl bir durum olacak bilemiyorum.bu arada ben biraz fazla kilo aldım. 8 kilocuk
dikkat etmeme rağmen hızla almaya devam ediyorum. çok sıkı bir sigara tiryakisiydim, bırakmanında kilo alımımda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Sabahlari benim de ayak tabanim agriyor, sonra geciyor neden acaba?

Bilmiyorumki cnm ayak bileğim bile şiş gibi kiloluydum acaba ondanmıdır? 82 oldum

Canım şişme normal ablam 37 numara ayaktan 40'a çıktı.. Bol bol hareket yap ayakları soğuk suyla yıka ... Sıcaklarda da şişme artıyor malesef... Bu aylardan sonra daha da artacak..

İlk hamileliğimde son aylara doğru olmuştu ama fazla kilolu değildim.Şimdi baya kilolu sayılırım sanırım ondan.

bol bol su iç birde, belki tuzlu yemiyorsundur ama dışarıdan bir şeyler veya hazır bir şeyler yemiş olabilir misin? birde doktorunun izin verdiği kadar yürü,,,,

Suyu baya içiyorum şişe şişe.dışarıdan haftada 1 falan yiyorum.extra tuz kullanmıyorum ama sanırım kilodan.Benim düzenli gittiğim doktorum yok daha cnm bi devlete bi özele gidiyorum.Kafama göre doktor bulamadım.Fazla yürümüyorum hamilelikten önce çok severdim yürümeyi şimdi kaplumbağa gibiyim:)

Benim doğumum sezeryan aşıyı yaptırmayı düşünüyorum ameliyatta bir sürü metal kullanıcaklar.Minicik bir pas lekesi falan denk gelir Allah muhafaza.

Sılacım üzme canını Allahın izniyle birşey olmaz olsada helal rızk geri döner .Bende çok dert ederim ufacık şeyleri yer bitiririm kendimi dönüp geçmişe baktığımda boş yere üzüldüğüme üzülüyorum o yüzden herşeyi takma relax ol cnm.

kızlar iyi akşamlar dün gece eşim de hissetti bebeişimizi yatarken baya kıpırdaktı yavrum çok çikolata yiyip kudurtmuşum bebişi eşim öyle diyo

kilonun çok etkisi var,özellikle karın bölgesinde yağlanma fazlaysa geç hissedersin,ben karnımın üzerine yattığım da (ki hala yatabiliyorum ) daha fazla hissediyorum,endişe etme,sıkıntı yapma kendine
sevgili üçüz annesi, söylemeden geçemeyeceğim;
profil fotoğrafında ki minnoşlar harikalaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…