Kiyamam ya ben sona gonderim dicem ama teeee nirlerdesinevet yaa lutfen yemek ismi yazmayin nolurr ben simdi bamyayi nerden bulayimda yapayimm sevmedigim halde canim cektiiiii
aynen canım yaa yürüyünce de oluyor o ağrı. Komşuma sordum aynı yerde onun da ağrısı varmış. Doktor hamilelikten dolayı kaburgalar yüzünden oluyor demiş. Doğumdan sonra geçmiş. bunu çekeceğiz mecburen de şu sırt ağrısını napcaz bilmiyorum. Çok sağ ol. sana da geçmiş olsun canım.selam canım, aynı sıkıntıyı ben 12.haftamdan beri yaşıyorum. doktor safra kesesinden şüphelendi, karaciğer ve safra kesesi kontrolleri için bir dünya tahlil, ultrason görüntülemesi yapıldı . çok şükür her şey temiz çıktı. sağda ki ağrı tam olarak geçmiyor bir türlü, özellikle biraz fazla yürüdüğümde, süt ve süt ürünleri tükettiğimde sancılanıyorum. geçmiş olsun sana da tatlım
kızlar uzun aradan sonra girebildim , benim tetenoz aşısı bana alerji yaptı doktorum bidahaki dozu kesinlikle yaptırma dedi sizinde aklınızda olsun kolumu kaldıramadım 1 hafta keşke yaptırmasaydım bende.. birde ayrıntılı ultrasona girdik dün 1,5 saat sürdü maşallah kuzum sağlıklıymış, kıpırdamaktan doktor amcasını uğraştırdı biraz :)) doktor çok güzel inceledi herşeyini, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim...
benim de baya uzun sürdü hatta tansiyonum pat diye düştü bayılıyodum azdahaeyvah eyvah,tek bebek mi 1.5 saat sürdü? bu hesaba göre demek ki ben 4,5 saat ultrasonda yatıcam,tıka basa yemek yiyip gideyim o zaman,olmadı uyurum
cnm kız dedi doktor biraz kıpırdama oluyo ama kestiremiyorumcanım ben bu sabah yaptırdim :) devlet yada özel sana kalmış önemli olan doktor ve aletlerin iyiliği ... Bebeğinin cinsiyeti ne kızlar biraz tembel geç hareket ediyor kızımi 23tr hissettim oglumu 14 te acaba cinsiyet mi kilo mu ilk hamilelikten mi ilk mi :)
Allah sağlık sıhhat versin canım prensesine dediğim gibi ilk hamilelik olunca anne ayirt edemiyor birde kızlar azcıcık sakinler ondan bu haftadan sonra hıçkırıklar bile duyarsın ritmik tekme şeklinde oluyor :)cnm kız dedi doktor biraz kıpırdama oluyo ama kestiremiyorum
cnm kız dedi doktor biraz kıpırdama oluyo ama kestiremiyorum
Benimki 10-15 dk sürdü canım. Artık doktorun uzmanlığından mı yoksa kapısındaki kuyruklardan mı bilemiyorum. Ama kendi doktorumun verdiği isim olduğu için ve ankarada bu konuda belli başlı kişilerden olduğu için güvenmekten başka çare yok. Senin durumun daha hassas tabi, daha önce riskli de görmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden sen hazırlıklı git bence, yanına sandviç, meyve suyu, çikolata falan al. Ara vererek yapabilir doktorun. Bebişlerin dönmesini falan beklemek gerekebilir.eyvah eyvah,tek bebek mi 1.5 saat sürdü? bu hesaba göre demek ki ben 4,5 saat ultrasonda yatıcam,tıka basa yemek yiyip gideyim o zaman,olmadı uyurum
kızlar uzun aradan sonra girebildim , benim tetenoz aşısı bana alerji yaptı doktorum bidahaki dozu kesinlikle yaptırma dedi sizinde aklınızda olsun kolumu kaldıramadım 1 hafta keşke yaptırmasaydım bende.. birde ayrıntılı ultrasona girdik dün 1,5 saat sürdü maşallah kuzum sağlıklıymış, kıpırdamaktan doktor amcasını uğraştırdı biraz :)) doktor çok güzel inceledi herşeyini, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim...
aynı noktanın tam arkasında ağrı oluyor değil mi? sadece sola doğru yatınca hafifliyor. valla bebeğin baskısından oluyorsa durum fena daha 12.haftadan başladıysa son aylarda nasıl bir durum olacak bilemiyorum.bu arada ben biraz fazla kilo aldım. 8 kilocukaynen canım yaa yürüyünce de oluyor o ağrı. Komşuma sordum aynı yerde onun da ağrısı varmış. Doktor hamilelikten dolayı kaburgalar yüzünden oluyor demiş. Doğumdan sonra geçmiş. bunu çekeceğiz mecburen de şu sırt ağrısını napcaz bilmiyorum. Çok sağ ol. sana da geçmiş olsun canım.
Sabahlari benim de ayak tabanim agriyor, sonra geciyor neden acaba?
Canım şişme normal ablam 37 numara ayaktan 40'a çıktı.. Bol bol hareket yap ayakları soğuk suyla yıka ... Sıcaklarda da şişme artıyor malesef... Bu aylardan sonra daha da artacak..
bol bol su iç birde, belki tuzlu yemiyorsundur ama dışarıdan bir şeyler veya hazır bir şeyler yemiş olabilir misin? birde doktorunun izin verdiği kadar yürü,,,,
ben yaptırmayı düşünmüyorum,doktoruma sordum gerek yok yaptırma dedi,kötü koşollarda doğum olursa gerekli oluyormuş, bizler temiz hastane koşullarında doğum yapıyoruz sonuçta,bebeklerin göbeği jiletle makasla falan kesilmiyor ki ne gerek var yani,zaten bende düşünmüyordum,eskiden böyle bir aşı yoktu
slm canlarim inanin su olay basima geleli beri hic keyfim yok daha bakamadimda esim hala uyuyor uyansin gitsin baksin bunun icin uyandirmak istemiyorum durduk yere hem kendime hemde ona stres yaptim zaten birse olmussada olmustur bu saatten sonra elimden birsey gelmez.kac gundur yasadigim stres sikinti mahfetti beni ne yedigimin ne ictigimin nede uyudugumun hayri var.bugun kafam dagilsin diye cocuk arabasi bagenip karar verdim onunda odeme kosullari uymadigi icin iptal etmek zorunda kaldim esimi bekliyorum kalksinda bi bakalim yanlis islem yapmayayim diye.adam uyanir uyanmaz benim gereksiz islerimle ugrascak her zamanki gibi valla onada hak veriyorum ne dese hakli kendimede cok kiziyorum hamilelik beni cok degistirdi bakmadan isler yapiyorum odeme kosullari yaziyor arabanin ama ben bakmadan pat diye siparis verdim bi baktim ki havala sistemi yokmus haydaa don basaa isin icinden cikamadim esimi bekliyorummm
dogum yapana kadar eslerimizede bol sabir versin rabbim bu hormonlar bizle bizde eslerle dalga geciyoruz sanki
sevgili üçüz annesi, söylemeden geçemeyeceğim;kilonun çok etkisi var,özellikle karın bölgesinde yağlanma fazlaysa geç hissedersin,ben karnımın üzerine yattığım da (ki hala yatabiliyorum) daha fazla hissediyorum,endişe etme,sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?